as kerpuosi simonoj pasiluo se pas Pauliu dazniausiai tai nesu nusivylus ne karto
QUOTE(robertaslt @ 2006 10 01, 22:03)
pas mane pigu +- 80 lt auisku priklauso nuo plauku ilgio cia jei kazkur lyg peciu ir nemazai ju.
O tai kokiais dazais dazot? ir kur veiksmas vyksta, taip ir nesupratau
QUOTE(robertaslt @ 2006 10 01, 22:03)
pas mane pigu +- 80 lt auisku priklauso nuo plauku ilgio cia jei kazkur lyg peciu ir nemazai ju.
kadangi pilna AZ, rasau cia
sveikas, mane domina tik plauku galiuku pakirpimas, nes mano trumpi - iki peciu-ir as juos auginu (jau keli men), buvau ivairiaspalve dabar dazau su chna, nes noriu atgaivinti ir sustiprinti plauka. Siuo metu ieskau, kas galetu nudazyti mano naturalia pilka spalva (naturalia) su sviesiom sruogelem (smulkiom). Todel ir kreipiuosi i tave
scna sviesinama su zaliu atspalviu, bet kai dabar visokiuos pigmentines chna tai balinasi normaliai. manau joig reiketu siektiek patamsinti sruogas ior kaikurias sviesinti. nes kreminiai dazai nekaip sviesins chna teks tamsint. ir kaika su miltais. siaip plaukas juk negyvas ka ten jau beatstatysi, aisku gersnes priemones duoda savo kol jas naudoji.
nu, elincia, kaip zinai ir as kirpausi Simonoj, tik jau pabodo ju stilius, tad noriu susirast "savo" kirpeja , ajsiu dabar per visus salonus iseiles, kol nesurasiu
Papildyta:
Robertai, o kur tu dirbi?cia jauciu kurnors parasyta, bet tyngiu viska skaityt
Papildyta:
Robertai, o kur tu dirbi?cia jauciu kurnors parasyta, bet tyngiu viska skaityt
dirbu koralose, jei ka rasyk i privata. dirbu porinem. rytoj varau i seminara, na turbut nekoks nes kosmetikos pristatymas. paskui del darbo, po to i buvusia darboviete sveikint ex-bendradarbe su buvusiu gimtadieniu. rodos nieko neveiki zmogus o tiek dauyg turi nuveikt. ka turesiu 2 darba tai isvis nebus laiko apie nieka galvot, tik darbas ir darbas kasdien.
QUOTE(Bajm @ 2006 10 03, 09:19)
Ar TU cia rimtai?
As pas ji neeiciau net jei jis man sumoketu
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 03, 14:47)
nu avdrug
Na va Siandien buvau pas miaskos rekomenduota Egle
Labai patiko. puikiai suprato ko daryt negalima, o visa kita palikau fantazijai (nors kiek ten tos fantazijos, kai liepiau nenutrumpint ) Graziai isplonino galus - gerai dabar krenta, patare ka daryt, kad ilgieji plaukai greitai neskilinetu. Na zodziu kaip uz 30Lt tai gavau full service
Labai patiko. puikiai suprato ko daryt negalima, o visa kita palikau fantazijai (nors kiek ten tos fantazijos, kai liepiau nenutrumpint ) Graziai isplonino galus - gerai dabar krenta, patare ka daryt, kad ilgieji plaukai greitai neskilinetu. Na zodziu kaip uz 30Lt tai gavau full service