Senojoje temoje buvo vienas labai geras atsiliepimas apie viena vaikinuka vardu Gvidas, kuris dirba Vilniuje, "Reval" viesbutyje esanciame "Vis Unita" salone. Tuo metu buvau kaip tik dideliuose svarstymuose, koki stilista issirinkti Grizau i Lietuva ir nulekiau tiesiai pas GVIDA... Ir valio Tiesa sakant, niekada dar nebuvau taip patenkinta stilisto darbu Dirba be galo kruopsciai ir tikrai profesionaliai Isejau is salono visa svytinti ir pazadejau sau, kad grizusi i Lietuva sekanti karta, butinai leksiu tik pas ji Esu nepaprastai dekinga uz patarima apsilankyti butent pas Gvida
QUOTE(liepax @ 2006 09 27, 12:42)
As senij temoj skaiciau apie Gvida, gal gali tikslesnius duomenis jo parasyt, kokia kaina ir t.t. Aciuks.
Tikslesniu duomenu as neturiu, tiesiog radau internete "Vis Unitos" grozio telefona, pasiskambinau ir uzsirasiau pas Gvida. As uz kirpima sumokejau 90 Lt, zinoma, dar tips'ai, tai sumoje gavosi 100 Lt Taciau rezultatas tikrai pranoko mano lukescius
Matilda 1 tai ar tau patiko jurijaus kirpimas ar nelabai?
Kiek supratau tai dazymas ne Nes as tai likau patenkinta jo kirpimu, bet irgi plaukus nudroze. Paliko tik iki peciu ir visas virsugalvis iskarpytas. Siaip jei jis butu klauses kaip noriu, tai tikrai nebuciau leidus taip iskarpyt, bet kai jis per daug nesidomejo mano norais ir nukirpo pagal save, likau patenkinta. Ir tikrai labai daug pagyru sulaukiau is kitu zmoniu. Ir kas svarbiausia issiplovus galva dziovindama uztrunku 10min. O man to ir reikejo.
Kiek supratau tai dazymas ne Nes as tai likau patenkinta jo kirpimu, bet irgi plaukus nudroze. Paliko tik iki peciu ir visas virsugalvis iskarpytas. Siaip jei jis butu klauses kaip noriu, tai tikrai nebuciau leidus taip iskarpyt, bet kai jis per daug nesidomejo mano norais ir nukirpo pagal save, likau patenkinta. Ir tikrai labai daug pagyru sulaukiau is kitu zmoniu. Ir kas svarbiausia issiplovus galva dziovindama uztrunku 10min. O man to ir reikejo.
QUOTE(liepax @ 2006 09 27, 13:45)
Matilda 1 tai ar tau patiko jurijaus kirpimas ar nelabai?
Įtariu, kad mano šuluosena identiška, višugalvis, kirpčiukai nudrožti, o gale iki pečių. Šiaip nemėgstu tokio kirpimo ir iš tiesų šį kartą tiesiog leidau pasireikšti kirpėjui, nesakiau nei ko noriu, nei kas patinka, deja rezultatas manęs nenudžiugino. Pirmas dienas buvo linksma, o dabar laukiu kad greičiau ataugtu.
Aš manau kad pats jo kirpimo būdas geras, ir kam tinka ir patinka trumpos šukuosenos ir yra tiesūs plaukai, tikrai manau jo darbu liktų patenkintos.
Jis ir man po kirpimo ti su fenu isdziovino ir plaukai gražiai sugulė. Tiesiog jie man per trumpi. Bet kokiu atveju rezultatas kurį turiu tikrai nevertas išleistų pinigų.
QUOTE(sarazuzi @ 2006 09 28, 13:40)
Robertai, noriu apsikirpti. Gal galetum savo kontaktus AZ atsiusti.
įdomu kuri čia forumietė
netikiu, kad žalia naujokė
Ei, nu rekomenduokit koki nebrangu kirpeja. Na uz koki 40Lt jau apsikirpt nebeimanoma ar ka? Ka studentam daryt?
QUOTE(mexica @ 2006 09 28, 14:53)
Ei, nu rekomenduokit koki nebrangu kirpeja. Na uz koki 40Lt jau apsikirpt nebeimanoma ar ka? Ka studentam daryt?
Pastebejau kad studentes atvykusios i Vilniu studijuot kerpasi kai gryzta namo i miestelius...O Vilniuj tikrai sunku butu uz 40 apsikirpt graziai...
QUOTE(Malena @ 2006 09 28, 14:59)
Pastebejau kad studentes atvykusios i Vilniu studijuot kerpasi kai gryzta namo i miestelius...O Vilniuj tikrai sunku butu uz 40 apsikirpt graziai...
Nu o jei as visa gyvenima gyvenau vilniuj ir ner man kur grizt?
QUOTE(mexica @ 2006 09 28, 15:07)
Nu o jei as visa gyvenima gyvenau vilniuj ir ner man kur grizt?
As lygiai taip pat Siaip ar taip manau Vilniuje daugiausia arba papigiai salonu(Viziju ir bevardziu) arba jau brangiu...
QUOTE(mexica @ 2006 09 28, 14:53)
QUOTE(Malena @ 2006 09 28, 14:59)
Yra yra ir Vilniuje! Aš kerpuosi už ~25 Lt pas tą pačią kirpėją jau keli metai, rekomendavau draugėms, kolegėms - beveik visoms patiko. Kerpa jinai ir mano dukras, iš kurių viena labai mėgsta eksperimentuoti - viskas gaunasi tikrai gražiai. Adresas Kalvarijų g. 77, tel. 2751804, kirpėja Eglė.