Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Merginos 4u.gif Vakar surizikavau, nes turėjau laisvą valandėlę ir nuėjau pasikirpti į kitą saloną pas kitą kirpėją nei kad darydavau visada ax.gif Na ką aš galių paskyti - apkirpo lyg ir neblogai, kaip ir norėjau, gal kiek per daug apkirpo, bet kirpėja turėjo šiuo klausimu savo nuomonę (man tai patiko) ir priėjom konsensusą. Galutinis rezultatas matysis tiko po plovimo. Labai nepatiko, kad po kirpimo uždėjo kalną putų (niekada nenaudoju, nes man nepatinka schmoll.gif ), o po šukavimo dar kažkokių modeliavimo priemonių pritepė (irgi nenaudoju, nes man patinka liesti natūralius savo plaukus, nepriteptus kažkuo). Na bet nieko, jei kirpimas bus vykęs ir man patiks - kitąkart reikės jai pasakyti, kad nenaudotų putų ir model. priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Renačiukas @ 2006 09 20, 09:13)
Merginos  4u.gif Vakar surizikavau, nes turėjau laisvą valandėlę ir nuėjau pasikirpti į kitą saloną pas kitą kirpėją nei kad darydavau visada  ax.gif Na ką aš galių paskyti - apkirpo lyg ir neblogai, kaip ir norėjau, gal kiek per daug apkirpo, bet kirpėja turėjo šiuo klausimu savo nuomonę (man tai patiko) ir priėjom konsensusą. Galutinis rezultatas matysis tiko po plovimo.  Labai nepatiko, kad po kirpimo uždėjo kalną putų (niekada nenaudoju, nes man nepatinka  schmoll.gif ), o po šukavimo dar kažkokių modeliavimo priemonių pritepė (irgi nenaudoju, nes man patinka liesti natūralius savo plaukus, nepriteptus kažkuo). Na bet nieko, jei kirpimas bus vykęs ir man patiks - kitąkart reikės jai pasakyti, kad nenaudotų putų ir model. priemonių.

Parasyk kur,pas ka ir kiek viskas kainavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 19, 23:47)
goldwell siaip dazai labai geri, turi kelis trukumus- nekokios raudonos spalvos ir nera ryskiu spalvu. del sampunu ir ampuliu ir tt visa produkcija gera. del stilingo tai kaip kas. as dirbau anksciau su goldwellu tai jei kas domintu galiu uz savikaina uzsakyt ar siaip papasakot apie kokinors produkta.
Papildyta:
goldwello vadybininkai malaciau nedaro is goldwello masinio vartojimo prekiu kur po bazes ir kitas parduotuves platina. ju kainu ir nuolaidu politika nera labai palanki del to daug salonu perejo i kitas firmas. kas pusmeti kainu kelimas, uzsakymai veluoja ir tai maziau 300 neatvaziuodavo ponai ir itin maza nuolaida  o kainos augo neprporcingai su kitom firmom.

Gerbiamas Robertai,
del ryskiu spalvu patarciau pasidometi visu dazu asortimentu. Aisku, del "kaip kokios priemones geresnes ar blogesnes" visiskai sutinku, visos firmos turi tam tikru geresniu produktu ir prastesniu. Cia jau kas ka megsta ir vertina. kadangi goldwell yra kosmetika skirta tik profesionalams, o ne masinio vartojimo prekybcentriams ir gaminama TIK Vokietijoje visoms Europos salims (ne Rusijoje, Baltarusijoje ar Lenkijoje) todel kainos aukstesnes nei kai kuriu kitu kosmetiku, bet visiskai atitinka kokybe. Del DAUG salonu, perejusiu i kitas firmas kol kas nelabai zinau, idomu is kur Jus traukiate panasia informacija. Del kainu kelimo kas pusmeti irgi nzn is kur istrauket, visiska nesamone. Galbut senai domejotes ar dirbot su sia kosmetika, tik galiu pasakyti kad kainos stabilios nei kyla nei leidziasi jau keli metai, nebent turite omeny naujas, patobulintas produktu serijas, tada taip- kainos kiek didesnes nei buvo anksciau taciau tas skirtumas nera labai zymus( pvz duona ir bulves juk irgi pabrango, ar ne?) . Veluojantys uzsakymai? Hm....keista. Kas del 300 nelabai supratau gal apie prekiu pristatyma? cia irgi nusisnekejote. kaip ir su kainu augimu tongue.gif Beje, kas normaliai dirba tas ir nuolaidas gauna, nesneku apie 3 uzsakomas tubeles dazu per 2 menesius

p.s. ne colordefision atr kaip Jus ten rasite o color definition. prasome neskelisti ereziju ir demagogiju apie tai, ka prastai ismanot arba del informacijos trukumo. dekui uz demesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiurkike: 20 rugsėjo 2006 - 13:34
na del dazu- tai kokybe abejotina..bent jau raudonu atspalviu, teko ant savo makaules isbandyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 09 20, 18:34)
na del dazu- tai kokybe abejotina..bent jau raudonu atspalviu, teko ant savo makaules isbandyt schmoll.gif

O man tai goldwell dazai labai patiko, del to ir klausiau del kitu priemoniu. Cia gal ir nuo paciu plauku priklauso, gal tiesiog kam nors nelabai tiko
Atsakyti
oi prie mazdaug metus su juio dirbau ir tikrai zinau vius ta virtuve. del raudonu atspalviu tai mergina kur pasisake jau bande ir zino siais veliavas. ryskios spalvos nera itin ryskios lygibnant su italiskais dazais. nors paleteje pavaizduotas kelios bet realei jos tiokios neiseina, dauk blankesnes. tikru kainu niekas nesako nejaugi salonai atskleis jog dvigubai ant dazu uzsidirba. nulaida nemenu ar 15 ar 10 % tai nera daug. del asortimento tai njaudojau tophica ir coloransa, (coloransas gan pigu del skiedimo) . elumeno neteko bandyt nes perbrangu. beje jus neklausayk nieko isskyrus mane, nes cia nera daugiau kirpeju. tai kad mylekit mane.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 20, 21:12)
oi prie mazdaug metus su juio dirbau ir tikrai zinau vius ta virtuve.  del raudonu atspalviu tai mergina kur pasisake jau bande ir zino siais veliavas. ryskios spalvos nera itin ryskios lygibnant su italiskais dazais.  nors paleteje pavaizduotas kelios bet realei jos tiokios neiseina, dauk blankesnes.  tikru kainu niekas nesako nejaugi salonai atskleis jog dvigubai ant dazu uzsidirba. nulaida nemenu ar 15 ar 10 % tai nera daug.  del asortimento tai njaudojau tophica ir coloransa, (coloransas gan pigu del skiedimo) . elumeno neteko bandyt nes perbrangu.  beje jus neklausayk nieko isskyrus mane, nes cia nera daugiau kirpeju. tai kad mylekit mane.

Oj, o mane kaip tik ir nudaze koloransu, ir labai patiko g.gif
Atsakyti
taip coloransas gerai blizga, jis geras tik gan trumpai laiko. didel;is jo pliusas tai kitoks aktivatoriu (nes daugelis firmuy siulo ta pati) ir dar tai kad jis yra iskart toks koks yra (iskart matai ruda daza jei imi ruda o ne balta-violet- paskui ruda) ir turi daug pigmento. kvapas geras. nors goldwelle viskas tra gero kvapo. nu ant manes jis vos savaite islaikydavo, as kasdiuen plaunu. ant kitu tai ir 3 sav budavo. jis nedazo nedazyto plauko. jis skirtas spalvos paryskinimui o ne dazymui.
Papildyta:
augalinis svarckopas labai gerai laiko tik kad oda isstepa nerealei ir ji sunku pasalint jei noresi keist spalva. ep safranissimo neblogas dabar naudoju lendan softus toze neblogi, blizga neprasciau uz goldwella. o dar jie skirti dazymui tai galima ir nedzytus varyt aisku jei nera labai kietas plaukas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 09 20, 11:01)
Parasyk kur,pas ka ir kiek viskas kainavo. 4u.gif

Galiu parašyti, bet ar tamstą irgi gerai pakirps, juk negaliu žinot. Tiesą sakant, man nereikėjo nieko įpatingo, tik iškarpyt. Išsiploviau galva vakar, atidžiai pastudijavai kaip apkirpo - na visai patenkinta esu. Gal kirpčiai šiek tiek nelabai man patinka, bet reikėjo eit kirptis išsiplovus galvą, taip kaip nešioju, tada kirpėja būtų mačiusi kaip jie krenta savaime ir manau reultatas būtų thumbup.gif Bet visumoj patenkinta esu. O kirpausi BOLERO Viln. Vivulskio g. pas Aistę už 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 20, 21:12)
oi prie mazdaug metus su juio dirbau ir tikrai zinau vius ta virtuve.  del raudonu atspalviu tai mergina kur pasisake jau bande ir zino siais veliavas. ryskios spalvos nera itin ryskios lygibnant su italiskais dazais.  nors paleteje pavaizduotas kelios bet realei jos tiokios neiseina, dauk blankesnes.  tikru kainu niekas nesako nejaugi salonai atskleis jog dvigubai ant dazu uzsidirba. nulaida nemenu ar 15 ar 10 % tai nera daug.  del asortimento tai njaudojau tophica ir coloransa, (coloransas gan pigu del skiedimo) . elumeno neteko bandyt nes perbrangu.  beje jus neklausayk nieko isskyrus mane, nes cia nera daugiau kirpeju. tai kad mylekit mane.

per tuos metus sis tas pasikeite nesvarbu. ir ta 10- 15 proc jau normali nuolaida jei ka. nes dazu savikaina yra pakankamai didele firmai juk irgi reikia uzdirbti, antraip kam tas biznis reikalingas. o jei dazai kainuoja tarkim 10- 12 lt ir duoda dar nuolaidas 30- 40- 50 procentu + firma velgi turi uzsidirbti ir uzsidirba (netikiu ka i minusa lystu) tai kokia tu priemoniu savikaina? ir kokios medziagos joms naudojamos?
Kaip bebutu goldwell permanentiniai dazai remiasi kaip pasakius filosofija ilgalaikis dazymas minimaliai pazeidziant plaukus. del italisku nzn kaip kokia kosmetika, taciau net kirpejai sako, kad italijoj kievienas miestas turi po sava plauku kosmetikos gamykla ir kai kurie dazai pvz kad ir "isieda" i plaukus suteikdami ryskia spalva bet ir plauku pazeidimas buna atitinkamas. nzn ar normalu kad plauku spalva issilaiko 2 menesius arba kol nenuauga. nebent snekama kad nera apskritai raudonu spalvu. nu pabandyk elumen, laikosi zashibys ir pasirinkimas ryskiu spalvu pakankamas nuo geltonos iki zalios ir roozavos smile.gif kas del ryskumo spalvu kiek as dazius man viskas gaudavosi labai liuks, nepatenkintu dar neturejau. o siaip kaip kirpejas turetum zinoti :
1. oksidaciniu dazu raudonos spalvos apskritai nera ilgalaikes
2. spalvos ryskumas irgi priklauso nuo plauku pagrindo spalvos. kuo plaukai sviesesni tuo ryskesne spalva, kuo tamsesni, tuo ji tamsesne. kartais siekiant ryskiu spalvu apskritai reikia is pradziu plaukus nusviesinti
3. spalvu ryskumas taip pat priklauso nuo peroksido/losjono/skiediklio pasirinkimo
4. spalva gali nesilaikyti del stipriau pazeistos plauku strukturos
5. kartais plaukus pakanka nudazyti pora kartu kad prisotinti juos tam tikro pigmento.
p.s. Del Colorance tai jie labai svelnus rugstinio pagrindo dazai su neutraliu pH jei kam tai idomu ir skirti atspalvio suteikimui arba spalvos atgaivinimui bei specialioms dazymo paslaugoms, tausojancioms plauku struktura. Gali buti naudojamas tiek naturaliems, tiek jau dazytiems plaukams. Kadangi Colorance nesviesina- visas ryskumas priklauso velgi nuo pagrindo spalvos
Atsakyti
del raudonos sp[alvos tai as ne tai turejau omeni, tiesiog jin yra negrazi goldwelle, patys atspalviai negrazus. paleteje dar puse beso viskas pavaizduota bet ant plauku nekas. siaip raudoni londos grazus, cehko nieko, italisku tai siaipsau. del musu kosmetikos atstovybiu tai perdaug uzsikele kainas. nesenei mano pazistama buvo lenkiijoje suzinojus to goldwello savikaina ten tai nors ir vezk is ten. ir siaip daug salonu laikosi vien is to kad jie kosmetikos atstovybe. cia tikrai neblogas biznis.
Atsakyti
Prisiskaičius čia visokių pasiūlymu, nutariau ir aš kaip nors pasikeisti. Taigi prieš kokias 3 sav apsikirpau pas Jurijų. Po kirpimo man iškilo keli klausimai, kurių deja aš jam neuždaviau, nes buvau ištikta lengvo šoko.
1. Ar jis tikrai mano kad man tinka jo parinkta šukuosena, ar mane apkirpo taip, kad daugiau pas jį neičiau.
2. Gal jis kitaip kirpti nemoka, tik trumpai.

Mano plaukai buvo pusilgiai, natūraliai garbanoti, veidas neišsmulkiųjų. Tai jis mane nučiakčino palikdamas vos kelis centimetrus. Už dažyma viena spalva sumokėjau 110 Lt,(ji jau baigia nusiplauti), kirpimas 120 Lt. Na iš principo pats kirpimo būdas įdomus, ir laiko užima, bet dažymas g.gif
Atsakyti