QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 18, 08:03)
pabandytu man savo nuoziura kazka istaisyt ant galvos,rankas nukapociau ir butu po meistro
man taip ir daro mano stilistas nueinu atsisedu ir sakau daryk ka nori tau geriau zinot kas man tiks sedziu kaifuodama kai nezinau ka padarys, pas kutinis bajeris buwo tas kad patapau blondine is brunetes db atsidziaugt negaliu, nors wisad galwojau kad netiks
Papildyta:
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 16, 18:00)
keista 6 metus vaikscioti pas ta pati zmogu kirprtis. as daugiau puismecio neislaikyciau. as vat bandau vis kita meistrra, ir zinok reikia keist meistrus nes kitaip bus tas pats per ta pati net ir kalbos tos pacios. tai kad linkiu paiske ir kad pakliutu tik geri meistrai kurie dar neprarado entuziazmno.
manau kaip tik gerai turet pastowu zmogu kuris tawe pazysta kaip nulupta praktiskai gali padazyt wos ne pagal tawo nuotaika, manau tame ir yra kaifas kai pasitiki zmogum ir atsiduodi i jo rankas kai zinai kad padarys gerai, keiciau l.ilgai tuos wisus kirpejus ir kas is to s....maldawo ir as nepatenkinta likdawau o db kai pas ta pati wisad tai SUUUUPER