Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

del romano tai as su juo kalbejau tik karta ir buvau pas ji , del jo darbu tiesiog as maciau dvi pazistamas kurios pas ji kirposi. kaip seimininkas jis man pasirpode neblogas nors keistas. bet zmogu pazisti tik padirbus su juo, as turejau 1 labai gera zmogu, puse vilniaus ja pazista vienos firmos vadybininke zinai apgavo kai pas ja dirbau kad puse darbuoojui po men isejo, nors tikrai pirmas ispudis buvo labai geras.

del manes, kirp +daz iki peciu 90-140 mazdaug i si tarpa orientacija. kainos vidutines, anksciau kai kitur dirbau emiau daug daugiau. deje kuo toliau tuo labiau pastebiu kad meistro kaina priklauso nuo vietos ir tik nuo vietos.
Atsakyti
Vakar buvau pas juriju, zinokit apkirpo super. Pasikeiciau totaliai,manau, tikiuosi,kad savo kirpeja bent siam laikui radau. As patenkinta. clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
Lievai parasiau manau, tikiuosi blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 14, 20:59)
del romano tai as su juo kalbejau tik karta ir buvau pas ji , del jo darbu tiesiog as maciau dvi pazistamas kurios pas ji kirposi.  kaip seimininkas jis man pasirpode neblogas nors keistas. bet zmogu pazisti tik padirbus su juo, as turejau 1 labai gera zmogu, puse vilniaus ja pazista vienos firmos vadybininke zinai apgavo kai pas ja dirbau kad puse darbuoojui po men isejo, nors tikrai pirmas ispudis buvo labai geras.

del manes, kirp +daz iki peciu 90-140 mazdaug i si tarpa orientacija.  kainos vidutines, anksciau kai kitur dirbau emiau daug daugiau.  deje kuo toliau tuo labiau pastebiu kad meistro kaina priklauso nuo vietos ir tik nuo vietos.

Kazkaip anksciau, atrodo, raset, kad pigiau. Brangsta kuras, brangsta ir kirpejai smile.gif
Atsakyti
aha, bet nezymiai, cia as maksimalias kainjas parasiau uz daz +kirp. siaip vien uz kirp imu 20-30 lt. sia kainos jewi noresi sruogu ar gabalu ir turesi tiek plauku kad i galva suku neikisiu bus ta max kaina. smile.gif bet dazniausiai buna atvirksiai.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 14, 23:28)
aha, bet nezymiai, cia as maksimalias kainjas parasiau uz daz +kirp.  siaip vien uz kirp imu 20-30 lt. sia kainos jewi noresi sruogu ar gabalu ir turesi tiek plauku kad i galva suku neikisiu bus ta max kaina. smile.gif bet dazniausiai buna atvirksiai.

N cia idomiai apie suku neikisima i galva lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano svajone susirasti profesionalu stilista(e),kuri mane kas menesi sutvarkytu-padazytu saknis,pakirptu galus jei reikia,bet nebandytu manes niekaip keisti kol as pati to neprasau..Turejau superine kirpeja-ejau pas ja 6metus,bet ji isejo is darbo.Kolkas sunkoka man su tais kirpejais. doh.gif
Atsakyti
keista 6 metus vaikscioti pas ta pati zmogu kirprtis. as daugiau puismecio neislaikyciau. as vat bandau vis kita meistrra, ir zinok reikia keist meistrus nes kitaip bus tas pats per ta pati net ir kalbos tos pacios. tai kad linkiu paiske ir kad pakliutu tik geri meistrai kurie dar neprarado entuziazmno.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 16, 19:00)
keista 6 metus vaikscioti pas ta pati zmogu kirprtis. as daugiau puismecio neislaikyciau.  as vat bandau vis kita meistrra,  ir zinok reikia keist meistrus nes kitaip bus tas pats per ta pati net ir kalbos tos pacios. tai kad linkiu paiske ir kad pakliutu tik geri meistrai kurie dar neprarado entuziazmno.

Per 6 metus as buvau keliu atspalviu blondine,metus ryza(auksine),paskui tamsi,o apie sruogeliu sruogeliausiu variantus net nekalbu....Kirpimu pakeiciau kokiu 10...Manau kad normaliai viskas buvo,nes drauges ir pazystamus tikrai stebinau kardinaliom metamarfozem.Ir tikrai drasiom.Bet visada As zinojau ko noriu As prasydavau,mano stilistei net nereikejo vargti ir man kazka galbvoti.Man nereikia stilisto,kuris man sukurtu nauja staila,man tik reikia kad prosesionaliai padarytu tai ko as prasau,nes as pati turiu gera vaizduote ir labai gerai zinau ko noriu.
Atsakyti
vel tas pats. ka as kazkada aiskinau? geri meistrai niekad neklausia jie patys geriau zino. sory as dar ir pats ne tokio lygio esu. deje tai tiesa, kuo geresnis meistras tuo maziaui klausimu o daugiau darbo.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 17, 20:53)
vel tas pats. ka as kazkada aiskinau?  geri meistrai niekad neklausia jie patys geriau zino. sory as dar ir pats ne tokio lygio esu. deje tai tiesa, kuo geresnis meistras tuo maziaui klausimu o daugiau darbo.

robke,kai kurie zmones turi tvirta savo nuomone!as irgi nuejus pasakau ko noriu,ko nenoriu tongue.gif tada ir nesusipratimu gerokai maziau,ir visi patenkinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 17, 21:53)
vel tas pats. ka as kazkada aiskinau?  geri meistrai niekad neklausia jie patys geriau zino. sory as dar ir pats ne tokio lygio esu. deje tai tiesa, kuo geresnis meistras tuo maziaui klausimu o daugiau darbo.

pabandytu man savo nuoziura kazka istaisyt ant galvos,rankas nukapociau ir butu po meistro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 09 16, 19:00)
keista 6 metus vaikscioti pas ta pati zmogu kirprtis. as daugiau puismecio neislaikyciau.  as vat bandau vis kita meistrra,  ir zinok reikia keist meistrus nes kitaip bus tas pats per ta pati net ir kalbos tos pacios. tai kad linkiu paiske ir kad pakliutu tik geri meistrai kurie dar neprarado entuziazmno.

As moku pinigus-as uzsakineju muzika tongue.gif Beje manau nebuvo taip jau lengva mano stilistei su manim...Juk as ateinu su savo reikalavimais padaryti taip ar anaip,o tai yra ISSUKIS KIRPEJAI!!!Juk is anksto ji nepasiruosus,nezino ko as galiu uzsinoret.Kai ka jai ant manes teko daryt pirma kart gyvenime,nes as buvau paaugle ir kartais noredavau ko nors "kreizi". As nerealiai gerbiu savo exkirpeja kad ji neissigando mano kaprizu. wub.gif
Atsakyti