Merginos zadu uzsakineti is sport directed batus firetrap. Ar ten nera kokiu gudrybiu apie sumazintas ismieras ir pan.
p.s. ir dar galvoju imti junior nes yra mano ismiera bet 5 svarais pigesni nei tokios pacios ismieros for ladies, ir galvoju ar kame cia skirtumas...
pikciurniuke, Tesco dabar 50 proc. kai kam. Prekes greit dingsta. Gal nupirktum savaitgali? Savo krepsiuka jau atsiunciau. Labai noriu dvieju prekyciu.
QUOTE(pikciurniuke @ 2014 11 08, 01:14)
pirkome kai buvo akcijos, dabar lyg akcijos nebera, asda groceries arba tesco grocerie reiktu ziureti dabar lyg jos po 5sv , kai pirkome buvo po 4sv ir svaras mazesnis buvo , dabar gautusi vienos apytyksliai 34lt
Asda groceries dabar po 4 sv.,bet man neduoda kažkodėl dėti į krepšelį,labai reiktų 3 dėžučių
Gal jau pasitikrinot saskaita ir matote pinigelius?
Jeigu nematote, skambinsiu i banka, kas cia per stebuklai vyksta.
Zinutes, kad uzsakyta, negaunu, pinigai iki jusu neateina.
Jauciuosi, kaip skolininke, pirma kart taip is SM tarpininkiu per 10metu.
Nepergyvenkit Jus , matyt Pikciurniuke labai uzimta buvo, nespejo sutikrinti mokejimu ir pranesti Dangiukui savaitgaliais ji nedirba, paskambinkite Dangiuks, jei skubiai reikia prekyciu , gal galeste atsiimti, o jei ne, tai pirmadieni tikrai
QUOTE(Ellllija @ 2014 11 08, 15:49)
Nepergyvenkit Jus , matyt Pikciurniuke labai uzimta buvo, nespejo sutikrinti mokejimu ir pranesti Dangiukui savaitgaliais ji nedirba, paskambinkite Dangiuks, jei skubiai reikia prekyciu , gal galeste atsiimti, o jei ne, tai pirmadieni tikrai
Palaukt, tai as palauksiu. Tik erzina, kad pinigai kazkur "ore" plaukioja
QUOTE(uoga X3 @ 2014 11 08, 15:51)
Palaukt, tai as palauksiu. Tik erzina, kad pinigai kazkur "ore" plaukioja
Oras tai nekoks Jus teisi
Papildyta:
sie marskinukai labai grazus maziukui, Kaledom pasipuosti
http://www.clothinga...atgsale,bo-sale
bet , savaitgaliais neperka, keik zinau
QUOTE(Ellllija @ 2014 11 08, 16:49)
Kauno siuntinukus dalina questa, aš tikrai nieko nežinosiu
uoga X3, pikciurniuke jums pirmadienį tikrai duos žinią. Esu įsitikinusi, kad įvyko nesusipratimas, viską išsiaiškinsime
QUOTE(uoga X3 @ 2014 11 08, 16:38)
Gal jau pasitikrinot saskaita ir matote pinigelius?
sveiki, parasiau Pikciurniukei, kai atsikels patikrins dar syki, gal netycia praleido labai atsiprasom , issiaiskinsime ir parasysiu jum
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2014 11 07, 21:37)
gal rytoj arba sekmadieni namie busit? niekaip nenutaikau per darbo pamainas atsiimt..
pakolkas esu
QUOTE(verano @ 2014 11 08, 09:08)
tai siunciam
QUOTE(neringar1 @ 2014 11 08, 17:17)
Asda groceries dabar po 4 sv.,bet man neduoda kažkodėl dėti į krepšelį,labai reiktų 3 dėžučių
kazi kokia galutine kainyte gautusi saldainiu perkant uz 4 sv?
QUOTE(M.u.n.i. @ 2014 11 09, 12:38)
kazi kokia galutine kainyte gautusi saldainiu perkant uz 4 sv?
As uz dvi mokejau 57
Aciu mergaites uz prekytes
sijonukas is SD super , o sokiu tapkytes is HM dideles, as tai ju laukiau, kaip as cia taip uzsakiau zymiai didesnes, gal kuri nori pirkti , padukas 21cm, arba keistis i mazesni dydi va tokios
http://www.hm.com/gb...amp;variant=030
Labai noriu padekoti Pikciurniukei uz operatyvuma, aiskuma, apsipirkima be jokiu nesklandumu ir Dangiuks uz kantrybe palaikant prekytes ir jas dalijant
Negaliu atsidziaugti taip pigiai isigijus laredoute golfukus savo bernuzeliui
Butinai dar ne karta sugrysiu pas Jus apsipirkt
Negaliu atsidziaugti taip pigiai isigijus laredoute golfukus savo bernuzeliui
Butinai dar ne karta sugrysiu pas Jus apsipirkt