Naujas, tik transportuojant patepta rankovytė,manau kad išsiskalbtų. Dydis rašo 80, bet manau kad mažintas tiktų iki 74cm. ūgio Kaina-33Lt. Varlytė neįeina į komplektuką
Ralph Lauren kombinzoniukai. Visų dydis 6M. Man dydį atitiko. Tik jie nelabai patogiai apsimauna, nes turi tik knopkytes klyniuke, tai aš nešiau pas siuvėją, kad man įsiųtų užtrauktukus per šonus. Kai užsitraukia visiškai nesimato, o ir nebereikia vargti bandant lelių įgrūsti Skalbti tik kelis kartus, būklė puiki.
3-6mėn.,labai geros būklės Next Baby kelnytės.Ilgis-52cm.,nuo klynuko-17cm.Su pamušaliuku. Naujas LADYBIRD bodžiukas. Nauja F&F palaidinė. KAINA-30LT.+p.i.
Fainuolis romperiukas, bukle labai gera apsimauta 2 kartus.3-6men 60-68cm. Kaina 4 LT Mielas minkstutis romperiukas, svelniai zydros spalvos, "peliuko" medziagyte. Rankovytes atsilenkia ir gaunasi pirstinytes. Ilgis 53.5cm, plotis per pilvuka 34*2cm. Dydis 62cm, kaina 8Lt Visiskai naujas, gavom dovanu, nespejom apsimauti. Minkstas plono veliuro. Kaina 10 LT. Skirtas12men amziui, ilgis iki kulniuko neistempus 60cm, istempus 69cm
Naujas Disney bodziukas dydis 18-24 men kaina 12 lt
bodziukai gap ir old navy / Baby Gap Deveti bodziukai 2 vnt. Zalsvas Baby gap 12-18 men melsvas old navy 12-18 men Sudėtis:medvilne kaina 2 vnt- 13 lt + siuntimas