QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 12:00)
Aha,
bet cia ne pagal BFAS nustatineja, o pagal 12 tipu tad man ir paciai butu idomu, nes taip ir kabo ant klaustuko kuris tas mano potipis pagal 12, as taip intuityviai save cool summer priskyrus esu.
Nes: 1) esu tamsiaplauke, 2)mane puosia kontrastingi(bet ne per daug)deriniai, 3)man labai graziai tinka tamsios spalvos, as su jom daug geriau atrodau nei su blyskiom, tamsiai pilka, tamsiai melyna, tamsiai salta zalia, tamsiai violetine, 3) true man tiesiogiai asocijuojasi su cool, be to ir su bytte kazkada diskutavom kad true luminant kaip ir turetu patekti i cool potipi, bet: 1) pati lyg ir pastebiu kad man tinka kai kurios ant silumos balansuojancios spalvos, 2) mano paleteje kuri klajoja internete vienas ir metalu panasus i bronza ar tai sena auksa, pamenu abi su bytte ta pastebejom, taip ir liko neaisku... Va kaip manai sioje vietoje centre, metalai vaizduojami?
Nu vienas suprasciau sidabras, o kitas?
O kaip taviske, ar tokia kur ikeliau palete buvo pas tave, nemanai kad esi ne light o true coralline spring?
Nes apie light kaip minejau nieko neina rast.
Mano supratimu, čia sidabras ir auksas. Tik kadangi jie blizga, tai atsispindi tie visi aplinkiniai reikalai, ir jis gaunasi toks kažkoks priglušęs... Kiek mačiau, nėr pas juos didelio metalų pasirinkimo, sidabras, auksas ir varis, nebent kas pasikeitė...
Aš pagal BFAS tai tikrai laitas, nėr čia ką net diskutuot (jei būtų galima diskutuot, diskutuočiau pati pirma), ibo iki true man reikia daugiau šilumos. O nėr
Aš daugiau neutrali, vos vos į šiltumą. Man visos spalvos amžiais - tai per šiltos, tai per šaltos, o reikia viduriuko
Jei abejot, kas aš, tai galima dar iš bėdos mąstyt, ar ne vasara. Teoriškai viskas kaip ir atitiktų netgi vasarą, bet tas toks persikinis undertonas visur, net akyse. O va iki true - niekaip. Ten jau reikia nors lašo ryžumo, rudeniškumo. Ryžumo pas mane nerasi nė su žiburiu - netgi ryžumą sekančių reikalų, kaip ten garbanos, strazdanos kokios ar labai balta greit nudeganti oda - nė pas mane, nė visoj giminėj tokių nebuvę...
O pagal šitą sistemą, jei čia nėra laitų, tada nežinau
Jei galima, tada norėčiau būti kokia tamsi žiema
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 11 01, 22:44)
Aha, ne visi cia... bet ar tikrai light coralline? Nes isknisau google tai yra tik true coralline radau.
Tokia:
Žinok, tikrai light
Tokio šoko, kad aš light, neįmanoma užmiršti
O paletė panaši. Tik aš buvau ėmus tas 4 paletes, kur išdalintos spalvos. Vat tos visos žalios/mėlynos netgi panašiai ir atitinka, tik pas mane daugiau rūūūžavų - pusė paletės rūžavos persikinės
Ir daugiau šviesių, šitos visos daugiau mažiau vidutinės. Ir čia yra tokių spalvų, kurių mano paletėj nebuvo, nors aš jas mielai imčiau - ta bordinė (pas mane buvo tokia plytos spalvos daugiau, ar tai rūdžių), ir ta tokia ruda šalia, paskui ta geltona ir alyvuoginė (pas mane geltona buvo kai kaimiško kiaušinio trynys, o iš tų markerinių - žalia), dar buvo tokia visai žolės žalia, kurios čia nematau, ir daugiau jūros, mažiau žalių...
Užtat pilkos, taipogi violetinė ir tamsiai mėlyna tokios pat, net faktūra ta pati
Bet vat tos ryžos, kur tarp jų, pas mane nebuvo, vietoje to buvo tokia camel į pilkumą.
Tos spalvos, kur su tokiom arkos formos skylutėm, tai jos yra akių/plaukų ir odos.