Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Mute @ 2014 10 31, 17:39)
keista  g.gif  bus ko gero uzsimanius buti imperatoriene.. kaip toj pasakoj biggrin.gif  biggrin.gif

Žėk, kad tik negrįžtų prie geldos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek pati bandžiau nusistatyti, mano yra true ultramarine spring, bet to varianto čia nėra. Spectral berods artimas jam. Gal ir nieko.
Atsakyti
Aš irgi galvoju apie Spectral ir Chromian...Ta salotinė, kuri yra Chromian variante man labai tinka ax.gif
Atsakyti
Bet man atrodo, kad niekur nėr aiškių nurodymų tam ten BFAS, kaip tą jų trečią parametrą nusistatyt. Tai siūlyčiau nekreipt į tai dėmesio... Gi ten tas trečias parametras tik kokias tris spalvas telemia...
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2014 10 31, 14:34)
Toki psl nebuvo idėta lygtai  4u.gif bet tai žinok dabar, kuriam kontrastiniam springui priklausau , nes paletės tai skiriasi  g.gif

Mazdaug gaires tokios:

Is kaires i desine - ziema (light, true, vivid, contrasting), pavasaris(light, true, vivid, contrasting), vasara(light, true, vivid, contrasting), ruduo(light, true, vivid, contrasting).

user posted image

Galima ivertinti esminius skirtumus tarp kontrastingumu.

LIGHT
Your skin, hair, and eye coloring is light overall. Your best color combinations balance light to mid-range colors. Your best single colors are light to medium.

TRUE
Your skin, hair, and eye coloring is medium. Your best color combinations are medium worn with dark. Your best single colors are also medium colors.

VIVID
Your skin, hair, and eye coloring is mid-value to dark. Your best color combinations are bright and dark colors worn together. Your best single colors are bright.

CONTRASTING
Your skin, hair, and eyes combine lights with darks. Your best color combinations are light and dark colors worn together with a bright accent. Your best single colors are dark or bright.

O cia aprasymai be kontrastingumu visu, jei kam prireiktu:

http://seasonalcolor...-1#.VFUwjvmsVXZ

QUOTE(Noa @ 2014 10 31, 17:31)
Ei, bet čia ne visi! Mano nėr smile.gif Light coralline spring biggrin.gif
Nors esmė tai panaši, turiu pasakyt.
Prisižiūrėjo daug palečių, labiau patiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aha, ne visi cia... bet ar tikrai light coralline? Nes isknisau google tai yra tik true coralline radau. smile.gif Tokia:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 lapkričio 2014 - 21:50
BFAS paleciu pliusai ir minusai (rusu k.)

http://color-harmony....com/68415.html
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 02, 00:15)
BFAS paleciu pliusai ir minusai (rusu k.)

http://color-harmony....com/68415.html

O, žėk, čia ir nustatinėja, ir praislistas yra bigsmile.gif Va, kur reikia siųsti norinčias, kad joms pasakytų jų cvetotipą ir nenorinčioms viešintis bigsmile.gif
http://color-harmony...com/182931.html
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 02, 00:41)
O, žėk, čia ir nustatinėja, ir praislistas yra bigsmile.gif  Va, kur reikia siųsti norinčias, kad joms pasakytų jų cvetotipą ir nenorinčioms viešintis bigsmile.gif
http://color-harmony...com/182931.html

Aha, drinks_cheers.gif bet cia ne pagal BFAS nustatineja, o pagal 12 tipu tad man ir paciai butu idomu, nes taip ir kabo ant klaustuko kuris tas mano potipis pagal 12, as taip intuityviai save cool summer priskyrus esu. rolleyes.gif Nes: 1) esu tamsiaplauke, 2)mane puosia kontrastingi(bet ne per daug)deriniai, 3)man labai graziai tinka tamsios spalvos, as su jom daug geriau atrodau nei su blyskiom; tamsiai pilka, tamsiai melyna, tamsiai salta zalia, tamsiai violetine, 3) true man tiesiogiai asocijuojasi su cool, be to ir su bytte kazkada diskutavom kad true luminant kaip ir turetu patekti i cool potipi, bet: 1) pati lyg ir pastebiu kad man tinka kai kurios ant silumos balansuojancios spalvos, 2) mano paleteje kuri klajoja internete vienas ir metalu panasus i bronza ar tai sena auksa, pamenu abi su bytte ta pastebejom, taip ir liko neaisku... Va kaip manai sioje vietoje centre, metalai vaizduojami?
user posted image
Nu vienas suprasciau sidabras, o kitas? g.gif

O kaip taviske, ar tokia kur ikeliau palete buvo pas tave, nemanai kad esi ne light o true coralline spring? 4u.gif Nes apie light kaip minejau nieko neina rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 lapkričio 2014 - 11:09
QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 12:00)
Aha, drinks_cheers.gif  bet cia ne pagal BFAS nustatineja, o pagal 12 tipu tad man ir paciai butu idomu, nes taip ir kabo ant klaustuko kuris tas mano potipis pagal 12, as taip intuityviai save cool summer priskyrus esu. rolleyes.gif Nes: 1) esu tamsiaplauke, 2)mane puosia kontrastingi(bet ne per daug)deriniai, 3)man labai graziai tinka tamsios spalvos, as su jom daug geriau atrodau nei su blyskiom, tamsiai pilka, tamsiai melyna, tamsiai salta zalia, tamsiai violetine, 3) true man tiesiogiai asocijuojasi su cool, be to ir su bytte kazkada diskutavom kad true luminant kaip ir turetu patekti i cool potipi, bet: 1) pati lyg ir pastebiu kad man tinka kai kurios ant silumos balansuojancios spalvos, 2) mano paleteje kuri klajoja internete vienas ir metalu panasus i bronza ar tai sena auksa, pamenu abi su bytte ta pastebejom, taip ir liko neaisku... Va kaip manai sioje vietoje centre, metalai vaizduojami?
user posted image
Nu vienas suprasciau sidabras, o kitas? g.gif

O kaip taviske, ar tokia kur ikeliau palete buvo pas tave, nemanai kad esi ne light o true coralline spring? 4u.gif  Nes apie light kaip minejau nieko neina rast.

Mano supratimu, čia sidabras ir auksas. Tik kadangi jie blizga, tai atsispindi tie visi aplinkiniai reikalai, ir jis gaunasi toks kažkoks priglušęs... Kiek mačiau, nėr pas juos didelio metalų pasirinkimo, sidabras, auksas ir varis, nebent kas pasikeitė...

Aš pagal BFAS tai tikrai laitas, nėr čia ką net diskutuot (jei būtų galima diskutuot, diskutuočiau pati pirma), ibo iki true man reikia daugiau šilumos. O nėr biggrin.gif Aš daugiau neutrali, vos vos į šiltumą. Man visos spalvos amžiais - tai per šiltos, tai per šaltos, o reikia viduriuko biggrin.gif Jei abejot, kas aš, tai galima dar iš bėdos mąstyt, ar ne vasara. Teoriškai viskas kaip ir atitiktų netgi vasarą, bet tas toks persikinis undertonas visur, net akyse. O va iki true - niekaip. Ten jau reikia nors lašo ryžumo, rudeniškumo. Ryžumo pas mane nerasi nė su žiburiu - netgi ryžumą sekančių reikalų, kaip ten garbanos, strazdanos kokios ar labai balta greit nudeganti oda - nė pas mane, nė visoj giminėj tokių nebuvę...

O pagal šitą sistemą, jei čia nėra laitų, tada nežinau biggrin.gif Jei galima, tada norėčiau būti kokia tamsi žiema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 11 01, 22:44)
Aha, ne visi cia...  bet ar tikrai light coralline? Nes isknisau google tai yra tik true coralline radau. smile.gif  Tokia:

user posted image

Žinok, tikrai light smile.gif Tokio šoko, kad aš light, neįmanoma užmiršti lotuliukas.gif

O paletė panaši. Tik aš buvau ėmus tas 4 paletes, kur išdalintos spalvos. Vat tos visos žalios/mėlynos netgi panašiai ir atitinka, tik pas mane daugiau rūūūžavų - pusė paletės rūžavos persikinės biggrin.gif Ir daugiau šviesių, šitos visos daugiau mažiau vidutinės. Ir čia yra tokių spalvų, kurių mano paletėj nebuvo, nors aš jas mielai imčiau - ta bordinė (pas mane buvo tokia plytos spalvos daugiau, ar tai rūdžių), ir ta tokia ruda šalia, paskui ta geltona ir alyvuoginė (pas mane geltona buvo kai kaimiško kiaušinio trynys, o iš tų markerinių - žalia), dar buvo tokia visai žolės žalia, kurios čia nematau, ir daugiau jūros, mažiau žalių...
Užtat pilkos, taipogi violetinė ir tamsiai mėlyna tokios pat, net faktūra ta pati biggrin.gif Bet vat tos ryžos, kur tarp jų, pas mane nebuvo, vietoje to buvo tokia camel į pilkumą.

Tos spalvos, kur su tokiom arkos formos skylutėm, tai jos yra akių/plaukų ir odos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 lapkričio 2014 - 11:27
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 12:17)

Aš pagal BFAS tai tikrai laitas, nėr čia ką net diskutuot (jei būtų galima diskutuot, diskutuočiau pati pirma), ibo iki true man reikia daugiau šilumos. O nėr biggrin.gif Aš daugiau neutrali, vos vos į šiltumą. Man visos spalvos amžiais - tai per šiltos, tai per šaltos, o reikia viduriuko biggrin.gif  Jei abejot, kas aš, tai galima dar iš bėdos mąstyt, ar ne vasara. Teoriškai viskas kaip ir atitiktų netgi vasarą, bet tas toks persikinis undertonas visur, net akyse.  O va iki true - niekaip. Ten jau reikia nors lašo ryžumo, rudeniškumo. Ryžumo pas mane nerasi nė su žiburiu - netgi ryžumą sekančių reikalų, kaip ten garbanos, strazdanos kokios ar labai balta greit nudeganti oda - nė pas mane, nė visoj giminėj tokių nebuvę...

Matai, pagal BFAS ten tie light, true nesiskirsto pagal siltuma kaip 12 tipu sistemoj, ten jie tik kontrastingumo laipsni reiskia. Va tokios reiksmes:

LIGHT

Your skin, hair, and eye coloring is light overall. Your best color combinations balance light to mid-range colors. Your best single colors are light to medium.

TRUE

Your skin, hair, and eye coloring is medium. Your best color combinations are medium worn with dark. Your best single colors are also medium colors.

VIVID

Your skin, hair, and eye coloring is mid-value to dark. Your best color combinations are bright and dark colors worn together. Your best single colors are bright.

CONTRASTING

Your skin, hair, and eyes combine lights with darks. Your best color combinations are light and dark colors worn together with a bright accent. Your best single colors are dark or bright.

Budama true pagal BFAS tu laisvai gali buti light pagal 12 tipu sistema. Turint omeny kad nesi tokia visai jau be kontrasto (antakiai pvz. tamsus) visai tiketina.

Va matai as irgi pagal BFAS esu true, o pagal 12 svarstau ar vis tik true/cool o gal kokia light (siltuma turint omeny). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 lapkričio 2014 - 11:28
Aš labai maloniai paimčiau tą true pagal šitą aprašymą. Vis viena nesirengiu aš light - mid range colors, nes mano storis neleidžia biggrin.gif Žinau, kad reikia veido grožiui, bet aš manau taip - veido grožį aš pataisysiu špakliumi, o vat lašinių joks špaklius man neužtaisys, kai aš įlysiu į tas light/mid range, š man išeis, visi lašiniai bus it ant delno biggrin.gif

Bet žinok, manau, kad vis tik esu light, kad ir su antakiais. Tie antakiai tamsūs tik ant manęs biggrin.gif Kad jie būtų taip jau stipriai, galingai tamsūs, aš juos padažau - na, formą suteikiu - tokia spalva: senoj paletėj naked 2. Ir gaunu komplimentų, kokie pas mane ryškūs antakiai lotuliukas.gif

user posted image

Žo, aš ryški tik kol foto esu viena irnesakyk.gif

Mielai tą pakeisčiau, bet ko gero, geriau reikia suplonėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 12:24)

O paletė panaši. Tik aš buvau ėmus tas 4 paletes, kur išdalintos spalvos.

Tos spalvos, kur su tokiom arkos formos skylutėm, tai jos yra akių/plaukų ir odos.

A, va kaip idomiai, ax.gif kazin tokias dabar gamina? Noreciau kokia pamatyt isdalinta tokia. O tai visos kiek demonstruojasi tai kiek matau tokios "vientisos". biggrin.gif

Sita zinau. drinks_cheers.gif Nors mane kai nustate nei vienas is tu atspalviu idealiai neatitiko, labiausiai skyresi oda, ji paletej buvo per tamsi ir per daug i rozine puse, plaukai irgi ne visai tokie, bet ir realu nes manieji dazyti, akys daugmaz i ta puse.
Atsakyti