QUOTE(bytte @ 2014 10 23, 16:33)
Tiesa jau sendinti BS netinka, čia rudeniams... na dar, kas jų įtakoj.
Nuo saves galiu pasakyti kad vasaroms labai gerai tinka sendintas sidabras, tubut dar geriau uz nesendinta.
As sau papuosalu randu "Sidabrinej Kamejoj", jau ne viena ziedeli esu is ten nusipirkus.
QUOTE(bytte @ 2014 10 24, 10:54)
Čia vis norėjau vieną LT personą pasitikrint
... Beata Nicholson... kilo įtarimu, kad ji rengiasi pagal spalvinio tipo paletę
Aha Beata labai gerai spalvas pasirenka, panasu kad pavasariukas.
QUOTE(Dilukai @ 2014 10 24, 12:33)
Na mano garderobe dominuoja pilka šiuo metu
Dar tamsiai mėlyna, taupe ir panašios neutralios.
Tai va ir mano dauguma tokiu
As tai vis ieskau savo zalios, tokios kaip poru lapai, bet jos taip maza parduotuvese... Ir dar labai noretusi nusipirkti koki violetini ruba, tokios saltos papilkejusios violetines, bet irgi nerandu.
Dominuoja arba siltos violetines arba jau melyna su violetiniu atspalviu.
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2014 10 24, 12:52)
Atsiprasau, kad taip isiverziu i tema, bet sudomino spalvinis tipas, kelias dienas skaitau jusu pokalbius ir idomu pasidare kaip jus save identifikavote, ar koki albuma turite, kur keliate foto ir viena kitai padedat nusistatyt? Kol kas tuos trumpinius man dar sunku suprast..
Save vasara laikiau visada, bet dar ir tos kiek porusiu yra kaip suprantu. O gal ir ne vasara as kartais suabejoju.. Gal tarp visos tos info kazkokia pamatine yra, kur viskas pradedančioms butu aisku?
Labas
albumuko savo neturim, bet padedam viena kitai nusistatyt.
Merginos dazniausiai kelia nuotrauka cia i tema, arba deda nuoroda i savo albuma. O pamatine info pirmame sios temos puslapyje.
QUOTE(bytte @ 2014 10 24, 12:57)
A kaip ten gyvenime yra, čia visai kitas klausimas, mes tskant čia apie pirmą įspūdį
ir stereotipinį mąstymą. Niekad nepamiršiu, kaip dėstytojas vienai merginai labai tokiai... su kasytėm ir draugiška šypsena, išsprogines akis, nesusivaldęs pasakė - negali būti, kad
tavo darbas... mol - sausas, logiškas... o tu taip neatrodai.
Man cia turbut butu komplimentas
kai as esu tokia pries viska kas kaip "turetu", "privaletu", "priklauso". Apskritai turbut jei nors kiek pajusciau kad kazkas is manes tikisi kad buciau pagal sablona, kaip mat pradeciau daryti atvirksciai.
Norit duokit uniforma, su malonumu rengsiuosi, uniformos man patinka ir mokykloje ja mielai devejau, bet jei jau ne uniforma, tai tegu neknisa proto.
QUOTE(Dilukai @ 2014 10 24, 14:16)
Vyriški siluetai taip taip taip
Dabar gi mada labai dėkinga su laisvais rūbais, nebereik kaip sasyskai apsitempus būt. Man tas labai patinka, jaučiu net jeigu vėl ateis mada visko aptempto aš tada nebebūsiu madinga. Komfortas pirmoj vietoj
paveizėjimui, šitie dažnai turi šviesių spalvų ir "nesaldžių" rūbų, aišku dėl skonio nesiginčyjama galima rėkt, kad maišai nesamonės, bet man patinka. Tik ten dar reik turėt akmenėlių piniginėj
http://www.cosstores...ashion/Lookbook
Man grazu, bet mano figurai tai butu peilis.
Papildyta:
O as ieskau dabar "savo" raudono lupdazio. Vat uzsimaniau toki surast kaip Noa sako kad zeme rezk
Grazu
Papildyta:
kitoks