Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

user posted image

user posted image

va makiazai daryti ziema kai isblyskusi ir vasara kai idegus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 20 sausio 2015 - 20:52
Na, dabar jau tikrai balsuoju už winter - su pavasario įtaka, kitaip tariant, clear winter.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu jo, jau ir aš susimėčiau tarp žiemos ir pavasario smile.gif Bet pavasario neatmetu. Reiktų spalvikes žiūrėt, nes nuo foto filtrų ir monitorių daug kas priklauso. Mėlynos žalios nesiskaito, jos visoms tinka biggrin.gif Tarp kitko, tie bright/clear winter visokias koralines irgi išveža pusė bieso. Man atrodo, kad idealiausia būtų prasitestuoti su hot pink ir fuchsia. Net nereikia fotografuoti, kad ir kokioj Maximoj radus tokios ir anokios spalvos daiktą, nesvarbu ką, kad ir bliūdą kokį, svarbu didelį, prisidėt ir palygint vaizdus. Ir viskas bus aišku smile.gif

Reikia dėti prie savęs taip, kad matytųsi kaklas. Nes veide kartais koks besimušantis raudonis gali nušaltint situaciją. Ir tada jau matysis, kas pusė bieso, o kas krenta iš konteksto.

user posted image

Šiaip jau šitai žiemai šlykščiausiai užvis turėtų atrodyti šviesios mūtnos spalvos, visokios triedalinės salotinės, tokios dulkėtos, šviesiai persikinės visokios. O braitspringui baisiausiai turėtų atrodyti visokios murzinos vidutinio tamsumo žemės spalvos.

Bet kuriuo atveju, geras tipas, pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 sausio 2015 - 00:00
Milka, aš Jūsų vietoje padėliočiau prie veido vidutinio šiltumo ir vidutinio tamsumo rudens spalvas. Kažkodėl man atrodo, jog pavasario švarumas Jus užmušinės. O ruduo turėtų puošti.

QUOTE(*milka* @ 2015 01 20, 20:27)
Aš vis skaitau jūsų postus ,bet man pačiai dar aukštoji matematika spalvose  biggrin.gif tai pasisakyti dar neturiu ką  biggrin.gif Man visai patinka WSp paletė.Į kai kurias spalvas net nepažvelgdavau dabar bus proga.Vasara bus mano mažių krikštynos ,tai vis suku galvą kokios spalvos suknelę siūti reiks.Kaži kaip linas ? Ar tinka WSp ?

Atsakyti
Nemoku redaguot, todėl papildau:

Milka, aš Jūsų vietoje padėliočiau prie veido vidutinio šiltumo ir vidutinio tamsumo rudens spalvas. Kažkodėl man atrodo, jog pavasario švarumas Jus užmušinės. O ruduo turėtų puošti.
http://www.google.co...ed=0CCkQMygIMAg

Ruduo mano požiūriu labiau "limpa". Ypač "nelimpa" pavasario dešinys blokas - tas, kur su žalia spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 21 sausio 2015 - 02:16
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 22:34)
clear winter

user posted image

O ka cia veikia true autumn (Aishwarya) prie clear winter? unsure.gif Kur cia taip ji nutipizuota?
Mes jau kazkada aptarinejom sita analize, gan itikinama atrodo, taip iseitu kad kazkas kitas ja isnagrinejo su kitokiais argumentais? g.gif

QUOTE(prek @ 2015 01 21, 03:15)
http://www.google.co...ed=0CCkQMygIMAg

Ruduo mano požiūriu labiau "limpa". Ypač "nelimpa" pavasario dešinys blokas - tas, kur su žalia spalva.

Jus idejote Soft autumn ir Light spring paletes. 4u.gif Mes milka nutipizavom kaip Warm spring. Man buvo rimtu pamastymu del Warm autumn, bet spalviskai joje daugiau gelsvu atspalviu kurie budingi visgi pavasariams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 21 sausio 2015 - 09:35
Aishwarya Rai - WA, kažkuriame bloge žiūrėjau jos nagrinėjimą, įtikino beveik (nes ai supaisysi tas zviazdas, kartais ji man per ryški, kartais per mažai šilta, bet kadangi indė, tai ką žinau). Labiausiai įtikino, tas faktas, kad ją puošia sariai su auksais, ir nepuošia su sidabrais. Tai iš žiemų išbraukiau sau, bet kokį klaustuką (beja nesugebėjau rasti ir jos varianto, kaip BW). Megan Fox - įtariu grūda į žiemas, vien dėl tamsių plaukų. Nesakau, kad ji ne žiema, bet abejonių kartais turiu: nors rengiasi dažnai žiemos spalvom, bet makiažas būna šiltas, o jai šaltas - atrodo blankiai. Visgi turi ji bendrumo su kokia Elizabeth. Nieko prieš, kai jos būna kaip tipo pvz, tik čia jos atrodo prastai, ir netitinka BW tipui.
user posted image

baisiausiai tiek BW, tiek BSp atrodo ta vadinama sera bura malinavaja (pilkai rudai avietinė, arba ruda mauve vidutinio tamsumo), tai nežinau ar galim taip testuot. Pavasaris iš esmės neištempia žiemos spalvų, nei tų ryškiai markerinių žalių, ir žydra žiemos intensyvesnė, nekalbant apie juodą ir skaisčiai baltą. Dar manau tiktų testuotis su fuksija ir oranžine, jai vienodo ryškumo jas imt - vis vien bus aišku su kuria geriau. Imčiau oranžinę tą kur reikia turėt bagažinėj liemenę ir ką nors tokio. Arba juodą švarią, ryškią "išskalbtą su pervol" ir softinę arba "skalbtą ne su pervol" biggrin.gif Teoriškai dar tokios žalios BSp turėtų neištemt, bent jau lyginant su obuolio žalia turėtų matytis kas geriau:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 21, 09:19)
O ka cia veikia true autumn (Aishwarya) prie clear winter? unsure.gif  Kur cia taip ji nutipizuota?

Čia rašo, kad Truth is Beauty nutipizavo g.gif Net ir kaip DW kiti ją nutipizavę doh.gif Ji man susirodė kažkuo panaši į emiliuxas.
Atsakyti
emiliuxas, kaip matot vieningos nuomones kol kas nera biggrin.gif jos svyruoja nuo cool winter iki clear spring. Faktiskai logiska butu imt viduriuka ir gautusi clear winter. biggrin.gif Bet kokiu atveju, man abejoniu nekyla kad jus ziema. Bet praktiskai del tikrumo praverstu fotosesija su spalvomis.

Pagal viena is 1 pusl. idetu testu, rekomendacijos kaip atskirti clear spring nuo clear winter, kurios spalvos tinka geriau:

Clear Spring vs. Clear Winter

Warm Pink vs. Magenta
user posted image
user posted image

True Green vs. Pine Green (del pine green nesu tikra, manau reiketu ryskesnes)

user posted image
user posted image

True Blue vs. Royal Blue
user posted image
user posted image

Papildyta:
Clear winter priskiriama va tokia neonine salotine, ar ji gerai ant jusu?

If you're not fabulous in lime green, rule out Bright Winter.

user posted imageuser posted image

Is cia: http://www.truth-is-...l-deal-breakers

Clear winter spalvos tokios skambios, turincios skaidrumo, svytincios, o True winter siek tiek ramesnes, sodresnes, tirstesnes.

True winter turetu tikti true red

user posted image

ar jums graziau tinka ji ar mineta magenta?

user posted image

True winter priklauso Royal purple

user posted image

Clear winter violetine siltesne, beveik neonine

user posted image
Atsakyti
Aš linkusi būt atsargi su pavadinimais, ypač kai paletes galiu palygint tik monitoriaus ekrane, ir tik pagal kažkieno dažnai perfotografuotą vaizdą, kuris nebūtinai bus lygus pradinėms spalvoms smile.gif Suktai surašiau, tačiau esmė - mėginu imti tas spalvas, kurias matau ir kurios mano požiūriu dera, nepriklausomai nuo paletės pavadinimo.

Čia irgi paletė soft autumn
http://www.google.co...ed=0CF8QMyg1MDU
Bet mano požiūriu su ta, kurią aš įdėjau aukščiau, mažai ką bendro turi.

Warm spring:
http://www.google.co...ed=0CC4QMygTMBM
Šitos Jūsų požiūriu Milkai tiktų labiau?
https://s-media-cach...4dd2a63da33.jpg
http://www.polyvore....mp;tid=91878773

O šiaip tai - mes čia daug ką šnekėt galim, tačiau tiesą gali rasti tik pati autorė, dėliodama ant savęs įvairias spalvas. Iš savo pusės aš galiu pamėginti pasiūlyti kryptį - kokias spalvas dėliot. Bet į jokias tiesas aš tikrai nepretenduoju smile.gif

QUOTE(Hiver @ 2015 01 21, 10:19)
Jus idejote Soft autumn ir Light spring paletes. 4u.gif  Mes milka nutipizavom kaip Warm spring. Man buvo rimtu pamastymu del Warm autumn, bet spalviskai joje daugiau gelsvu atspalviu kurie budingi visgi pavasariams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 21 sausio 2015 - 11:15
QUOTE(Hiver @ 2015 01 21, 10:19)
O ka cia veikia true autumn (Aishwarya) prie clear winter? unsure.gif  Kur cia taip ji nutipizuota?

Aš matau dažnai ją į BW įdėta, kaip ir Angelina Joly, ar dar ką, visai neaišku kodėl.

Apie akis reiks dar padiskutuot... light neradau. Ta šiek tiek teal, kur prie brightų turėtų būt gan tamsi ir ryški, jai pamenu osinkoi tavo BFAS seserinis pavasarinis tipas su tokiom (bent vienas iš variantų), o va cool variantai labai šviesūs man atrodo, tai įsivaizduoju light'ų turėtų būt dar šviesesnės. Man mano akis nors ir teal, bet užpilkinta, tokios nematau (o teoriškai ir negali pilka akis būt pas brightus, čia va man galai nesueina). Išvis tik bright teal akį turi unsure.gif , nebent pas light'us dar.

Kai turėsiu laiko sumesiu SA vyriškių ir šiaip ką ne bliedna, radau ten visai nieko spalvų (tik kieno paletė nežinau). O tai jau užkniso apie pavasarius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 21, 12:05)
Kai turėsiu laiko sumesiu SA vyriškių ir šiaip ką ne bliedna, radau ten visai nieko spalvų (tik kieno paletė nežinau). O tai jau užkniso apie pavasarius biggrin.gif

Tai davai dėk kokias vasaras, nes rudenys irgi užkniso biggrin.gif Gal atsirinksiu, kas tas mano vaikas, subalamūtinot mane kažkada senovėj, ir po šiai dienai nežinau, kuo cool nuo soft skiriasi biggrin.gif
Atsakyti