Na pažiūrėkit, koks tipas čia atrodo? DA ar SA? Be sutikimo tegaliu tik tiek parodyti, bet spalvos gana tikslios. Akys, priklausomai nuo apšvietimo, atrodo tai labiau į žalią, tai labiau į mėlynai pilką pusę, bet bendrai jas visi laiko žaliomis. Oda tamsi ir "muted", net ir būdama neįdegusi, plaukai tamsūs (nors ne juodi, o tamsiai rudi). Žodžiu, kontrasto menkai, viskas pakankamai (nors ne kraštutinai) tamsu.
Iš ypatingai papuošiančių spalvų - tamsi raudona (ne bordinė, o šiltesnė)
WA gal irgi galėtų būti, bet kontrasto mažoka.
Nieko neišmanau apie rudenius. Bet pažįstu labai panašių spalvų babcę, kuri sako, kad yra DA, ir tikiu, DA spalvos jai labai gerai.
QUOTE(Noa @ 2015 01 20, 16:49)
Nieko neišmanau apie rudenius. Bet pažįstu labai panašių spalvų babcę, kuri sako, kad yra DA, ir tikiu, DA spalvos jai labai gerai.
Greičiausiai taip ir bus, nes kiek bandžiau ant jo tas murzinesnes, šviesesnes spalvas, tai negražu, pvz. šviesios chaki ar tos vadinamos žalsvai melsvai rusvai šviesiai pilkos.
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 14:40)
O taviškė tai prie cool... bent jau mano matymu.
O maniškės tai nėr nei prie cool, nei prie bright, nei prie soft
O maniškės tai nėr nei prie cool, nei prie bright, nei prie soft
Ta melyna kairej virsuj? Rastas panasus, bet del spalvos nesu tikra... As nusinesiau prie vienu, kitu, pridejus lyginau, tai man kazkaip panasiau i ta kur cia virsuje vidurine, pats atspalvis... Nes ta ana tokio violetinio siek tiek turi, ji irgi beje pas braitus ideta, virsuje desinej. Arba gali but ta kairioji apatinej eilej, tik kazin ar ne per sviesi, ji itariu atitikmuo tu visisku sviesiaakiu blondiniu tokio tipo.
Kaip tau atrodo?
lentele
http://1.bp.blogspot...4ec9c816e59.jpg
akis
http://i1272.photobu...zps95a854a0.jpg
Bet gal kartais mano sito kompo monitorius grybauja, rytoj per kita gal ir kitaip atrodys.
Nu vistiek kazkur turi but vieta. O turi savo aki is arti?
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 17:09)
Na pažiūrėkit, koks tipas čia atrodo? DA ar SA?
http://www.priorprod...-Dark-Red.2.jpg
http://www.priorprod...-Dark-Red.2.jpg
Pritarsiu, manau dark autumn bus jis. Tamsiai zalios manau yra, jos ten tik kaip dvispalves parodytos, siaip is idejos turetu varijuot nuo samaniniu iki chaki ivairiu atspalviu. inc is tos lenteles virsutinej eilej kaire akis viens prie vieno vos ne. O Linaguste tamsi ziema, jos akis tokia tamsiai pilkai rudai zaliu atspalviu, is principo galima laikyt kad atitinka antra is kaires virsutinej
eilej, arba tarpine tarp pirmos ir antros. Cia aisku ji dvispalve bet temperaturiskai panasi.
http://4.bp.blogspot.../s640/large.jpg
Aš vis skaitau jūsų postus ,bet man pačiai dar aukštoji matematika spalvose tai pasisakyti dar neturiu ką Man visai patinka WSp paletė.Į kai kurias spalvas net nepažvelgdavau dabar bus proga.Vasara bus mano mažių krikštynos ,tai vis suku galvą kokios spalvos suknelę siūti reiks.Kaži kaip linas ? Ar tinka WSp ?
QUOTE(*milka* @ 2015 01 20, 20:27)
Kaži kaip linas? Ar tinka WSp ?
Tinka. Jiems apskritai tinka toks stilius ale "gamtos vaikai"
QUOTE(*milka* @ 2015 01 20, 19:27)
Aš vis skaitau jūsų postus ,bet man pačiai dar aukštoji matematika spalvose tai pasisakyti dar neturiu ką Man visai patinka WSp paletė.Į kai kurias spalvas net nepažvelgdavau dabar bus proga.Vasara bus mano mažių krikštynos ,tai vis suku galvą kokios spalvos suknelę siūti reiks.Kaži kaip linas ? Ar tinka WSp ?
Oi ne, lino spalva, tiek ta pilkai rusva natūrali, tiek balta, WS blogai atrodo. Per šviesu, per murzina, per šalta. Geriau jau dažytas linas, tarkim, sodria geltona spalva.
WS greičiau tinka stilius "gatvės vaikai" ar "gėlių vaikai", bet ne gamtos...
Nebent kažkas va tokio kompromisinio ant lino ar ramės - ant balto fono pataškyta šiltų sodrių spalvų.
imetu dar kelias nuotraukas
cia kogero geriausiai matosi akiu spalva
cia matosi nuauge plaukai ir panasu kad nemeta jie labai raudono atspalvio,
cia naturali oda
cia spalvu gamai dedu sita. taciau cia kiek atsimenu visos spalvos suintensyvintos nuotraukoje
Papildyta:
paciu antakiu nedazau tik formuoju ir uzpildau tuscias vietas tokia pacia spalva. o del plauku dazymo tai dabar pagalvojau kad isskyrus pries tai matyta blondiniska spalva niekad nebuvau dazius niekaip kitaip kaip tik tamsia sokolado spalva. del kirpejos komentaru apie raudona pigmenta tai ir as nebezinau jau ,bet vienas tai tiksliai _ plaukus mano labai sunku issviesinti net ir pora tonu o tamsinasi labai lengvai.
cia kogero geriausiai matosi akiu spalva
cia matosi nuauge plaukai ir panasu kad nemeta jie labai raudono atspalvio,
cia naturali oda
cia spalvu gamai dedu sita. taciau cia kiek atsimenu visos spalvos suintensyvintos nuotraukoje
Papildyta:
paciu antakiu nedazau tik formuoju ir uzpildau tuscias vietas tokia pacia spalva. o del plauku dazymo tai dabar pagalvojau kad isskyrus pries tai matyta blondiniska spalva niekad nebuvau dazius niekaip kitaip kaip tik tamsia sokolado spalva. del kirpejos komentaru apie raudona pigmenta tai ir as nebezinau jau ,bet vienas tai tiksliai _ plaukus mano labai sunku issviesinti net ir pora tonu o tamsinasi labai lengvai.
QUOTE(emiliuxas @ 2015 01 20, 20:12)
Nieko nebesuprantu. Pirmoj foto - visai šalta, galėtum būti ir cool summer ar winter. Bet kur oda iš arti - šilta, tiktų net ir WS. Apatinėj nuotraukoj atrodo per daug nenatūraliai nuoranžintas veidas. Spėju, technika kažkurioje vietoje "grybauja".
pudra perku arba neutralia arba geriausiai tinka gelsvo atspalvio nes prsiderina prie likusio kuno ir kaklo (veidas mano kokiu tonu baltesnis uz likusi kuna). idegu greitai ir iskart rudai. bet ziena labai isblykstu
Papildyta:
paskutinej nuotraukoj detas buvo kazkos spalvu ryskinimo filtras kad ta melyna sviestu labiau uztai oda tokia negrazi gavosi. siaip nera ji tokia orandzinetuoj idesiu dvi nuotraukas kaip atrodau ziema oda ir kaip vasara gerai idegus.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 21:19)
Nieko nebesuprantu. Pirmoj foto - visai šalta, galėtum būti ir cool summer ar winter. Bet kur oda iš arti - šilta, tiktų net ir WS. Apatinėj nuotraukoj atrodo per daug nenatūraliai nuoranžintas veidas. Spėju, technika kažkurioje vietoje "grybauja".
paskutinej nuotraukoj detas buvo kazkos spalvu ryskinimo filtras kad ta melyna sviestu labiau uztai oda tokia negrazi gavosi. siaip nera ji tokia orandzinetuoj idesiu dvi nuotraukas kaip atrodau ziema oda ir kaip vasara gerai idegus.
emiliuxas, lieku prie nuomones kad jus cool winter.
Tai as tik dazyta lina ir turejau galvoj, net minties nekilo apie naturalu. As taip supratau kad tik del paties audinio klausiama, o apie spalva dar svarstoma. Dar buvo ant liezuvo gal pasiulyt kazka is geltonu, ar sviesiai zaliu siltu lino atspalviu... Man labai grazu salotine, tik kazin kokia ji turi but pas warm spring, kad neatrodytu kaip braitinis laimas?
Papildyta:
Gal tokia? Ar cia ne rudeniska?
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 21:00)
Oi ne, lino spalva, tiek ta pilkai rusva natūrali, tiek balta, WS blogai atrodo. Per šviesu, per murzina, per šalta. Geriau jau dažytas linas, tarkim, sodria geltona spalva.
Tai as tik dazyta lina ir turejau galvoj, net minties nekilo apie naturalu. As taip supratau kad tik del paties audinio klausiama, o apie spalva dar svarstoma. Dar buvo ant liezuvo gal pasiulyt kazka is geltonu, ar sviesiai zaliu siltu lino atspalviu... Man labai grazu salotine, tik kazin kokia ji turi but pas warm spring, kad neatrodytu kaip braitinis laimas?
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2015 01 20, 20:34)
Man labai grazu salotine, tik kazin kokia ji turi but pas warm spring, kad neatrodytu kaip braitinis laimas?
Su praktiškai visom žaliom WS sunkiau nepataikyt, nei pataikyt. Besk pirštu į bet kurią, ir beveik kiekviena tiks, pradedant salotinėm ir samaninėm, baigiant teal ir tamsiai žaliom. Net nežinau, kuris žalios variantas WS netiktų. Gal ta markerinė žalia, taip pat labai užpilkintos "dulkėtos" žalios.
Tokia kaip įdėta be abejonių tiktų.