Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 14:47)
O ką juoda? Gerai juoda. Beje, kaip ir leopardo raštas. Pats savaime. Čia jau priklauso nuo bendro skonio ir stiliaus pajautimo, kaip sugebėsi jį priderinti.

Leopardas su šiltos rudos ar geltonos pagrindu labai puikiai gali "sušildyti" juodą ar pilką pavasario aprangą, nesukuriant spalvotos papūgos efekto.

leopardas man grazu tik leopardui, jam tinka smile.gif o va rubai, detales tai nea schmoll.gif is cia idetu yra keletas, kur gal lygtai nieko, bet pati nenesiociau.. schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Man animal print irgi nepatinka schmoll.gif , va mano mama labai juos mėgsta: ir gepardus, ir tigrus ir gyvates, ir gražu jai kažkaip, o man ni to, nenoriu net bandyt prie kažko derint. Man prie dūšios kokie žirneliai, langučiai, dar arabiški ar gotikiniai linijiniai raštai.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 13:11)
Man animal print irgi nepatinka schmoll.gif , va mano mama labai juos mėgsta: ir gepardus, ir tigrus ir gyvates, ir gražu jai kažkaip, o man ni to, nenoriu net bandyt prie kažko derint. Man prie dūšios kokie žirneliai, langučiai, dar arabiški ar gotikiniai linijiniai raštai.

Bet va langučiai ir žirneliai pavasariams kaip tik ir nelabai. Nebent stambūs. Leopardas kaip tik patogus tuo, kad jis pakankamai kontrastingas ir stambus - gyvatės raštas, man atrodo, pavasariams nelabai tiktų.

Bytte, tau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 sausio 2015 - 13:19
Isiterpsiu dar su savo lentelem.

Radau taip pavadinta "tamsiai pastelines", tai iseitu, softines?

Matyt jos bus abiems tipams priskiriamos, nes vienur radau apie rudenius kalbant sia lentele, kitur apie soft vasaras.

user posted image

Ir paskui toki jos varianta:

user posted image

Siaip man jos visai patinka, tikroviskos, va pas darkus pastebejau inc aki, pas brightus maciau Mute aki. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 14:16)
Bet va langučiai ir žirneliai pavasariams kaip tik ir nelabai. Nebent stambūs. Leopardas kaip tik patogus tuo, kad jis pakankamai kontrastingas ir stambus - gyvatės raštas, man atrodo, pavasariams nelabai tiktų.

labai labai žirneliai, nežinau kaip kitiems pavasariams, bet BSp pats tas. Langučiai tai taip sau, netinka pagal veidą bent jau man, ir šiaip sunkiai rast kad ne margai būtų, bet yra. O animalai visi labai margi, tapybiški, kaip ir rudeniaims sakyčiau, nors osinkoi berots sakė - žieminiai ir tinka kas turi žiemos įtakos, berots. Čia buvo labai madoje tie printai kažkada, lyg tai krizės pradžioje?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 20, 13:22)
Siaip man jos visai patinka, tikroviskos, va pas darkus pastebejau inc aki, pas brightus maciau Mute aki. smile.gif

O warm lentelė yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 20, 14:22)

O taviškė tai prie cool... bent jau mano matymu.
O maniškės tai nėr nei prie cool, nei prie bright, nei prie soft verysad.gif cry.gif cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 14:34)
O warm lentelė yra?  blush2.gif

warm lentelė didelę radau
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 13:31)
labai labai žirneliai, nežinau kaip kitiems pavasariams, bet BSp pats tas. Langučiai tai taip sau, netinka pagal veidą bent jau man, ir šiaip sunkiai rast kad ne margai būtų, bet yra. O animalai visi labai margi, tapybiški, kaip ir rudeniaims sakyčiau, nors osinkoi berots sakė - žieminiai ir tinka kas turi žiemos įtakos, berots. Čia buvo labai madoje tie printai kažkada, lyg tai krizės pradžioje?

O smulkūs žirneliai nesusilieja ir "neužsimūtina"? Bent jau man niekaip nelimpa smulkūs, nebent tokie, kur jau ne taškučiai, o skrituliai. Aišku, gal nuo veido bruožų priklauso, kaip kažkada šnekėjom.

Ačiū už lentelę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 sausio 2015 - 13:47
Va priedas prie lentelės
Mano žirniai turi būti tokie ne labai smulkūs, bent 1 cm ir didesni, bet ne dideli, o svarbiausiai kad nebūtų jie tankiai pridėti, pvz.:
user posted image
Atsakyti
Beje, pagal tą lentelę išeina, kad deep autumn negali būti žaliomis akimis? Tik rudos ar raibos parodytos. Aš MB esu nustačiusi kaip DA, bet gal jis yra soft? g.gif Tamsus ir mažai kontrastuojantis gal irgi gali būti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 14:54)
Beje, pagal tą lentelę išeina, kad deep autumn negali būti žaliomis akimis? Tik rudos ar raibos parodytos. Aš MB esu nustačiusi kaip DA, bet gal jis yra soft?  g.gif Tamsus ir mažai kontrastuojantis gal irgi gali būti?  unsure.gif

ai supaisysi, Inc irgi ne rudom, bet jai labiau tinka deep paletė, nei soft. Visos soft paletės yra orentuotos į šviesius rudenius, o kur kišt tuos ne šviesius, bet ne labai šiltus ir neaišku. Aš saviškį irgi į SA nugrūdau, bet jam ta bliedna paletė nikaip netinka, tik tokia tamsi (ar nufotkinta blogai, ar biznis vyrams paimta tamsesnė dėl dresskodo, nežinau), kartais galvoju gal jis koks warmas neryžas, o gal išvis į pavasarį grūst... bet tai kad vis vien juodai rengias, na dar kartais iki kokios mėlynos prikalbinu - tai nustatyt tipą be šansų. Žinau kad rudens požymiai pas jį ryškūs labai, nes plytinė raudona ir rudens bordinė tinka, bei kamufležas. Ale su tokiais požymiais... ne daug pribursi.
Atsakyti
Jei kyla debatų dėl to, ar moteris žiema, ar pavasaris, kas pilnai gali kilti dėl skirtingų monitorių - nes dėl kontrasto ir skaidrumo diskusijų nėr - tai reiktų prasitestuot, kokia spalva bjauriau, camel ar taupe biggrin.gif Aišku iškart, kad bus bjauru abiem atvejais.

Arba... Nesugalvoju dabar, kokias čia spalvas pasiūlyt, kad vienareikšmiškai visi suprastų. Tada žmogus pats nusistatys, ar žiema, ar pavasaris. Jei pavasaris, tai nebėr apie ką kalbėt. O jei žiema, tai manau, kad irgi bright, nu bet galima bus dar pradiskutuot biggrin.gif

QUOTE(Mute @ 2015 01 20, 13:58)
leopardas man grazu tik leopardui, jam tinka smile.gif  o va rubai, detales tai nea schmoll.gif  is cia idetu yra keletas, kur gal lygtai nieko, bet pati nenesiociau..  schmoll.gif  smile.gif

Man irgi. Dar kokia gyvatė - dar dar, bet leopardas man iškart asocijuojasi su seksualno ozabočennaja boba. O ant manęs tai atrodo taip, kad jei eičiau dirbti viešnamin, tai leopardą imčiau pirmiausia lotuliukas.gif
Atsakyti