Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Noa @ 2015 01 20, 11:33)
A tu moč juokauji? Kodėl jinai tau šalta?

Man atrodo, mūsų monitoriai ne taip nureguliuoti biggrin.gif Aš ten šalto nieko nematau biggrin.gif

Prie tokio žmogaus skaidrumo - į cool winter, su vasara maišytą tipą? unsure.gif

biggrin.gif Nu matau bronzinio atspalvio oda, taip vadinama olive undertona, akys pagal mane irgi salto atspalvio, del plauku tikrosios dabartines spalvos neaisku, laukiam kol atsakys.
Ten kur su oranzine vakarinis makiazas, o klasikine raudona cool winter tinka.
Juoda balta color block cool winter is visu ziemu geriausiai isveza.

emiliuxas, ar galetumet idet foto be makiazo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 sausio 2015 - 10:48
QUOTE(Noa @ 2015 01 20, 10:46)
Kur biškutuką ką? biggrin.gif

Kad būtų kas nors biškutuką padaryta ir tada jau nebe taip akis braižo tos ryškios spalvos. Mano gi širdelė prie ežiuko rūke spalvinio kolorito linksta, na dar SA tų šviesių spalvyčių verysad.gif , kaip man kaip šviesaforui išeit?
Va tuom ir gerai juoda (užtai jin ir yra ta kaukė, viską maskuojanti spalva) - ar tu ružavas viduje, ar biežinis - visad gali apsirengt juodai ir apsimest kad esi raudonas arba mėlynas. Daug sunkiau kai esi biežinis apsirengt raudonai, nei juodai. Tik užkrito kokio tipo žmogai juodos negali dėvėt, berots be kompromisiniai g.gif
Atsakyti
Nu dar nebent apie Clear winter galvociau. smile.gif Abieju spalvos

Cool winter
user posted image
Eyes: Charcoal gray, blue, violet, soft dark brown, icy hazel

Hair: Blue-black, ashy dark to medium brown hair, silver, ashy white-blonde, salt & pepper. Absolutely no red or golden tones

Skin: Rose beige, neutral beige, soft-cool olive or black skin

Clear winter
user posted image
Eyes: Bright blue, violet, emerald green

Hair: Black, black-brown, medium brown, or dark brown. May have some faint warm highlights. Whitish blonde hair can also occur

Skin: Black, deep brown, light/neutral beige, pale olive, milky white. Often translucent

bytte, kazkas tokio?

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 sausio 2015 - 11:13
bytte, o kuo tau visos CS pilkos neįtinka?

user posted image

user posted image

Yra aibė padorių spalvų BS paletėje, kodėl būtinai žiūrėti į pačias ryškiausias, lyg kitų neegzistuotų?

user posted image

user posted image

user posted image

Čia pats drabužis baisus, bet į spalvų derinį verta atkreipti dėmesį:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 sausio 2015 - 11:29
user posted image
Atsakyti
tai kad ne prūdai pas BSp pilkų, dažniausiai labai geltonuoju kaip ir milla, o tos deep - iš bėdos, nepuošia tikrai.
bet šiaip tai vaikštau dabar pilka, o man vat visai pilka nelabai patinka, o be kitų spalvų ir ne ah gaunas.
nėr ten aibės padorių spalvų, gi sakau jų net navy tokia ryški, ir džinsai turi būt ryškiai mėlyni su geltonom siųlėm (vasara dar nieko, bet dabar užknisa). Ačiu die dar galim juodus jamt su geltonom siūlėm, bet viršus koks? man šaltybarščiai jau paėdė visur... blokas juoda/pilka - netinka, ibo abi ribinės spalvos (tai yra papildomos paletės spalvos, kurios iš bėdos derinyje tinka, vienos puse biesos, o jau bloke visai šnipštas). Va žydra gerai būt, ale irgi kiek paėdė. Toliau nebežinau kaip sušiltint tą juodą/pilką.

Hiver reik kad būt kažkas tokio, kad nebūtų gėda 86 kg užpakalį įdėt biggrin.gif
Papildyta:
kadangi aš apie žiemas nutuokiu mažiausiai, tai įmetu Cool spalvas, tik nežinau čia visi cool ar tik žiemų (žiemų temoje osinkoje radau):
user posted image
Papildyta:
cool celebrites, kai kurios gal su klaustuku, bet koliažia visos atrodo kaip CW:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2015 01 20, 12:37)

drinks_cheers.gif kažkas tokio, įdomu BSp galim g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 13:49)

kodel ne, visai nieko atrodo, ir rysku ir ne mirksiukas.gif prigriebciau ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 11:49)
Toliau nebežinau kaip sušiltint tą juodą/pilką.

Tai leopardą vilkis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 12:49)

Manau galima, kad tik nebutu per murzina, pilka turetu buti svari sidabrine, o tokia rozine po apacia is hot pink gimines. ax.gif

Kai kurios is tu celebriciu man cool summer primena - akiu zvilgsnis paplaukes, veido raudonis islenda... g.gif Zeta Jones man visgi deep winter, pas ja tokios gintarines rudos akys, nu man jos siltos atrodo.
Papildyta:

Dar ziemoms radau:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 12:49)
įmetu Cool spalvas, tik nežinau čia visi cool ar tik žiemų (žiemų temoje osinkoje radau):
user posted image

Cia matyt bus tokios kur esminis faktorius yra cool, nepriklausomai ar winter ar summer. Kai krenta i akis pirmiausia tai. Nors... ideta prie teksto apie ziemas.

Va, radau Bright:

user posted image

O cia Deep:

user posted image

Is cia: http://marystile.blo...og-post_20.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 sausio 2015 - 12:21
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 20, 14:06)
Tai leopardą vilkis  hihihi.gif

blink.gif tada jau geriau lysciau i juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 20, 13:18)
Manau galima, kad tik nebutu per murzina, pilka turetu buti svari sidabrine, o tokia rozine po apacia is hot pink gimines. ax.gif

Kai kurios is tu celebriciu man cool summer primena - akiu zvilgsnis paplaukes, veido raudonis islenda... g.gif Zeta Jones man visgi deep winter, pas ja tokios gintarines rudos akys, nu man jos siltos atrodo.

Is cia: http://marystile.blo...og-post_20.html

Mano pilka yra tokia su žydru undertonu, slidus reikalas, nes labai panaši yra su mėlynu - vasarėliu. o su geltonu undertonu tik sūnui esu šortus papirkus (vadinama stone), nes dažniausiai su geltonu undertonu kažkokia nesuprasi kodėl, bet nedera su jokiom bright spalvom.

Man atrodo yra ten vasarėlių, o Zetą seniau visur į BW dėdavo, kaip švarių gintarinių akių atstovę.

Pagal čia kaip ir žiemų variantai sudėti, nes BSp turi šviesesnių plaukų unsure.gif
Dabar kiek pamenu CW undertoną turi mėlyna, todėl jų įdegis toks su pilkumu gaunas, bet ne olive.
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2015 01 20, 12:19)
blink.gif  tada jau geriau lysciau i juoda  biggrin.gif

O ką juoda? Gerai juoda. Beje, kaip ir leopardo raštas. Pats savaime. Čia jau priklauso nuo bendro skonio ir stiliaus pajautimo, kaip sugebėsi jį priderinti.

Ar leopardas tau asocijuojasi tik su tuo:

user posted image

Ar turi supratimą, kaip jį derinti skoningai:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Leopardas su šiltos rudos ar geltonos pagrindu labai puikiai gali "sušildyti" juodą ar pilką pavasario aprangą, nesukuriant spalvotos papūgos efekto.

Atsakyti