QUOTE(emiliuxas @ 2015 01 20, 01:24)
Isanksto jums prisipazinau kad nelabai nutuokiu kas man tinka, todel prasau nuotrauku aprangos ar makiazo labai neteisti taciau tikslinga kritika labai prasom!!
Man asmeniškai tai neatrodo, kad čia labai yra ką teisti
Nelabai tinka balta - net su tokia nuostabia oda atsiranda kažkokie šešėliai, na taip daugumai žmonių. Va ten, pirmoj foto, plaukai mano galva kiek tamsoki (nors va kur mašinoj - visai gražu), ir balta, ir tas margas megztukas nelabai, bet baisiai gražiai tinka ta pievos žalia ir lubinų mėlyna
Juoda/pilka - man tai gražu labai, na neutralu, bet vis viena gražu
Pomidorinė raudona - labai gerai. Tas vaikiškas žydras megztukas gal ir nieko, galėtų būt gal ryškesnis, bet va likus aplinka netinka, tokios spalvos jau ne emiliux
Išskyrus šuniukus, šuniukai visiems tinka
Ta smėlinė - ji nesipjauna, bet jau taip verkiamai norisi kokios ryškesnės palei veidą, kad net graudu
Man atrodo, ta smėlinė būtų gerai kaip viena iš kelių spalvų, pvz. toks švarkas ir kokia ryški palaidinė, arba tokios kelnės, o ryškus megztinis.
Dar labai gerai tinka Color Block. Va ta foto mašinoj - negaliu atsižiūrėt, kalbu apie foną
Aš, aišku, suvokiu, kad ten kažkoks žmogus baltai-juodai užmozotas, bet ir raštas toks tiktų, o jei dar su kokia spalva! Išvis, žmogus, kuris taip lengvai net juoda/balta išveža, kitur negu į braitus net gali kojos nekelt
Man atrodo
Papildyta:
Man atrodo, jei emiliux būtų ruduo, jinai geriau atrodytų ir foto su šuniukais, ir paskutinėj nuotraukoj. Erszebeth mergaitė su paskutinės foto spalvomis atrodytų labai gražiai. O Emiliux atrodo kaip seimo narė. O gali atrodyt kaip Holivudo žvaigždė
Ją tie žemės atspalviai žinai ką, daro, pilkapelina
Rudeniui gi atrodytų glamūriškai ir prabangiai.
Dėl to aš rudenį atmečiau
Nors dėl šiltumo abejonių nekyla.