Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 19, 23:07)
Va tokie margi variantai man patinka smile.gif Bet ar tai nėra migravimas iš pavasario į rudenį?

Gal biskutuką ir yra. Nors šiuo atveju tai kelmas žino - balti taškučiai murzinumo neprideda, nebent šviesumo. Va būtų čia kokios margos gėlytės!
Atsakyti
sveiki visi, ar nepatingetumet pasvarstyti kartu su manimi kokio tipo esu as? nuo pat paauglystes keiciau savo stiliu, plauku spalva, bet deja turiu pripazinti kad mazai nutuokiu apie mada ar spalvu derinimus bei kas man tinka, dazniausiai renkuosi pagal nuotaika , tai ka turiu ar man atrodo kad grazu(bet nebutinai tinka). idesiu jums keleta nuotrauku is ivairiu savo gyvenimo etapu ir ten kur jauna (naturali, nepridazyta) ir taip kaip megstu dazytis. pabandysiu parinkti nuotraukas su ryskesnem spalvom kad butu lengviau nuspresti. Isanksto jums prisipazinau kad nelabai nutuokiu kas man tinka, todel prasau nuotrauku aprangos ar makiazo labai neteisti taciau tikslinga kritika labai prasom!!
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

cia gal geriausiai matyti naturali plauku ir odos spalva smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
zadu nuotraukas ryt ar poryt isimti. kaip jau supratot isbandau tai si tai ta, bet taip ir likau nesupratus ar man tinka siltesniu ar saltesniu tonu plaukai, kirpejas sako kad nors atrodo tiesiog rusvi naturalus plaukai juos sviesinti labai sunku nes labai stiprus raudonas pigmentas. akys saules apsvietime, naudojant violetinius ar auksinius atspalvius atrodo beveik melynos, nors yra pilkos su melsvu atspalviu. oda labai isblyksta bet yra ryskaoko gelsvo atspalvio. man atrodo kad pastelines spalvos mane labai isbukina, megstu grynas svarias spalvas, balta juoda, raudona (bet tik silta raudona) orandzine. nenesioju melynos ar zalios - nelabai sios spalvos man patinka o ir atrodo kad netinka. na net nezinau... lyg buciau siltu tonu taciau ryzi plaukai netinka. g.gif
Atsakyti
emiliuxas - o kurios foto be pudros ar makiažo pagrindo? Šiaip tai kaip ir į britus norisi dėt, bet taip su klaustuku, nes man toks jausmas kad visur nesimato tikros odos, o vaikystės foto faktas kad ne jūsų spalvinė aplinka. Bet makiažą ištempiate brightinį pilnai, o va Deepinis variantas kiek šlubuoja, nors plaukus žiūriu mėgstat tamsiai kaštoninius, rudeninius, bet jie jums "per sunkūs". Dar galim apie warmus pagalvot, bet aš pas jus didelės šilumos nematau. O akis gerai įžiūriu - turi gelsvą žvaigždę apie vyzdį?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 23:09)
Gal biskutuką ir yra. Nors šiuo atveju tai kelmas žino - balti taškučiai murzinumo neprideda, nebent šviesumo. Va būtų čia kokios margos gėlytės!

Noa atrask ir man brightinį variantą tokį kur kas nors biškutuką biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 20, 10:23)
Noa atrask ir man brightinį variantą tokį kur kas nors biškutuką biggrin.gif ?

Kur biškutuką ką? biggrin.gif

Man emiliuxas irgi panaši į braitą - va, kaip braitai atrodo. Į ją žiūri ir matai, kad žmogus yra ne dulkėtas, ne "murzius", ne akvarelinis, o ryškus. Dulkės netinka - paskutinėj foto su rudeniškais - vasariškais tonais atrodo vyresnė. Kyla netgi mintis, a tik nebus kokia žiema? Bet kokia iš jos žiema, jeigu ištempia tą ryškią šiltą raudoną?

Mano supratimu, čia pats tikrasis vadovėlinis braitas, vienintelis šiltas tipas, kuris tokias ryškenybes išveža su žodžiu - cha! biggrin.gif

Natūrali oda matosi ant kaklo ir rankų. Šilta, šilta smile.gif Plaukuose raudonas pigmentas, nebus iš jos žiemos. O bus labai geras Bright spring, mano supratimu biggrin.gif
Atsakyti
Iš pradžių pamaniau, kad Emiliuxas ruduo, bet kuo toliau, tuo joje mažiau to rudens, vienareikšmiškai BS smile.gif Su žodžiu cha biggrin.gif
Atsakyti
emiliuxas, man jus akivaizdziai saltas tipas, sakyciau cool winter. Saltos melynos akys, salta oda, saltas plauku atspalvis. Kaip cool summer jus per sodri, kaip clear winter truksta bent vieno silto pozymio.
Ar plaukai ir antakiai jusu dazyti? Jei taip, kokia naturali plauku spalva, ne vaikystes o dabar ar kokios 18 - 20 metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 sausio 2015 - 10:10
QUOTE(emiliuxas @ 2015 01 20, 00:49)

zadu nuotraukas ryt ar poryt isimti. kaip jau supratot isbandau tai si tai ta, bet taip ir likau nesupratus ar man tinka siltesniu ar saltesniu tonu plaukai, kirpejas sako kad nors atrodo tiesiog rusvi naturalus plaukai juos sviesinti labai sunku nes labai stiprus raudonas pigmentas. akys saules apsvietime, naudojant violetinius ar auksinius atspalvius atrodo beveik melynos, nors yra pilkos su melsvu atspalviu. oda labai isblyksta bet yra ryskaoko gelsvo atspalvio. man atrodo kad pastelines spalvos mane labai isbukina, megstu grynas svarias spalvas, balta juoda, raudona (bet tik silta raudona) orandzine. nenesioju melynos ar zalios - nelabai sios spalvos man patinka o ir atrodo kad netinka. na net nezinau... lyg buciau siltu tonu taciau ryzi plaukai netinka. g.gif

Man pasižiūrėjus dvi mintys kilo, ir gana nepanašios. Bright spring ir Warm autumn. Todėl, kad daug ką gali pakeisti ryškus makiažas. Užkliuvo tai, kad minimas plaukuose išlendantis raudonas pigmentas. Tai pavasariams visai nebūdinga, tiktai rudeniui. Mano vyresnioji dukra yra WA. Tai pats ryškiausias rudens variantas, su pavasario įtaka. Beje, jos oda labai šviesi, neįdeganti. Akys - pavasariško skaidrumo pilkos su žaliu atspalviu (ar žalios su pilku). Ir ji buvo nusidažiusi plaukus raudonai - turiu pasakyti, netiko. Kaip tai aiškinti - nežinau.

Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2015 01 20, 01:24)
Isanksto jums prisipazinau kad nelabai nutuokiu kas man tinka, todel prasau nuotrauku aprangos ar makiazo labai neteisti taciau tikslinga kritika labai prasom!!

Man asmeniškai tai neatrodo, kad čia labai yra ką teisti smile.gif Nelabai tinka balta - net su tokia nuostabia oda atsiranda kažkokie šešėliai, na taip daugumai žmonių. Va ten, pirmoj foto, plaukai mano galva kiek tamsoki (nors va kur mašinoj - visai gražu), ir balta, ir tas margas megztukas nelabai, bet baisiai gražiai tinka ta pievos žalia ir lubinų mėlyna biggrin.gif

Juoda/pilka - man tai gražu labai, na neutralu, bet vis viena gražu biggrin.gif Pomidorinė raudona - labai gerai. Tas vaikiškas žydras megztukas gal ir nieko, galėtų būt gal ryškesnis, bet va likus aplinka netinka, tokios spalvos jau ne emiliux smile.gif Išskyrus šuniukus, šuniukai visiems tinka biggrin.gif
Ta smėlinė - ji nesipjauna, bet jau taip verkiamai norisi kokios ryškesnės palei veidą, kad net graudu biggrin.gif Man atrodo, ta smėlinė būtų gerai kaip viena iš kelių spalvų, pvz. toks švarkas ir kokia ryški palaidinė, arba tokios kelnės, o ryškus megztinis.

Dar labai gerai tinka Color Block. Va ta foto mašinoj - negaliu atsižiūrėt, kalbu apie foną biggrin.gif Aš, aišku, suvokiu, kad ten kažkoks žmogus baltai-juodai užmozotas, bet ir raštas toks tiktų, o jei dar su kokia spalva! Išvis, žmogus, kuris taip lengvai net juoda/balta išveža, kitur negu į braitus net gali kojos nekelt biggrin.gif Man atrodo biggrin.gif

Papildyta:
Man atrodo, jei emiliux būtų ruduo, jinai geriau atrodytų ir foto su šuniukais, ir paskutinėj nuotraukoj. Erszebeth mergaitė su paskutinės foto spalvomis atrodytų labai gražiai. O Emiliux atrodo kaip seimo narė. O gali atrodyt kaip Holivudo žvaigždė biggrin.gif Ją tie žemės atspalviai žinai ką, daro, pilkapelina biggrin.gif Rudeniui gi atrodytų glamūriškai ir prabangiai.

Dėl to aš rudenį atmečiau biggrin.gif

Nors dėl šiltumo abejonių nekyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 sausio 2015 - 10:13
Na gal. Toje vaikystės foto, kur su šuniukais, plaukuose žaidžia visgi auksiniai, o ne raudoni atspalviai (mano dukros plaukai blizga visada į varinę pusę). Ir pirmas, kas toje foto krenta į akis - švarumas, ne šiltumas.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 20, 11:02)
emiliuxas, man jus akivaizdziai saltas tipas, sakyciau cool winter. Saltos melynos akys, salta oda, saltas plauku atspalvis. Kaip cool summer jus per sodri, kaip clear winter truksta bent vieno silto pozymio.
Ar plaukai ir antakiai jusu dazyti? Jei taip, kokia naturali plauku spalva, ne vaikystes o dabar ar kokios 18 - 20 metu?

A tu moč juokauji? Kodėl jinai tau šalta?

Man atrodo, mūsų monitoriai ne taip nureguliuoti biggrin.gif Aš ten šalto nieko nematau biggrin.gif

Prie tokio žmogaus skaidrumo - į cool winter, su vasara maišytą tipą? unsure.gif
Atsakyti
Man momentais visgi neša į žiemą, gal ir cool, nes taip kontrastas ne ah, tos šiltą raudoną tempia be problemų, kaip ir oranžinę, jai su makiažu. Bet tik DW ir BW plaukams būdingas raudonas pigmentas (ibo kaip dar be raudono pigmento išgaut tą šokoladinę tamsę spalvą?), bet dėl kirpėjos žodžių abejočiau g.gif , vaikystės foto tai to raudono pigmento ne prūdai.
O va odos man ausų neužtenka biggrin.gif , kur rankos matos - man šalta oda, bet tai fyg - gal čia taip atrodo, mano irgi šalta dažniausiai atrodo.
Tik faktas kad tamsi kaštoniniai blogiau nei tiesiog juodi, tai dėl WA abejoju.
Šiaip man foto pasikartosiu - jausmas kad nesimato tikros odos, va kad ir ta foto su oranžine raudona - oda prie suknelės žalsva, o veidas kaip tų kakavinio atspalvio pudrų (nežinau kaip ten vadinasi, ale seniau pagrinde tik tokios buvo, turiu ir aš foto tokios spalvos oda biggrin.gif ). O kur foto su juoda - uždėtas bluras ar kaip ten - kur automatiškai "pagražina" atrastus veidus. Bet įdegis kaip ir spalvos jau žieminės. O profilyje - ausis šilta biggrin.gif . Ir pirma foto - grynas BSp. Tai vuo - makalynė, faktas kad ryškus švarus tipas... o temperatūra neaiški.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 01 20, 11:12)

Ė mes tikrai skirtingai matom biggrin.gif , pas mane ten ne pomidorinė, o tikrų tikriausia red orange iš DA ir DW paletės. O smėlinė - light taupe biggrin.gif

toje vaikystės foto į mane panaši, kai buvau maždaug 10-ties (dėdė buvo fotografas, tai foto krūvos), ir kažkodėl mane tokiom bulvių maišo spalvom rėdė (tokį sarafaną ale lininį kažkokį pasiuvę buvo ir prie jo derino mamaite palaidines atitinkamas... menynykai mad.gif ). Ir sūnaus foto turiu iš kaimo - irgi tokis va nuskriaustas truputuka atrodo.
Atsakyti