Gi rasiau, kad pasidarysiu foto be spakliaus ir imesiu
Gi sakiau, kad manau, kad esu BS, bet foto tam ir imeciau, kad sulaukciau komentaru. Kodel priestarauju, ogi tode, kad tu pirma parasei, kad galiu buti WS, nes iki siol niekur niekas to nesake ir nerase, net sprendziat tik pagal ta pacia foto, visi mate Spring ir sake, kad juoda neatrodo blogai (o tu sakai, kad labai blogai, noreciau suzinot, kodel taip manai? Juk mano veidas neisnyksta), oda mano nera pastebimai silta, jei ne rudos strazdanos, isvis neaisku, koks atspalvis.
Puikiai suvokiu, kurios spalvos man netinka, todel nereikia galvot, kad neskiriu saltu siltu atspalviu
matau juk, kad ka kurie atspalviai pabrezia ods raudoni, arba atvirkscia, pasidarau melsva. Yra daug spalvu, kurias megstu, bet man jos netinka (pvz balta). Mata, kokia tai grazi spalva, ir labai noredama galiu ja devet, bet veidas pasidaro tamsus, ant odos matosi trukumai, akys "uzgesta"
Jei jau rasai, kad as WS, argumetuok, kodel, o ne kad atrodau kaip WS. Isvaizda nieko nereiskia. Persidaziau juodai, nusipudravau sviesiai veida, bet BW netapau.
Ersebeth, rasiau, kad grynos, pagrindines spalvos man tinka, rasiau, kad pastelines tinka, nubalintos irgi, LT veliavos zalia taip pat. Skaiciau idomu straipsni apie tai, kaip atskirti Light nuo Bright, i jei dar prie to Warm pridejus, tai isvis makalyne gaunas. Jei mano visa spinta juoda, neismesiu juk, todel is pradziu derinau su dryziais, veliau pradejau pirkti tiesiog melynas, geltonas palaidines, nors figura neleidzia
Yra daug spalvu, kuriu negaliu nesiot, nors turiu tokiu drabuziu, bet juk neismesiu, tada atrode ok, o kai pasigilina, pasimatavau, pridejau, ir gavosi, kad netinka. Todel derinu su ryskiom spalvom.
Siaip noreciau gaut linka, kur galeciau pasiziuret kitokiu WS paleciu, nes tos dazniausai imetamos yra labai ribotos ir su daug rudos, kuri man visai netinka. Juk WS turi WA itakos, o Rudens spalvos yra man blogiausios, neduok dieve ruda megztini, je dar siltai ruda, tai manes nesimato.
Jei domina papildomas darbas, brūkštelk.