Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 19:03)
Nezinau, kodel du zmones man bando ikisti WS, jei visi man sako, kad man tinka ir saltos spalvos?

Nes tu tiesiog atrodai kaip WS. Tai kertasi su tuo, ką sakai. Pasifotografuok su spalvomis, kurias vadini šaltomis. Ir su tomis, kurias vadini šiltomis. Nes susidarė įspūdis, kad šiuo atveju ne visai teisingai įvardiji spalvų šiltumą. Pavyzdžiui, sakei, kad tavo akys šaltos. Bet jos šiltos. Mėlyna taip pat būna šilta. Ir WS paletėje yra ne tik žydrų, bet ir tų "paprastų" mėlynų, kaip vadini.

user posted image

user posted image

Tarp WS ir BS labai slidi riba, išties daug spalvų paletėse kartojasi. Todėl turi patestuoti spalvas, kurios yra tiktai vienoje, o ne abiejose paletėse. Tai būtų fuksija ir, sakykim, mano įdėtoji teal žalia. Arba Lietuvos vėliavos žalia. Ir dar pasifotografuok su šviesiomis "jogurto" spalvytėmis, su ta pačia juoda, ir su grynomis intensyviomis spalvomis - raudona, geltona, žalia, mėlyna. Visas spalvas - tomis pačiomis sąlygomis, prie to paties apšvietimo, tą pačią dieną.
Atsakyti
Gi rasiau, kad pasidarysiu foto be spakliaus ir imesiu wink.gif
Gi sakiau, kad manau, kad esu BS, bet foto tam ir imeciau, kad sulaukciau komentaru. Kodel priestarauju, ogi tode, kad tu pirma parasei, kad galiu buti WS, nes iki siol niekur niekas to nesake ir nerase, net sprendziat tik pagal ta pacia foto, visi mate Spring ir sake, kad juoda neatrodo blogai (o tu sakai, kad labai blogai, noreciau suzinot, kodel taip manai? Juk mano veidas neisnyksta), oda mano nera pastebimai silta, jei ne rudos strazdanos, isvis neaisku, koks atspalvis.
Puikiai suvokiu, kurios spalvos man netinka, todel nereikia galvot, kad neskiriu saltu siltu atspalviu wink.gif matau juk, kad ka kurie atspalviai pabrezia ods raudoni, arba atvirkscia, pasidarau melsva. Yra daug spalvu, kurias megstu, bet man jos netinka (pvz balta). Mata, kokia tai grazi spalva, ir labai noredama galiu ja devet, bet veidas pasidaro tamsus, ant odos matosi trukumai, akys "uzgesta"
Jei jau rasai, kad as WS, argumetuok, kodel, o ne kad atrodau kaip WS. Isvaizda nieko nereiskia. Persidaziau juodai, nusipudravau sviesiai veida, bet BW netapau.

Ersebeth, rasiau, kad grynos, pagrindines spalvos man tinka, rasiau, kad pastelines tinka, nubalintos irgi, LT veliavos zalia taip pat. Skaiciau idomu straipsni apie tai, kaip atskirti Light nuo Bright, i jei dar prie to Warm pridejus, tai isvis makalyne gaunas. Jei mano visa spinta juoda, neismesiu juk, todel is pradziu derinau su dryziais, veliau pradejau pirkti tiesiog melynas, geltonas palaidines, nors figura neleidzia biggrin.gif
Yra daug spalvu, kuriu negaliu nesiot, nors turiu tokiu drabuziu, bet juk neismesiu, tada atrode ok, o kai pasigilina, pasimatavau, pridejau, ir gavosi, kad netinka. Todel derinu su ryskiom spalvom.
Siaip noreciau gaut linka, kur galeciau pasiziuret kitokiu WS paleciu, nes tos dazniausai imetamos yra labai ribotos ir su daug rudos, kuri man visai netinka. Juk WS turi WA itakos, o Rudens spalvos yra man blogiausios, neduok dieve ruda megztini, je dar siltai ruda, tai manes nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 19 sausio 2015 - 19:55
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 19:46)
Gi sakiau, kad manau, kad esu BS, bet foto tam ir imeciau, kad sulaukciau komentaru. Kodel priestarauju, ogi tode, kad tu pirma parasei, kad galiu buti WS, nes iki siol niekur niekas to nesake ir nerase, net sprendziat tik pagal ta pacia foto, visi mate Spring ir sake, kad juoda neatrodo blogai (o tu sakai, kad labai blogai, noreciau suzinot, kodel taip manai? Juk mano veidas neisnyksta), oda mano nera pastebimai silta, jei ne rudos strazdanos, isvis neaisku, koks atspalvis.
Puikiai suvokiu, kurios spalvos man netinka, todel nereikia galvot, kad neskiriu saltu siltu atspalviu wink.gif matau juk, kad ka kurie atspalviai pabrezia ods raudoni, arba atvirkscia, pasidarau melsva. Yra daug spalvu, kurias megstu, bet man jos netinka (pvz balta). Mata, kokia tai grazi spalva, ir labai noredama galiu ja devet, bet veidas pasidaro tamsus, ant odos matosi trukumai, akys "uzgesta"
Jei jau rasai, kad as WS, argumetuok, kodel, o ne kad atrodau kaip WS. Isvaizda nieko nereiskia. Persidaziau juodai, nusipudravau sviesiai veida, bet BW netapau.

Ok, lauksim foto 4u.gif

Jeigu čia adresuota man - aš nesakiau, kad su juoda atrodai kažkaip blogai. Aš kaip tik parašiau, kad ir pati, kaip WS, su juoda atrodau visai gerai - kad yra daugybė kur kas blogiau tinkančių spalvų.

Kad tu WS, man kilo mintis pirmiausia dėl akių ir odos. Oda turi tą gelsvo atspalvio "švytėjimą", nesvarbu, kokio šviesumo bebūtų. Akys šiltos. Plaukų spalva tokia ir mano buvo, kai nuo šaknų atauginėjo, po to nuo saulės kiek pabluko ir tapo šiltesni. Bet, žinoma, geriausiai viską atskleistų fotosesija su spalvomis.
Atsakyti
Aš jau, regis, pavargau tą patį kartoti biggrin.gif

Juoda netinka tuo pačiu pagrindu, kaip su sakei apie A. Jolie. Va tas pats lygiai ir tau. Nes ji niekam tikrai netinka, tik žiemoms. Bet visi atrodo pusė velnio, kitaip nesirengtų juodai visas Paryžius ir visi alei vienas fotomodeliai, nepriklausomai nuo sezono. Šitą skirtingais sakiniais jau pasakė turbūt visi šios temos dalyviai biggrin.gif
Jei tikimas, skirtas eiti gatve, tada bala nematė. Bet jei tai tikimas, kuris skirtas identifikuot sezonui, tada ne smile.gif

WS todėl, kad akys šiltos, oda šilta ir plaukai šilti, net ten, kur natūralūs. Bet yra tam tikras skaidrumas, kas rodo, kad ne ruduo. Daugiau šiltų sezonų nėra. Nes spalvinių tipų prasme "šilta" ir "šalta" reiškia ne tą patį, kaip dažant sienas, kur visos mėlynos yra šaltos, o visos geltonos šiltos. Vertinama pagal kitus žmones, jau sakiau. Vėl kartojuosi.

Tu paskaityk aiškiai, kas anksčiau parašyta. Nes man atrodo, kad paskaitai vieną sakinį, kraujas ant akių, ir puoli rėkti, kad ne smile.gif Na kiek gi galima tą patį kartoti? Visi ignoruot pradės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 20:10
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 21:46)

Ersebeth, rasiau, kad grynos, pagrindines spalvos man tinka, rasiau, kad pastelines tinka, nubalintos irgi, LT veliavos zalia taip pat. Skaiciau idomu straipsni apie tai, kaip atskirti Light nuo Bright, i jei dar prie to Warm pridejus, tai isvis makalyne gaunas. Jei mano visa spinta juoda, neismesiu juk, todel is pradziu derinau su dryziais, veliau pradejau pirkti tiesiog melynas, geltonas palaidines, nors figura neleidzia biggrin.gif
Yra daug spalvu, kuriu negaliu nesiot, nors turiu tokiu drabuziu, bet juk neismesiu, tada atrode ok, o kai pasigilina, pasimatavau, pridejau, ir gavosi, kad netinka. Todel derinu su ryskiom spalvom.
Siaip noreciau gaut linka, kur galeciau pasiziuret kitokiu WS paleciu, nes tos dazniausai imetamos yra labai ribotos ir su daug rudos, kuri man visai netinka. Juk WS turi WA itakos, o Rudens spalvos yra man blogiausios, neduok dieve ruda megztini, je dar siltai ruda, tai manes nesimato.

skaičiau ir aš spalvinius tipus, nagrinėjau, žiūrėjau spalvas, galvojau esu WA, nes patiko jos spalvos, buvo gražiausia iš visų palečių bigsmile.gif irgi sakiau kad man jos tinka ir niekas nesakė , kad jos man netinka biggrin.gif tol kol neatėjau čia.... ir neprasitestavau su visokioms spalvom rodydama čia foto ir nenugrūdo i BS... nors man tos paletės buvo .. vaje vaje blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va taip ir baigės mano WA tipas lotuliukas.gif ir be šansų buvo kitur pabėgt, į kitą spalvinį tipą... mėginau po kiek laiko i BW migruot, bet taryba nepraleido biggrin.gif
taip kad jei nori į BS gretas, fotkinies su spalvom ir foto dedi čia, bus matyt ką taryba nuspres.
o savo pasakymais - man tinka, man patinka be foto į BS nono.gif nors ir penkis tomus savo argumentų prirašyk nepateikdama foto su spalvom, visviena nė vienos neįtikinsi kad esi BS biggrin.gif
Atsakyti
Dieve mano, toki posta parasiau, o telefonas sustreikavo sad.gif
Ta man ir reikeo zinot, konkreciai kas ir kodel, argumentai yra, dabar galima mastyt wink.gif tiesiog niekada niekas nesake, kad mano plaukai silti, kaip tik, kad salti. Tas pats su akim. Tas pats su oda, nes ta moteris, kuri rase bloga, vienareiksmiskai nutare, kad as neutrali i silta puse, kam gerai atrodau su ryskiom spalvom (dariau fotosesija su visokoaiusiom spalvom, bet liko senam kompe)
Be makiazo sau isvis atrodau kaip soft.
Ar gali WS netikti silta ruda? Nes mane...sendina. atrodau kaip sena boba net jei atspalvis siltas ir grynas.

Mute, tame ir esme, kad as jai siunciau foto su geriausiom ir blogiausiom spalvom, fotkinausi daug, bet viskas liko senam kompe. Is foto ir nusprende, koks tipas, bet cia stebiuosi butent todel, kad matot mane silta.
Ir ne, nesprendziu pagal patinkancias spalvas, nes isvis tai man BW palete pati graziausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 19 sausio 2015 - 20:36
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 22:32)

Mute, tame ir esme, kad as jai siunciau foto su geriausiom ir blogiausiom spalvom, fotkinausi daug, bet viskas liko senam kompe. Is foto ir nusprende, koks tipas, bet cia stebiuosi butent todel, kad matot mane silta.
Ir ne, nesprendziu pagal patinkancias spalvas, nes isvis tai man BW palete pati graziausia biggrin.gif

kai pasirodysi su spalvų foto, tada gal ir pritars tai moteriškei, kuri testavo, o gal ir ne.
Asmeniškai aš savo odos ir plaukų spalvą, kai sugrįžau prie panašios į tikrąją, laikau šaltais, todėl norėjau migruot į BW, bet deja nepavyko. biggrin.gif o tu esi šiltesnė nei aš, net ir mano akimis žiūrint, nors aš nesu ekspertė nustatinėjant tipus smile.gif
ir dar tas tavo spalvų skirstymas - mėlyna, geltona šalta.... yra jų ir šiltų, taip kad žodžiais, be pvz vėl neįrodysi kad jos šaltos ir butent kokios šaltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 21:32)
Ar gali WS netikti silta ruda? Nes mane...sendina. atrodau kaip sena boba net jei atspalvis siltas ir grynas.

1. Tu man paimk ir pasakyk. Kodėl, jeigu tau kažkokia autoritetinga blogerė tipą nustatė, tu ja abejoji? O jei abejoji ir eini klausti čia, tai kodėl ją statai kaip pavyzdį? O jei jau tau taip užsimuštinai reikia sužinot gryną tiesą, kodėl nenueini ten, kur nustatinėja mokamai - susimokėtum, aišku, užtai padėliotų skuduriukus prie vedo, ir pasakytų tiksliai. Kai man savo laiku tai buvo labai parūpę, aš tai būtent padariau, atsibašliavau, tiesa, bedieviškai, bet nebereikia niekuo abejoti ir visų klausinėti.

2. Sakai - visi sakė taip, niekas nesakė anaip. O kas tie visi? Mama? Baba? Draugės? Viskas priklauso nuo aspekto. Aš jau sakiau, kad esu Light spring. Jei klausyt "visų", kas kada ką yra pasakęs, tai: mano antakiai juodi; man tinka tamsiai violetinė, man tinka juoda, man tinka vasariška mint, man tinka žiemos mėlyna/rudens mėlyna/vasaros mėlyna/aplamai visos iki vienos mėlynos ir žalios, man netinka geltona, man netinka smėlio biggrin.gif Viskas yra sąlyginai, jei žmogus vertina apskritai, o ne spalvinių tipų prasme! Rašiau, neskaitei, nesikartosiu, bet jei neskaitai, ir neklausinėk tada.

3. Šiltų rudų yra be galo daug. Didelė dalis jų yra rudeniška. Pavasariai rudų daug neturi, nes iš esmės skaidrios rudos nebūna. Taip kad gali laisvai kas nors ir netikt, o "prastint" bendrą vaizdą. O gali ir atrodyt, kad netinka, nes negraži spalva. Rašiau. Neskaitei.

Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 20:32)

Aš nuo vaikystės buvau įsitikinusi, kad ruda man netinka. Tiesiog toks buvo supratimas - geltonplaukė, mėlynakė gražiai atrodo su mėlyna spalva. Tas pats, beje, su geltona. Šios spalvos man atrodė netinkamos, kol nepasitestavau čia. Ir aiškiai pasimatė, kad, priešingai mano įsitikinimui, taupe (kakavinė) man tinka blogiau už camel. Čia, jei renkiesi tarp 2 blogybių. Rudos (grynos) visgi aš mažai nešioju, gal kad nepatinka, gal kad tinkamo drabužio nerandu. Patinka tik ruda su kokiais nors kitų spalvų raštais, gėlytėmis. Tada sėkmingai numigruoju į rudens paletę.

Bet WS garsenybės irgi nelabai mėgsta rudą. Net nežinau, ar čia labai jau gražu unsure.gif Gal net labiau negražu, nei gražu, nors abi jos WS.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man visi labai nieko su juoda blush2.gif , dar esu seniai prieštaravus kažkam, kas teigė kad vieninteliems raudonplaukiams juoda netinka, net kėliau didžių menynykų raudonplaukių paveikslus su juoda (jai juos sužavėjo, tai ko kitiems blogai?).
Dėl foto - neapsirikit, fotikas fokusuojasi į bendrą spalvų tamsumą, tai gali išblukinti liosiai laitą, va ir antras planas. Gyvenime taip nebūna. Man labai panašiai būna su veido bruožais - lieka tik antakiai ir plyšiai akims (na dažniausiai mano akių nesimato, kaip pas kokia Puccą), kitkas užšviečiamas ar kaip čia lietuviškai nežinau pasakyt.

juodas-drugelis aš kėliau kur WSp paletė iš scai arto ir dar poros nupaveiksluota: va čia, manau aiškesnės tik asmeninės, pas konsultantą.
Man tai WSp, nes aš niekaip neįsivaizduoju prie to odos atspalvio hot pink lūpdažių ir fuksinių šešėlių, pvz. ir gyvai:
user posted image
user posted image
O BSp undertonas tai va tokis, kaip tas lūpdažis, geltonas undertonas pas WSp, aš matau geltoną undertoną. Nesiginčiju, gal foto, bet ... tada lašišinė gautusi oda, nes gi ant to ružavo užsidėtų geltona šviesa ar įdegis.
Papildyta:
dar klausimas juodam-drugeliui, kas galėjo jus nutestuot į vasaras su tokiu lūpdažiu? Jis vasaroms per ryškus, o jums ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 19, 22:15)
Bet WS garsenybės irgi nelabai mėgsta rudą. Net nežinau, ar čia labai jau gražu  unsure.gif Gal net labiau negražu, nei gražu, nors abi jos WS.

Pirmoj foto tai visai negražu dėl špakliaus biggrin.gif Jai pridėta per daug bespalvės pudros. Natūroj gerai atrodo, o šviesose jinai ima šviesti, ir veidukas atrodo va taip, kaip atrodo biggrin.gif

Antroj ir ketvirtoj man gražu.

O trečioj suknelė baisi. Išvis man ruda spalva tinka lipti į kalną, o eiti raudonu kilimu netinka visai biggrin.gif
Čia - ko blogai. Erszebeth taip eitų ir nueitų sau liuosiai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 22:03)

Čia - ko blogai. Erszebeth taip eitų ir nueitų sau liuosiai biggrin.gif

Va tokie margi variantai man patinka smile.gif Bet ar tai nėra migravimas iš pavasario į rudenį?
Atsakyti