Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

Aš kažkada irgi buvau visai blondinė, tai irgi nusimėlyndavau, taip:
user posted image
bet nusiskalbdavo labai greit, tai kaip malvina vaikščiodavau iki pirmo plovimo biggrin.gif . Ale nuo balinimo ir mėlinimo... ir dar visaip kaip plaukų gadinimo nutrupėjo man plaukai, teko kirpt ežiuku. Tai sakiau: "va pražilsiu galutinai, ir tada jau galėsiu eksperimentuot lotuliukas.gif ".
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2015 01 19, 11:07)
na taip .. o tai tada kuriems galams ta spalvini tipa nusistatyt, bet vaiksciot pilkai pajuodavusiams, kaip vaiksciojai anksciau ir dauguma kad vaiksto g.gif  nematau tada prasmes del spalvinio tipo nustatymo, jei tik i savo spalvas pasiziuri monitoriuj.

Lūpdažiui, skarelei, rankinukui nail.gif:

QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 12:25)
*o kodel sprendziat pagal isvaizda? g.gif

** ir kaip mane mokino, esme yra tame, kad spalva taves neuzgoztu (o apie tai, kad patinka ar ne, manes tuo nekaltinkit, man nepatinka daug Spring spalvu, na puse tai tikrai) geras pavyzdys Angelina Jolie ir juoda: is pradziu matai juoda spalva, tik po to jos veida. Nemanau, kad taip yra su manim.

***zodziu, gyveni ir mokaisi. tikriausiai esu mutante tongue.gif

*Nes pagal dvasines vertybes labai retai kada gali parinkti rūbų spalvas. Belieka išvaizda biggrin.gif

**Manai nemanai, o taip yra su tavim biggrin.gif Netinka tau juoda taip gerai, kaip kokiai žiemai, netinka tongue.gif

***Ne. Tu warmas. Matėm mes čia jau, išsinagrinėjom, aš jau su Erszebeth ginčijausi, o su tavim lygiai tą patį kartot tingiu. Mes čia Erszebeth atveju prinagrinėjom tiek warm springų, kad aš vidury nakties tą warmą atpažinčiau lotuliukas.gif

QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 14:35)
Turejau omeny pagrindine spalva, sita, is kurios gaunasi kiti atspalviai, va http://i61.tinypic.com/zx1a2e.png  4u.gif
taipogi http://upload.wikime...id_blue.svg.png pti pagrindine melyna, ar cia ne salta spalva?
arba sviesesne tokia http://img1.findtheb...ess_1395320.png

nebent tai siltos spalvos verysad.gif
del fuksijos, tai man tinka tokia http://www.colorcomb...lors/FF0080.png, bet jei yra nors kiek saltesne (nors ir pati gryniausia, tas pats su violetine), jau netinka, nes atsiranda tamsus seseliai paakiuose.
Apskritai, kiekviena tamsesne nei vidutinio tamsumo spalva pabrezia odos nelygumus (to nedaro juoda), todel atmeciau visas Ziemas (beje,  cia imesta blondines Ziemos foto yra tiesiog stulbinanti, nepamenu, kuri is jusu imete blush2.gif )
o ta Nicole Kidman spalva man yra bet daug prislopinta verysad.gif
dar pastebejau, kad man labai sunku parinkti ruda spalva, netinka beveik joks atspalvis (daug geriau yra su pilka), tas pats makiazui: foto, kuria imeciau, zinau, kad seseliu spalva yra netinkama man. Kadangi WS turi bendru bruozu su WA, speju, kad ruda turetu but lengviau parinkt. g.gif
zinau, kad is foto sunku sprest, apsvietimas, blykste, spalvos, makiazas, todel pasistengsiu padaryt foto be makiazo neutraliam fone (kai issiplausiu galva tongue.gif )
Seniai atmeciau ta buda rinktis spalvas pagal patinka/nepatinka. Velgi, imeciau ta pcia foto i foruma, kur 3 forumietes raso blogus ta tema, ir visos pasake, kad pagal foto nesprendziama, bet is bendro vaizdo nesu silta (todel stebina skirtingos zmoniu nuomones, nes iki siol niekas nesake, kad esu warm), tik neutrali, o plauku atspalvis netgi saltokas, plius neutrali oda buna ir pas Light Summer, todel negalima sprest nepamacius gyvai.
del to labiausiai ir negaliu apsisprest. Perskaiciau tikrai begale blogu anglu kalba, ir supratau, kad Light nebutinai turi but pagal isvaizda sviesus, bet Light gerai atrodo net apsirenges nuo galvos iki koju sviesiai. Cia ne apie mane lotuliukas.gif  tas pats su siltom spalvom: yra daug nuostabaus grozio WS (kurios, beje, kazkada neteisingai buvo priskirtos WA), ir kontrastas yra daugmaz pastebimas, bet velgi: spalvos man yra per siltos, nes oda pasidaro nesveikai raudona.
Labiausiai stebina tai, kad tik apsirengus tinkamais drabuziais, pastebiu, kad akys tampa ryskesnes (ne spalva), net blakstienos atrodo tamsesnes.
BW palete man pati nuostabiausia, taip, bet daugelis spalvu man yra tiesiog per saltos. Ant WS paletes, man taip atrodo, uzdetas zalios r rudos spalvos filtras, todel visos spalvos yra siltesnes, bet velgi, ruda man yra pti sunkiausia spalva. net  tusas ar antakiu seseliai geriau atrodo tamsiai pilki negu rudi.

Tai klausyk. Jei jau tu čia taip visko perskaičius ir išsityrus, ir viską pati geriau žinai, ko tu čia klausinėji, o kai pasako, ginčijiesi? biggrin.gif Nusistatyk sau ką nori ir nešiok sau ką nori biggrin.gif

Jei jau ateini nuomonės, tai ir klausyk tos nuomonės, kam reikia klausti, o tada visaip ginčytis, kad yra ne taip? Tu gi čia niekam nemokėjai už konsultaciją, ar klystu?

Na vat imk, forografuokis su 20čia skirtingų spalvų, dėk čia, žiūrėsim dar kartą, o iš to, kas įdėta, nėr čia ką daugiau kalbėt, man apart warmo jokių kitų minčių net nekyla. Visai nepriklausomai, ką kokie blogai sako smile.gif Mes, kiek pamenu, irgi pradžioj čia maustėmės ant to neutralumo, kaip ir tie blogeriai biggrin.gif

Ir tokie pasakymai, kad man tinka tas, netinka anas, yra nieko verti, nuliniai, kadangi tai tik žodžiai, mes nežinom, kiek jie teisingi. paprastai žmogus save vertina neadekvačiai, taip, taip, tu irgi. Ne, tu ne išimtis. ne, tu ne išskirtinė, matėm tokių krūvas šitoj temoj, pirštais nesibadysim, yra čia ir daugiau juodos gerbėjų, mažiau, negu negerbėjų biggrin.gif Va sakai, kad juoda tau tinka, o mano akys sako, kad netinka. Rodyk - kalbėsim, o sausai čia paklodes rašyti nematau prasmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 17:37
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 15:11)
O Erszebeth, tau turetu visai netikti net saltokos (ne saltos) spalvos, juolab juoda, jei apibudini save kaip WS. Ta vis ir kartoju: tai grynai siltas tipas, kiekviena nors kiek salta spalva neatrodys graziai.

Kokias spalvas laikyti "nors kiek šaltomis"?

Šita spalva yra "nors kiek šalta"?

user posted image

Tai yra viena gražiausiai WS tinkančių spalvų.

Pritariu, be spalvų matavimo ir palyginimo (esant tam pačiam apšvietimui, tam pačiam fotoaparatui) nieko nebus. Pasakyti, kad tinka ar netinka (kaip ir galvoti, kad tinka ar netinka) galima daug ką. Bet iš šalies, atmetus visus savęs įsivaizdavimus, matosi geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 19 sausio 2015 - 18:22
Noa nebūk bjauri boba, žmogus gi nežino...
foto įdėta tai nors į kepurę šik - WSp, bet gal ji pašiltinta. Žmogus visad save mato, kaip ir girdi, bet gi ne visad žino, kad savęs negali matyt taip kaip yra, kaip ir girdėt. Gi negali dėl to pykt.

Joooo musiet čia dauguma juodos fanės biggrin.gif (žiek, Noa, tau tos iškramtytos kramtūškės irgi tinka, charkoal irgi kažkur rašė, kad tinka, jai kur užmatysi netyčia tokį derinį - įmesk čia, nudžiugink), bet mano galva juoda puošia tik DW, paskui žiemų nebjauroja, paskui - niekam netinka, kaip ir visiems tiek pat tinka. Mano veiziejimu visi pavasariai vienodai su juoda gerai/blogai atrodo, iš kokios pusės pažiūrėsi. Turiu draugių lightų, nu ir dar klaustukas kas geriau atrodo jos ar aš - priklauso nuo makiažo, skarelės, nuotaikos galų gale, o jos lightai be klaustukų, bo iki gimdymo buvo visiškais pukiais be peroksido. O va MB - SA, ir kažko geriau net be makiažo anas man su juoda atrodo - anei kokie paakiai pamėlę, anei dar koks biesas išryškėja... nu gal barzda, bet argi diedui tai minusas? Net pavydas ima, kaip jo juoda negadina biggrin.gif . Man jis priam princas su ta juoda cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 19 sausio 2015 - 18:26
QUOTE(bytte @ 2015 01 19, 19:24)
Noa nebūk bjauri boba, žmogus gi nežino...
foto įdėta tai nors į kepurę šik - WSp, bet gal ji pašiltinta. Žmogus visad save mato, kaip ir girdi, bet gi ne visad žino, kad savęs negali matyt taip kaip yra, kaip ir girdėt. Gi negali dėl to pykt.

Joooo musiet čia dauguma juodos fanės biggrin.gif  (žiek, Noa, tau tos iškramtytos kramtūškės irgi tinka, charkoal irgi kažkur rašė, kad tinka, jai kur užmatysi netyčia tokį derinį - įmesk čia, nudžiugink), bet mano galva juoda puošia tik DW, paskui žiemų nebjauroja, paskui - niekam netinka, kaip ir visiems tiek pat tinka. Mano veiziejimu visi pavasariai vienodai su juoda gerai/blogai atrodo, iš kokios pusės pažiūrėsi. Turiu draugių lightų, nu ir dar klaustukas kas geriau atrodo jos ar aš - priklauso nuo makiažo, skarelės, nuotaikos galų gale, o jos lightai be klaustukų, bo iki gimdymo buvo visiškais pukiais be peroksido. O va MB - SA, ir kažko geriau net be makiažo anas man su juoda atrodo - anei kokie paakiai pamėlę, anei dar koks biesas išryškėja... nu gal barzda, bet argi diedui tai minusas? Net pavydas ima, kaip jo juoda negadina biggrin.gif .  Man jis priam princas su ta juoda cool.gif

Žmogus nežino, bet baisiai rėkia, kad labai gerai žino biggrin.gif Tai lai apsisprendžia, žino jis ar nežino biggrin.gif Mandagiai kalbėti labai ilgai trunka biggrin.gif
Tai negi dabar pradėt smulkiai apie visokius undertonus ir overtonus rašyt. Gi čia penki lapai gausis...

Apie tą juodą tai ir man taip atrodo biggrin.gif Kad jei vat taip visus atpraust ir tada juodai aprenk, ir atimk visokius ten šalikus, skareles, spalvotus karolius - tada gal vienam daugiau, kitam mažiau tiks. Bet kas šiais makijažo laikais atpraustas vaikšto biggrin.gif Užtat žiemos su juoda - normaliai, o visi kiti - panašiai.

Ant to kanto laitai su juoda kaip tik išlošia biggrin.gif Aišku, jie prie jos išnyksta, bet juodos pravodkės makt, raudonas lūpdažis makt, ir jokių kitų veido netobulumų nesimato, ten kokios veido formos ar raukšlių biggrin.gif Matosi tik tai, kas juodai apvedžiota, kas netobula, galima nevedžiot lotuliukas.gif Chromčenkos grožio paslaptis tatai ir yr biggrin.gif Aš čia Drugeliui, temos senbuvės šitą seniai išnagrinėję. Mat, mane žiauriai juokas suėmė nuo teiginio, kad jai juoda tinka, o jau laitams tai žiauriai ne. Lygiai taip pat tinka, o tiksliau, netinka lotuliukas.gif

Nors va man viena dark autumn įrodinėjo, kad jai juoda tragiškai netinka. Ir ne šiaip įrodinėjo, o motyvavo. Jos plaukai prie kokios bordinės ar chaki yra tamsūs, beveik juodi, o prie juodos - kaip nublukę. Aš pati į tai neatkreipiau dėmesio, bet kai taip pažiūrėjau - gal ir teisybė? Aišku, Dark autumn su idealiai prižiūrėtais, idealiai tankiais plaukais gal gali to ir nebijoti, bet kiti... Lygiai kaip ir visi sezonai su visokiais juodais paakiais prie juodos. Jei jų nėra arba juos užpaišai su konsileriu - tada jų ir nesimato lotuliukas.gif

Čia kaip viena vasara, prisipirko ružavų bliuzelių tos spalvos dochlaja roza, ir pasirodo, labai veido defektus ryškina. Nes ružava prie veido visada raudonį išryškins, ir jei turi kokį alerginį plėmą, tai neverta ružavos prie veido, ar tavo ta ružava, ar ne tavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 18:56
Na jau nesakyk, bytte, WS juoda visai netragiškai, gal ne idealiai, bet ne taip blogai, kaip kai kuriems kitiems tipams blush2.gif Nes WS ir pakankamai ryškus, ir pakankamai tamsus. O juoda pati savaime nei šilta, nei šalta - žiūrint, prie ko padėsi.

Ką, blogai atrodo WS ikona?

user posted image

user posted image

user posted image

Yra jai kur kas prasčiau tinkančių spalvų:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 19 sausio 2015 - 18:48
QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 19:34)
Lūpdažiui, skarelei, rankinukui nail.gif:

ir šitiek vargt, testuotis spalvas dėl lūpdažių ir rankinuko doh.gif biggrin.gif
Noa jau pokštauji , balamutini žmones nono.gif dar už rimtą paims biggrin.gif

O diskusijos nustatinėjant koks tipas nieko vertos, be testavimo su spalvom nieko nebus schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Man tai juoda išvis niekam netragiškai, jei žmogus turi špakliaus nors lašą biggrin.gif
O jau Kidman tai tikrai turi. gal turi visą grimuotoją su visu špaklium.

Man, tarp kitko, visai netragiškai jai ta lašišinė spalva. Tik pati suknelė gal ne kažką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2015 01 19, 19:57)
ir šitiek vargt, testuotis spalvas dėl lūpdažių ir rankinuko  doh.gif  biggrin.gif
Noa jau pokštauji , balamutini žmones  nono.gif  dar už rimtą paims  biggrin.gif

Tai aiškiai, lūpdažiai gi labai svarbu biggrin.gif

lotuliukas.gif Mes Erszebeth gal per 5 temas nustatinėjom lotuliukas.gif Aš ten visą širdį išliejau lotuliukas.gif Kito tokio nevierno tamošiaus man nervinė sistema neišlaikys lotuliukas.gif Bet jei jau Erszebeth sutiko, tai jau kiti gali ginčytis nė nepradėt, manau, taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 19:03
As nekreipiu demesio, kas ka piktai ar nepiktai raso, tiesiog keista, kodel niekas nekreipia demesioi tai, kad rasau, kad neatrodau blogai su saltais atspalviais. Kartoju trecia karta: niekur neparasiau, protinga moterie, kad man tinka juoda wink.gif tik parasiau, kad neatrodau su ja tragiskai kaip light tipai.
Ir rasydama salti turiu omeny pagrindines saltas spalvas, pvz. paprasta melyna. Kaip ir geltona paprasta geltona, ta is 3 pagrindiniu spalvu.
Jei jau sprendziat pagal isvaizda (o reiketu pagal tinkancias spalvas, jei neklystu), tai palyginus su WS esu daug saltesne. Palyginus su BS ne tokia ryski. Palyginus su LS, daug tamsesne. Bet tai nieko nereiskia. Svarbu juk tinkancios spalvis, bet aisku matau cia vienodau sviecia, kad WS negali tikti salti atspalviai.
Sakiau daug kartu, kad abejoju del BS, bet spalvos tinka daugiausia butent is sitos paletes, ypac ryskios arba priesingai: sviesios, neutralios. Nezinau, kodel du zmones man bando ikisti WS, jei visi man sako, kad man tinka ir saltos spalvos?

Nope, as ne naujoke, del to leidziu sau pasigincyt.
Nope, man Nicole neatrodo graziai su juoda. Jai juoda yra per salta. Ne per tamsi. Per salta.
Light atrodo tragiskai su juoda. Cia aisku mano nuomone. Kokia Paris Hilton isnyksta juodai apsirengus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 19 sausio 2015 - 19:07
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 20:03)
As nekreipiu demesio, kas ka piktai ar nepiktai raso, tiesiog keista, kodel niekas nekreipia demesioi tai, kad rasau, kad neatrodau blogai su saltais atspalviais. Kartoju trecia karta: niekur neparasiau, protinga moterie, kad man tinka juoda wink.gif tik parasiau, kad neatrodau su ja tragiskai kaip light tipai.
Ir rasydama salti turiu omeny pagrindines saltas spalvas, pvz. paprasta melyna. Kaip ir geltona paprasta geltona, ta is 3 pagrindiniu spalvu.
Jei jau sprendziat pagal isvaizda (o reiketu pagal tinkancias spalvas, jei neklystu), tai palyginus su WS esu daug saltesne. Palyginus su BS ne tokia ryski. Palyginus su LS, daug tamsesne. Bet tai nieko nereiskia. Svarbu juk tinkancios spalvis, bet aisku matau cia vienodau sviecia, kad WS negali tikti salti atspalviai.
Sakiau daug kartu, kad abejoju del BS, bet spalvos tinka daugiausia butent is sitos paletes, ypac ryskios arba priesingai: sviesios, neutralios. Nezinau, kodel du zmones man bando ikisti WS, jei visi man sako, kad man tinka ir saltos spalvos?

O tai tu čia nori paklausti, ar tiesiog nori visiems pranešti, kad tu tokia esi? Tai būk tu, gerai, būk kas tik nori biggrin.gif Ar vis tik nėra tikrumo, ir rašai, kad paklaust?

Jei nori tik pasisakyti, tai gerai, girdėjom smile.gif
O jei nori klausti, tada dėk čia foto su tom tinkančiom ir netinkančiom savo galva spalvom, be špakliaus, natūraliam apšvietime. Žiūrėsim dar kartą.

Nes dar kartą sakom - žodžiai 'man tinka šalta spalva' nieko nereiškia. Tai reiškia, kad žmogui atrodo, kad jam tinka ta spalva, ir kad jis mano, kad ta spalva yra šalta. Tai visai nereiškia, kad jam tinka šalta spalva biggrin.gif Gal tinka, bet ji nešalta? Gal šalta, bet visai netinka, o tik šiaip graži? Turbūt kiekvienas yra nešiojęs kokią spalvą manydamas, kad visai gražu, o vieną dieną pasižiūrėjo, kad visai netinka. Tipo, ir kaip aš galėjau tai nešioti.

Juolab - 'aš už WS daug šaltesnė'. Dėk čia savo foto su kokia pora WS, žiūrėsim biggrin.gif

O be foto mes nieko nepasakysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 19:12
QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 19:02)
Man tai juoda išvis niekam netragiškai, jei žmogus turi špakliaus nors lašą biggrin.gif
O jau Kidman tai tikrai turi. gal turi visą grimuotoją su visu špaklium.

Na žinai, kai kam ir grimuotoja nelabai padeda blush2.gif

user posted image

user posted image

Net ir photoshopas ne kažką:

user posted image

O su pilka spalva:

user posted image

user posted image
Atsakyti
O man visai nieko ta Moss su juoda, ypač kur su fotošopu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Spėk, kodėl lotuliukas.gif Tiksliau, spėk, kas dar su juoda panašiai atrodo ir vis viena ką tik juodą paltą užsisakė? lotuliukas.gif
Nu nėr tų bruožų tai nėr, ir nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 19:32