Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Hiver @ 2015 01 19, 14:26)
Cia tuose burbuliukuose vasaros, o staciakampiuose pavasario spalvos? Teisingai supratau?

čia abu variantai true spring, tik skirtingų firmų... bet mes gi žinom kad vasarų žalia irgi kažkokia sidabrinės eglės ar tai pušies spyglio... tai čia irgi taip galim pavadint net nemirktelėjus.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 19, 13:53)
(visų pavasarių rožinės, Bright springams per šilta (Mute pasakyk). Bright springams iš oranžinių tinka tik labai labai švari apelsininė, arba kitaip ugninė oranžinė, link koralinės tokia. Bent lašelis skrudintos morkos, ir pipec - BSp atrodo kaip numurzinta vasara.
Š

Erszebeth ir taikės i BS, deja... pritrūko ryškumo o ir su fuksija nekaip, jei gerai pamenu. Pas drugeli man ir ryškumo trūksta. Jei prasitestuotu su BS spalvom, butu aiškiau, o tai čia galima kalbėt iki begalybės ir visviena nieko gero nebūtų. Kaip BS atstovė tai pasisakysiu biggrin.gif
Kas dėl oranžinės, tai šita oranžinė BS nelabai schmoll.gif per blanki. Turiu panašią bliūzele, gal kiek ryškesnę, bet ir nelabai ji man tinka. BS geriausia iš oranžinių va šitos
user posted image

user posted image

prasitestuok su fuksine spalva, kur bytte idejo pavsariams, su paskutine, kuri ryškiausia mirksiukas.gif
Beje, manau BS turetu beveik ištemti ir BW ryškią geltona ir salotinę, tokias kaip neoninės.

user posted image

na mažesnių foto nejo ikelt, sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 14:35)

Pagal šitą apibūdinimą, tai BSp gaunas, pas juos iš esmės rudų paletėje šnipštas, ir su biežinėm vargas doh.gif . Lengviau kokį prislopintą rausvą trikotažą rinktis, kai reikia kūno spalvos, nei atrasi kuris nesipjauna su nuosava skūra: tai per pilkas, tai per kakavinis, tai per gelsvas, šalia skūra nesveikai žalsva arba rausva atrodo.

Mano akys (ibo ilgainiui tenka pripažint kad esu brightas, nors ir ne vienaragis trykštantis vaivorykštės spalvom) prie vasaros spalvos rubų/makiažo visai pilkos ir išplaukusios gaunasi, nors ir šiaip ne ah ten spalvos.

iš tamsių spalvų, BSp gali kai ką skolintis iš Deep Autumn paletės, ypač jai derinį su savo spalvom, bet mano paieškos baigėsi tuo, kad visgi tamsiausia spalva gaunas žalia (tokia briliantinės žalumos užtamsintas variantas), toliau viskas šviečia, kaip tarybinių metų plakatinis guašas, kas turint viršsvorį nepriimtina verysad.gif . Jų net navy brightinė unsure.gif
Atsakyti
Tai kas tada galeciau buti? doh.gif lotuliukas.gif nes man tikrai labiau tinka oranzine nei ruzava, nebent ruzava neutrali, bet ne salta. Nesutinku, kad Bright netinka silta oranzine: tai priklauso nuo odos tono, juk yra Bright labiai i silta puse, yra labiau i salta, daug variaciju ir skirtumu. Apskritai graziausiai atrodo juodos ir siltu spalvu deriniai: dryziai, langeliai ir pan. smile.gif tada net gryna balta (pvz. baltai-raudoni dryziai) neatrodo per salta. Bet jei atrodau gerai ne tik su siltom spalvos, speju, esu neutralus tipas. Ir bendrose nuotraukose neatrodau nei tamsi, nei sviesi, tiesiog isblyskus, del to net vidutinio sviesumo plaukai atrodo tamsesni.
Kas liecia garsenybes, tai BS, kurie nera tamsiaplaukiai, be makiazo atrodo tikrai... neryskiai, todel patikejau, kad galiu buti BS.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 19, 12:45)
Nu jo, prie gero apšvietimo ir tam tikro makiažo manau galim būtų pritemt iki vadinamos indigo blue wub.gif
Su tom mėlynom sunku, aš visą gyvenimą jų šiltumą nustatinėdavau pagal tinkančias spalvas - va tinka šiltos spalvos, vadinasi šilta. Ultramarino mėlyną priskirinėdavau prie šiltų/ryškių spalvų, ibo labai jau gerai dera su ugnine oranžine biggrin.gif .

perdėjau save į pavasarius, ibo kuo ilgiau, tuo labiau matau, kad šiltos spalvos man geriau. Tik didelis klaustukas dėl švarumo/ryškumo pas mane. Bet kadangi mano plaukai taip kažkur prie tamsių, tai būt juokinga į lightus migruot... va dar pagalvosiu gal į warmus? galėsim su dukra bent makiažu dalintis biggrin.gif

Dėl indigo - nelabai, bet prie atitinkamo apšvietimo mano akys tampa teal, nors šiaip jose žalios visai nėra.

Žinai, kokia mintis man dar kilo... Jeigu vertint pagal tai, kas, pasižiūrėjus į žmogų, pirmiausiai krenta į akis, tavo atveju krenta ne šiltumas ir ne ryškumas, juolab ne šviesumas. Bet krenta į akis švarumas. Gal čia ir yra visa paslaptis? Clear spring ir yra vadinamas bright spring. Paletė tinka ta pati, o pagrindinė savybė - kitokia. Ryškumo trūksta, bet švarumo - ne. Panašiai permąstau ir savo variantą. Bet kai man praktiškai visai netinka šviesios, pastelinės spalvos, tai BS (ar CS, kaip bepavadinsi) tenka atmesti. Man visgi geriau yra švarios, riebios guašinės spalvos.

QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 14:07)
Tai kas tada galeciau buti? doh.gif  lotuliukas.gif nes man tikrai labiau tinka oranzine nei ruzava, nebent ruzava neutrali, bet ne salta. Nesutinku, kad Bright netinka silta oranzine: tai priklauso nuo odos tono, juk yra Bright labiai i silta puse, yra labiau i salta, daug variaciju ir skirtumu. Apskritai graziausiai atrodo juodos ir siltu spalvu deriniai: dryziai, langeliai ir pan. smile.gif tada net gryna balta (pvz. baltai-raudoni dryziai) neatrodo per salta. Bet jei atrodau gerai ne tik su siltom spalvos, speju, esu neutralus tipas. Ir bendrose nuotraukose neatrodau nei tamsi, nei sviesi, tiesiog isblyskus, del to net vidutinio sviesumo plaukai atrodo tamsesni.
Kas liecia garsenybes, tai BS, kurie nera tamsiaplaukiai, be makiazo atrodo tikrai... neryskiai, todel patikejau, kad galiu buti BS.

Ir vėl iš pasakojimo atpažįstu daug ką apie save. Ir man labai gražiai tinka šiltom ryškios spalvom pamarginta juoda (bet: gal ji taip puikiai atrodo, kai sulygini su tiesiog juoda, kurios nešioju daug ir mėgstu?). Anksčiau labai sėkmingai dažiau plaukus juodai, po to tamsiai rudai (irgi beveik juodi atrodė) - ir atrodė gerai. Beje, su tamsiais plaukais juoda ar juoda marginta tada dar labiau tiko - o tavo plaukai juk dažyti. Kokia spalva natūrali?

Įdėtos švarios guašinės mėlynos ir ryškios žydros WS labai gražiai tinka.

Beje, WS yra tas pavasario potipis, kuriam tinka pačios tamsiausios (lyginant su kitais pavasariais) spalvos. Ar gražiai ant tavęs atrodo tos skystutės vos paspalvintos spalvelės, kaip pirmoje ir antroje eilutėje? Ant manęs gana tragiškai. Geriau - storiau, riebiau, ryškiau (tik be neono, išskyrus neoninę žydrą).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 19 sausio 2015 - 15:01
juodas-drugeli faktas kad pavasaris...
dėl šviesių BSp, tai dažniausiai jų akys būna labai ryškios, tokios vos ne lindzės kad sudėtos atrodo. Šioje temoje tokia Hypnotic Poison mirksiukas.gif
...merginos nusprendė kad aš irgi geriau atrodžiau su kelininko liemene (nes neradau ryškios oranžinės kitos), nei su žydra ir fuksija. Bet dažniausiai tai kai prisidedu ką šiaip oranžinio, ne tokio ryškaus, tai ir ne specui matosi - jog pravalas.
Jo jau BSp paletėj ružavų netrūksta, matyt tik LSp gali varžytis biggrin.gif pas BSp net tas paslaptingasis undertonas kažkoks ružavas (aš tai vadinu šaltybarščių spalva).
dar galim foto dėt ant tų great spalvų, jai foto kokybišką.

dar BSp spalvinių derinių (va megztuko spalvą jau dėviu, aišku ne kelnių pavidalu):
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 19, 15:50)
Žinai, kokia mintis man dar kilo... Jeigu vertint pagal tai, kas, pasižiūrėjus į žmogų, pirmiausiai krenta į akis, tavo atveju krenta ne šiltumas ir ne ryškumas, juolab ne šviesumas. Bet krenta į akis švarumas. Gal čia ir yra visa paslaptis? Clear spring ir yra vadinamas bright spring. Paletė tinka ta pati,  o pagrindinė savybė - kitokia. Ryškumo trūksta, bet švarumo - ne. Panašiai permąstau ir savo variantą. Bet kai man praktiškai visai netinka šviesios, pastelinės spalvos, tai BS (ar CS, kaip bepavadinsi) tenka atmesti. Man visgi geriau yra švarios, riebios guašinės spalvos.

dėl švarumo gal ir teisybė, ypač jaunystėj labai taip išsiskirdavau: bendrose nuotraukose lyg nupudruota atrodydavau šalia kitų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 19 sausio 2015 - 14:59
Buvau imetus, cia naturali plauku spalva http://i57.tinypic.com/15yf97b.jpg, ta sidabrine. Pas WS juk akyse, odoje ir plaukuose turi buti silti tonai, net jei plaukai labai tamsus, matosi siltas rudumas. Man mano plaukai... pilki tongue.gif
O Erszebeth, tau turetu visai netikti net saltokos (ne saltos) spalvos, juolab juoda, jei apibudini save kaip WS. Ta vis ir kartoju: tai grynai siltas tipas, kiekviena nors kiek salta spalva neatrodys graziai.
Tarp Light ir Bright apsisprendziau, nes Light atrodo tragiskai su juoda (kaip ir Light Summer, apie Soft net nekalbant). Zinau, nes turiu ir drauge Light Summer, ir sese Light Spring (speliojom, Light ar Warm, nes is isvaizdos labiau warm, bet velgi: jai tinka ir saltos spalvos, todel nusprendem, kad warm buti NEGALI) ir abidvi tragiskai atrodo apsirengusios juodai. Tas pats su balta: jas uzgozia (sviesus tipai), mano oda su baltais drabuziais tampa melsva.
Idomus niuansas: ryski ir silta (pagrindine) oranzine/geltona atrodo geriau nei ryski silta raudona. Melyna apskritai tinka turbut labiausiai is visu pagrindiniu spalvu, nors as sieju melyna su Vasara. Ir kalbu apie salta melyna, ta pagrindine, be zaliu priemaisu.
As kritiska savo atzvilgiu, spalvas atrinkineju krupsciai, nes kai kurie sako, kad as isvis Vasara tongue.gif karta imeciau foto, tai nusprende, kadangi as ryzom strazdanom ir siltu odos atspalviu, tai Ruduo doh.gif
Siaip taip ir sprendziu: pagal paletes. Jei baisiausiai ant manes atrodo Rudens/Vasaros spalvos, iskart jas atmetu.
Warm atmeciau (siaip tikiu, kad izvelgiat panasumu, juk springai panasus tipai) del pagrindinio dalyku: saltu spalvu. Light atmeciau, nes galiu nesiot juoda (nors, aisku, neatrodau su ja taip gerai kaip Dark Winter, kitos Ziemos, ar Dark Autumn). Pagal charakteristika lieka Bright, idegu as labai sunkiai, bet jei idegu (reik pasistengt nenudegt), tai esu... oranzine, tokia silta silta, bet gana sviesi, nesimato strazdanu, atsiranda didziulis kontrastas tarp plauku ir odos (plaukai tada blondiniskai atrodo).
Ziema esu baltut baltutele.
Va, radau, Warm Spring http://www.12bluepri.../08/Emma2-1.jpg

edit: rasiau neseniai, kad man visiskai netinka tamsios spalvos, kiekviena tamsesne uz vidutiniska, atkrenta.
Taip, man tinka sviesios spalvos ir BS ir LS paletes, kartais suabejoju, ar as ne Light, nes ypatingai tinka tokios pudrintos, praskiestos, bet grynos ruzava, geltona, sakyciau netgi visos sviesesnes gerai atrodo. Va tuo ir skyriames, nes tu parasei Erszebeth, kad tau netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 19 sausio 2015 - 15:15
Tiksliai, gi clearam/brightams yra tų šviesių jogurto ledų spalvelių nemažai, aš pagal jas ir migravau į pavasarius smile.gif
Visai buvau užmiršus, nes visur pavyzdžiai tik ryškūs, kas man nepriimtina... o va kokia bliedna su charkoal paderinus visai nieko vaizdelį galim išgaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 15:11)
Buvau imetus, cia naturali plauku spalva http://i57.tinypic.com/15yf97b.jpg, ta sidabrine. Pas WS juk akyse, odoje ir plaukuose turi buti silti tonai, net jei plaukai labai tamsus, matosi siltas rudumas. Man mano plaukai... pilki tongue.gif
O Erszebeth, tau turetu visai netikti net saltokos (ne saltos) spalvos, juolab juoda, jei apibudini save kaip WS. Ta vis ir kartoju: tai grynai siltas tipas, kiekviena nors kiek salta spalva neatrodys graziai.
Tarp Light ir Bright apsisprendziau, nes Light atrodo tragiskai su juoda (kaip ir Light Summer, apie Soft net nekalbant). Zinau, nes turiu ir drauge Light Summer, ir sese Light Spring (speliojom, Light ar Warm, nes is isvaizdos labiau warm, bet velgi: jai tinka ir saltos spalvos, todel nusprendem, kad warm buti NEGALI) ir abidvi tragiskai atrodo apsirengusios juodai. Tas pats su balta: jas uzgozia (sviesus tipai), mano oda su baltais drabuziais tampa melsva.
Idomus niuansas: ryski ir silta (pagrindine) oranzine/geltona atrodo geriau nei ryski silta raudona. Melyna apskritai tinka turbut labiausiai is visu pagrindiniu spalvu, nors as sieju melyna su Vasara. Ir kalbu apie salta melyna, ta pagrindine, be zaliu priemaisu.
As kritiska savo atzvilgiu, spalvas atrinkineju krupsciai, nes kai kurie sako, kad as isvis Vasara tongue.gif karta imeciau foto, tai nusprende, kadangi as ryzom strazdanom ir siltu odos atspalviu, tai Ruduo doh.gif
Siaip taip ir sprendziu: pagal paletes. Jei baisiausiai ant manes atrodo Rudens/Vasaros spalvos, iskart jas atmetu.
Warm atmeciau (siaip tikiu, kad izvelgiat panasumu, juk springai panasus tipai) del pagrindinio dalyku: saltu spalvu. Light atmeciau, nes galiu nesiot juoda (nors, aisku, neatrodau su ja taip gerai kaip Dark Winter, kitos Ziemos, ar Dark Autumn). Pagal charakteristika lieka Bright, idegu as labai sunkiai, bet jei idegu (reik pasistengt nenudegt), tai esu... oranzine, tokia silta silta, bet gana sviesi, nesimato strazdanu, atsiranda didziulis kontrastas tarp plauku ir odos (plaukai tada blondiniskai atrodo).
Ziema esu baltut baltutele.
Va, radau, Warm Spring http://www.12bluepri.../08/Emma2-1.jpg

edit: rasiau neseniai, kad man visiskai netinka tamsios spalvos, kiekviena tamsesne uz vidutiniska, atkrenta.
Taip, man tinka sviesios spalvos ir BS ir LS paletes, kartais suabejoju, ar as ne Light, nes ypatingai tinka tokios pudrintos, praskiestos, bet grynos ruzava, geltona, sakyciau netgi visos sviesesnes gerai atrodo. Va tuo ir skyriames, nes tu parasei Erszebeth, kad tau netinka.

Jeigu gerai tinka šviesios spalvos, tada gal... O kalbėdami apie šaltas spalvas, žmonės dažnai "grybauja". Jei žydra - tai šalta, nors iš tikrųjų tai laikoma šilta žydra. Kalbant apie akis - vėlgi, jeigu mėlynos ar pilkos, tai šaltos. Ir nė velnio. Mano akys, kurios yra tamsiai pilkos, be jokių rudų priemaišų, pasirodo, laikomos šiltomis. Taviškės, beje, irgi šiltos - tai šilta mėlyna, su krisleliu žalio (ne akys žalios, o išgaunant tokią mėlyną būtų į paprastą mėlyną įmaišoma lašiukas žalios). Hiver akys šaltos, ji yra vasara. Jos mėlyna tokia "su baltumu".
Atsakyti
Taip, visos svelnios, bliednos, bet gana grynos spalvos man labiau priimtinos negu vaivorykste tongue.gif tongue.gif tongue.gif tarp ju beveik nera netinkanciu, graziai pabrezia odos spalva ir neatrodau tokia isblyskus blush2.gif

Nes standartiskai salta melyna turi but Vasaros akiu spalva g.gif standartiskai. Velgi, kartais mano akys atrodo visiskai pilkos, kartais grynai melynos, netgi i zydruma, kartais is kazkur pasidaro teal (nezinau, kaip apibudint).
O prie melynos/zydros spalvos jos tampa grynai kaip stereotipinio Pavasario: tokios ryskios, "dregnos", stiklines.
Daug sunkumu ura su zalia spalva, nebent tai pavasario zoles spalva, neutrali, jokiu budu ne "kislotnai" neonine kaip BW.
siaip labai idomu yra padiskutuot apie tai, paskaityt, ka pastebi panasus tipai, ir isvis kritiskai i save paziuret, atmetus visus megstu/nemegstu.
Siaip koralu, lasisos ir tokio tipo atspalviai graziausiai dera prie mano odos, atmetus visas ryzkias spalvas, kurias nesioju tik paderinus su juoda (del to bijau, kad nepradeciau rengtis kaip BW)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 19 sausio 2015 - 15:31
tai kad tų pilkai mėlynų akių spalvos - nesuprasi... tarkim MB akys labai keičiasi ne tik nuo apšvietimo, bet ir nuo alc.gif . Karta supykęs pasakė, kad manosios irgi nuo laipsnių keičiasi biggrin.gif . Va nuo migrenos mano akys tikrai darosi žalesnės.
Šalta mėlyna yra su balta, pilka ar juoda, a jai su raudona ar geltona - jau šilta, arba šiltesnė nei šalta. Tokių veik nėra juolab akių, tos pačios vasaros dažniausiai teal kažkokios spalvos akim būna. Jai neklystu Hiver parinko ir kažkokį teal variantą akims, nors ji testuota vasara. Man šalčiausios akys cool winter, kaip ir pats tipas. Bet ten irgi papuola piliečių su pošiltėm akim.

Papildyta:
wub.gif va prie tokių plaukų ir su tokiu paltuku galėčiau eit:
user posted image
Atsakyti
As turejau melynus plaukus (ne juodus su melynu atspalviu, o melynus), tiko sakyciau labiau nei raudoni biggrin.gif
Mano sistros Light Spring akys kaip tikro Pavasario: grynos, sviesios, blizgios, stillines. Spalva? Zaliai-melyna, tokia salotine biggrin.gif
Atsakyti