Buvau imetus, cia naturali plauku spalva
http://i57.tinypic.com/15yf97b.jpg, ta sidabrine. Pas WS juk akyse, odoje ir plaukuose turi buti silti tonai, net jei plaukai labai tamsus, matosi siltas rudumas. Man mano plaukai... pilki
O
Erszebeth, tau turetu visai netikti net saltokos (ne saltos) spalvos, juolab juoda, jei apibudini save kaip WS. Ta vis ir kartoju: tai grynai siltas tipas, kiekviena nors kiek salta spalva neatrodys graziai.
Tarp Light ir Bright apsisprendziau, nes Light atrodo tragiskai su juoda (kaip ir Light Summer, apie Soft net nekalbant). Zinau, nes turiu ir drauge Light Summer, ir sese Light Spring (speliojom, Light ar Warm, nes is isvaizdos labiau warm, bet velgi: jai tinka ir saltos spalvos, todel nusprendem, kad warm buti NEGALI) ir abidvi tragiskai atrodo apsirengusios juodai. Tas pats su balta: jas uzgozia (sviesus tipai), mano oda su baltais drabuziais tampa melsva.
Idomus niuansas: ryski ir silta (pagrindine) oranzine/geltona atrodo geriau nei ryski silta raudona. Melyna apskritai tinka turbut labiausiai is visu pagrindiniu spalvu, nors as sieju melyna su Vasara. Ir kalbu apie salta melyna, ta pagrindine, be zaliu priemaisu.
As kritiska savo atzvilgiu, spalvas atrinkineju krupsciai, nes kai kurie sako, kad as isvis Vasara
karta imeciau foto, tai nusprende, kadangi as ryzom strazdanom ir siltu odos atspalviu, tai Ruduo
Siaip taip ir sprendziu: pagal paletes. Jei baisiausiai ant manes atrodo Rudens/Vasaros spalvos, iskart jas atmetu.
Warm atmeciau (siaip tikiu, kad izvelgiat panasumu, juk springai panasus tipai) del pagrindinio dalyku: saltu spalvu. Light atmeciau, nes galiu nesiot juoda (nors, aisku, neatrodau su ja taip gerai kaip Dark Winter, kitos Ziemos, ar Dark Autumn). Pagal charakteristika lieka Bright, idegu as labai sunkiai, bet jei idegu (reik pasistengt nenudegt), tai esu... oranzine, tokia silta silta, bet gana sviesi, nesimato strazdanu, atsiranda didziulis kontrastas tarp plauku ir odos (plaukai tada blondiniskai atrodo).
Ziema esu baltut baltutele.
Va, radau, Warm Spring
http://www.12bluepri.../08/Emma2-1.jpgedit: rasiau neseniai, kad man visiskai netinka tamsios spalvos, kiekviena tamsesne uz vidutiniska, atkrenta.
Taip, man tinka sviesios spalvos ir BS ir LS paletes, kartais suabejoju, ar as ne Light, nes ypatingai tinka tokios pudrintos, praskiestos, bet grynos ruzava, geltona, sakyciau netgi visos sviesesnes gerai atrodo. Va tuo ir skyriames, nes tu parasei
Erszebeth, kad tau netinka.