Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 00:11)
Rimtai? Tai gal tik tu taip ir gali biggrin.gif
Manau, mane tai vežtų biggrin.gif

O jei rimtai, čia ne tik spalvinis tipas turi išvežt, bet ir asmenybė, man atrodo. Vat būna tokių žmonių, kad pamatytum žemės spalvom apsirengusį - sakytum, vajetus, kas tau atsitiko! Pažįstu tokią vieną, kažkokią tai žiemą. Irgi vaikšto sau su raudonom kelnėm, ir vargo nemato. Ir atrodo normaliai mastau.gif Aš galvoju sau, taigi ji dar už mane storesnė, ir mano kojos ilgesnės, davai ir aš raudonas kelnes pasimatuosiu! Pasimatuoju, griebiuosi už širdies, jetus, koks siaubas, nuoga šikna eiti mažesnis siaubas būtų, negu tos raudonos kelnės! Šoku iš kabinos ir bėgu kur nors, kur juoda/pilka/tamsiai mėlyna, nu dar koks chaki lotuliukas.gif

na taip .. o tai tada kuriems galams ta spalvini tipa nusistatyt, bet vaiksciot pilkai pajuodavusiams, kaip vaiksciojai anksciau ir dauguma kad vaiksto g.gif nematau tada prasmes del spalvinio tipo nustatymo, jei tik i savo spalvas pasiziuri monitoriuj.
nors raudonom kelnem dar nepribrendau, bet sijonui - taip biggrin.gif ir i žemes spalvas, kaip anksciau negaliu paziuret, jokiu dulketu, nuskalbtu ir dar kitokiu ne mano spalvu , schmoll.gif dabar viskas grazu kas rysku biggrin.gif ir jauciuosi su jom puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 18, 19:03)
visada ir galvojau, kad esu Vasara, nes akys saltos,

O is ko jus sprendziat kad jos saltos? 4u.gif Mano ekranas rodo kad jos tokio paties atspalvio kaip Erszebeth, tik pas ja gal pilkos maziau. Ji kaip zinia nustatyta warm spring, o pas si tipa visi pozymiai (oda, akys, plaukai) yra silti.
Kokios mano akys jums atrodo, saltos ar siltos? 4u.gif

QUOTE(Mute @ 2015 01 19, 11:07)
na taip .. o tai tada kuriems galams ta spalvini tipa nusistatyt, bet vaiksciot pilkai pajuodavusiams, kaip vaiksciojai anksciau ir dauguma kad vaiksto g.gif  nematau tada prasmes del spalvinio tipo nustatymo, jei tik i savo spalvas pasiziuri monitoriuj.
nors raudonom kelnem dar nepribrendau, bet sijonui - taip biggrin.gif ir i žemes spalvas, kaip anksciau negaliu paziuret, jokiu dulketu, nuskalbtu  ir dar kitokiu ne mano spalvu ,  schmoll.gif  dabar viskas grazu kas rysku  biggrin.gif ir jauciuosi su jom puikiai smile.gif

Saunuole good.gif
Atsakyti
Kad briaitų daug pastebėjau biggrin.gif , bet mada... man toks jausmas kad pirma visi ėmė ieškot ryškių rūbų, dar iki mados, o paskui tik į madą atėjo ir užvežė, tai dabar visi jau patenkinti. Be to Kl visad ryškiau rengiasi, sakyčiau rusakalbių įtaka, ale kų Vilnius tokis bespalvis? mąstau paveldas sovietmečio, kada mariakai galėjo privežt visokių monų spalvingų
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2015 01 19, 11:31)
Kokios mano akys jums atrodo, saltos ar siltos? 4u.gif

iš čia dėtų pačios šalčiausios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2015 01 19, 11:07)
na taip .. o tai tada kuriems galams ta spalvini tipa nusistatyt

kad žinotum kokią skarelę pasirišt prie juodos, ir atrodyt puse velnio biggrin.gif Arba plius minus priderint prie skarelės norimą rūbo spalvą, arba bent nenešiot kas vaizdą labai gadiną.
Va man visai nesinori dabar ryškiai rėdytis, esu nusisirgus iki negalėjimo, tai noriu būt kaip perdžiūvus žemė... kad nieks nerūšintų manęs. Bet esu ir taip nusisirgus, tai visai kaip mirštanti atrodysiu, nenoriu... va ir ieškau kas nėra ryšku, ir feiso nebjauroja.
Atsakyti
Oooooo, kiek warm spring padavė! thumbup.gif Dabar Jūsų būrys gausiausias bus biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o kodel sprendziat pagal isvaizda? g.gif kiek skaiciau vienam bloge, tai warm gali buti ir tamsiai rudais plaukais ir rudom akim, bet spalvos yra derinamos prie odos atspalvio. rasiau gi, kad man tinka ir saltos spalvos, todel warm negaliu but, be to, nerasiau, kad graziai atrodau su juoda, o kad yra "tik" ok tongue.gif ir kaip mane mokino, esme yra tame, kad spalva taves neuzgoztu (o apie tai, kad patinka ar ne, manes tuo nekaltinkit, man nepatinka daug Spring spalvu, na puse tai tikrai) geras pavyzdys Angelina Jolie ir juoda: is pradziu matai juoda spalva, tik po to jos veida. Nemanau, kad taip yra su manim.
Ir niekada nerasiau, kad pati save priskyriau prie Bright, netgi pabreziau, kad pati sau neatrodau ryskiu bruozu. Be to, oda gali atrodyti siltesne, nes foto su blykste. Kai palyginu nuotraukose tikrai silta tipa ir save (mano drauge WA), tikrai nesu silta. Kai palyginu save su drauge BS, tikrai nesu tokia ryski (buvau nustebinta, kad Rachel Weisz yra BR), bet kai palyginu save su LS, nesu tokia "neryski". Todel ir klausineju, nes aisku, galiu devet Spring'u spalvas, nes mazdaug jos yr panasios, ir neutralios tikrai nera blogos.
Warm atmeciau iskart, nes man tinka ir saltos spalvos, kartoju.
Nenoriu as buti BS per jega, bet jei rasau, kad tinka ir saltos spalvos, o jus, kad as warm thumbup.gif
sita ponia http://1.bp.blogspot...1600/salmon.jpg BS, o maike tai kaip LS, na tokie atspalviai ir man tinka tongue.gif \
zodziu, gyveni ir mokaisi. tikriausiai esu mutante tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 19, 11:37)
iš čia dėtų pačios šalčiausios 4u.gif

Aciu. 4u.gif Nuotrauka daryta nesauletam bet gerai apsviestam balkone. Siuo metu menkai apsviestame kambaryje man jos rodosi zalesnes ir pilkesnes. Vis man painiava su tom siltom saltom melynom. doh.gif O pas Erszebeth, lyginant su mano, tokios net i violetine nueinancios. smile.gif

QUOTE(akoya_lt @ 2015 01 19, 11:52)
Oooooo, kiek warm spring padavė!  thumbup.gif Dabar Jūsų būrys gausiausias bus biggrin.gif  bigsmile.gif

Tai pala, dar juodas-drugelis galutinio zodzio netare. biggrin.gif

*milka* turbut nieko pries, jeigu i warm spring irasysim? 4u.gif

Musu spalviniai tipai:

clear spring - Mute, Hypnotic Poison
warm spring - Aina1979, Erszebeth, *milka*
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai, eleonorra
cool summer - Hiver, Bytte, Gendre
soft summer - Ereba, ramyra
soft autumn - Tynka, rytojryta
warm autumn
deep autumn - inc, brita33, akoya_lt
deep winter - pear, LinaGustė
cool winter
clear winter

Papildyta:
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 12:25)
o kodel sprendziat pagal isvaizda? g.gif kiek skaiciau vienam bloge, tai warm gali buti ir tamsiai rudais plaukais ir rudom akim, bet spalvos yra derinamos prie odos atspalvio. rasiau gi, kad man tinka ir saltos spalvos, todel warm negaliu but,

Gal galetumet imest pavyzduka is interneto kaip atrodo ta super salta melyna kuri kaip minejot jums tinka? 4u.gif

Ne tik pagal isvaizda sprendziam, sprendziam ir pagal tinkancias spalvas, esam nustatineje viena kitai fotografuojantis su ivairiomis spalvomis, jas prisidedant prie veido... smile.gif Balsuojam kuri graziau tinka , kuri maziau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 19 sausio 2015 - 11:34

Hm... g.gif Ka manot?

user posted image

This flies in the face of what I studied about colour temperature 'way back when'. I learned years ago that Ultramarine is cool, while Thalo is warm. When did this shift in viewpoint 'out there' occur? And why?

is cia: http://sharonhicksfi...-vs-thalo-blue-

Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 19, 12:25)
Warm atmeciau iskart, nes man tinka ir saltos spalvos, kartoju.
Nenoriu as buti BS per jega, bet jei rasau, kad tinka ir saltos spalvos, o jus, kad as warm thumbup.gif
sita ponia http://1.bp.blogspot...1600/salmon.jpg BS, o maike tai kaip LS, na tokie atspalviai ir man tinka tongue.gif \
zodziu, gyveni ir mokaisi. tikriausiai esu mutante tongue.gif

aha o męs abejojam, kad tos šaltos yra šaltos... o Erszebeth irgi manė, kad jai tinka sidabras ir šaltos spalvos... plius manė kad yra vasara, paskui kad mutantė... be to ji foto dar šaltesnė už jus atrodo. Iki šiol nori migruot į neutralų tipą biggrin.gif
Šitos ponios palaidinė - rudeninė, arba wsp (visų pavasarių rožinės, Bright springams per šilta (Mute pasakyk). Bright springams iš oranžinių tinka tik labai labai švari apelsininė, arba kitaip ugninė oranžinė, link koralinės tokia. Bent lašelis skrudintos morkos, ir pipec - BSp atrodo kaip numurzinta vasara.
Šiaip aš nieko neteigiu, juolab tokie čia męs ir ekspertai. bet minėtos spalvos ir foto tiesiog labiau sukelia abejonių dėl BSp, nei dėl Wsp (šiaip manau kaip ir čia daugelis, kad oda labiausiai lemia tipą). Todėl ir klausiau kaip ju ta hot pink arba fuksija, ji skaitosi testinė BSp spalva:
user posted image
O WSp (testuojant TARP PAVASARIŲ) žydra (klaustukas kyla ar ne jūsų minėta jums tinkama):
user posted image

Bet kai pasižiūri į visiems tipams skirtas žydras - tai visai jau nebeaišku ar tikrai išeitų prasitestuot su teisinga žydra:
user posted image

tai va... neaišku mums kokia gi šalta ta žalia ir žydra, o foto tai kad warmas atrodo... kai diduma BSpringų atrodo visiškai šalti
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 19, 12:33)
O pas Erszebeth, lyginant su mano, tokios net i violetine nueinancios. smile.gif 

Musu spalviniai tipai:

clear spring - Mute, Hypnotic Poison, Bytte
warm spring - Aina1979, Erszebeth, *milka*
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai, eleonorra
cool summer - Hiver, Gendre
soft summer - Ereba, ramyra
soft autumn - Tynka, rytojryta
warm autumn
deep autumn - inc, brita33, akoya_lt
deep winter - pear, LinaGustė
cool winter
clear winter

Nu jo, prie gero apšvietimo ir tam tikro makiažo manau galim būtų pritemt iki vadinamos indigo blue wub.gif
Su tom mėlynom sunku, aš visą gyvenimą jų šiltumą nustatinėdavau pagal tinkančias spalvas - va tinka šiltos spalvos, vadinasi šilta. Ultramarino mėlyną priskirinėdavau prie šiltų/ryškių spalvų, ibo labai jau gerai dera su ugnine oranžine biggrin.gif .

perdėjau save į pavasarius, ibo kuo ilgiau, tuo labiau matau, kad šiltos spalvos man geriau. Tik didelis klaustukas dėl švarumo/ryškumo pas mane. Bet kadangi mano plaukai taip kažkur prie tamsių, tai būt juokinga į lightus migruot... va dar pagalvosiu gal į warmus? galėsim su dukra bent makiažu dalintis biggrin.gif
Papildyta:
kaip man juokingai tie seni tipų pavyzdžiai atrodo:
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
radau true spring išskleistas paletes.
...ir kažkaip jau įdomiai man ten žalios atrodo, taip jau netoli nuo vasaros pabėgusios, kas patvirtina mano pozicija - šiltumas/šaltumas išryškėja derinant tarpusavyje, o apibūdint to skirtumo išvis be šansų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 19, 13:45)
perdėjau save į pavasarius

OK thumbup.gif Tai dabar kol kas pas mus daugiausiai CSp, WSp, DA. ax.gif

Seni pavyzdziai siek tiek juokingi bet tikroviski. smile.gif Va tos kur visos pavasarines tai pavirsutinisku zvilgsniu galima greit ir i vasaras nurasyt.

Cia dar prie to paties rausvu atspalviu paletes, galima jas traktuot ir kaip lupdaziu - skaistalu rekomendacijas:

Spring

Summer

Autumn

Winter

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 01 19, 14:16)
radau true spring išskleistas paletes.
...ir kažkaip jau įdomiai man ten žalios atrodo, taip jau netoli nuo vasaros pabėgusios, kas patvirtina mano pozicija - šiltumas/šaltumas išryškėja derinant tarpusavyje, o apibūdint to skirtumo išvis be šansų:
user posted image

Cia tuose burbuliukuose vasaros, o staciakampiuose pavasario spalvos? Teisingai supratau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 19 sausio 2015 - 13:19
Turejau omeny pagrindine spalva, sita, is kurios gaunasi kiti atspalviai, va http://i61.tinypic.com/zx1a2e.png 4u.gif
taipogi http://upload.wikime...id_blue.svg.png pti pagrindine melyna, ar cia ne salta spalva?
arba sviesesne tokia http://img1.findtheb...ess_1395320.png

nebent tai siltos spalvos verysad.gif
del fuksijos, tai man tinka tokia http://www.colorcomb...lors/FF0080.png, bet jei yra nors kiek saltesne (nors ir pati gryniausia, tas pats su violetine), jau netinka, nes atsiranda tamsus seseliai paakiuose.
Apskritai, kiekviena tamsesne nei vidutinio tamsumo spalva pabrezia odos nelygumus (to nedaro juoda), todel atmeciau visas Ziemas (beje, cia imesta blondines Ziemos foto yra tiesiog stulbinanti, nepamenu, kuri is jusu imete blush2.gif )
o ta Nicole Kidman spalva man yra bet daug prislopinta verysad.gif
dar pastebejau, kad man labai sunku parinkti ruda spalva, netinka beveik joks atspalvis (daug geriau yra su pilka), tas pats makiazui: foto, kuria imeciau, zinau, kad seseliu spalva yra netinkama man. Kadangi WS turi bendru bruozu su WA, speju, kad ruda turetu but lengviau parinkt. g.gif
zinau, kad is foto sunku sprest, apsvietimas, blykste, spalvos, makiazas, todel pasistengsiu padaryt foto be makiazo neutraliam fone (kai issiplausiu galva tongue.gif )
Seniai atmeciau ta buda rinktis spalvas pagal patinka/nepatinka. Velgi, imeciau ta pcia foto i foruma, kur 3 forumietes raso blogus ta tema, ir visos pasake, kad pagal foto nesprendziama, bet is bendro vaizdo nesu silta (todel stebina skirtingos zmoniu nuomones, nes iki siol niekas nesake, kad esu warm), tik neutrali, o plauku atspalvis netgi saltokas, plius neutrali oda buna ir pas Light Summer, todel negalima sprest nepamacius gyvai.
del to labiausiai ir negaliu apsisprest. Perskaiciau tikrai begale blogu anglu kalba, ir supratau, kad Light nebutinai turi but pagal isvaizda sviesus, bet Light gerai atrodo net apsirenges nuo galvos iki koju sviesiai. Cia ne apie mane lotuliukas.gif tas pats su siltom spalvom: yra daug nuostabaus grozio WS (kurios, beje, kazkada neteisingai buvo priskirtos WA), ir kontrastas yra daugmaz pastebimas, bet velgi: spalvos man yra per siltos, nes oda pasidaro nesveikai raudona.
Labiausiai stebina tai, kad tik apsirengus tinkamais drabuziais, pastebiu, kad akys tampa ryskesnes (ne spalva), net blakstienos atrodo tamsesnes.
BW palete man pati nuostabiausia, taip, bet daugelis spalvu man yra tiesiog per saltos. Ant WS paletes, man taip atrodo, uzdetas zalios r rudos spalvos filtras, todel visos spalvos yra siltesnes, bet velgi, ruda man yra pti sunkiausia spalva. net tusas ar antakiu seseliai geriau atrodo tamsiai pilki negu rudi.
Atsakyti