QUOTE(bytte @ 2015 01 18, 11:47)
Ale koks outfitas gražus ir Charchoal leidžia, užskaitau aš šitą linką, man jis patink
QUOTE(bytte @ 2015 01 18, 12:29)
o čia derinukų BSp (manęs taip į gatvę neišvarytų, bet BSp turėtų puošt, mane ar puošia nežinau, nebandžiau... jai teks kur tokį daiktą rast prasitestutuosiu būtinai ):
Žinai kaip... Man atrodo, jeigu būtų karnavalas ir visi taip rengtųsi, tai gal BS atrodytų iš visų natūraliausiai Bet kad į gatvę taip eiti šiaip sau, be priežasties - tai reikia būti gimus kokioj Kuboj ir gerai žolės prirūkius, man taip atrodo
Tai kas gi iš to, kad to pavasario paletės - kaip gėlių turgelis prie autobusų stoties Vis viena niekas tų ryškių spalvų visų iškart nesirengia, nebent va, fotosesijai arba ant scenos, nu gal dar iš bėdos kokiam kurorte Aš duodu kepurę prišikt (tamsiai mėlyną kepurę ), kad ta manekenė, baigus fotosesiją, sulindo į juodą maikę ir tamsius džinsus ir nuėjo sau Ta paletė reiškia, kad gali sau leisti ryškią skarelę arba ryškias gėles ant megztuko, arba maudymuką, o kokie softai negali Ir tiek
Bet rengtis šitaip - nu tai ką aš žinau, čia ne braitas, o durnius turi būti Arba dar maža mergytė darželinukė pradinukė. Labai patogu, vairuotojai mato, saugu gatvėje, nepasimes parduotuvėje
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2015 01 18, 12:54)
uch...grazu
va tik trecios foto spalvu neturiu, nerandu violetines sau tinkancios spalvos.. nera pas mus
va tik trecios foto spalvu neturiu, nerandu violetines sau tinkancios spalvos.. nera pas mus
O tu palauk. Ateis į madą, tada bus visur pilna, galėsi prisigrobt. Niekam netiks, o tau tiks
Aš irgi vieną paimsiu
Tik kad kažkaip šiemet nenusimato
http://www.fashiontr...Kids-Girls.html