Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(bytte @ 2015 01 18, 11:47)
Noa žiek ką lightams siųlo:
... va
ale siūloma fuksija ir vengtina fuksija biggrin.gif

Ale koks outfitas gražus bigsmile.gif ir Charchoal leidžia, užskaitau aš šitą linką, man jis patink biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 18, 12:29)
o čia derinukų BSp (manęs taip į gatvę neišvarytų, bet BSp turėtų puošt, mane ar puošia nežinau, nebandžiau... jai teks kur tokį daiktą rast prasitestutuosiu būtinai  pioneer.gif ):

Žinai kaip... Man atrodo, jeigu būtų karnavalas ir visi taip rengtųsi, tai gal BS atrodytų iš visų natūraliausiai biggrin.gif Bet kad į gatvę taip eiti šiaip sau, be priežasties - tai reikia būti gimus kokioj Kuboj ir gerai žolės prirūkius, man taip atrodo lotuliukas.gif

Tai kas gi iš to, kad to pavasario paletės - kaip gėlių turgelis prie autobusų stoties biggrin.gif Vis viena niekas tų ryškių spalvų visų iškart nesirengia, nebent va, fotosesijai arba ant scenos, nu gal dar iš bėdos kokiam kurorte biggrin.gif Aš duodu kepurę prišikt (tamsiai mėlyną kepurę biggrin.gif), kad ta manekenė, baigus fotosesiją, sulindo į juodą maikę ir tamsius džinsus ir nuėjo sau biggrin.gif Ta paletė reiškia, kad gali sau leisti ryškią skarelę arba ryškias gėles ant megztuko, arba maudymuką, o kokie softai negali biggrin.gif Ir tiek biggrin.gif

Bet rengtis šitaip - nu tai ką aš žinau, čia ne braitas, o durnius turi būti biggrin.gif Arba dar maža mergytė darželinukė pradinukė. Labai patogu, vairuotojai mato, saugu gatvėje, nepasimes parduotuvėje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2015 01 18, 12:54)
uch...grazu bigsmile.gif  thumbup.gif
va tik trecios foto spalvu  neturiu, nerandu violetines sau tinkancios spalvos.. nera pas mus schmoll.gif

O tu palauk. Ateis į madą, tada bus visur pilna, galėsi prisigrobt. Niekam netiks, o tau tiks biggrin.gif

Aš irgi vieną paimsiu blush2.gif

Tik kad kažkaip šiemet nenusimato unsure.gif
http://www.fashiontr...Kids-Girls.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 sausio 2015 - 13:10
QUOTE(Noa @ 2015 01 18, 15:12)
Ale koks outfitas gražus bigsmile.gif ir Charchoal leidžia, užskaitau aš šitą linką, man jis patink biggrin.gif
Žinai kaip... Man atrodo, jeigu būtų karnavalas ir visi taip rengtųsi, tai gal BS atrodytų iš visų natūraliausiai biggrin.gif Bet kad į gatvę taip eiti šiaip sau, be priežasties - tai reikia būti gimus kokioj Kuboj ir gerai žolės prirūkius, man taip atrodo lotuliukas.gif

Tai kas gi iš to, kad to pavasario paletės - kaip gėlių turgelis prie autobusų stoties biggrin.gif Vis viena niekas tų ryškių spalvų visų iškart nesirengia, nebent va, fotosesijai arba ant scenos, nu gal dar iš bėdos kokiam kurorte biggrin.gif Aš duodu kepurę prišikt (tamsiai mėlyną kepurę biggrin.gif), kad ta manekenė, baigus fotosesiją, sulindo į juodą maikę ir tamsius džinsus ir nuėjo sau biggrin.gif Ta paletė reiškia, kad gali sau leisti ryškią skarelę arba ryškias gėles ant megztuko, arba maudymuką, o kokie softai negali biggrin.gif Ir tiek biggrin.gif

Bet rengtis šitaip - nu tai ką aš žinau, čia ne braitas, o durnius turi būti biggrin.gif Arba dar maža mergytė darželinukė pradinukė. Labai patogu, vairuotojai mato, saugu gatvėje, nepasimes parduotuvėje biggrin.gif
Papildyta:

O tu palauk. Ateis į madą, tada bus visur pilna, galėsi prisigrobt. Niekam netiks, o tau tiks biggrin.gif

vaikstau sekmingai su melyna-geltona. melyna -fuksija, melyna- raudona deriniais ir niekas dar neveza tongue.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bet pagal aki as nesprendziu, sprendziu pagal tinkancias spalvas, o tos tinka prie odos. taip, mano oda silta, bet tai gerai matosi tik vasara, ziema esu baltute tongue.gif visada ir galvojau, kad esu Vasara, nes akys saltos, o iki 10 metu turejau beveik baltus plaukus, tokius pelenu atspalvio.
Jokiu budu is akies nespreskit, kad galiu but Vasara, nes man labai netinka visu Vasaru splavos, ypac Soft ir Cool g.gif o blogiausios yra Rudens spalvos. Del to ir nusprendem, kad labiausiai tinka BS palete, nors LS irgi yra spalvu, kurios graziai atrodo.
Priestarauju, negaliu buti Warm, nes man tinka saltoki atspalviai ir sidarbas smile.gif negaliu buti Cool, nes man tinka siltos spalvo ir auksas. Todel nusprendem, kad esu per viduriuka. Ilgai galvojau, kad LS, bet daug kas sako, kad juoda manes neuzgozia. Tik balta netinka.
Perziurejus visas paletes labiausiai tinka BS (yra daugiau tinkanciu spalvu negu LS). Nors galeciau paverkt, nes man pati nuostabiausia palete yra BW, aisku, galiu pavogt pora spalvu is jos smile.gif wub.gif
apskritai visi dryziai, langeliai itt. paryskina mano akis ir veido bruozus thumbup.gif

nors, aisku, kiti gali galvoti kitaip, pati profe nesu ir nezinau, ar teisingai mane "diagnozavo" lotuliukas.gif

foto, tebunie http://i58.tinypic.com/98wzlz.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 18 sausio 2015 - 18:08
Aisku, plaukai dazyti.
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 18, 20:03)

geriau butu foto be makiazo, tada tiksliau pasakytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar jau ir man panašu į warmą smile.gif Ir juoda tau tinka ne kažką. Maždaug taip, kaip ir man lotuliukas.gif

Nelabai tu kreipk dėmesį, ką kiti sako. Aš va laitas, ir man irgi visi visada sakydavo, kad juoda man tinka, tik balta ne biggrin.gif Iš tiesų jaunystėj nelabai yra kokių ten raukšlių, paakių, dar visokios fignios, tai daug kas tinka - žėk, visos mažos mergytės ryškiais drabužėliais daugiau ar mažiau gražios. Tas "tau tinka juoda" dažnai gali reikšti, kad tau tinka tas konkretus rūbas, nes pabrėžia taliją, arba kad neatrodo tragiškai. Bet faktas, kad gali būti ir geresnių spalvų smile.gif Gi kaip yra spalvos, kurios tinka geriausiai, taip yra ir tokios, kurios labai netinka baisiai. O kitos gali būt ir daugiau mažiau per vidurį biggrin.gif

Be to, nepamiršk, kad labai dažnai tas "man šita spalva netinka" iš tiesų reiškia "man šita spalva negraži". Man didžioji dalis mano paletės netinka biggrin.gif Nu ***, bonbonkių spalvų megztiniai, rūžavi lašišiniai, taip apsirenk ir gali be kaukės eit kiaulę vaidint biggrin.gif Bet vat jei paimti tos rūžavos spalvos skarelės gėlytes ant kokio neutralaus pagrindo - keista, bet visai man nieko biggrin.gif

Braitu netikiu. Jei būtum braitas, galima būtų galvoti taip - ar ši babcė yra žiema, ar braitas. Kad ne žiema - faktas kaip blynas. Laitas irgi ne - per šiltas, laitai daugiau neutralūs, kas o kas, bet aš gerai tai žinau, esu juos išstudijavus tais laikais, kai visaip mėginau tokiu nebūti biggrin.gif

Nu tai lieka warmas, su kuom tave ir sveikinu biggrin.gif Visai neblogas sezonas, nuo tavo mėgiamo braito ne kažkuom skiriasi. Be to, mūsuose, jei eini su ne savo sezono spalva, o su tokia, kuri tau šiaip labai graži - tai nešaudo, eini ir nueini biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

Šiaip aš pastebėjau, kad kai žmogus nusistatinėja pats save, tai dažniausiai jis nusistato arba bright spring, arba kokią žiemą. Kodėl? Todėl, kad, pirmiausia, ten gražiausios spalvos, ir įsijungia tas "jei man gražu, reiškia, tinka". Aš irgi užsimaunu juodą megztinį ir vėpsau į veidrodį. Nu visai nieko. Plonina. Ir nieko ten kažko... Reiškia, tinka! Tai aš turbūt kokia žiema, nes kitiems netinka biggrin.gif Taigi būna žiemų šviesiaplaukių - nu va musėt aš būsiu lotuliukas.gif

Bet tas tinka - tai kol neatsistoji greta babcės, kuriai tikrai tinka. Va tada pasižiūri į veidrodį ir supranti, kad tau tik pusė velnio, o ne tinka... biggrin.gif

Lygiai taip ir su kontrastu. Nemačiau nieko, kas prisipažintų, kad neturi kontrasto. Kaip tai AŠ neturiu kontrasto??? Mano JUODI antakiai! Vaikystėj mokykloj kaltindavo, ar nedažau! Ir čia man sako, kad aš maždaug avižinės košės kontrasto, nu kai ne naglumas???

Vėlgi mano didis kontrastas ir Brežnevo antakiai galioja tol, kol veidrodyje ar foto esu viena biggrin.gif Jei šalia stovi kokia žiema - mano ryškieji antakiai patampa maždaug bulkos plutos tamsumo, lyginant su pačia bulka biggrin.gif Padėk va labai kontrastingą bulką ir šalia padėk, tarkim, šachmatų lentą. Kur balta ir juoda, ne tą medinę biggrin.gif Nu ir? Kur tada bulkos kontrastas? biggrin.gif

Va kame reikalas. Visada vertinamas ne pats žmogus, o su kitais žmonėmis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 sausio 2015 - 21:50
QUOTE(Mute @ 2015 01 18, 15:29)
vaikstau sekmingai su melyna-geltona. melyna -fuksija, melyna- raudona deriniais ir niekas dar neveza tongue.gif  biggrin.gif

Rimtai? Tai gal tik tu taip ir gali biggrin.gif
Manau, mane tai vežtų biggrin.gif

O jei rimtai, čia ne tik spalvinis tipas turi išvežt, bet ir asmenybė, man atrodo. Vat būna tokių žmonių, kad pamatytum žemės spalvom apsirengusį - sakytum, vajetus, kas tau atsitiko! Pažįstu tokią vieną, kažkokią tai žiemą. Irgi vaikšto sau su raudonom kelnėm, ir vargo nemato. Ir atrodo normaliai mastau.gif Aš galvoju sau, taigi ji dar už mane storesnė, ir mano kojos ilgesnės, davai ir aš raudonas kelnes pasimatuosiu! Pasimatuoju, griebiuosi už širdies, jetus, koks siaubas, nuoga šikna eiti mažesnis siaubas būtų, negu tos raudonos kelnės! Šoku iš kabinos ir bėgu kur nors, kur juoda/pilka/tamsiai mėlyna, nu dar koks chaki lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kažkaip tikrai juodas-drugelis į warmus neša, a nebus Erszebeth variantas biggrin.gif
bet negarantuoju... gerai būt pačiai pasitikrint. Tarkim ten tos žalios, žydros pas visus pavasarius taip sau sau, panašios paletės iš esmės visų. Va tik su ta fuksija reikalas brightinis: lightams per ryški, warmams per šalta, o va brightai tai net lūpdažį sau tokį gali leist.
Atsakyti
Bet fuksija - baisiai nekonkretu. Dafiga tų fuksijų... Čia kaip koks purple arba Royal Blue - kas ką nori, tas taip vadina...

Nors bendrai ne, tu teisi. Warmas - vienintelis pavasaris, kuriam jokia fuksija netinka. Laitams yra ten visokių priglušintų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 sausio 2015 - 22:18
QUOTE(Noa @ 2015 01 18, 23:11)
Rimtai? Tai gal tik tu taip ir gali biggrin.gif
Manau, mane tai vežtų biggrin.gif

Žinok Kl taip apsirėdžiusių praėjusę vasarą - nebūtų kur sukišt jai vežtų biggrin.gif . Ir ne tik moterų, pilna vaikėzų su tokiom ryškiom mėlynom bei žaliom kelnėm derinį net su fuksija, nekalbant apie geltoną. Va violetinių nelabai pastebėjau g.gif
čia gal kad kurortas?
Atsakyti
Arba mada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 19, 00:20)
Žinok Kl taip apsirėdžiusių praėjusę vasarą - nebūtų kur sukišt jai vežtų biggrin.gif . Ir ne tik moterų, pilna vaikėzų su tokiom ryškiom mėlynom bei žaliom kelnėm derinį net su fuksija, nekalbant apie geltoną. Va violetinių nelabai pastebėjau g.gif
čia gal kad kurortas?

nea, Klp vieni braitai, todel jie vaiksto ryskiai apsirenge lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti