Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

Aš tą nuorodą net kitur nunešiau, labai vertinga biggrin.gif Kaip tu sugebėjai ją rast? biggrin.gif
Atsakyti
Na jai nuoroda inc iš osinkos, vadinasi įkelta iš kažkur... tai eini ant paveiksliuko, spaudi dešinį klavišą, atsidaro parinktys, eini ant search Google for this image... ir ieškai biggrin.gif
Atsakyti
Gudri kokia biggrin.gif Aš kai tos Osinkos neįsavinus, tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, gal ir klystu, bet pastebėjau, jog mūsų Lietuviškose parduotuvėse dauguma rūbų yra šiltų spalvų - begalė rudų, ornanžinių, chaki šiltų atspalvių. g.gif Arba čia tiesiog, ko nereikia, visada atrodo daug biggrin.gif
Man, žiemos tipui, kažkaip sunkoka rasti įvairesnių rūbų g.gif
Atsakyti
blink.gif Išbybėjimas!!! Jaučiu išbybėjimą!!! biggrin.gif

Tu gali sau leisti juodą! Baltą! Ryškiai mėlyną! Ir dar jinai, matote, nepatenkinta??? Da nū tau, duok man savo juodą, baltą ir ryškiai mėlyną, ir visus ciklamenus. Imk mano spalvas, labai gražios: visos šiltos iškramtytų kramtūškių, muilų, smėlio, žvyro ir visų košių, nuo avižinės iki grikių. Taipogi krūvą rūžavų - koralinių- lašišinių - persikinių ir salotinę!

Tada žinosi, ką reiškia - nerandu savo spalvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 10 16, 15:51)
blink.gif Išbybėjimas!!! Jaučiu išbybėjimą!!! biggrin.gif

Tu gali sau leisti juodą! Baltą! Ryškiai mėlyną! Ir dar jinai, matote, nepatenkinta??? Da nū tau, duok man savo juodą, baltą ir ryškiai mėlyną, ir visus ciklamenus. Imk mano spalvas, labai gražios: visos šiltos iškramtytų kramtūškių, muilų, smėlio, žvyro ir visų košių, nuo avižinės iki grikių. Taipogi krūvą rūžavų - koralinių- lašišinių - persikinių ir salotinę!

Tada žinosi, ką reiškia - nerandu savo spalvų biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taip ir maniau, kad man primins juodą biggrin.gif
Oooo taip, aš ją naudoju - įvairiomis formomis ir pavidalais. Bet tos juodos jau mano spintoje ryškiai per daug ax.gif Atskiedžiu ciklamenine, šalta rožine thumbup.gif Baltos nelabai mėgstu, nes greit išsitepu blush2.gif Tamsiai raudona man atrodo bobiška, nors ir tinka smile.gif
Nu bet kai nueini į parduotuvę, tokią tradicinę parduotuvę kokiame Akre, kiek procentaliai, bet juodos/baltos, yra rūbų žiemos tipui? Dauguma rausvų palaidinių turi koralinius-lašišinius-persikinius atspalvius g.gif
Arba čia tas sindromas, kai niekad nerandi, ko nori, ir pilna, ko nenori.
Papildyta:
Pataisykit, jei klystu:
Ar kas žiūrit rytais per LRT "Labas rytas, Lietuva"? man rodos, tą vedėją (Eglę) ten rengia kaip žiemą, ne? Aš pusryčiaudama vis nužiūriu, kad labai gražios spalvos ir spalvų derinukų idėjos man limpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giriagiružė @ 2014 10 16, 17:01)
Ar kas žiūrit rytais per LRT "Labas rytas, Lietuva"? man rodos, tą vedėją (Eglę) ten rengia kaip žiemą, ne? Aš pusryčiaudama vis nužiūriu, kad labai gražios spalvos ir spalvų derinukų idėjos man limpa  thumbup.gif

Eglę dažniausiai rengia kaip BS, kartais kaip BW... dar kartais visai ne į temą.

Dėl rudeninių spalvų (ypač DA) pritariu, bet tik šiemet.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 10 16, 15:29)
Gudri kokia biggrin.gif Aš kai tos Osinkos neįsavinus, tai nežinau biggrin.gif

Aš tokiu principu kartais ieškau kur pigiau, randi krūvą pardavėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giriagiružė @ 2014 10 16, 17:01)
Dauguma rausvų palaidinių turi koralinius-lašišinius-persikinius atspalvius  g.gif

Čia kad niekas nepirktų. Ir kas, kad man gal tiktų - vis tiek su tokia atrodai žmogus kaip kiaulė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 spalio 2014 - 16:22
QUOTE(bytte @ 2014 10 11, 10:48)
...bliamba, man kažkaip nei viens, nei du save kažkur priskirt... va turiu kepuriuką tokį muted spalvų... sau su juo aš tokia graži  biggrin.gif , ir pati sau aš kažkokia muted... noriu į SS rolleyes.gif

Bet tai gi tarp SS ir BS kontrastas ohoho! biggrin.gif Galvoju ar nebus tau taip kaip man, vasara rengiuosi kur kas ryskiau ir jas labiau pavezu, rudeni labiau murzinom. Dabar irgi traukia labiau link visokiu prislopintu, noreciau but DA arba SS, davai norekim abi. rolleyes.gif

QUOTE(bytte @ 2014 10 13, 09:37)
Kaip iš polyvore įkelt paveiksliukus?
dar po vieną kažkaip išeina, o derinukų nerandu kaip blush2.gif

Sita ir man noretusi issiaiskint, as nieko kito nesugalvoju kaip ranka pataisyt adresa, blush2.gif pakeiciu vietoj I irasau y ir duoda normalu dydi. Anksciau paspaudus ant derinuko duodavo apacioj pamazinta jo varianta, tai ji nukopijavus isikeldavo normalus dydis, o dabar jie kazka pakeite ir nebeduoda taip. Ar tau isejo kazka perprast ten?

QUOTE(inc @ 2014 10 13, 10:09)
Aš ir įsitaisiau paltą vyšninį  lotuliukas.gif  Nu bet rimtai jam nėr taip jau lengva priderint  biggrin.gif  Kol kas rišausi tokį žalsvai smėlinį. Nors turbūt labiausiai norėčiau kokį aukso spalvos arba smėlinį?

Jo, aukso atspalviai butu idealu. thumbup.gif Arba sendinto aukso, sendintos bronzos, galbut net koks sviesiai mustard. Cia turbut nesenstanti klasika toks derinys.

QUOTE(bytte @ 2014 10 13, 10:59)

Sito daugiau variantu kitiems tipams irgi bandziau surast su tuo desiniu klavisu, tai ismete vien rudeniukams ir visi pinterest. O su tuo pinterest tai man pievos visiskos doh.gif atsidarau as ji tai ismeta siulyma prisijungti - lentele vos ne per puse ekrano, to ju siulymo niekaip uzdaryt man nepavyksta, nematau jokio kryziuko ar ko, paskui spaudziu koki nors paveiksleli tai atidaro su vel siulymu prisijungti per viduri lango, to paveikslelio net nesimato doh.gif biggrin.gif tai spjaunu i viska ir uzdarau velniop. biggrin.gif Ar jums kam nors pavyksta susitvarkyt su tuo pinterest?

QUOTE(inc @ 2014 10 16, 10:42)
Aš niekaip nesusidraugaudavau su geltona, bėt ėmiau ir striukelę nusipirkau, tai ui kokia gerulė spalva. Sakyčiau geltonai mustardinė kažkokia ji, o jau su mano mėlynom kaip gera dera  thumbup.gif

Mustardine taigi cia rudenine drinks_cheers.gif man irgi ji patinka, tokia "zemiska geltona" tik va kad man nelabai tinka.

QUOTE(Giriagiružė @ 2014 10 16, 16:32)
Nežinau, gal ir klystu, bet pastebėjau, jog mūsų Lietuviškose parduotuvėse dauguma rūbų yra šiltų spalvų - begalė rudų, ornanžinių, chaki šiltų atspalvių.  g.gif  Arba čia tiesiog, ko nereikia, visada atrodo daug  biggrin.gif
Man, žiemos tipui, kažkaip sunkoka rasti įvairesnių rūbų

As tai pastebejau kad vasaroms sunkoka rast ivairesniu rubu. rolleyes.gif Nu rimtai, jeigu burgundiska tai balansuojanti ties dark autumn-dark winter riba, raudonos daugiausia ryskios ir siltos, salta arba neutralia isblukusia raudona tokia kokia man priklauso rast be sansu, jeigu zalia tai labiau tinkanti clear tipams, jeigu rozine tai arba saldi svari tokia kaip pavasariams arba jau tokia muted ir pasiltinta kad tik soft autumn, Ir vasarisku off white pasirinkimas mazokas. g.gif Nu va pilku ir melynu tai randu ant saves, bet tik su tokiom gi vien nesirengsi? rolleyes.gif

Papildyta:

Radau pora adresu kur galima paveiksleli suskaidyt i spalvas, gal kam pravers:

http://letschipit.com/

O cia jau gatavi. Nezinau, gal galima ir cia idet savo nuotrauka:

http://www.design-seeds.com/

Stai koks vasariskas svelnumelis:

user posted image

Sakyciau softukems, bet ar ne per saltas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 21 spalio 2014 - 10:00
QUOTE(Hiver @ 2014 10 21, 10:55)

As tai pastebejau kad vasaroms sunkoka rast ivairesniu rubu. rolleyes.gif Nu rimtai, jeigu burgundiska tai balansuojanti ties dark autumn-dark winter riba, raudonos daugiausia ryskios ir siltos, salta arba neutralia isblukusia raudona tokia kokia man priklauso rast be sansu, jeigu zalia tai labiau tinkanti clear tipams, jeigu rozine tai arba saldi svari tokia kaip pavasariams arba jau tokia muted ir pasiltinta kad tik soft autumn, Ir vasarisku off white pasirinkimas mazokas. g.gif Nu va pilku ir melynu tai randu ant saves, bet tik su tokiom gi vien nesirengsi? rolleyes.gif

http://www.design-seeds.com/
Stai koks vasariskas svelnumelis:

user posted image

Sakyciau softukems, bet ar ne per saltas? g.gif

Dėl pilkos, tai taip. drinks_cheers.gif Iš drabužių - vis geriausiai tinka pilki arba rausvai violetiniai. Pilna spinta tokių. O kitokių tinkančių parduotuvėse nerandu.

Pagal paveikslėlį, tai SS bandytinos spalvos. Įtarimų man gal sukeltų pati šviesiausioji spalva (nes kažkaip jų prisibijau) ir tamsiausios - bet čia asmeniškai man. Vidurinės kaip ir geros atrodo. Apskritai, softams spalvos labai delikačios - truputį į kitą pusę - ir ne tas. Netinka nei ryškios, pusėtinai deep`inės, nei per šviesios, nei kontrastai...Net ir medžiagos, ir tos turi būti ne blizgios, atitinkamo grublėtumo. doh.gif Gerai tinka džinsas ir megztiniai, bet jie naudotini laisvalaikiui, o ne darbui. unsure.gif
Tai nuėjus į parduotuvę, mano manymu, greičiausiai apsirengs deep`ai, na ir brightai, nes jų veido spalvų taip lengvai nepermuši tokiais niuansais, kaip "truputis per daug pigmento šalikėlyje" ar "kiek per ryšku". O softai gali užsigraužti, nes pas juos šalikėlyje sumaišytos trys spalvos ir ta trečia kiek per šilta. doh.gif

Kažkada čia pamenu, kalbėjotės, kas nutinka su žmogaus spalviniu tipu senstant. Na, jeigu jis softėja, tai nuo jaunystės buvę softai babutiškame amžiuje turbūt tampa nematomi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 10 21, 10:55)
Bet tai gi tarp SS ir BS kontrastas ohoho! biggrin.gif Galvoju ar nebus tau taip kaip man, vasara rengiuosi kur kas ryskiau ir jas labiau pavezu, rudeni labiau murzinom. Dabar irgi traukia labiau link visokiu prislopintu, noreciau but DA arba SS, davai norekim abi. rolleyes.gif

Bandom prisiderinti prie gamtos ax.gif
Šiaip pagalvojau... kadangi DA ir BS skaitos artimi spalviškai, tai jai pasiskolinsiu ką iš tamsių, kurios dera prie mano šviesių nelabai bus blogai. Juolab, kad tamsūs pas mane visad apačioje velkami. Tik va ar nesigaus dar vienas tamsiai vyšninis paltas lotuliukas.gif

Kaip iš polivore po pakeitimų kelti neradau verysad.gif

dar nebuvo dėta...

Cool summer
user posted image

Soft summer
user posted image

Light summer
user posted image
Papildyta:
Light spring
user posted image
Warm spring