As abejoju del Sciogolevaites buvimo SA del per mazo "muted" faktoriaus jos bruozuose... Ir tos akys jos vaiskios spalvos, tokios, kad net rytojryta suabejojo ar ne linzes nesioja. Is tikruju, keiciant plauku spalva labai jauciasi itaka akiu spalvai. Va tokia zydraake kai nusidazo plaukus tamsiai, akys pasidaro blyskesnes ir labai sviesios, o prie blond plauku issryskeja kaip ryskiai melynos. Prisiminkim kad ir Hypnotic Poison, va pas ja tai dar ryskesnes uz Rutos akys, jau apie tokias tai tikrai susimastyciau ar ne linzes. O dar kai dazesi sviesiai tai jos isvis ryskios atrode.
Del atrodymo senai, kaip minejau, anksciau linkau prie nuomones kad ji vasara, nezinau kaip is tiesu, bet va sitoj nuotraukoj labai matosi kad jos nepuosia makiazas kuris tinka ziemoms. Ji kur kas graziau atrodytu su subtiliau atliktu makiazu, su svelniais perejimais, turtingais, minkstais pustoniais. Prie jos tinka svelnumas. Tuo ji labai panasi i mane, man irgi netinka itin grieztos linijos makiaze, o as juk vasara. Nors gal cia ir veido bruozai itakoja ne tik tipas, sunku taip vienareiksmiskai teigt.
Beje, kazkada dar senai senai pastebejau kad ji labai panasi i Madona, kaip jus galvojat?
Dar butu geras jeigu spalvinis tipas sutaptu.
O man tai anei tos jos akys ryškios, anei ką Ne, jos ryškios, bet ne spalviškai, tiesiog didelės. O spalviškai kaip tik man pamutintos atrodo... Ir ne šaltos. Jei vasara - tada soft, su rudeniu.
Aišku, jei prifotožopintas nuotraukas žiūrėt, tada taip, kiekvienas fotožopintojas nuo jų ir pradeda Bet tai žiūrėkit natūralesnes
Kadangi spalvotas linzes pati kartais nešioju, tai šiuo atveju net minčių tokių nekilo
Aišku, jei prifotožopintas nuotraukas žiūrėt, tada taip, kiekvienas fotožopintojas nuo jų ir pradeda Bet tai žiūrėkit natūralesnes
Kadangi spalvotas linzes pati kartais nešioju, tai šiuo atveju net minčių tokių nekilo
Labai ilgai ieškojau savo tipo, galiausiai pasikonsultavus su drauge, kuri tuo domini ir sakyčiau daug supranta, nusprendėm, kad esu Clear Spring. Nežinau, ar Lietuvoj daug tokių yra, nes iš išvaizdos nė už ką nepasakyčiau, kad esu Clear (nors kai pažiūri garsenybių foto be makiažo, tai visos Clear irgi neatrodo taip clear )
Visa gyvenimą galvojau, kad esu Vasara, nes mano plaukai pilki, tokie ne visai pelenų atspalvio, bet šiltai-šalti, gana šviesūs, toks blondinas gal 7, gal 8 (pagal numeraciją), akys indigo spalvos, labai šaltos, bet oda labai šviesi ir labai šilta, su ryžom strazdanom pagal išvaizda būčiau visų tipų mišinys, bet pagal tinkančias spalvas gavosi Clear Spring. Pati ryškiausia oranžinė ir geltona, net labai šiltos, atrodo neįtikėtinai gerai, bet taip pat gerai atrodo super šalta žydra ar žalia.
Visos šviesios, tamsios, nublukusios, neryškios spalvos (ypač su pilku atspalviu) atrodo labai negražiai (nors pati pilka tinka). Juodą mėgstu, nors nepasakyčiau, kad atrodau tada labai gerai, tiesiog normaliai. Už tai balta netinka.
Aišku, nemėgstu daug savo tipo spalvų, bet atsirenku porą ryškių ir bandau derint
Visa gyvenimą galvojau, kad esu Vasara, nes mano plaukai pilki, tokie ne visai pelenų atspalvio, bet šiltai-šalti, gana šviesūs, toks blondinas gal 7, gal 8 (pagal numeraciją), akys indigo spalvos, labai šaltos, bet oda labai šviesi ir labai šilta, su ryžom strazdanom pagal išvaizda būčiau visų tipų mišinys, bet pagal tinkančias spalvas gavosi Clear Spring. Pati ryškiausia oranžinė ir geltona, net labai šiltos, atrodo neįtikėtinai gerai, bet taip pat gerai atrodo super šalta žydra ar žalia.
Visos šviesios, tamsios, nublukusios, neryškios spalvos (ypač su pilku atspalviu) atrodo labai negražiai (nors pati pilka tinka). Juodą mėgstu, nors nepasakyčiau, kad atrodau tada labai gerai, tiesiog normaliai. Už tai balta netinka.
Aišku, nemėgstu daug savo tipo spalvų, bet atsirenku porą ryškių ir bandau derint
QUOTE(juodas-drugelis @ 2015 01 16, 11:26)
Labai ilgai ieškojau savo tipo, galiausiai pasikonsultavus su drauge, kuri tuo domini ir sakyčiau daug supranta, nusprendėm, kad esu Clear Spring. Nežinau, ar Lietuvoj daug tokių yra, nes iš išvaizdos nė už ką nepasakyčiau, kad esu Clear (nors kai pažiūri garsenybių foto be makiažo, tai visos Clear irgi neatrodo taip clear )
O kokia ta super šalta žydra? Ta, kur labai ryški, elektrinė žydra yra šilta. Ir strazdanos, ir apie juodą bei baltą... Paminėta oranžinė ir geltona, bet nepaminėta riūūūžava.... Oi bijau, kad pagal apibūdinimus reikės susispausti man su aina1979, kad padarytume vietos Nors, aišku, reikia pamatyti nuotrauką.
Mano supratimu indigo spalva nebūna šalta, jai šalta tai jau karališka mėlyna. Indigo pigmentas pats iš savęs kiek net violetinis, juo nudažyti gaminiai ypač intensyvios spalvos, taigi vasaroms - nė pro kur. O tokios spalvos akių manau nebūna...
Kodėl tipų mišinys tai nesupratau... apibūdinimas +/- veda link pavasario: akys ryškios, tipas šviesus, šiltas. Na plaukų įvardytas šviesumas/pilkumas gali nurodyti į light tipą, bet čia labai didelis klaustukas, nes: visos kažkodėl įvardija savo plaukus kaip pilkus, o 7/8 numeriukas gali būti ir pas kitus pavasariukus. Tarkim mano dukros plaukų Nr. nepasikeitė, bet ji migravo augdama iš LSP į WSp, nes plaukas iš šiaudinio pasidarė toks šviesiai rusvas. O clear ir light išvis taip slidžiai skiriasi, ibo abu tipai yra neutralūs, skiriasi tik ryškumu/kontrastu. Tokiais plaukais gali ir žiema net būt, tarkim kaip ši Bright Winter
Kodėl tipų mišinys tai nesupratau... apibūdinimas +/- veda link pavasario: akys ryškios, tipas šviesus, šiltas. Na plaukų įvardytas šviesumas/pilkumas gali nurodyti į light tipą, bet čia labai didelis klaustukas, nes: visos kažkodėl įvardija savo plaukus kaip pilkus, o 7/8 numeriukas gali būti ir pas kitus pavasariukus. Tarkim mano dukros plaukų Nr. nepasikeitė, bet ji migravo augdama iš LSP į WSp, nes plaukas iš šiaudinio pasidarė toks šviesiai rusvas. O clear ir light išvis taip slidžiai skiriasi, ibo abu tipai yra neutralūs, skiriasi tik ryškumu/kontrastu. Tokiais plaukais gali ir žiema net būt, tarkim kaip ši Bright Winter
QUOTE(Noa @ 2015 01 14, 12:04)
O man tai anei tos jos akys ryškios, anei ką Ne, jos ryškios, bet ne spalviškai, tiesiog didelės. O spalviškai kaip tik man pamutintos atrodo... Ir ne šaltos. Jei vasara - tada soft, su rudeniu.
Man tai per telika jos tiesiog šviesiai mėlsvai pilkos dažniausiai atrodo, tai kaip ir į LSu temtu. Dėl vasaros softo labai abejočiau, visgi per šviesi, vasaros softukų spalvytės daug sunkesnės, tamsesnės, kaip ir patys softukai. O va SA tai tikrai link avižinės košės variacijų paletės visur. Bet nežinau... aš taip sakytau labai jau ties viduriu ta Ščiogolovaitė - toks light ir soft vidurys, sakyčiau softas su pavasario įtaka. Žo trijų tipų mišinys: vasaros, rudens ir pavasario.
Sa paletės spalvytės po prožektoriais ne itin gerai atrodo, apart pervinkles, šviesiai tealinės, nu dar tos krevetinės... dar tokia ale fuksija ne fuksija burokinė kai kuriose paletėse pasitaiko. Dar gali dabintis auksinėm darpanėlėm Ir su juoda neblogai gaunas "nežemiškos" personos variantas, tokios truputi "nušokusios nuo realybės", ir jokiu būdu ne šaltos kalės, ibo kertasi su galimybėm.
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 16, 20:32)
Nors, aišku, reikia pamatyti nuotrauką.
Manau, kad neteks mums pamatyti foto... bijo daug kas pasidemonstruoti O kaip būtų fainai ką nors naujo patyrinėti, diskutuoti ir priimti į savo gretas. Tikrai, kad mudvi galėtume pasisapaust. Visvien dviese karaliaujam
Turejau omeny pacia salciausia melyna/zydra kaip priespriesa paciai silciausiai oranzinei/geltonai. Naturali plauku spalva tokia (nuo virsugalvio, auginu savo spalva)
akys
Galvojau ir apie tai, kad galbut esu Light Spring (Warm atmetu, nes tinka ir saltos spalvos). bet palyginus su sese, kuri yra Light, jos veidas susilieja: antakiai, akys, oda, plaukai - viskas vienodo ryskumo.
akys
Galvojau ir apie tai, kad galbut esu Light Spring (Warm atmetu, nes tinka ir saltos spalvos). bet palyginus su sese, kuri yra Light, jos veidas susilieja: antakiai, akys, oda, plaukai - viskas vienodo ryskumo.
Vis tiek nesuprantu, apie kokią žydrą kalbama, kuri ten ta pati šaltoji. Galima pavyzdį?
Na, aina1979, imam drugelį į WS?
Kuri akis šaltesnė?
Kuri akis šaltesnė?
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 17, 19:44)
na va... bus ir po viso BS, jau tempias pas save
Sveikos pradėjau ir aš domėtis spalviniais tipais .Vis abejoju savuoju ir nėr ko pasiklausti .Pagal mane esu light summer kokia jūsų nuomonė ?Plaukai nuo gelsvo iki rusvos spalvos su tokiu pilkumos priemaiša.Oda blyški ,permatoma ,saulėje nudega.Akys melsvai pilkos su rusva karūna apie vyzdį .Antakiai dažyti .Šiaip natūraliai baltai pilki tokie.
foto
foto
foto
foto
foto
foto
QUOTE(*milka* @ 2015 01 17, 20:44)
Sveikos pradėjau ir aš domėtis spalviniais tipais .Vis abejoju savuoju ir nėr ko pasiklausti .Pagal mane esu light summer kokia jūsų nuomonė ?Plaukai nuo gelsvo iki rusvos spalvos su tokiu pilkumos priemaiša.Oda blyški ,permatoma ,saulėje nudega.Akys melsvai pilkos su rusva karūna apie vyzdį .Antakiai dažyti .Šiaip natūraliai baltai pilki tokie.
foto
foto
foto
foto
foto
foto
Aš įžiūriu šiltą tipą, jokiu būdu ne vasarą, o kažkurį pavasarį. Ir akys su rusva karūna tikrai nebus vasarinės. Be to, jos stipriai per ryškios vasarai. Greičiausiai bus light arba warm spring. Net nežinau, kas labiau išreikšta - šiltumas ar šviesumas. Man pirmiausiai į akis krito, kad šiltas tipas - tai veikiausiai bus warm. Dėl to, šviesus ar vidutiniškai šviesus, suabejojau. Ai, gal irgi jamam pas mus su aina1979