Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

Tarp kitko, man jai tie šviesūs plaukai visai nieko. Man atrodo, kad tiesiog jos špaklius per ryškus biggrin.gif Scenai gerai, o po gatves, manau, ji su tokiu špaklium ir nevaikšto. Bet kai sceninį makijažą parodo iš arti, tai kažkas netinka, ar plaukai per blankūs, ar akys per ryškios...

Taigi visom Bunkėm ir olialia pupytėm irgi tas pats, tik kad pas pupytes fig suprasi, kas jos ten po mase špakliaus.
O Bunkę kartą esu gatvėj mačius, ir turiu pasakyt, kad labai graži smile.gif Tik atpažint sunku, nes būtent kad be špakliaus biggrin.gif Iš balso tiktai biggrin.gif
Atsakyti
Bet lightams gali atspalvis netikt, o jai pats šviesumas kaip čia pasakius - purvina ją. Vadinasi ji ne lightas. Beja man ji su tais ryžtelėjusiais plaukais irgi šiaip sau atrodė (per TV), maniau per šilti, bet paskui ėmiau manyt kad ne tik, dar per šviesūs/švarūs.
O Rūta kažko blondinė man va tokia gaunas:
user posted image
žo tempia į šviesų rudenį g.gif
user posted imageuser posted image

Ir kai lyginu aš Bunkę, tai Rutelės blogesnis vaizdas: Bunkė tiesiog labai ryškiai pasidažęs lightas, kas priduoda pigumo tiesiog, kai Rūta tuo tarpu senai atrodo, plius kažkokia negyva.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 08, 15:25)
Bet lightams gali atspalvis netikt, o jai pats šviesumas kaip čia pasakius - purvina ją. Vadinasi ji ne lightas. Beja man ji su tais ryžtelėjusiais plaukais irgi šiaip sau atrodė (per TV), maniau per šilti, bet paskui ėmiau manyt kad ne tik, dar per šviesūs/švarūs.
O Rūta kažko blondinė man va tokia gaunas:
user posted image
žo tempia į šviesų rudenį g.gif
user posted imageuser posted image

Ir kai lyginu aš Bunkę, tai Rutelės blogesnis vaizdas: Bunkė tiesiog labai ryškiai pasidažęs lightas, kas priduoda pigumo tiesiog, kai Rūta tuo tarpu senai atrodo, plius kažkokia negyva.

Man atrodo, kad Rūta tiesiog tokio tipo žmogus, kad atrodo vyresnė. Būna tokių, ir ne dėl spalvų, o šiaip...
Nu gal iš bėdos soft autumn ir galėtų būt. Bet tai supaisysi čia... Man dulkėti atspalviai ant jos gražiau atrodo, negu ryškūs - man atrodo, kad ryškūs pigina. Bet suprantama, kad nei viena gviazda nenori būti dulkėta - iš scenos nekoks vaizdas... Užtai visos užsipaišo žiemas arba pavasarius biggrin.gif

Šiaip tie TV ir sceniniai rūbai ir makeupai visai netinka tipui nustatinėt, man atrodo, nebent kaip pagalbiniai - galima į kokias rankas/kojas pažiūrėt prie kitų žmonių. Nes ir šviesos, ir grimas, ir nieko ten tikro nesimato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 sausio 2015 - 15:43
bet kitos irgi tiek pat prisišpaklinę, ko jos neatrodo sulavonėjusios? ir ko ji nebeatrodė sena su rudais plaukais?
Jai kas rasit su kokia žalia rudeninę įdėkit... foto mačiau su vyru mėlyna iš SA, tai visai gerai atrodė
user posted image

beja nepamirškim kad SA yra seseriškas tipas LSp:
My Webpage

o čia nesupratau:
Dark Autumn
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 08, 17:29)
bet kitos irgi tiek pat prisišpaklinę, ko jos neatrodo sulavonėjusios? ir ko ji nebeatrodė sena su rudais plaukais?

o čia nesupratau:
Dark Autumn

Man tai ji visada atrodė sena ir dabar atrodo irnesakyk.gif Čia iš tokių žmonių, kur labai graži moteris, puikiai išsilaikius, kokie plaukai, kokia figūra, kiek kiek jai, 20? Ups biggrin.gif

Dėl soft autumn nesiginčiju, aš tų softų neskiriu biggrin.gif Gali būt, ko ne. Laisavai. Matau, kad kažkoks poneutralis tipas tikrai su vasaros įtaka, jei pats ne vasara. Tai ne pažkas ir lieka, softai arba laitai. Jei laitus atmetam, lieka softai biggrin.gif Man ji nepatinka, atrodo klizma, nebūtinai man ji į LSp biggrin.gif

Žiū. O tu sakai, kad aš negaliu būti Clear Winter. O gal galiu biggrin.gif Įsivaizduok mane tos babcės vietoj su užrašu "Clear Winter" ir didžiausia pergalinga šypsena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 sausio 2015 - 17:19
QUOTE(bytte @ 2015 01 08, 17:29)

Jai kas rasit su kokia žalia rudeninę įdėkit...

user posted image
Atsakyti
Iš visai neblogai. Netgi, sakyčiau, labai gerai. Tai gal tikrai soft autumn...
Atsakyti
Kad gal soft autumn buvo ir man mintis
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 01 12, 13:26)
Kad gal soft autumn buvo ir man mintis

A tai ko tada tylėjai, jei mintis buvo biggrin.gif Dabar jau visi gudrūs, ale sugalvojo tai Bytte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jei taip, tada jinai varguolių varguolė. Nes turbūt išvis nėr labiau scenai netinkamų drabužių, negu soft autumn biggrin.gif Natūroj tai nieko, bet jau gviazdai tai ne kažką. Jau net laitų variantai geriau, gali nors rūžavas būt ar koks išskirtinai šviesus biggrin.gif O jau tie softai tai bože bože, iš arti - glamūras, iš scenos - kažkokios pelkių bobos vaiduoklis biggrin.gif Arba priešingai, iš scenos - gražu, o iš arti - arba klounas, arba babytė, arba babytė - klounas. O kai joms dažnai taip atsitinka, kad pasigrimuoja į TV arba į sceną, o kas nors durnas plest foto iš arti ir visi alpsta - oi kaip baisu - tai turėtų būti nesmagu. Tai ką joms ***** daryt, negi nesigrimuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 sausio 2015 - 17:58
QUOTE(Noa @ 2015 01 12, 15:58)

Jei taip, tada jinai varguolių varguolė. Nes turbūt išvis nėr labiau ... netinkamų drabužių, negu soft autumn biggrin.gif Natūroj tai nieko, bet jau gviazdai tai ne kažką. .... biggrin.gif O jau tie softai tai bože bože..

Aš kaip soft autumn, leidau sau iškarpyti Noa postą - nu labai tiesa, žinokit, varguolės tos SA smile.gif tokios avižinės košės. Jei tik pamatai kokia bespalvę - tai ir bus SA
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 01 12, 22:06)
Aš kaip soft autumn,  leidau sau iškarpyti Noa postą - nu labai tiesa, žinokit, varguolės tos SA smile.gif tokios avižinės košės. Jei tik pamatai kokia bespalvę - tai ir bus SA

Nu arba LSp, nepabijokim to žodžio lotuliukas.gif

Šiaip tai manau, kad SA ir SS yra turbūt glamūriškiausios iš visos paletės. Nu bet jau blin ir sunkiai nuderinamos doh.gif Pačios migločiausios ir sudėtingiausios. Ten nei vienos spalvos nepaimsi ir nepavadinsi vienu žodžiu, ir netgi dviem, ir netgi trim. O dar kur tokias rast! Jėzus žaliai gelsvai pilkšvai chaki ne per šilta, ne per šalta lotuliukas.gif

Pas mane bent iš dviejų žodžių spalvos lotuliukas.gif

O parduotuvėj - tik vieno lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 sausio 2015 - 21:25
su paskutiniais 2 postais sutinku , kaip SA patvirtinu kad butent taip yra . Buti SA vargo vakariene, teoriskai grazu, praktiskai ne.
Griztant prie Sciogoliovaites man toks jausmas , kad ji spalvotas linzes nesioja. keistai ryskios jos akys lyginant su visu veidu. Nenaturaliai atrodo.
Papildyta:
dar nuotrauku su SA spalvom
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti