QUOTE(Dilukai @ 2014 12 31, 18:07)
ačiū pasižiūrėsiu akmenų
aš kai ėmiau pudras pagal veido odos spalvą tai buvo tragedija, nes rausva oda plius rausva pudra gaunasi rožinis paršelis sniege
Dabar imu gelsvas arba neutralias (beige dažniausiai vadina) tai viskas puikiai, išsilygina ant veido ir be reikalo to rausvumo nepabrėžinėja. Nu ir sako pudrą pagal kaklą rinktis
aš kai ėmiau pudras pagal veido odos spalvą tai buvo tragedija, nes rausva oda plius rausva pudra gaunasi rožinis paršelis sniege
Dabar imu gelsvas arba neutralias (beige dažniausiai vadina) tai viskas puikiai, išsilygina ant veido ir be reikalo to rausvumo nepabrėžinėja. Nu ir sako pudrą pagal kaklą rinktis
pas mane ta pati nesamone, tik spalva kita. veidas i gelsvuma jei pagal veida geltona pudra parenku, tai veidas dar geltonesnis, butinai reikia kad nors siek tiek i rausvuma pudra butu, nes kitaip ligonis gaunuosi
QUOTE(Noa @ 2014 12 31, 19:12)
Be to, yra palyginti mažiukai, nieko ten iš esmės vaizde nesudaro. Kokių man norisi, tokius nešioju. Pvz. man, laitspringui, tamsiai bordiniai granatai visai ne prie ko, bet noriu ir nešioju Kiek ten to granato
taip taip maziukai akmenukai tinka visiems. pvz as deimantukus myliu, ir nors oficialiai jie ziemu akmenys , tikrai vaizdo negadina. Aisku as nesu bandzius nesioti 10 ct deimanto, gal jis ir netiktu Bet tuos, kuriuos iperku - tinka