Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(bytte @ 2014 12 22, 20:26)
Žiek užmačius buvau parkas tokios spalvos kaip raištukai batų... ale kur nepasakysiu, be to atrodysi kaip girininkė biggrin.gif

Iš tikro tai taip, kokią parką arba puchovyką - nesirengsi gi liemenuoto vilnonio palto kaip idiotka, būsi kaip su baline suknele ir veltiniais lotuliukas.gif

Nu žėk, visai stilistiškai dėrėtų, tik vietoj to dėdės turėčiau būti aš biggrin.gif
user posted image

Leiskite ta proga padainuoti biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=nD8V7-YpM9A
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 12 22, 11:10)

Man irgi buvo panasiai tik atvirksciai gavosi, vasara ziurinejausi pudros prie idegio, tai intuityviai pasibandziau viena is Max Factor Whipped Creme Foundation pudru su gelsvumu (konsultante primygtinai siule kazkokia kita, neutralia), ir idealiai tiko mano odai, pasiziuriu, spalva - golden, 75 nr. biggrin.gif itariu ji pagal MAC butu is tu golden/olive kategorijos.

Nieko sau, tai išeina, kad tau (šaltam tipui) tinka tas pats atspalvis, kaip man? Aš irgi būtent Max Factor pirkau, iš šitų Golden (6 nr.). Taviškis atspalvis iš čia lygiai toks pat atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 12 22, 21:18)
Nieko sau, tai išeina, kad tau (šaltam tipui) tinka tas pats atspalvis, kaip man? Aš irgi būtent Max Factor pirkau, iš šitų Golden (6 nr.). Taviškis atspalvis iš čia lygiai toks pat atrodo  g.gif

O kas ją matė, kas žino, kad ji šaltas atspalvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 12 22, 21:49)
O kas ją matė, kas žino, kad ji šaltas atspalvis biggrin.gif

Taigi ji užrašyta pas mus kaip cool summer. Taip šalta, kad šalčiau nebūna - turėtų būti tas atvejis, kai dėl šaltumo-šiltumo visiškai jokių abejonių nekyla. Taip, kaip ir mano WS atveju hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 12 22, 23:13)
Taigi ji užrašyta pas mus kaip cool summer. Taip šalta, kad šalčiau nebūna - turėtų būti tas atvejis, kai dėl šaltumo-šiltumo visiškai jokių abejonių nekyla. Taip, kaip ir mano WS atveju  hihihi.gif

Taigi tep. Bet kas ją matė lotuliukas.gif Sakyt tai bet ką galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 12 22, 23:35)
Taigi tep. Bet kas ją matė lotuliukas.gif Sakyt tai bet ką galima biggrin.gif

jai oficialiai nustatė vasarą, berots luminant? (daug pavadinimų nepamenu blush2.gif ). Bet dėl visiško šaltumo tai abejonės... pas tą tipą paletėje auksas ir sidabras iš metalų.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pastebėjau, kad čia yra akmenukais besidominčių, sakykit koks natūralus akmuo būtų pilkai melsvos spalvos, tokios vasaros tipams tinkamos g.gif 4u.gif
Atsakyti
Yra melsvų agatų, tiesa, daugelis dažyti.
user posted image

Melsvas chalcedonis.
user posted image

Kianitas labai tiktų, tik nėr lengvai gaunamas.
user posted image

Celestitas.
user posted image

Prastesnės kokybės lazuritas, šitą labai rekomenduoju, baisiai mielas akmuo smile.gif Šiaip jis ryškiai mėlynas, bet būna su kalcito priemaišomis.
user posted image

user posted image

Jolitas (tamsiai mėlynas).
user posted image

Tigro akis mėlyna.
user posted image

Akvamarinas, bet jis bjaurybė akmuo, jo niekas nešioti nerekomenduoja, nebent į kelionę ir trumpai.
user posted image

Žydras - turkis, jis aišku, dažniausiai padirbttas, bet nemanau, kad vasarai netiktų iš spalvos.
user posted image
Atsakyti
ačiū biggrin.gif
o aš googlinau googlinau...
Atsakyti
Noa, o kodėl akvamarinas negerai? Aš turiu žiedelį su nedidele akele ir visai jis man mielas. Negi dabar man jį nukišt giliai spinton, a?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 12 29, 19:19)
Noa, o kodėl akvamarinas negerai? Aš turiu žiedelį su nedidele akele ir visai jis man mielas. Negi dabar man jį nukišt giliai spinton, a?

Ot, raganos. Prišneka, prigąsdina, po to kitos savo pamėgtus akmenukus bijo nešioti. Akmuo yra akmuo, nieko jis nedaro negero - nebent pačios įsitikinimas susies jį su kuo nors blogu, tada to tikėsies ir tai gausi. Turiu ir nešioju daugybę akmenų, tarp jų ir tų, kurie apipinti pačiomis blogiausiomis legendomis. Bet netikiu jokiais poveikiais (nes objektyviai ir pagrindo nėra) - ir neveikia jie manęs. Taip kad nešiok savo nuostabų akvamariną ir nesuk galvos smile.gif

Larimaras dar gražus melsvas akmuo

user posted image

Mėlynas amazonitas

user posted image

Hemimorfitas (nors jis, sako elektrinasi - pritraukia dulkes visokias ir šapelius)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 29 gruodžio 2014 - 20:45
Jei tu jį nešioji ir tau gerai, tai ir nešiok sau biggrin.gif Nesuk sau galvos, aš ne šamanas biggrin.gif

Globa tik jį keikia. Bet yra nuomonių, kad jis nupeza, taigi negali žinot, kai esi žmogus, kaip minėta, ne šamanas...

Jis rašo taip:

Аквамарин — камень воды. Он связан напрямую со Скорпионом, особенно с его эзотерическим управителем Апам-Напатом, разоблачающим, открывающим все тайны. Аквамарин — самый ненадежный камень и поэтому длительное его ношение может вызвать приступы тоски, самообвинения и даже мазохизм. Человек начинает себя обвинять, появляется комплекс вины, синдром героизма. В жизни он становится малонадежным.
Но, вообще, если его носить непостоянно, то он хранит человека в любых опасностях и путешествиях — аквамарин является его путеводной звездой. Всегда в путешествиях надевали аквамарин, чтобы предохранить себя от различных опасностей, от непредвиденных обстоятельств (особенно от дурного глаза в дороге, чтобы быть в сохранности от непредвиденных тяжелых случайностей).
Кстати говоря, аквамарин—один из лучших камней, оберегающих от порчи. Но этот камень должен быть одного единственного вида — сине-зеленый. Чем более синим является аквамарин, тем лучше. Зеленоватый аквамарин имеет привкус "мертвой воды". И вот как раз именно зеленоватый аквамарин способствует появлению тоски, самообвинения. Ни в коем случае зеленоватые аквамарины нельзя носить долго.
Работают и почти прозрачные аквамарины. Они отталкивают от вас очень многие связи и попустительствуют вашей пустоте и ветрености, т.е. они отгоняют от человека все связи и контакты.

<...>
В меньшей степени это проявляется у аквамарина. Действительно, жизнь становится ненадежной, вы становитесь неразборчивы, вас тянет в путешествия, на риск при сильном аквамарине. Вы перестаете различать опасность — вас просто куда-то тянет.
Если вы будете долго носить аквамарин, то он проявляется как Нептун. У вас появляются всевозможные иллюзии, разболтанный образ жизни. Поэтому аквамарин надо время от времени снимать. Считается, что лучше всего его класть в соленую воду или минеральную ("Полюстрово", "Нарзан"), но лучше всего в морскую, насыщенную солями. Да, он помогает в морских путешествиях, везде, во всех перемещениях, во всех рискованных предприятиях.
Любой берилл, особенно аквамарин, вас защищает, но ваших близких — нет, то, что должно достаться вам, рикошетом отражается на, ваших близких. Единственный из бериллов — гелиодор защищает детей. А с изумрудом может быть сброс на них. Берилл защищает ваше имущество — зато у ваших близких, у вашего брата что-то могут украсть. У соседей очень часто воровство происходит рикошетом.

Bet už dviejų puslapių pats rašo taip:

АКВАМАРИН — голубовато-зеленая разновидность берилла. Очень хороший камень, связанный с Луной в Рыбах. Он связан с укреплением духа человека и с разоблачением обмана. Раньше считалось, что носить его бесчестным людям просто противопоказано. В противном случае любой обман такого человека будет разоблачен. Аквамарин дает постижение тайны, причем в самых, может быть, бытовых вещах. Это — один из самых магических камней, посредством которого можно разоблачить даже астральные обманы. Укрепляет духовность, дает проработку эмоционального мира. Можно его носить Рыбам и Ракам. Не очень показан он Скорпионам — там Луна в падении.
ВАЖНОЕ ПРАВИЛО: ношение камней в основном определяется по космограмме, т.к. она заключает в себе истинную сущность. Дома гороскопа же дают временную окраску, имеют вторичное значение и не принимаются здесь во внимание.
Особенно противопоказан аквамарин Близнецам, что касается Скорпиона, то им он приносит несчастье т.к. ставит перед ними непомерную задачу — никогда не лгать!

Tai fig poimioš biggrin.gif
Atsakyti