Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Noa @ 2014 12 15, 12:18)
Man rudi batai tai gražu, bet vienas vargas juos derint. Na prie ko??? Gi kiekviena ruda skirtinga, ne taip, kaip juoda, juodos visos vienodos ir basta biggrin.gif
Kita vertus... Gamtoj rudos dafiga, akurat visos skirtingos, ir nieko...
Ne, aš nupezu biggrin.gif Visai jie normaliai derinasi, tik nereikia turėt juodo rankinuko, kaip aš biggrin.gif Juodas rankinukas ir rudi batai man į vieną žmogų niekaip, nu niekaip nesusipaišo, nebent visas žmogus juodas, tik batai rudi biggrin.gif

Mane kas nervuoja biggrin.gif Aš turiu irgi rudus batus, bet visai ne tokio stiliaus, kaip įsivaizduojami rudi batai biggrin.gif Man kai pasako, kad rudi batai, tai įsivaizduoju kažką tokio:
http://glamshoes.wee...p2_i1_w410.jpeg

O aš turiu gi tuos ten, pajarus, kurie stiliaus yra tokio:
http://www.departmen.../PJR0009/MI.jpg

Tai prie ko juos derint, man smegeninė neišneša biggrin.gif Juolab kad jų stilius toks į kalną lipimo, o striukių tokių rudų tai beveik ir nėra! Tai kažkaip sukuosi, nešioju su tamsiai mėlyna, bet kad ten būtų grožio, tai negaliu teigti. Gudžia tik tai, kad kai tokie batai jau iš esmės nešiojami, tai būna taip šalta, kad grožis px biggrin.gif

o tu prie balto kailiuko ar prie logo derink ir dar ta keista chakinė trydinė ant pado visai tau tinkama iš paletės, ne? tongue.gif

tiesa, o mano rudieji batai buvo ne kartą ir tokie, o paskutinieji daugiau iš jojikų stilistikos biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat kažką ir galvoju, gal kokį chaki, bet tai dabar vark, ieškok, pirk, pinigus laidyk, o dar tada šaliko, o dar tada kelnių, o dar tada tašės, o nei aš to chaki labai noriu, nei ką... Atrodysiu kaip kokia girininkė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 gruodžio 2014 - 17:43
Noa tavo batai man tokie net ne laisvalaikio, o kaip sako "gear", nu kaip kokios sporto rūšies spec drabužiai, kaip kad lipimo į kalną biggrin.gif
tai tokių daiktų nereik derint, raudona ryški striukė kaip kokie norvegai nešioja žiemą ant visko ir ant kostiuminio švarko, dar ir vatines slidininko kelnes sostinės centre apsimauna ir ką biggrin.gif

čia šiaip rudi batai
user posted image
Atsakyti
va va, stilius būtent taip vadinamas biggrin.gif Apres ski ar kažkur ten gali būti panaudoti. Bet aš dabar Kaune ir jokių ten ski šiemet nesuplanavom biggrin.gif
Atsakyti
Pirmąkart apturėjau realią naudą iš spalvinio tipo žinojimo smile.gif Kas dėl drabužių - vis tiek juos gali pasimatuoti, įvertinti, kaip tinka. O man prisireikė pudros, kurios šiaip nei naudoju, nei išmanau apie jas. Turiu tik kažkokią dovanotą, bet ji man ir per šviesi (nors esu lyg ir šviesiaodė), ir per rausva. Laiko rinktis nebuvo, užėjau į Douglasą ir stvėriau pirmą pasitaikiusią, kuri apibūdinta kaip "golden" atspalvio. Tiesiog dėl to, kad ji, mąstant teoriškai, turėtų būti tinkama WS spalviniam tipui. Pasižiūrėjus į vaizdą, visos jos rudos atrodo, tepant ant riešo sunku suprasti, o ir laiko nėra. Na ir ką - pataikiau 100 procentų smile.gif
Atsakyti
Va kaip gerai!
Aš irgi vis labiau patenkinta tom diskusijom apie spalvas biggrin.gif Kažkaip daugely vietų akys atsiveria biggrin.gif Atrodo, ir taip žinojau, ale vat biggrin.gif
Atsakyti
Kalbejot apie juoda spalva devincius zmones. Prisiminiau viena atveji, vaiksciojau kazkuria diena po lapatyna ir atejo kazkokia, matyt pardavejos kolege, ir pradejo klausineti ka si grazaus turinti. Si rodo ir viena ir kita, toji sako, "ne, tik juoda. Tik juoda." Pardaveja jau iesko juodu, pirkeja nusivylusi kad nieko grazaus is juodu nemato. Pardaveja vel uzsimirsusi pasiulo kazka grazaus bet nejuodo. Pirkeja grieztu tonu uzkirto: "Ne! Nejuodas! Turi buti juodas. Juoda renkasi STIPRIOS asmenybes." Vos nesusijuokiau garsiai. biggrin.gif Ji man labiau primine nervinga ir susireiksminusia asmenybe negu stipria.

QUOTE(bytte @ 2014 12 11, 09:45)
Aš turiu užsiseivinusi, trūksta tik LSp ir DA. Tik ten didelės tos paletės. Taip sakyčiau atspausdintos ant akvarelinio ar kaip ten su faktūra popieriaus ir nuskanuotos.

Va as tu dideliu kaip tik ir ieskojau, norejau atsispausdinti blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2014 12 11, 10:17)
Nepamenu blush2.gif

Nelabai turiu nuotraukų, seniau aš paveiksluodavau, tai kartais ir mane kas nupaveiksluodavo fotiką perėmęs. Vėliau MB naują fotiką rinko, mol kad patogus būtų, bet toks š... kad ir aš nebefotkinų. O su išmaniaisiais nedraugaujam, tai nuotraukų pas mus šnipštas. Radau tokią gan tikrovišką, bet su juoda apranga. Nu bet ten irgi ne fontanus įžiūrėt eina.
ir iš šios vasaros
kad akys matytusi be šansų, neturiu tokių foto

Ten ant pacio lupdazio po etikete sudetis slepiasi. Nezinau kaip musu raudonuose, reiktu paskaityt, bet stai tokiuose radau:
user posted image

Nu jo, iziuret sunkoka... Bet va toj kur su dryzuota bliuskute man odoj jauciasi toks lyg link persiko atspalvis. g.gif Zodziu plaukai kaip ir salti, o del odos nesu tikra. O clear winter spalvos kaip tau? smile.gif
As su ismaniaisiais irgi nedraugauju, jeigu ka fotikinu prabegom tai su savo senuku Nokia. Visai nieko gaunas. smile.gif

QUOTE(Noa @ 2014 12 15, 13:18)
Tai prie ko juos derint, man smegeninė neišneša biggrin.gif Juolab kad jų stilius toks į kalną lipimo, o striukių tokių rudų tai beveik ir nėra! Tai kažkaip sukuosi, nešioju su tamsiai mėlyna, bet kad ten būtų grožio, tai negaliu teigti. Gudžia tik tai, kad kai tokie batai jau iš esmės nešiojami, tai būna taip šalta, kad grožis px biggrin.gif

Man atrodo gal grazu butu prie kokios gelsvai beige, arba gelsvai taupe.
user posted image

O siaip tai jo, juoda ir tamsiai ruda vienam garderobe nesuderinamos. Pas mane buvo etapu kai dominuodavo visi "rimtieji" pirkiniai tokie kaip batai, rankine ir pan. tamsiai rudi, o budavo kai juodi. Arba viena arba kita. O tamsiai melyna arba pilka man kazkaip ir prie tu ir prie tu isipaiso. ax.gif

QUOTE(rytojryta @ 2014 12 15, 17:18)
niekad neteko prie pvz turimo  juodo sijono isrinkti parduotuvej nauja juoda svarka.  va tada ir paaiskeja, kad tu juodu irgi milijonas. jog , gal is tolo ir atrodo visos juodos vienodoas, bet kai pridedi viena prie kitos pasirodo viena juoda i melynuma, kita juoda i ruduma ir tarpusavyje nedera smile.gif

Teisybe drinks_cheers.gif as neseniai matavausi juodus dzinsus prie zamsiniu juodu batu. Tai kabinoj prie ryskaus apsvietimo batai atrode tamsiai zali o dzinsai tamsiai melyni. biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2014 12 21, 11:16)
Pirmąkart apturėjau realią naudą iš spalvinio tipo žinojimo smile.gif Kas dėl drabužių - vis tiek juos gali pasimatuoti, įvertinti, kaip tinka. O man prisireikė pudros, kurios šiaip nei naudoju, nei išmanau apie jas. Turiu tik kažkokią dovanotą, bet ji man ir per šviesi (nors esu lyg ir šviesiaodė), ir per rausva. Laiko rinktis nebuvo, užėjau į Douglasą ir stvėriau pirmą pasitaikiusią, kuri apibūdinta kaip "golden" atspalvio. Tiesiog dėl to, kad ji, mąstant teoriškai, turėtų būti tinkama WS spalviniam tipui. Pasižiūrėjus į vaizdą, visos jos rudos atrodo, tepant ant riešo sunku suprasti, o ir laiko nėra. Na ir ką - pataikiau 100 procentų smile.gif

Man irgi buvo panasiai tik atvirksciai gavosi, vasara ziurinejausi pudros prie idegio, tai intuityviai pasibandziau viena is Max Factor Whipped Creme Foundation pudru su gelsvumu (konsultante primygtinai siule kazkokia kita, neutralia), ir idealiai tiko mano odai, pasiziuriu, spalva - golden, 75 nr. biggrin.gif itariu ji pagal MAC butu is tu golden/olive kategorijos.

Beje, zinojot kad MAC kosmetika jau prekiaujama Lietuvoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 22 gruodžio 2014 - 11:12
QUOTE(Hiver @ 2014 12 22, 12:10)
Beje, zinojot kad MAC kosmetika jau prekiaujama Lietuvoje?

Kiek žinau Douglas Vilniuj pradėjo... O gal dar kas nors?
Atsakyti
bytte, maciau kad figuros tipo temoje manes sio bei to klausei. Velokai pastebejau, bet atsakiau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2014 12 22, 12:21)
Kiek žinau Douglas Vilniuj pradėjo... O gal dar kas nors?

Taip taip Douglas drinks_cheers.gif kitur niekur manau nera, ir tikrai greitai nebus. smile.gif Reikes pasiplanuot prie progos uzsukt kai busiu Vilniuj. rolleyes.gif
Atsakyti
Kalbejot apie juoda spalva devincius zmones. Prisiminiau viena atveji, vaiksciojau kazkuria diena po lapatyna ir atejo kazkokia, matyt pardavejos kolege, ir pradejo klausineti ka si grazaus turinti. Si rodo ir viena ir kita, toji sako, "ne, tik juoda. Tik juoda." Pardaveja jau iesko juodu, pirkeja nusivylusi kad nieko grazaus is juodu nemato. Pardaveja vel uzsimirsusi pasiulo kazka grazaus bet nejuodo. Pirkeja grieztu tonu uzkirto: "Ne! Nejuodas! Turi buti juodas. Juoda renkasi STIPRIOS asmenybes." Vos nesusijuokiau garsiai. biggrin.gif Ji man labiau primine nervinga ir susireiksminusia asmenybe negu stipria.

Reikėjo pasakyt, kad anaiptol - visos stiprios asmenybės rengiasi fuksijos spalva. Sakyk, juodų gatvėj daug, o tikrai stiprių asmenybių juk labai mažai. Jos linkę išsiskirti.

Paskui gal tą bobą iš tolo matytum lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo, iziuret sunkoka... Bet va toj kur su dryzuota bliuskute man odoj jauciasi toks lyg link persiko atspalvis. g.gif  Zodziu plaukai kaip ir salti, o del odos nesu tikra. O clear winter spalvos kaip tau? smile.gif

IMHO netempiu CW spalvų, bet šiaip nelabai ką ten ir matavausi apart juodos/baltos. Tai jai juoda nesuprasi ar netinka, ar jau "padėvėta", tai su balta visad nedraugavau (na ta akinamo baltumo), o juoda/balta išvis baisiai. Tai CW net nesvarstau, jai jau ir būčiau šaltas tipas, tada gaučiausi LSu, ibo išbluksi CW paletė = LSu paletė.

Galiu tas paletes kur sumest, kur nenukenčia kokybė, nes kai metu į fotki ar kur kitur, kažko man sumažina.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 12 15, 13:18)

Žiek užmačius buvau parkas tokios spalvos kaip raištukai batų... ale kur nepasakysiu, be to atrodysi kaip girininkė biggrin.gif . Nebent rožine pagražintum tongue.gif Bet šiaip man prie tokių vos ne poledinei žūkliai skirtų batų, norėtusi tokio stiliaus ir striukės.

Spalviškai man amžina bėda su rudais batais, amžiais prie nieko netinka... nes matyt vis ne tokia ruda tų batų, kad derėtų net ir prie tos pačios mėlynos doh.gif . O dar ten atitaikyt rudos spalvos batų tepalą be šansų, tai gaunas jokio skirtumo kaip kokius žalius turėt. Tai sakiau nebepirksiu rudų batų. Nebent kokius biežinius.

Atsakyti
radau spalvas prie skirtingų spalvų batų vyrams, bet gerai bus ir mums pamąstymui apie palto spalvą renkantis kažką neutralaus:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
info daugiau iš čia

o čia rudi, vos ne prie visko tinka... tik kažkaip tokių rudų retokai, čia tokie ryžai rudi sakyčiau.
Atsakyti