Pavasariams sako, kad trikampių raštai tinka, juolab skandinavų daug tokių ir yra Tai ir mezgasi sau, briedį vieną antrą įterpdami
Gal jus ir teisios, as kazkaip apie ziemas pagalvojau.
QUOTE(Hiver @ 2014 12 04, 19:24)
Gal jus ir teisios, as kazkaip apie ziemas pagalvojau.
Į tuos megztinius žiūrint visi apie žiemas galvoja, jie gi baisiai šilti
Ziurinejau paletes su burbuliukais ir netiketai atkreipiau demesi:
Va kokie skirtumai:
Kazin, kuria imt uz teisinga?
Va kokie skirtumai:
Kazin, kuria imt uz teisinga?
Ziuriu tokiu kaip ta antra yra zymiai daugiau, faktiskai tokios ir dominuoja... ta pirma gal bus kokia koreguota?
QUOTE(Hiver @ 2014 12 09, 13:45)
Ziuriu tokiu kaip ta antra yra zymiai daugiau, faktiskai tokios ir dominuoja... ta pirma gal bus kokia koreguota?
Pirmoji be to, kad su faktūra, dar turi daugiau žalumo (jei monitorius neapgauna). Kažkur skaičiau, kad SSu žalumas tinka. O ir pati jaučiuosi kiek "pažaliavus" Užtai man violetinės ir pilkai rausvos spalvos labai tinka - susigroja.
QUOTE(kuti kuti @ 2014 12 09, 14:31)
Pirmoji be to, kad su faktūra, dar turi daugiau žalumo (jei monitorius neapgauna). Kažkur skaičiau, kad SSu žalumas tinka. O ir pati jaučiuosi kiek "pažaliavus" Užtai man violetinės ir pilkai rausvos spalvos labai tinka - susigroja.
Turi turi zalumo... Apskritai, visos spalvos kazkokios ivairesnes, aiskiau suvokiamos, labiau "matosi" ta spalva. O pas ana lyginant su sita tai toks jausmas kaip butu keliu spalvu isvestines idedant truputi pilkos, truputi baltos, su fotosopu.
Papildyta:
Dar rudeniukams tokia radau:
Soft autumn
palyginimui senoji be fakturos
True autumn
be fakturos
Papildyta:
True summer radau - nieko sau skirtumas ypac zalia spalva. Ir "normali" violetine ideta.
fakturine
senoji
Papildyta:
Bright spring
fakturine
be fakturos
Žinai ką, rask light spring. Aš saviškę gyvai mačius, tai gal galėsiu ką pasakyt Kokio braito tai mažiausias skirtumas - faktūrinės šiltesnės, o čia ar taip, ar taip šiltos ir ryškios
Papildyta:
Man atrodo, kad nefaktūrinės yra tikresnės, dabar galvoju. Faktūrinių net fonas yra margas, su pilku, ir daugiau šiltas, o ant spalvų dar yra baltos, tipo faktūra - taigi ir spalvos šviesesnės, murzinesnės ir šiltesnės, negu turėtų būti.
Man atrodo, kad tos nefaktūrinės - tai paletės, skirtos parodyt sezonų spalvas, o faktūrinės - tiesiog produkto foto. Ten buvo kažkokia firma, kur ar tai maišiukus tokius spausdino, labai patogu, rankinuky nešiojiesi ir visada turi. Tai gal čia tos firmos gaminiai?
Papildyta:
Man atrodo, kad nefaktūrinės yra tikresnės, dabar galvoju. Faktūrinių net fonas yra margas, su pilku, ir daugiau šiltas, o ant spalvų dar yra baltos, tipo faktūra - taigi ir spalvos šviesesnės, murzinesnės ir šiltesnės, negu turėtų būti.
Man atrodo, kad tos nefaktūrinės - tai paletės, skirtos parodyt sezonų spalvas, o faktūrinės - tiesiog produkto foto. Ten buvo kažkokia firma, kur ar tai maišiukus tokius spausdino, labai patogu, rankinuky nešiojiesi ir visada turi. Tai gal čia tos firmos gaminiai?
QUOTE(Noa @ 2014 12 09, 19:02)
Žinai ką, rask light spring. Aš saviškę gyvai mačius, tai gal galėsiu ką pasakyt Kokio braito tai mažiausias skirtumas - faktūrinės šiltesnės, o čia ar taip, ar taip šiltos ir ryškios
Papildyta:
Papildyta:
Nerandu. Neradau nei dark winter, nei dark autumn - maciau vakar inc apacioj galvoju rasiu idesiu su jos spalvom gal susimyles parasyti zodeli bet neradau... Bet as taip chaotiskai ieskau, gal eitu kokia sistema atsekt?
Va dabar palyginimui True summer, per viduri idejau ta keturkampine, kur pas mus pirmam puslapyje yra. Kazin, kuriai ji artimesne
O tuos drobinius maisiukus as irgi prisimenu, kazkuri buvo cia temoj idejus, bandziau nesekmingai ieskot, mielai i juos paziureciau dar karta.
Aš turiu užsiseivinusi, trūksta tik LSp ir DA. Tik ten didelės tos paletės. Taip sakyčiau atspausdintos ant akvarelinio ar kaip ten su faktūra popieriaus ir nuskanuotos. Tie pamažinti variantai abu kiek kitaip atrodo. Matyt vieni blūrino, kiti "ryškino", abu variantai kiek į šona. Vėliau kiek ieškojau pradinio varianto neberadau, bet matyt yra kažkur.
Aš sau spalvas su pipete "kabinau" ties vietom, kur be šešėlių. Ne visas aišku... True Summer geltona bandžiau, tai tikrai ji sakyčiau ne tokia geltona, kaip faktūriniam čia dėtam , sakyčiau tokia kaip faktūriniam Soft Summer variante labiau. Na įsivaizduokit šaltą geltoną su lašeliu pilkos, gaunas link žalumo kažkokia fe spalva.
Aš sau spalvas su pipete "kabinau" ties vietom, kur be šešėlių. Ne visas aišku... True Summer geltona bandžiau, tai tikrai ji sakyčiau ne tokia geltona, kaip faktūriniam čia dėtam , sakyčiau tokia kaip faktūriniam Soft Summer variante labiau. Na įsivaizduokit šaltą geltoną su lašeliu pilkos, gaunas link žalumo kažkokia fe spalva.
QUOTE(Dilukai @ 2014 11 26, 12:57)
Čia jau klano uniforma nieko nepadarysi su ta juoda, ypač vyrams
Mano tėis neturi nei vieno juodo rūbo, nors nei kokis modistas, nei ką. Jo net batai rudi. Manau vyrai juodai rengiasi tiek pat kaip ir moterys, ir tai mayt psichologinis aspektas. Juk juoda - kompleksuotųjų spalva.
QUOTE(Hiver @ 2014 12 01, 13:03)
bytte, kaip vadinasi tas kenksmingasis raudonu dazu ingredientas? Paziuresiu ant etiketes ar jis yra.
O gal kartais turetai kokiu nuotrauku ne is testavimo su spalvom, o siaip is gyvenimo, is kasdienybes, kad ir su makiazu, kur prie dienos apsvietimo butu?
O gal kartais turetai kokiu nuotrauku ne is testavimo su spalvom, o siaip is gyvenimo, is kasdienybes, kad ir su makiazu, kur prie dienos apsvietimo butu?
Nepamenu
Nelabai turiu nuotraukų, seniau aš paveiksluodavau, tai kartais ir mane kas nupaveiksluodavo fotiką perėmęs. Vėliau MB naują fotiką rinko, mol kad patogus būtų, bet toks š... kad ir aš nebefotkinų. O su išmaniaisiais nedraugaujam, tai nuotraukų pas mus šnipštas. Radau tokią gan tikrovišką, bet su juoda apranga. Nu bet ten irgi ne fontanus įžiūrėt eina.
ir iš šios vasaros
kad akys matytusi be šansų, neturiu tokių foto
QUOTE(bytte @ 2014 12 11, 09:45)
Na įsivaizduokit šaltą geltoną su lašeliu pilkos, gaunas link žalumo kažkokia fe spalva.
Radau tą spalvą
QUOTE(bytte @ 2014 12 11, 10:17)
Mano tėis neturi nei vieno juodo rūbo, nors nei kokis modistas, nei ką. Jo net batai rudi. Manau vyrai juodai rengiasi tiek pat kaip ir moterys, ir tai mayt psichologinis aspektas. Juk juoda - kompleksuotųjų spalva.
Tai dabar tu nori pasakyt, kad visos Paryžiaus bobos yra kompleksuotos? Ir visos manekenės per visokias madų savaites? Ir visokie aktoriai beigi muzikantai?
Nea Aš tai sakyčiau - dvasingų visokių. Į "aną pasaulį" orientuotų Nes tikrai didesnis šansas sutikti juodai apsirengusį dizainerį arba kokį ten artistą, negu statybininką
O kita vertus... Na gal, jei tu nuolat madų pasauly ar tai mene sukiesi, išmanai spalvos reikšmę, tau ji itin svarbi, bijai nepataikyt, blogai atrodyt - gal ir užsikompleksuoji. O kai nei giliniesi, nei tau rūpi, kaip tu ten atrodai, esi pats sau labai gražus, jokio dvasingumo niekam nešti nepretenduoji - tai rengiesi sau ką nors kitą, kas nesitepa, ir tiek