Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

šitam puslapyje vyrų paletės ir šiame psl. yra tik 10 tipų, ta prasme nėra atskirai rudens su pavasario įtaka ar pavasario su rudens, tik pavasaris-ruduo. Čia tipo ir tiek užtenka biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 25, 10:51)
Gėlytės tai pofig, o visa kita, kaip koks bernas. Visgi skirtumas yra kaip kuris rengiasi. Maniškis manau, kai užaugs bus pamaiva kvadratu. Nuo mažumės labai svarbu jam ką vilktis.

Ui neee, pas mus taip niekada nebus. Mūsų mažius labiausiai iš visos šeimos kreipia dėmesį, kaip rengtis, o tai reiškia, kad mato, ar juodus batus užsidėjo, ar žalius, ir turi nuomonę, kurių labiau norėtų, nes visi likę ima pirmus biggrin.gif
Aš to sąmoningai išvengiau, nes labai tokių diedų vengiu, ir turėjau tokį kadrą, kuris baisiai norėjo mane vesti - nafig, netekėjau biggrin.gif Labai man reikia paskui su diedu dėl vietos spintoje kovoti, ir taip *** niekas netelpa lotuliukas.gif

Pas mus šeimoj aš pasakau, kas kam tinka ir kam ką mautis, ir tokia yra tvarka didis.gif
Vienas tik diedas nelabai klauso, ir todėl eina kartais į darbą kaip nuo kalno nulipęs lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2014 11 25, 12:26)
šitam puslapyje vyrų paletės ir šiame psl. yra tik 10 tipų, ta prasme nėra atskirai rudens su pavasario įtaka ar pavasario su rudens, tik pavasaris-ruduo. Čia tipo ir tiek užtenka biggrin.gif ?

Ir man atrodo, kad jiems gana. Verslo paletės, tai kas ten - kostiumas, šlipsas ir marškiniai. Ir lai žino, kokie tinka, kokie ne biggrin.gif

Realiai niekam tos perplonintos ištobulintos kiekvienam individualios paletės nereikalingos, nes parduotuvėse nėr tiek atspalvių rūbų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 lapkričio 2014 - 14:07
QUOTE(Noa @ 2014 11 25, 15:06)
Pas mus šeimoj aš pasakau, kas kam tinka ir kam ką mautis, ir tokia yra tvarka
Vienas tik diedas nelabai klauso, ir todėl eina kartais į darbą kaip nuo kalno nulipęs lotuliukas.gif
Ir man atrodo, kad jiems gana. Verslo paletės, tai kas ten - kostiumas, šlipsas ir marškiniai. Ir lai žino, kokie tinka, kokie ne biggrin.gif

Realiai niekam tos perplonintos ištobulintos kiekvienam individualios paletės nereikalingos, nes parduotuvėse nėr tiek atspalvių rūbų...

Pas mus šeimoje aš irgi guru didis.gif , net dukra mano nuomonės klauso. Tiesa visi turi savo nuomonę kaip nori atrodyti. Bet mažius ryškiai ne į tėti, tėtis kad ir turi noro "puoštis", ale supratimas ... į spinta lengvai telpantis ir nuo juodos toli neišėjęs.

Tame pusl. ir moterims tik 10 variantų.
Atsakyti
Mano tėvas irgi tik juodą biggrin.gif Nors šiaip architektas ir galėtų supratimą turėt, bet jam pofig.

Aš, aišku, pati anaiptol ne stiliaus guru, kitaip čia nesėdėčiau, tai tam man ir reikalingi diedai nefyfinai biggrin.gif Kitaip pasimesčiau, kas čia namuose boba biggrin.gif
Atsakyti
Čia jau klano uniforma nieko nepadarysi su ta juoda, ypač vyrams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 00:16)
Tą Blake's matuojasi ir vasaros tipų testuotojos, ši man atrodo cool summer  smile.gif

Ant jos grazu. smile.gif
O as nusipirkau Maybelline raudona... Pleasure Me Red bigsmile.gif lotuliukas.gif Nors sakiau kad jau ta tai tamsi man jausiuosi kaip retro ledi su juo ar gote... Bet kazkaip istrigo byttes nuomone kad vasarelems ji tinkama, paskui dar pamaciau kad ji laikoma dupe to MAC lupdazio Russian red ar kaip ten jis... ir nusprendziau isigyt, pasinaudojant nuolaidom Droge. Taciau dar nedristu bandyt, tik pasiemu atsidarau, pasiziuriu ir vel uzdarau. blush2.gif lotuliukas.gif Tegul buna kol kas lotuliukas.gif gal kada istaikysiu proga. biggrin.gif

bytte, kaip vadinasi tas kenksmingasis raudonu dazu ingredientas? Paziuresiu ant etiketes ar jis yra.

QUOTE(bytte @ 2014 11 21, 10:45)
Žiek camel man irgi taip ne ah... gal taupe net geriau. Tai kur man lyst g.gif
Kažkaip prisiminiau Inc mergytę, kuri yra BSp ir dar SSu kur atrodė, ir gavosi BSp krūva moterų... tiesiog pamastymai. Juk dėl mano šaltumo tik Inc kilo abejonių.

O gal kartais turetai kokiu nuotrauku ne is testavimo su spalvom, o siaip is gyvenimo, is kasdienybes, kad ir su makiazu, kur prie dienos apsvietimo butu?

QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 12:22)
Ant rankos matosi, ar harmoningai dera su tavo odos spalva, o kartu ir ar storai dengia.

Bet man kiek pastebejau visai kitaip ta spalva atrodo kai as ja ant rankos tepu ir kai ant lupu. Buna ant rankos ji atrodo lyg per ruda, o ant lupu visai normaliai. Arba ant rankos tokia naturali rozine o ant lupu kazkokia pamelus, vos ne alyvine.
Ku daryt? unsure.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 15:19)
O aš šiandien pratęsiau lūpdažių paieškas. Kai taip netikėtai atradau tinkamą raudoną, užsimaniau ir savo nude pagaliau vienąkart surasti. Įkvėpta minties, kad mano "pure red" yra su ruda, atsiminiau savo ankstyvos jaunystės mėgstamiausią lūpdažį, "Pupa" firmos, būtent rudą, riebios konsistencijos. Na ir išėjau ieškoti panašaus. Man visi nude, kur su lašeliu rausvos, yra kažkokie pablyškę, dauguma - per šviesūs, dauguma rudų lūpdažių - arba per tamsūs, arba per taupe (per šalti). Reikėjo tokio, kuris būtų vidutiniško tamsumo rudas, bet ne kakavinis, be lašelio rausvos, su lašeliu geltonos, bet ir nenušviesintas.
Su Dioru, užteptu ant rankos, atitaikiau beveik identiškos spalvos, gal vos vos šaltesnį, perpus pigesnį ir tokį pat riebų Artdeco - Color Lip Shine 83. Tas dešinėj pusėj viršutinis.

http://perfumeriawik...ment/9694-l.jpg

Dažnai mane barėt, kam tepuosi rudus lūpdažius, kai jie būdavo raudoni ar rausvi. O kaip atrodo, kai lūpdažis iš tiesų rudas? Man tai vis tiek mistika  unsure.gif

Galimas daiktas kad tie rausvi su rudumu buvo is rudens paletes, o tiesiog ruda gali buti atitinkamo atspalvio pavasarine ruda. Nes siaip jau dauguma raudonu ir roziniu jeigu jos su nemaza doze rudos ar ryzos (net jeigu jie del savo skaidrumo tik ant lupu toki efekta sukuria) is esmes yra rudenines raudonos. Cia tiesiog pamastymai. ax.gif

Zinau situos Artdeco lupdazius, isidemejau juos kad labai malonus, riebus, ziemos salciams idealus variantas turetu but. thumbup.gif

O is Pupos atsirade kazkokie naujos linijos, man Kosmadoj konsultante labai siule isbandyt Pupa I'm:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 gruodžio 2014 - 12:24
Aš penktadienį bimbinėjau po eurokos ir nusipirkau Belaton lūpdažį 10nr. Spalva ir konsistencija mane pavergė biggrin.gif Bandžiau paieškot internete kaip atrodo, bet nerandu.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 12 01, 13:39)
Aš penktadienį bimbinėjau po eurokos ir nusipirkau Belaton lūpdažį 10nr. Spalva ir konsistencija mane pavergė  biggrin.gif Bandžiau paieškot internete kaip atrodo, bet nerandu.

O isvis koks Belaton firmos internetinis puslapis? Jie lenkai ar ne? Turetu but koks nors belaton.pl ar panasiai... sugalvojau paieskot tai isvis nieko apie juos net nerandu isskyrus skelbimus vinted ir mainyk. unsure.gif
Atsakyti
Irgi nerandu. Kokie užsislaptinę...
Atsakyti
Kaip manot kokiam tipui geriausia tokie megstiniai su norvegiskais motyvais?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 12 03, 10:39)
Kaip manot kokiam tipui geriausia tokie megstiniai su norvegiskais motyvais?

http://ak2.polyvorei...7EJQ/size/y.jpg

gal pavasariui?
Atsakyti
kalbant tik apie rasta
tai is idetu pavyzdziu, desinysys megztuko rastas tiktu pavasariams (gaunasi tokie dideli colorblokai, man rudeniui tokie dideli spalvoti "plemai" visiskai netika) ir gal dar ziemoms, nes daug kontrasto..
o desinysis variantas turbut vasaroms. man SA taip pat tiktu. Tas smulkus rastelis kaip pamurzinimai gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 03 gruodžio 2014 - 14:59