QUOTE(Noa @ 2014 11 21, 20:38)
Įdomu būtų tave pamatyt su jomis, o tai mes galim skirtingas spalvas taip vadinti
Katinas BSp? Kuzys katinas? Nugis niekaip ne Kuzys yra šaltas, jis yra mėlynas su baltu o akys žalios.
Principe, jie galėtų būti abu to paties tipo - šalti, o akys pošiltės Aišku, diskutuotina, kokios tos jų akys, bet žalia iš esmės yra šiltesnė už mėlyną. Man atrodo, jei taps aišku, kas yra Kuzys, tai taps aišku ir kas mano vaikas
Šaltas, kontrastingas, bet ne per daug, žalios akys, puikiai tinka katino pilka Būtų juodai baltas, būtų kažkuri žiema... Būtų, aišku, clear winter, ibo žalios akys kitoms žiemoms nepriklauso. Žiema su vasaros įtaka.
O tai kas yra pablukintas clear winter variantas? Ne cool summer?
Katinas BSp? Kuzys katinas? Nugis niekaip ne Kuzys yra šaltas, jis yra mėlynas su baltu o akys žalios.
Principe, jie galėtų būti abu to paties tipo - šalti, o akys pošiltės Aišku, diskutuotina, kokios tos jų akys, bet žalia iš esmės yra šiltesnė už mėlyną. Man atrodo, jei taps aišku, kas yra Kuzys, tai taps aišku ir kas mano vaikas
Šaltas, kontrastingas, bet ne per daug, žalios akys, puikiai tinka katino pilka Būtų juodai baltas, būtų kažkuri žiema... Būtų, aišku, clear winter, ibo žalios akys kitoms žiemoms nepriklauso. Žiema su vasaros įtaka.
O tai kas yra pablukintas clear winter variantas? Ne cool summer?
Man pačiai įdomu, bet nesigauna foto:arba visai raudonuoja oda, arba nugeltonuoja . camel netinka tokia, jau tikrai geriau kokia nors taupe. O šiaip aš į veida nežiūriu kai spalvas matuoju, tiesiog lapatyne ranką dedu per visas kokias smėlines/biežines ar panašiai, kol randu varianta. O tas mano rastas variantas kažkoks toks, irgi įvardijamas kaip camel.
Jo tikriausiai jie vieno spalvinio tipo (sūnus ir Kuzius)... gal gali katina pratestuot su kokia oranžine , ar salotinę...
Ne-a clear winter pablukęs variantas yra light summer , kažkada dar paletes dėjau sugrupuotas. Cool summer yra pablukęs variantas cool winter.
Papildyta:
QUOTE(pear @ 2014 11 23, 15:56)
Labas,
gal turit minčių, kas galėtų būti ši mergaitė?
akys pilkos, turi šiek tiek rudos.
gal turit minčių, kas galėtų būti ši mergaitė?
akys pilkos, turi šiek tiek rudos.
taip lyg ir į softą panašu, ruduo ar vasara sunku pasakyt, striukytė lyg vasarinė... tinka. Be to IMHO vasarėlėms labiau balta tinka, nei rudeniams.
O mokykloje kokios spalvos viršus? aš tokį lavai šviesų truputį rausvai oranžinį matau, ale krevetės spalvos, kur testinis variantas SA ar LSp? jai taip, tai SSu mergaitė tikriausiai gali būti.