Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Noa @ 2014 11 21, 20:38)
Įdomu būtų tave pamatyt su jomis, o tai mes galim skirtingas spalvas taip vadinti smile.gif

Katinas BSp? Kuzys katinas? Nugis niekaip ne g.gif Kuzys yra šaltas, jis yra mėlynas su baltu o akys žalios.
Principe, jie galėtų būti abu to paties tipo - šalti, o akys pošiltės biggrin.gif Aišku, diskutuotina, kokios tos jų akys, bet žalia iš esmės yra šiltesnė už mėlyną. Man atrodo, jei taps aišku, kas yra Kuzys, tai taps aišku ir kas mano vaikas biggrin.gif
Šaltas, kontrastingas, bet ne per daug, žalios akys, puikiai tinka katino pilka biggrin.gif Būtų juodai baltas, būtų kažkuri žiema... Būtų, aišku, clear winter, ibo žalios akys kitoms žiemoms nepriklauso. Žiema su vasaros įtaka.
O tai kas yra pablukintas clear winter variantas? Ne cool summer? lotuliukas.gif

Man pačiai įdomu, bet nesigauna foto:arba visai raudonuoja oda, arba nugeltonuoja doh.gif . camel netinka tokia, jau tikrai geriau kokia nors taupe. O šiaip aš į veida nežiūriu kai spalvas matuoju, tiesiog lapatyne ranką dedu per visas kokias smėlines/biežines ar panašiai, kol randu varianta. O tas mano rastas variantas kažkoks toks, irgi įvardijamas kaip camel.
Jo tikriausiai jie vieno spalvinio tipo (sūnus ir Kuzius)... gal gali katina pratestuot su kokia oranžine biggrin.gif , ar salotinę...
Ne-a clear winter pablukęs variantas yra light summer dirol.gif , kažkada dar paletes dėjau sugrupuotas. Cool summer yra pablukęs variantas cool winter.
Papildyta:
QUOTE(pear @ 2014 11 23, 15:56)
Labas,

gal turit minčių, kas galėtų būti ši mergaitė?
akys pilkos, turi šiek tiek rudos.

taip lyg ir į softą panašu, ruduo ar vasara sunku pasakyt, striukytė lyg vasarinė... tinka. Be to IMHO vasarėlėms labiau balta tinka, nei rudeniams.
O mokykloje kokios spalvos viršus? aš tokį lavai šviesų truputį rausvai oranžinį matau, ale krevetės spalvos, kur testinis variantas SA ar LSp? jai taip, tai SSu mergaitė tikriausiai gali būti.
Atsakyti
Ai, manau, laikysiu aš, kad tas mano bernas - tarp cool summer ir soft summer. Juo labiau, kad žiūrint iš pirkėjo internetu pozicijos, ne kažkoks jau ten ir skirtumas - a tep, a tep grindų skudurai, pilki plius žali - jam žali geriau gal, negu mėlyni, nes akys žalios. Gal tai ir galima laikyti rudenio įtaka...

O mergytė man vasariniukė, gal softukas?

Žo, aš spėju, kad šiandien spėjamieji visi yra soft summer biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 lapkričio 2014 - 20:09
QUOTE(bytte @ 2014 11 24, 20:24)

taip lyg ir į softą panašu, ruduo ar vasara sunku pasakyt, striukytė lyg vasarinė... tinka. Be to IMHO vasarėlėms labiau balta tinka, nei rudeniams.
O mokykloje kokios spalvos viršus? aš tokį lavai šviesų truputį rausvai oranžinį matau, ale krevetės spalvos, kur testinis variantas SA ar LSp? jai taip, tai SSu mergaitė tikriausiai gali būti.

Jo, ten tokia švelni krevetinë, tai netinka ji? Man savam vaikui viskas grazu smile.gif įtariau, kad ji vasara. Šiandien naujus akinukus rinkomės, taip jai tiko tokie pridusę mėlyni, bet użsispyrusiai išsirinko raudonus.
Reikės suaipażint su soft summer spalvom. Kol vaikas, viskas tinka, bet reikia savo spalvas atrasti.
Atsakyti
Apie mergaitę ir aš pagalvojau, kad vasara. Kuri, tai nesiimu spėt biggrin.gif Mane tos violetinės spalvos rūbeliai iki tokios minties atvedė
Atsakyti
O yra kazkoks tipas, kuriam tik vienam nuo saulės plaukai sruogelėm blunka? smile.gif jai, kaip ir tėvui, vasarâ abu kaip nusidazę plaukus.
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2014 11 24, 20:23)
O yra kazkoks tipas, kuriam tik vienam nuo saulės plaukai sruogelėm blunka? smile.gif jai, kaip ir tėvui, vasarâ abu kaip nusidazę plaukus.

Mano true spring pana toks jausmas gimė net su sruogelėm lotuliukas.gif Na bet vasarą dar labiau paryškėja
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2014 11 24, 21:15)
Jo, ten tokia švelni krevetinë, tai netinka ji? Man savam vaikui viskas grazu smile.gif įtariau, kad ji vasara. Šiandien naujus akinukus rinkomės, taip jai tiko tokie pridusę mėlyni, bet użsispyrusiai išsirinko raudonus.
Reikės suaipażint su soft summer spalvom. Kol vaikas, viskas tinka, bet reikia savo spalvas atrasti.

Tikt tai tinka, vaikas gi smile.gif. Tik ji su ta spalvyte būtent ir atrodo labai šalta, vos ne cool summer, manau nes spalva šilta.

atsargiai reik supažindint, ibo labai nusivilti gali pamačiusi paletę, geriau tik atskiras spalvytes prakomentuot. Bent jau maniškė liko nesužavėta pamačiusi pilną paletę... o dabar jau visai susigyveno. Tarkim patinka kažkokia raudona, na ir aiškini - reik kad būtų truputi kitokio atspalvio, nei ši raudona biggrin.gif .

sruogytės SSu tinka, bet nežinau kas taip blunka...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kad dažyti sruogelėmis, tai vasarom rekomenduoja, ir tiktai.
Atsakyti
Soft summer paletė graži:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 24 lapkričio 2014 - 21:32
Nieko tokia... Tinka visokios smulkios gėlytės, kas mažoms mergaitėms patinka. Dideliems bernams ir katinėliams tai pofig biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 24, 22:47)
Nieko tokia... Tinka visokios smulkios gėlytės, kas mažoms mergaitėms patinka. Dideliems bernams ir katinėliams tai pofig biggrin.gif

Gėlytės tai pofig, o visa kita, kaip koks bernas. Visgi skirtumas yra kaip kuris rengiasi. Maniškis manau, kai užaugs bus pamaiva kvadratu. Nuo mažumės labai svarbu jam ką vilktis. Turi polinki į gan ryškias spalvas, džiamperius, kartais kai išsirenka, net pačiai keista, net marginimas kaip pavasariams tinka. Va papirkau papigiai geltoną džemperį. Na galvoju pofig kad žiemos geltona, vaikas gi, sueis (ibo geltona jam patinka)... tai pasirodo kad ne tokia geltona doh.gif . Klausiu kodėl netinka? atsakymas - suprask per ryški, intensyvi spalva.

Atsakyti