QUOTE(bytte @ 2014 11 21, 10:45)
Žiek camel man irgi taip ne ah... gal taupe net geriau. Tai kur man lyst
Aš kažkaip pagalvojau pagalvojau, katinas tai BSp... lyginant abu - dera. Nes akys tai nežinau... iš tolo žydros, iš arti visai žalios... be to BSp turi savybę maskuotis pagal kažką. Plius BSp yra šalčiausi iš pavasarių, nes žiema šaltesnė už vasarą. be to morkos jiems netinka nei keptos, nei šviežios, jai jau galvot kad aš pavasaris, mane jos bjauroja, apart tos nenormaliai ryškios red orange. Mano sūnaus tai nelabai, bet vis vien vargas - nuperki red orange maikutę, išskalbi pora trejeta kart, ir ji tiesiog oranžinė lieka, visai nepuošiančia spalva. Kažkaip prisiminiau Inc mergytę, kuri yra BSp ir dar SSu kur atrodė, ir gavosi BSp krūva moterų... tiesiog pamastymai. Juk dėl mano šaltumo tik Inc kilo abejonių.
Įdomu būtų tave pamatyt su jomis, o tai mes galim skirtingas spalvas taip vadinti
Katinas BSp? Kuzys katinas? Nugis niekaip ne
Kuzys yra šaltas, jis yra mėlynas su baltu o akys žalios.
Principe, jie galėtų būti abu to paties tipo - šalti, o akys pošiltės
Aišku, diskutuotina, kokios tos jų akys, bet žalia iš esmės yra šiltesnė už mėlyną. Man atrodo, jei taps aišku, kas yra Kuzys, tai taps aišku ir kas mano vaikas
Šaltas, kontrastingas, bet ne per daug, žalios akys, puikiai tinka katino pilka
Būtų juodai baltas, būtų kažkuri žiema... Būtų, aišku, clear winter, ibo žalios akys kitoms žiemoms nepriklauso. Žiema su vasaros įtaka.
O tai kas yra pablukintas clear winter variantas? Ne cool summer?
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 12:22)
Aš BSp? Tai, kad aš dažnai keliu tą klausimą, nereiškia, kad man norisi būti tuo tipu - man tik periodiškai kyla abejonės, ir norisi jas išsklaidyti. Rudeniui artimas tipas man labiau prie "dūšios". Oranžinės įvairios man neblogai tinka, nors... gal čia įsikalbėjimas, nes jos ėmė "tikti", kai "sužinojau", kad esu WSp?
Žinok, visiškai nesutikčiau. Aš suprantu tavo pasimėtymus tarp rudens ir pavasario. Juodos nelabai išveži. Grynos, jei be špakliaus
Be to, tu pastoviai nukosiačili į rudenį, ir jei būtumei BS, atrodytum stačiai baisiai. O baisiai neatrodai, gal ir gali atrodyt geriau, bet neatrodai visai ne į temą. Aš su tokiom ryžom spalvom atrodau tragiškai, man jos per šiltos. O tau, jei per daug tos murzės rudos - gal imi biskutuką prarast gaivumą, bet bendroj sumoj tikrai žiūrėti galima. Prie mažų kiekių rudos išvis nieko neprarandi.
O ta oranžinė kad kam tiktų visai normaliai, tai aš išvis nežinau. Manau, kad ji iš tų spalvų, kurios jei ir yra paletėje, tai turi būti naudojamos vis viena nedideliais kiekiais, kaip ten kokiai sagei ar raštui ant suknelės padalkos... Ir tai turbūt rudeniui.
Gi ir tikrai nuo senų laikų būdavo laikoma, kad oranžinė tinka tik smarkiai įdegusioms tamsaus gymio babcėms, taigi dėėp autumn, taip suvokiu... Ir tas "morkos testas" gi nereiškia, kad labai tinka. Tik katras bjauriau