Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 19:40)
Iš principo labai jau atpažįstamas rinkinys  drinks_cheers.gif O tas raudonas toks link oranžinio? Ant tavęs jis kaip raudonas atrodo? O neutralusis ne šaltokas?

Aha link oranžinumo. bigsmile.gif Ir ant manęs jis gan tamsus ir į raudonumą.Nufotkinčiau ant savęs, bet turiu "gražią" pūslelinę... O neutralus truputuką šaltokas. Tai ant veido dedu pilną make up'ą arba ant viršaus to lūpdažio tą lūpų blizgį Nars Orgasm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 21 lapkričio 2014 - 18:52
QUOTE(bytte @ 2014 11 21, 10:45)
Žiek camel man irgi taip ne ah... gal taupe net geriau. Tai kur man lyst g.gif
Aš kažkaip pagalvojau pagalvojau, katinas tai BSp... lyginant abu - dera. Nes akys tai nežinau... iš tolo žydros, iš arti visai žalios... be to BSp turi savybę maskuotis pagal kažką. Plius BSp yra šalčiausi iš pavasarių, nes žiema šaltesnė už vasarą. be to morkos jiems netinka nei keptos, nei šviežios, jai jau galvot kad aš pavasaris, mane jos bjauroja, apart tos nenormaliai ryškios red orange. Mano sūnaus tai nelabai, bet vis vien vargas - nuperki red orange maikutę, išskalbi pora trejeta kart, ir ji tiesiog oranžinė lieka, visai nepuošiančia spalva. Kažkaip prisiminiau Inc mergytę, kuri yra BSp ir dar SSu kur atrodė, ir gavosi BSp krūva moterų... tiesiog pamastymai. Juk dėl mano šaltumo tik Inc kilo abejonių.

Įdomu būtų tave pamatyt su jomis, o tai mes galim skirtingas spalvas taip vadinti smile.gif

Katinas BSp? Kuzys katinas? Nugis niekaip ne g.gif Kuzys yra šaltas, jis yra mėlynas su baltu o akys žalios.
Principe, jie galėtų būti abu to paties tipo - šalti, o akys pošiltės biggrin.gif Aišku, diskutuotina, kokios tos jų akys, bet žalia iš esmės yra šiltesnė už mėlyną. Man atrodo, jei taps aišku, kas yra Kuzys, tai taps aišku ir kas mano vaikas biggrin.gif
Šaltas, kontrastingas, bet ne per daug, žalios akys, puikiai tinka katino pilka biggrin.gif Būtų juodai baltas, būtų kažkuri žiema... Būtų, aišku, clear winter, ibo žalios akys kitoms žiemoms nepriklauso. Žiema su vasaros įtaka.
O tai kas yra pablukintas clear winter variantas? Ne cool summer? lotuliukas.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 12:22)
Aš BSp? Tai, kad aš dažnai keliu tą klausimą, nereiškia, kad man norisi būti tuo tipu - man tik periodiškai kyla abejonės, ir norisi jas išsklaidyti. Rudeniui artimas tipas man labiau prie "dūšios". Oranžinės įvairios man neblogai tinka, nors... gal čia įsikalbėjimas, nes jos ėmė "tikti", kai "sužinojau", kad esu WSp?

Žinok, visiškai nesutikčiau. Aš suprantu tavo pasimėtymus tarp rudens ir pavasario. Juodos nelabai išveži. Grynos, jei be špakliaus smile.gif Be to, tu pastoviai nukosiačili į rudenį, ir jei būtumei BS, atrodytum stačiai baisiai. O baisiai neatrodai, gal ir gali atrodyt geriau, bet neatrodai visai ne į temą. Aš su tokiom ryžom spalvom atrodau tragiškai, man jos per šiltos. O tau, jei per daug tos murzės rudos - gal imi biskutuką prarast gaivumą, bet bendroj sumoj tikrai žiūrėti galima. Prie mažų kiekių rudos išvis nieko neprarandi.

O ta oranžinė kad kam tiktų visai normaliai, tai aš išvis nežinau. Manau, kad ji iš tų spalvų, kurios jei ir yra paletėje, tai turi būti naudojamos vis viena nedideliais kiekiais, kaip ten kokiai sagei ar raštui ant suknelės padalkos... Ir tai turbūt rudeniui.

Gi ir tikrai nuo senų laikų būdavo laikoma, kad oranžinė tinka tik smarkiai įdegusioms tamsaus gymio babcėms, taigi dėėp autumn, taip suvokiu... Ir tas "morkos testas" gi nereiškia, kad labai tinka. Tik katras bjauriau biggrin.gif
Atsakyti
O man oranžinė gi visai tinka biggrin.gif Nors įdegio pas mane visiškas nulis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai aš ir sakau - rudeniui. Apie įdegimą sakau pagal senų laikų kalbas, ne pagal spalvų teoriją. Konkrečiai - mano mama ir močiutė taip šnekėdavo biggrin.gif Mano mama buvo light spring, kaip ir mes su sese, o močiutė, ko gero, warm spring, kaip Erszebeth smile.gif Tai jos abi - ir mama, ir močiutė - labai teigiamai žiūrėjo į visas mėlynos ir aqua rūšis. Mama dar visai mėgo vieną plytinę suknelę, šiltą pilką, žalias. Močiutė dievino derinius - rudas paltas + persikinis šalikėlis, tamsiai mėlynas paltas + aqua šalikėlis, dar turėjo šiltos violetinės skarelių, pilkų visokių...

Juodos nemėgo nei viena, bent jau nesudievino, kaip aš biggrin.gif Ai bet jos nei viena su figūra bėdų neturėjo, abi savo aplinkoje buvo laikomos vau, ypač močiutė, tai joms bepigie dry.gif O oranžinę griežtai smerkė, sakė, kad tinka tik va taip biggrin.gif Taipogi abi labai skersai žiūrėjo į smėlinę ir violetinę, sakė, kad reikia labai individualiai derint, nes iš 100 atspalvių prisiderinsi tik kokį tai vieną smile.gif O tais laikais, kai nieko nebuvo, tai reiškė, kad gavę kur nors tokios spalvos daiktą, kitai nepirks, nes kas ten žino, ar tiks!

Tarp kitko, močiutė dar mėgo gėlėtus raštus, kaip Erszebeth smile.gif Ir lūpdažius su lašu ryžumo. Warmspringai, jie tokie biggrin.gif

Pavasariui tokios bjaurios spalvos per didelė trauma, pas jį ir taip ružavų sočiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 lapkričio 2014 - 09:42
Mano mama - dark autumn, irgi buvo įsitikinusi, kad oranžinė netinka nei jai, nei man biggrin.gif O dabar labiausiai myli tokią palaidinę, rudą su tamsiai oranžinėm kvietkom smile.gif

Dėl savo pačios tipo, tai abejoju, ar pavyks jį nustatyti taip, kad neliktų klaustukų. Čia ko gero bus atvejis, kai tiesa slypi "kažkur tarp" biggrin.gif 12 spalvinių tipų - per mažai norint sugrupuoti visą žmonijos įvairovę. Tik labai apibendrintai, grubiai suskirstant. Be visada bus atvejų, kurie bus ant kažkurių dviejų tipų sandūros, negalėdami pilnai naudotis kažkuriuo vienu ar kitu, bet tuo pačiu galėdami pasinaudoti kažkuo, kas neįeina į tą tipą. Pagal BFAS, kur gerokai daugiau variantų, aš greičiausiai būčiau ultramarine spring, o tai - ir clear, ir warm, viena aišku - kad ne light.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 22, 17:05)
Dėl savo pačios tipo, tai abejoju, ar pavyks jį nustatyti taip, kad neliktų klaustukų. Čia ko gero bus atvejis, kai tiesa slypi "kažkur tarp"  biggrin.gif

Man atrodo, kad galbūt dėl to BFAS ir įvedė tą dar vieną kriterijų. Kadangi jis nėra taip jau labai plačiai išanalizuotas, nėra daug žinančių, ką ten tie tarpiniai žodžiai reiškia, tai niekas ir nesiginčija biggrin.gif O kai visi žino, gaunasi labai daug interpretacijų, visi, kam nepatinka jų tipas, ginčijasi kaip velniai ir finale vis viena nešioja, ką nori, suradę kur nors kokį nors patvirtinimą biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

gal turit minčių, kas galėtų būti ši mergaitė?

akys pilkos, turi šiek tiek rudos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pear: 23 lapkričio 2014 - 14:58
Soft autumn?
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2014 11 23, 15:56)
Labas,

gal turit minčių, kas galėtų būti ši mergaitė?

akys pilkos, turi šiek tiek rudos.

Aš tai neturiu minčių, man trūksta info. Man toks vaizdas, kad ten kažkokia nušiltinta foto. Kažkoks softas arba laitas, nes kontrasto tai nėra, bet koks - sunku pasakyt. Atrodo šiltas, bet kad visa foto kažkokia šilta...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 23, 22:20)
Aš tai neturiu minčių, man trūksta info. Man toks vaizdas, kad ten kažkokia nušiltinta foto. Kažkoks softas arba laitas, nes kontrasto tai nėra, bet koks - sunku pasakyt. Atrodo šiltas, bet kad visa foto kažkokia šilta...

Jo, galbút, čia saulėta diena. Paieškosiu ko nors aiškesnio, ačiū.
Atsakyti
nežinau, ar aiškiau, reikia special fotkint, čia vienur akys aiškesnės, kitur plaukai. Plaukai jos tokio pilkumo daugiau turi, negu aukso.

1
2
čia gal perdaug įdegus
Atsakyti
Dabar tai jau vasarėlė atrodo, gal net ir cool summer smile.gif
Atsakyti