Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

Pala, jau aš susipainiojau. Tai tu bandei Julianą ir Evą, Eva tiko, o Julijana - su blizgučiu?

O jinai bandė Blake ir Julijaną. O ko tada pas ją ta Juliana be jokių blizgučių???

Papildyta:
Ai tfū... Tu sakei - pirmas, tai aš pamaniau, kad toj foto kur keturi lūpdažiai pirmas biggrin.gif O tu turėjai galvoj, kad tavo iš dviejų foto pirmas biggrin.gif
Atsakyti
Dėl lūpdažių... pastebėjau, kad užtepto lūpdažio spalva kiek kitokia nei pakuotėje, todėl visgi reik jį tept. Man labai patiko testavimo variantas - tepi ant servelėlės/popieriaus ir tiesiog žiūri ar tavo paletės spalva. Jai tavo paletės, tai turi viskas susiharmonizuoti užtepus, ir pakankamai rudas ant rudenėlių atrodys raudonas, rusvai ružavas - gaiviai rausvas (pamenat Inc variantą). Aišku reikia atsižvelgt įšviesumą tamsumą, ibo man ne prie širdies šviesesnės spalvos lūpos, nei oda, nors marškinėliai tokie būtų gerai. Toliau kitas variantas (čia mačiau vienam bloge) - imi permatomą plastiką, tepi lūpdažį ant jo ir prisidedi prie odos, nereik tept. Be to aiškiai matosi kiek dengia. Suderinus abu būdus atkrenta poreikis dažyti lūpas, sukti galva dėl spalvos ir t.t.

Aš irgi nesupratau 383 kieno? loreal pink carat? bet foto jis visur man ne skaistus jai ne ant žmonių, arba foto tiek apšviesta kad blizgučių nebesimato. Ir jis pasakyčiau gan silpnai dengia:
Pink Carat pirmas
Blizgučiai šiaip turi savybę atspindėti šalia esančia spalvą, bet būtų keista, kaip gelsvi blizgučiai galėtų atspindėti kažką violetinio ar dar kažką be rudos? net ir ant mėlynų lūpų gautusi kažkos rudavimo efektas. Aš savo raudoną pablizginau su švariai auksiniu blizgiu, ir jis pavirto į rudą ant manęs taip pat. Todėl ir tinka jie tik rudeniams, ibo jie ir taip labai parudavę. Net WSp negali sau to leisti matyt, arba Erszebeth yra tiesiog BSp.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 21, 00:06)
Tai pavasariams taupe ir nepriklauso, jiems priklauso camel!
Vat aš dėl to ir nesuabejojau, kad jam tos spalvos kuo puikiausiai tinka. Nors lašas šiltumo - ir basta!
Vat toks spalvos, kur Hiver įdėjo. Tos, kur LSu, jam visai būtų nieko su kažkuo tamsesniu - pvz. tie džinsai su tamsia maike. Bet vien tokia spalva - kažkaip neužtenka kontrasto, atrodys kaip su pižama... Ir maikutės nei vienos tokios nepulčiau pirkti, nebent gal iš bėdos. O geltoną ir raudoną šlipsą mesčiau lauk, per ryškūs per šviesūs. Mažiui tuo tarpu čia viskas tiktų labai gerai!

Va, soft summer spalvos jam geriau tiktų. Gal jis ir tikrai soft summer? Nes dėl šaltumo pas jį abejonių nėra ir dėl dulkėtumo irgi pas jį abejonių nėra. Tos tamsios spalvos jam tinka gana neprastai, bet visų pirma, jis gi jaunas, o ne kokia pusamžė babcė, kuri nori vienu mostu užmaskuoti kraujagysles, paakius, nepakankamą gaivumą ir ūsus - šitasis gi ačiū, jei nusiskuto, ir tiek to grožio biggrin.gif Be to, jis vyras, o vyrams tos tamsios spalvos kažkaip psichologiškai lengviau atleidžiamos... Tai tik reikia dabar išsirinkt, ar jis žmogus labiau šaltas, nei dulkėtas, ar labiau dulkėtas, negu šaltas lotuliukas.gif

Žiek camel man irgi taip ne ah... gal taupe net geriau. Tai kur man lyst g.gif
Aš kažkaip pagalvojau pagalvojau, katinas tai BSp... lyginant abu - dera. Nes akys tai nežinau... iš tolo žydros, iš arti visai žalios... be to BSp turi savybę maskuotis pagal kažką. Plius BSp yra šalčiausi iš pavasarių, nes žiema šaltesnė už vasarą. be to morkos jiems netinka nei keptos, nei šviežios, jai jau galvot kad aš pavasaris, mane jos bjauroja, apart tos nenormaliai ryškios red orange. Mano sūnaus tai nelabai, bet vis vien vargas - nuperki red orange maikutę, išskalbi pora trejeta kart, ir ji tiesiog oranžinė lieka, visai nepuošiančia spalva. Kažkaip prisiminiau Inc mergytę, kuri yra BSp ir dar SSu kur atrodė, ir gavosi BSp krūva moterų... tiesiog pamastymai. Juk dėl mano šaltumo tik Inc kilo abejonių.
Atsakyti
radau įkelta osinkoi džinsai pavasariams:
My Webpage
o čia išdidinta pavasarių pilka:
My Webpage

ir dar... BSp neutralios cool.gif :
user posted image
Papildyta:
nežinau kas gali tas pižamas iš BSp nešiot g.gif (ne visi variantai, bet ypač tas šviesiai oranžinis su taškiukais doh.gif ):
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 20, 23:48)
Pala, jau aš susipainiojau. Tai tu bandei Julianą ir Evą, Eva tiko, o Julijana - su blizgučiu?

O jinai bandė Blake ir Julijaną. O ko tada pas ją ta Juliana be jokių blizgučių???
Papildyta:
Ai tfū... Tu sakei - pirmas, tai aš pamaniau, kad toj foto kur keturi lūpdažiai pirmas biggrin.gif  O tu turėjai galvoj, kad tavo iš dviejų foto pirmas biggrin.gif

Sorry, ne prie kiekvienos foto detaliai surašiau, kur ten kuris. Taip, aš turėjau Loreal Pink carat 383, o dabar parsinešiau Loreal Eva's pure red. Ten, kur mano patestuoti abu vienas šalia kito, pirmas - Pink carat 383, antras - Eva's. O Blake tiesiog Hiver paminėjo, tai atsiminiau, kad mačiau, jog vasarėlės jį testuoja ir lyg neblogai atrodo, todėl ir įkėliau.

QUOTE(bytte @ 2014 11 21, 09:24)
Dėl lūpdažių... pastebėjau, kad užtepto lūpdažio spalva kiek kitokia nei pakuotėje, todėl visgi reik jį tept. Man labai patiko testavimo variantas - tepi ant servelėlės/popieriaus ir tiesiog žiūri ar tavo paletės spalva. Jai tavo paletės, tai turi viskas susiharmonizuoti užtepus, ir pakankamai rudas ant rudenėlių atrodys raudonas, rusvai ružavas - gaiviai rausvas (pamenat Inc variantą). Aišku reikia atsižvelgt įšviesumą tamsumą, ibo man ne prie širdies šviesesnės spalvos lūpos, nei oda, nors marškinėliai tokie būtų gerai. Toliau kitas variantas (čia mačiau vienam bloge) - imi permatomą plastiką, tepi lūpdažį ant jo ir prisidedi prie odos, nereik tept. Be to aiškiai matosi kiek dengia. Suderinus abu būdus atkrenta poreikis dažyti lūpas, sukti galva dėl spalvos ir t.t.

Aš irgi nesupratau 383 kieno? loreal pink carat? bet foto jis visur man ne skaistus jai ne ant žmonių, arba foto tiek apšviesta kad blizgučių nebesimato. Ir jis pasakyčiau gan silpnai dengia:
Pink Carat pirmas
Blizgučiai šiaip turi savybę atspindėti šalia esančia spalvą, bet būtų keista, kaip gelsvi blizgučiai galėtų atspindėti kažką violetinio ar dar kažką be rudos? net ir ant mėlynų lūpų gautusi kažkos rudavimo efektas. Aš savo raudoną pablizginau su švariai auksiniu blizgiu, ir jis pavirto į rudą ant manęs taip pat. Todėl ir tinka jie tik rudeniams, ibo jie ir taip labai parudavę. Net WSp negali sau to leisti matyt, arba Erszebeth yra tiesiog BSp.

O ant rankos kai tepi lūpdažį? Aš būtent taip renkuosi, nes testerius ant lūpų maliavoti - neee. Ant rankos matosi, ar harmoningai dera su tavo odos spalva, o kartu ir ar storai dengia. Lorel Pink karat 383 išties dengia nestorai, bet ir ne taip, kaip toje foto parodyta.

Aš BSp? Tai, kad aš dažnai keliu tą klausimą, nereiškia, kad man norisi būti tuo tipu - man tik periodiškai kyla abejonės, ir norisi jas išsklaidyti. Rudeniui artimas tipas man labiau prie "dūšios". Oranžinės įvairios man neblogai tinka, nors... gal čia įsikalbėjimas, nes jos ėmė "tikti", kai "sužinojau", kad esu WSp? Nes vaikystėje, paauglystėje buvau įsitikinusi, kad oranžinė ant manęs - baisiai, ir veidas su ja atrodo kažkoks rudas ar pajuodavęs. Taip pat buvau įsitikinusi, kad camel netinka. Nors sodrias rudas nešiojau, rudą lūpdažį naudojau. Su tuo spalvų tikimų - jis kitą kartą priklauso nuo lūkesčių ir įsitikinimų. Manai, kad tinka, ir randi patvirtinimų, kad tikrai tinka. Manai, kad negali tikti, ir įžiūri kažkokius trūkumus, kurių šiaip gal neįžiūrėtum.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 12:22)
O ant rankos kai tepi lūpdažį? Aš būtent taip renkuosi, nes testerius ant lūpų maliavoti - neee. Ant rankos matosi, ar harmoningai dera su tavo odos spalva, o kartu ir ar storai dengia. Lorel Pink karat 383 išties dengia nestorai, bet ir ne taip, kaip toje foto parodyta.

Aš BSp? Tai, kad aš dažnai keliu tą klausimą, nereiškia, kad man norisi būti tuo tipu - man tik periodiškai kyla abejonės, ir norisi jas išsklaidyti. Rudeniui artimas tipas man labiau prie "dūšios". Oranžinės įvairios man neblogai tinka, nors... gal čia įsikalbėjimas, nes jos ėmė "tikti", kai "sužinojau", kad esu WSp? Nes vaikystėje, paauglystėje buvau įsitikinusi, kad oranžinė ant manęs - baisiai, ir veidas su ja atrodo kažkoks rudas ar pajuodavęs. Taip pat buvau įsitikinusi, kad camel netinka. Nors sodrias rudas nešiojau, rudą lūpdažį naudojau. Su tuo spalvų tikimų - jis kitą kartą priklauso nuo lūkesčių ir įsitikinimų. Manai, kad tinka, ir randi patvirtinimų, kad tikrai tinka. Manai, kad negali tikti, ir įžiūri kažkokius trūkumus, kurių šiaip gal neįžiūrėtum.

Man ant rankos ne visad aišku, tarkim mano rankų oda tokia link sepijos, o lūpos - rausvos. Tai užtepus ant lūpų vaizdas kitoks, nei ant rankos. galim sakyt undertonas bendras, bet aš tą undertoną geriau įžiūriu ant baltos. Aš irgi sakyčiau paniškai bijau teptis tuos testerius ant lūpų, vien dėl to kad nesu niekad turėjus herpės... ir šiaip purto ta mintis, kad velniai žin kas juo mozojosi ir ką mozojo (tarkim purviną ranką su kokiais kirmėlių kiaušinėliais ar dar bala žin kuo).

Na man kartais atrodo tos akys per ryškios kaip warmui, paskui pamenu kad sidabras foto atrodė geriau nei auksas, ir kad tos rausvos visai gerai... be to su tom rudeninėm spalvom mano akimis visgi ne taip gerai... kaip turėtų WSp atrodyti. O dėl pačio tipo - nieko gero tas BSp verysad.gif , pliusas kad gali sidabrą nešiot ir juodą, bet kad prie juodos reik kažko fyfiško irgi ne džiugina. Tai čia tokie pamąstymai, ibo kai žmogus nesirengia konkrečiai kažkokio tipo spalvom, sunku ką spręst.
Papildyta:
Prisimenant rusiškas skaras: radau tokią rusišką skarelę, gaila sukandėjus, bet pasirodo mano spalvinio tipo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
daug akių ir makiažai
Atsakyti
O aš šiandien pratęsiau lūpdažių paieškas. Kai taip netikėtai atradau tinkamą raudoną, užsimaniau ir savo nude pagaliau vienąkart surasti. Įkvėpta minties, kad mano "pure red" yra su ruda, atsiminiau savo ankstyvos jaunystės mėgstamiausią lūpdažį, "Pupa" firmos, būtent rudą, riebios konsistencijos. Na ir išėjau ieškoti panašaus. Man visi nude, kur su lašeliu rausvos, yra kažkokie pablyškę, dauguma - per šviesūs, dauguma rudų lūpdažių - arba per tamsūs, arba per taupe (per šalti). Reikėjo tokio, kuris būtų vidutiniško tamsumo rudas, bet ne kakavinis, be lašelio rausvos, su lašeliu geltonos, bet ir nenušviesintas.

Radau tokį tarp Dior addict. 831, 381 - nepamenu tiksliai. Bet nematuojant pirkti, kai nežinai, ar iš viso tiks, kaina šiek tiek kandžiojasi. Su Dioru, užteptu ant rankos, atitaikiau beveik identiškos spalvos, gal vos vos šaltesnį, perpus pigesnį ir tokį pat riebų Artdeco - Color Lip Shine 83. Tas dešinėj pusėj viršutinis.

user posted image

O čia ant manęs:

user posted image

Dažnai mane barėt, kam tepuosi rudus lūpdažius, kai jie būdavo raudoni ar rausvi. O kaip atrodo, kai lūpdažis iš tiesų rudas? Man tai vis tiek mistika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 12:22)
Tai, kad aš dažnai keliu tą klausimą, nereiškia, kad man norisi būti tuo tipu - man tik periodiškai kyla abejonės, ir norisi jas išsklaidyti. Nes vaikystėje, paauglystėje buvau įsitikinusi, kad oranžinė ant manęs - baisiai, ir veidas su ja atrodo kažkoks rudas ar pajuodavęs. Taip pat buvau įsitikinusi, kad camel netinka. Nors sodrias rudas nešiojau, rudą lūpdažį naudojau. Su tuo spalvų tikimų - jis kitą kartą priklauso nuo lūkesčių ir įsitikinimų. Manai, kad tinka, ir randi patvirtinimų, kad tikrai tinka. Manai, kad negali tikti, ir įžiūri kažkokius trūkumus, kurių šiaip gal neįžiūrėtum.

Va va va. thumbup.gif Kaip pirštu į akį. Su oranžine ir rudos spalvos lūpdažiais paauglystėje ir rudos spalvos rūbais lygiai tas pats. Tik aš abejoju ar negalėčiau būti vasaros tipo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2014 11 21, 15:23)
Va va va. thumbup.gif Kaip pirštu į akį. Su oranžine ir rudos spalvos lūpdažiais paauglystėje ir rudos spalvos rūbais lygiai tas pats. Tik aš abejoju ar negalėčiau būti vasaros tipo. g.gif

Vasaros tu niekaip, nebent tik rudens biggrin.gif O kokį lūpdažį tu šiuo metu naudoji, koks tinka?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 16:42)
Vasaros tu niekaip, nebent tik rudens  biggrin.gif O kokį lūpdažį tu šiuo metu naudoji, koks tinka?

Nu jie tikrai ne vasariniai lotuliukas.gif
Čia mano ale raudoni Loreal S402
user posted image
Čia mano gaivusis Avon Sheer Nectar
user posted image
Čia kuklus kasdieninis Mac viva glam V. Šitas kaip ir neutralus
user posted image
O čia mėgiamas lūpų blizgis Nars Orgasm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2014 11 21, 18:16)

Iš principo labai jau atpažįstamas rinkinys drinks_cheers.gif O tas raudonas toks link oranžinio? Ant tavęs jis kaip raudonas atrodo? O neutralusis ne šaltokas?
Atsakyti