Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

Bijau, kad čia gali pakišti koją apšvietimas, fotoaparato nustatymai. Teisingiausiai matytųsi sustačius šalia kitų žmonių ir matuojant spalvas. Mano vyresnėlė kai kuriose nuotraukose išeina labai panašių atspalvių, kaip Noa vaikinukas, tai ir suabejojau. Labai sunku rasti nuotrauką, objektyviai tiksliai vaizduojančią spalvas. Jeigu rūbai bus teisingai pavaizduoti, tada plaukai ne visai taip, ar oda. Jeigu oda teisingai, tada akys neteisingai, nes tai skirtingos paviršių faktūros, skirtingai šviesą atspindi...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 20, 12:45)
O kodėl jis iš viso summer? Bent jau šitoje foto gana aiškiai šiltas undertonas ant odos matosi. Man net kažkuo mano vyresnėlę spalviškai primena, anos akys irgi žalios, oda blyški, bo vengia degintis, tik plaukai gerokai sodresni rudi, galima įžiūrėti raudoną atspalvį. Ir ji man yra true autumn, iš pažiūros nelengva patikėti, nes dėl odos baltumo atrodo per šalta, tačiau tinkančios spalvos nekelia jokių abejonių.

Jis vis tik, manau, summer. Nes kad šaltas, man abejonių nekyla jokių. Už mane šaltesnis tikrai. Kartą pirkom vaikams maikutes, ir viena buvo tokia ryža ryža, tigrą vaizduojanti ir tigro spalvų - tai ant jo atrodė stačiai tragiškai - ogi bet kam su rudenio įtaka būtų visai nieko. Nieko baisesnio ant jo nesu regėjusi biggrin.gif Sunešiojo mažas, nes norėjo tigro biggrin.gif Ruduo - nuuuuu nežinau, jam netinka išvis jokios morkos, nei keptos, nei žalios, nebent tik lėkštėj biggrin.gif

Čia su mažium, nutipizuotu kaip light summer. Nesu vis dar tikra, ar jis summer, ar spring, nes yra tarpinis tap manęs ir tėvo (light summer tikrasis).
user posted image

O čia pridėjau kiek radau tų jo foto, bet kad žiūriu, ne kažką - ne merga vis tik, pagaut reikia biggrin.gif Prisižvengiau senas madas žiūrėdama, betgi jam dabar 18, o mažiui 11 biggrin.gif

http://s363.photobuc...p...rt=3&page=1

Jis visai nevengia degintis, nes yra bernas - jei mama veža į Kiprą/Graikiją/Turkiją/Palangą, tai ir važiuoja, pats nesiprašo, bet iš transporto nešoka. Laimės nejaučia, bet į rūsį nelenda, nes jam ta saulė pofig, yra, gerai, nėra, gerai, saulė - ne internetas, va interneto kai nėra, tai blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 lapkričio 2014 - 15:58
Na, žinoma, iš nuotraukos bet ką priburti galima... Tikrai, pilkos, net ir beveik juodos, jam gražiausiai tinka. Cool summer kaip ant ribos su žiema turbūt ir beveik juodas paveža be problemų.

Dar sugrįžtant prie lūpdažių temos. Tos, kur, tipo, Loreal akcija "kiekvienai bobai - po raudoną", t.y. įvairių spalvinių tipų "pure reds". Peržiūrėjus kuklų Kosmados asortimentą išsirinkau vieną - tiesa, tikslas nebuvo, kad jis ant manęs labai jau ryškus raudonas atrodytų, o labiau ramus ir dalykiškas. Pagooglinus supratau, kad išsirinkau personos, kuri yra deep autumn, pieštuką hihihi.gif Eva Longoria.

Loreal Eva's pure red:

user posted image

Kad nemuštumėt ir nesakytumėt, kad eilinį kartą iš savęs darau deep autumn, skubu parodyti ir siūlus, kuriuos nusipirkau kepurei blush2.gif Dideliais plotais man tokios spalvos nelabai priimtinos, bet kepurė prie juodos aprangos sueis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 lapkričio 2014 - 16:14
Visai man neprastai tos lūpos. Nu tokios gal rudeniškavotos, bet vis tiek tinka biggrin.gif

Bet iš kitos pusės, kartais lūpas vertinant jų pačių forma daug duoda, yra negražių biggrin.gif O tavo lūpų forma pati graži.
Papildyta:

O dėl mano berno, tai specialiai stengiausi nedėt kokių labai įdegusių foto - nes tada chrien poimioš - ir vis viena matosi, kad jis ne pavasaris. Nu niekaip jam tos aiškios šiltos, niekaip. Ten, kur su raudonu šalmu arba oranžiniam fone - nu ne kažkas, ne kažkas... O va su tokiom grindų skudurų spalvom - ir į žmogų panašus! Nesu mačius, kad jam spalva būtų per šalta. O vat per šilta - zaprasta! Viskas, kas nors gramą ryža, jam ni ni ni ni ni.

Aš dar ant greičio permečiau cool winter, ten kažkokia tokia akių spalva gali būt. Nu bet nesąmonė, netraukia jis iki tos žiemos. Kontrastas yra, kai greta brolio, kuris išvis be kontrasto. O kai šalia kokio italo atsistoja - tai ir dingsta visas kontrastas...

Atsakyti
Aš tai va galvoju ar ne tą loreal pure red testavo vasarom kažkur g.gif , o gal ne vasaroms... šiaip WSp raudonos lūpos gražu, net kai kuriose foto Nikole su tokiom atrodo.
Šiaip vis vien geriau nei tos parudavusios 4u.gif

Noa bernui va kaip taupe gerai, o man verysad.gif ... nu nedašunta man kaip aš galiu pavasaris būt doh.gif . Bet foto tai tikrai kai žiūri, visos tos LSu net atrodo kad per šiltos, vaiskios, noris jam tų CSu spalvų. Ir plaukai tikrai cool, tskant neaišku kaip čia su tom akim žaliom.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 20, 21:34)
Aš tai va galvoju ar ne tą loreal pure red testavo vasarom kažkur g.gif , o gal ne vasaroms... šiaip WSp raudonos lūpos gražu, net kai kuriose foto Nikole su tokiom atrodo.
Šiaip vis vien geriau nei tos parudavusios 4u.gif

Bet kaip juokingai išeina - ant manęs parudavęs atrodo tas lūpdažis, kuris pats savaime visai neturi rudo. O šitas, kur turi nemažai rudo, ant manęs tiesiog raudonas biggrin.gif

Va šitas ant manęs, anot jūsų, parudavęs:

user posted image

O čia tas naujas - trečiasis, savaime turintis neabejotino rudumo, Eva's pure red:

user posted image

Palyginimui - pirmas yra 383, antras Eva:

user posted image

Iš kur toks keistas efektas? Vien todėl, kad 383 su blizgučiu, o Eva - visiškai matinis? Man nuojauta sako, kad visgi kažkas gilesnio. Jei esu WS, geltonasis undertonas čia turėtų žaisti ir rudus lūpdažius neutralizuoti į tiesiog raudonus. Bet kodėl tada tas skaisčiai raudonas (383) paruduoja, o ne, tarkim, pavioletinuoja, netampa rožinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 lapkričio 2014 - 22:37
O as ziuredama i Noa vaikina pagalvojau, jam gerai tos visokios murzinos o ka jeigu jis soft summer? g.gif Bet paskui pamaciau su ta chaki zalia, bet ji jam ne taip labai, tai galvoju gal ne soft, nors paskui prisiminiau kad tokia silta zalia chaki labiau soft autumn tinka, o soft summer link melsvo salavijo turi but.

dar isivaizduoju ji graziai atrodanti su visokiom sviesiom saltom melynom, tokiom kaip pas LSu:

user posted image

o cia soft summer vyrukams:

user posted image

Bet vistik labai realu kad jis true summer. Bandziau ieskot akiu, stai tokia radau, saltai zalia kazkokia:
user posted image
is cia http://www.12bluepri...tachment_id=993

Papildyta:
Va ka radau, atsakyme i viena klausima: "Jane, welcome to the forum! It's not easy to give any advice or say much without any photos, but I'd like to notice that green eyes should not eliminate TSu for you - any season can has any eye color, and my friend with soft olive green eyes looks sooo beautiful in cool soft pink that you have no doubts she's TSu."
is cia
g.gif
Papildyta:

Erszebeth, 4u.gif nu ka as galiu pasakyt, nebent tik pasidziaugt kad taip graziai tinka ta raudona ir kad as pavydziu baltu pavydu kad ant manes taip nesiziuri. ph34r.gif Sveikinu suradus savo raudona lupdazi. mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 lapkričio 2014 - 22:33
P.S. Nors as vis tik tikiuosi kad nepaisant tu varganu keturiu atspalviu esanciu LT, galbut tarp likusio asortimento atsirastu kazkas tinkancio ir man.. tikiuosi. rolleyes.gif

user posted image

Va kaip graziai atrodo Blake's raudona ant lupu ir atsiliepimas prie to pacio.

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 20, 22:34)
Noa bernui va kaip taupe gerai, o man  verysad.gif ... nu nedašunta man kaip aš galiu pavasaris būt doh.gif . Bet foto tai tikrai kai žiūri, visos tos LSu net atrodo kad per šiltos, vaiskios, noris jam tų CSu spalvų. Ir plaukai tikrai cool, tskant neaišku kaip čia su tom akim žaliom.

Tai pavasariams taupe ir nepriklauso, jiems priklauso camel!
Vat aš dėl to ir nesuabejojau, kad jam tos spalvos kuo puikiausiai tinka. Nors lašas šiltumo - ir basta!

Vat toks spalvos, kur Hiver įdėjo. Tos, kur LSu, jam visai būtų nieko su kažkuo tamsesniu - pvz. tie džinsai su tamsia maike. Bet vien tokia spalva - kažkaip neužtenka kontrasto, atrodys kaip su pižama... Ir maikutės nei vienos tokios nepulčiau pirkti, nebent gal iš bėdos. O geltoną ir raudoną šlipsą mesčiau lauk, per ryškūs per šviesūs. Mažiui tuo tarpu čia viskas tiktų labai gerai!

Va, soft summer spalvos jam geriau tiktų. Gal jis ir tikrai soft summer? Nes dėl šaltumo pas jį abejonių nėra ir dėl dulkėtumo irgi pas jį abejonių nėra. Tos tamsios spalvos jam tinka gana neprastai, bet visų pirma, jis gi jaunas, o ne kokia pusamžė babcė, kuri nori vienu mostu užmaskuoti kraujagysles, paakius, nepakankamą gaivumą ir ūsus - šitasis gi ačiū, jei nusiskuto, ir tiek to grožio biggrin.gif Be to, jis vyras, o vyrams tos tamsios spalvos kažkaip psichologiškai lengviau atleidžiamos... Tai tik reikia dabar išsirinkt, ar jis žmogus labiau šaltas, nei dulkėtas, ar labiau dulkėtas, negu šaltas lotuliukas.gif

Arba tiesiog sukišt į pirtį, ir sušils, ir atsiplaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 20, 23:14)
Palyginimui - pirmas yra 383, antras Eva:

Nieko sau! Aš dar kaip tik galvojau - gal pirmas tau būtų dar geriau? Bet ne.

Man atrodo, kad čia nereik giliai knisti. Tiesiog kaip ir nagų lakai, taip ir lūpdažiai padėti atrodo vienaip, o ant lūpų kitaip. Net tos pačios linijos lūpdažiai gali vienas dengti geriau, kitas blogiau, nes gi dėl spalvų jų visų sudėtis kiek kitokia... O jei dar vienas su blizgučiu, o kitas be...

Tik tu būk atsargi su tais matiniais. Man asmeniškai jie klaikiai lūpas sausina, net negaliu jų nešioti. Nors pliusas, kad gerai laiko...
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 20, 23:05)
P.S. Nors as vis tik tikiuosi kad nepaisant tu varganu keturiu atspalviu esanciu LT, galbut tarp likusio asortimento atsirastu kazkas tinkancio ir man.. tikiuosi. rolleyes.gif

Va kaip graziai atrodo Blake's raudona ant lupu ir atsiliepimas prie to pacio.

Tą Blake's matuojasi ir vasaros tipų testuotojos, ši man atrodo cool summer smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 11 20, 23:06)
Tik tu būk atsargi su tais matiniais. Man asmeniškai jie klaikiai lūpas sausina, net negaliu jų nešioti. Nors pliusas, kad gerai laiko...

Aha, sausina kažkiek.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 21, 00:16)
Tą Blake's matuojasi ir vasaros tipų testuotojos, ši man atrodo cool summer  smile.gif

Bet kaip keistai atrodo ant jos! Ant tavęs jis daug šiltesnis. Matyt, tame lūpdažyje tiesiog yra daug raudono pignemto, be jokių ten pricindalų, raudona ir tiek. O ta pagrindinė raudona - ji ir yr raudona...

O dar žinok ir lūpų spalva skaičiuojasi. gali žmogaus paties lūpos būti labai raudonos, o gali būti blyškios. Jei pas tave nuo gamtos ryškesnės, o pas ją blyškios, tai automatiškai lūpdažis išeina šviesesnis...

Hm, jei šita merga cool summer, tada gal mano bernas rimc softas? Nu jau tokio vaiduokliško mėlynumo tai jis tikrai nėra mastau.gif Kita vertus, ten foto pagražintos. Man atrodo, kad gatvėj nei viena iš tų spalvų ant jos normaliai neatrodytų...

Man ant jos tai atrodo kažkur taip:
user posted image

user posted image
Kur nei tai tinka, nei tai netinka, tiesiog graži foto, o žmogaus nematai, jis už akių nekliūna, o tik matai lūpdažį, bet toks ir meninis užmojis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 lapkričio 2014 - 23:42
QUOTE(Noa @ 2014 11 20, 23:35)
Bet kaip keistai atrodo ant jos! Ant tavęs jis daug šiltesnis. Matyt, tame lūpdažyje tiesiog yra daug raudono pignemto, be jokių ten pricindalų, raudona ir tiek. O ta pagrindinė raudona - ji ir yr raudona...

O dar žinok ir lūpų spalva skaičiuojasi. gali žmogaus paties lūpos būti labai raudonos, o gali būti blyškios. Jei pas tave nuo gamtos ryškesnės, o pas ją blyškios, tai automatiškai lūpdažis išeina šviesesnis...

Hm, jei šita merga cool summer, tada gal mano bernas rimc softas? Nu jau tokio vaiduokliško mėlynumo tai jis tikrai nėra mastau.gif Kita vertus, ten foto pagražintos. Man atrodo, kad gatvėj nei viena iš tų spalvų ant jos normaliai neatrodytų...

Maniškis ne Blake, o Eva biggrin.gif Blake šaltesnis už Eva. Čia abu patestuoti.
Atsakyti