Jau tos dvi softės ... pažiūrėk kaip Olsenų dvynukės atrodo kartu su kokia ... kad ir Aniston.
Aš tai mąstau kad nėra išvis cool summerių, bent jau šau pasaulyje. Va Emily Blunt įtikinamai kaip cool summer atrodo, bet ir tai... visad prastai atrodo, niekur nėra pilnai vasariniame įvaizdyje, o ir akys pas ją žalios (oficialiai cool summer akių žalių nėra) . O Paulina labai neprastai su juoda ir be makiažo gatvėje nupaparacinta atrodo, sakyčiau net geriau nei kokia Liv.
QUOTE(bytte @ 2014 11 20, 09:59)
(oficialiai cool summer akių žalių nėra)
Nu tai dabar labą dieną zdresti. O kokiu būdu mano vyresnėlį tada į kūlsumerius nutipizavot??? Jo akys tikrai žalios, neabejotinai. Kaip Kuzio. Ir kaip mano, pas mus abu aplink vyzdį rudi ratukai, tik pas jį didesnis. O aplinkui kažkaip menznai mėlyna. Tai pas jį išeina žalia, o pas mane kažkokia žaliai mėlyna...
QUOTE(Noa @ 2014 11 20, 10:57)
Nu tai dabar labą dieną zdresti. O kokiu būdu mano vyresnėlį tada į kūlsumerius nutipizavot??? Jo akys tikrai žalios, neabejotinai. Kaip Kuzio. Ir kaip mano, pas mus abu aplink vyzdį rudi ratukai, tik pas jį didesnis. O aplinkui kažkaip menznai mėlyna. Tai pas jį išeina žalia, o pas mane kažkokia žaliai mėlyna...
Oficialiai cool/true pikos ir mėlynos tik akys. Žalumas atsiranda nebent su makiažo fintais, įgauna kažkokį žalsvą atspalvį tiek mėlynai pikos, tiek pilkos. Tai man ir su klaustuku pastoviai - žalios?, ar tik atrodo žalios... Ir dar cool/true summer įdegis be jokio ten ryžumo/geltonumo, žo galim vadint taupe... nepažįstų aš tokių žmonių
Žiek aš jį daba kur kitur nutipizuočiau, tarkim į lightus, matei Dilukai kokius plaukus lightams sudėjo? O cool/true paletė bais pilka, pilka. Ir nėr ten jokių spalvų
O gal jį išvis į kokius brightus reik dėt, ružavas visas... gali ir brightu pabūt, kaip maniškis tarkim
QUOTE(Noa @ 2014 11 20, 09:57)
O kodėl jis iš viso summer? Bent jau šitoje foto gana aiškiai šiltas undertonas ant odos matosi. Man net kažkuo mano vyresnėlę spalviškai primena, anos akys irgi žalios, oda blyški, bo vengia degintis, tik plaukai gerokai sodresni rudi, galima įžiūrėti raudoną atspalvį. Ir ji man yra true autumn, iš pažiūros nelengva patikėti, nes dėl odos baltumo atrodo per šalta, tačiau tinkančios spalvos nekelia jokių abejonių.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 20, 09:45)
O kodėl jis iš viso summer? ....
acha, kodėl?
pgl spalvas akių, plaukų, odos, net į mane neša šiek tiek - soft autumn
Kaip soft gal ryškokas? Nors man, tiesą sakant, dėl mano vyresnėlės buvo abejonės, prie ko ją priskirt - soft ar true autumn. Viena aišku, kad ne deep - tie per tamsūs. Nustačiau pagal tai, kad visgi labiau tinka šiltos ryškesnės (nors ir ne tokios, kaip mano - true spring) spalvos. Jai tiesiog idealiai atrodo rudeninių klevų lapų paletės spalvos, ypač ta prigesinta į rudumą raudona. Noa, suprantu, kad taviškiui kaip vaikinukui visiškai nusišvilpt, bet kaip motina, kol dar įmanoma, galėtum pasinaudoti savo galiomis ir padėlioti jam aplink kaklą skaras, moksliniais sumetimais
As irgi permeciau akim visas cool vasaras, ieskojau panasios i save, tai kai sita pamaciau, kazkaip kaip namo parejus pasijauciau. Aisku pas ja akyse daugiau melynumo, pas mane pilkumo ir zalumo, oda pas ja tokia kokia pas mane buna vasara kai idegu, bet atspalvis toks pat...
Ten Madonna - žiema. Norėjau rasti kur ten tas blogas... neradau. Arba supainiojo kažką, ir ten blogas, kur Madonna nutipizuota kaip SA.
Neradau ir as, siaip pavadinimas tai ten tos firmos kur tipus parinkineja, tai logiskai iseitu kad jie patys ir nustate?
Ka reiskia "kodel"? Taigi , davai sakykit savo nuomone kas jums jis atrodo, visos mirkstam sioj temoj jau kuris laikas, tai ir dalinames gi nuomonem. Man atrodo kad jis vasara, nes plaukai lino atspalvio, o kuri nezinau. Reiktu fotosesijos su spalvom.
QUOTE(bytte @ 2014 11 19, 10:38)
Ten Madonna - žiema. Norėjau rasti kur ten tas blogas... neradau. Arba supainiojo kažką, ir ten blogas, kur Madonna nutipizuota kaip SA.
Neradau ir as, siaip pavadinimas tai ten tos firmos kur tipus parinkineja, tai logiskai iseitu kad jie patys ir nustate?
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 20, 12:45)
O kodėl jis iš viso summer?
QUOTE(Tynka @ 2014 11 20, 13:23)
acha, kodėl?
Ka reiskia "kodel"? Taigi , davai sakykit savo nuomone kas jums jis atrodo, visos mirkstam sioj temoj jau kuris laikas, tai ir dalinames gi nuomonem. Man atrodo kad jis vasara, nes plaukai lino atspalvio, o kuri nezinau. Reiktu fotosesijos su spalvom.
QUOTE(Tynka @ 2014 11 20, 13:23)
acha, kodėl?
Foto Noa dėjo, kur jis visai pilkais šaltais plaukais ir oda ružava link šaltumo.
Kaip jam tokios spalvos?
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 20, 14:12)
Jau į warm autumn jo nikaip nikaip . Jo plaukai - pilkas tamsus blondinas kažkiek gelsvumo gal turi, bet rudumo/ryžumo pas jį nixt nei vienam lašelyje. Ir oda ružava, švari, ne tokia kaip pas WA. Kai jie neįdegę, jie pamėlę atrodo.
QUOTE(bytte @ 2014 11 20, 11:11)
Foto Noa dėjo, kur jis visai pilkais šaltais plaukais ir oda ružava link šaltumo.
tai laisvai gali būti, kad real ji daug šaltesnis negu šitoje foto ir jis tikrai summer Bet akys tai man jo įtartinos, na tarkim, kad vėsios