Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Noa @ 2014 11 17, 13:57)
Ragų krūva. Kadangi mano visi trys diedai - vasaros, tai reikštų, kad aš gyvenu isterikų apsupty lotuliukas.gif

Jai jie su įtaka, ti gali ir neturėt vasaros akių, tarkim pavasarines akis.
Aš tai žiūrėjau į tas visokias akis, kažko man visos su vienodu piešiniu... tarkim tarp true spring pilna tų su lapeliais vienspalvių, o tarp true vasarų irgi tokių pilna... Man atrodo svarbiau ne kaip dryžiai išsidėstę, bet kokio jie ryškumo. Pas vasaras jie beveik nesimato, nes panašios spalvos yra, pas žiemas matos labai ryškiai, kažkokios 3D akys, pas pavasarius tai antodo kad yra "uždėtas" tinklas ant kažkokio kito paviršiaus, bet nėra tokio "gylio", kaip žiemų. Pas rudenius išvis kažkoks margumynas. Kažkaip taip man susirodė.
Atsakyti
o jergutėliau...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 17, 16:32)
Aš tai žiūrėjau į tas visokias akis, kažko man visos su vienodu piešiniu... tarkim tarp true spring pilna tų su lapeliais vienspalvių, o tarp true vasarų irgi tokių pilna... Man atrodo svarbiau ne kaip dryžiai išsidėstę, bet kokio jie ryškumo. Pas vasaras jie beveik nesimato, nes panašios spalvos yra, pas žiemas matos labai ryškiai, kažkokios 3D akys, pas pavasarius tai antodo kad yra "uždėtas" tinklas ant kažkokio kito paviršiaus, bet nėra tokio "gylio", kaip žiemų. Pas rudenius išvis kažkoks margumynas. Kažkaip taip man susirodė.

Gal taip ir bus kaip sakai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas rudenius buna ir margumynas, ir vienspalves sodrios siltos spalvos. Tokias turi Sigourney Weaver, viena man ispudingiausiu aktoriu, warm autumn:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sakyciau kad ji labai jaucia "savo" spalvas, ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 lapkričio 2014 - 22:08
dar su zalia:

user posted image
user posted image

Papildyta:

Ziurekit ka radau - abecelinis sarasas ivairiu izimybiu ir isvardinti saltiniai, kuriuose jos vienaip ar kitaip nutipizuotos: http://expressingyou...c/alphabetical/

pvz.:

Angelina Jolie Jeweltone Summer Suzanne Caygill
Angelina Jolie Indian Summer Color Me a Season
Angelina Jolie Bronze Autumn David Zyla
Angelina Jolie Soft Summer Deep Pretty Your World
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 lapkričio 2014 - 22:28
Nėra jau taip vienspalvės ir pas Sigourney akys
Pagal akis... aš ją į deep autumn, o gal ir winter (man panašios pas Anne Hathaway akys) nutipizuočiau - raštas labai toks - pagaliukai tik prie vyzdžio, o toliau vientisas vyzdys, spalva - į kraštus tamsiai žalia/olive ar tai samaninė, nežinau kaip užvardyt, ties viduriu veik gintarinė. Todėl priklausomai nuo makiažo tai jos vienokios, tai kitokios.
pagal aprangą ir įvaizdį... žo pastebėjau kuo įdomesnio profilio aktorė, tuo sunkiau suvokti, kokia ji. Kažkaip migruoja gan sėkmingai po artimus tipažus.

Sąrašas tai geras drinks_cheers.gif , reik kažkaip išsaugot. Ten Madonna - žiema. Norėjau rasti kur ten tas blogas... neradau. Arba supainiojo kažką, ir ten blogas, kur Madonna nutipizuota kaip SA.
Papildyta:
sako matosi šalia sustačius... biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
jaunutė Sigourney
user posted image
Atsakyti
Aš tai pridėčiau ją į darkwinterių lentynėlę, ir manyčiau, kad gerai guli biggrin.gif
Atsakyti
geras sąrašas, einu LSu tyrinėt

o čia tipo light summer natūralios plaukų spalvos g.gif
user posted image

šiaip spalvų matymo ir monitoriaus sukalibravimui, šiltos/šaltos pilkos smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aš tai peržiūrėjau visas tipo cool summeres... nežinau... :
christie brinkley
user posted imageuser posted imageuser posted image
miranda lambert
user posted imageuser posted imageuser posted image
...arba Paulina besipuikuojanti daugelyje puslapių
user posted image

...kur gi tas vasarų prislopintas šaltas subtilus koloritas? man kažkaip atrodo kad nėra jų visai... jai jos vasaros, tada aš irgi vasara.
Atsakyti
Man atrodo, kad vienintelis būdas išaiškinti celebrites - tai žiūrėti į foto, kur jos greta kitų celebričių. O taip tai fig suprasi... Jos gi visur arba su špaklium profesionaliu, kur bobą gali paverst ne tik į pavasarį, bet ir į betmeną, jei kas panorės, arba su fotožopa, kas jau aplamai be ribų!
Vat nusižopinsiu aš į kokią tamsią žiemą, tada žinosit biggrin.gif

Ir dar. O nafiga mums tas celebrites suprast. Jas grimuoja, vienas. Jos po lempom stovi, du, o lempos yra toks reikalas, kad jokių ten subtilumų nekerta. Jos subtilumus gali sau leisti, jei rūbus reklamuoja madų žurnalams. O jei va taip po lempom - tai ima, kuo ryškiau, ir viskas! Nu kaipgi tu, celebritė būdama, atrodysi su dieduko pypkės dūmo atspalvio suknele, jeigu greta plauks tuntai baltų, juodų ir raudonų? Čiumpi tokią pat raudoną ir dar plius su blizgučiais, grimuotojas tau snukį kokio reikia - taukšt (manai, rankų/kaklo negrimuoja? Fig, net Krygina apie tai užsimena, o tokioms celebritėms čia kak pitj datj)!

Žo, nėr mums naudos iš tų celebričių, pas mus apšvietimas visai kitas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 lapkričio 2014 - 16:48
Nu va foto. Turime mes čia Adriana Lima, dėl kurios visi sutinka, kad soft summer, ir Alessandra Ambrosio, soft autumn. Trečios babcės nežinau, skaičiuoju pirmas dvi. Teoriškai Lima turėtų būti šaltesnė už Ambrosio, tame jų ir skirtumas, juk abi softai? Bet praktiškai - žiūrėkit pačios. Kai žinai, ir tai vos vos biggrin.gif Nu akys, bet tik ir tiek biggrin.gif O oda beveik identiška...
Bet jos čia dalyvaujančios šou, vat...

user posted image

Nu ir čia tos pat :
user posted image

user posted image

Nuo čia mečiau aš jas diagnozuoti biggrin.gif
Atsakyti