Madonna
...šita verta, nes dirbtinis įdegis tais laikais buvo labai oranžinis, todėl nenaudojo jo, taip kad įdegis nebent soliariminis, ir be pudros, nušiltinima mintyse irgi atmetant:
O čia kokia ranka oranžinė prie vasaros spalvų:
dar... auksinis laikrodis
o čia matos kaip skiriasi veidas ir kūnas:
Papildyta:
čia daug juodai baltų
ir dar truputi jaunos nedažytos Madonos:
QUOTE(bytte @ 2014 11 13, 17:04)
...šita verta, nes dirbtinis įdegis tais laikais buvo labai oranžinis, todėl nenaudojo jo, taip kad įdegis nebent soliariminis, ir be pudros, nušiltinima mintyse irgi atmetant:
Tarp visų absoliučiai oranžinių diedų ji pati šalčiausia. Įvertinus, kad diedai gali būti tiek pavasariai, tiek rudenys, tiek žiemos, tiek vasaros, peršasi išvada, kad ji - viena iš pačių šalčiausių egzistuojančiuų tipų. Bent jau šaltas tipas.
Man abejonių sukėlė jos akys iš arti, kur ruda aplink vyzdį, o toliau- pilka ("mėlyna"). Tokios akys ya mano mamos - dvispalvės. Mano mama, kaip aš nustačiau, man atrodo teisingai, pagal spalvas - dark autumn. Šiltas tipas (ruduo) su šalto (žiemos) įtaka. Tai gal ir Madonna gali būti ribinis šiltas ar ribinis šaltas tipas. Peršasi soft autumn arba soft summer, nes ji aiškiai "muted" sezonas, spalvos drumstos, nors Monroe kopijuodama bando naudoti švarias. Tačiau jos atveju tai spalviškai nelabai vykęs variantas.
Tai saulute pavasariams budinga, ir ziemoms lygtai kazkas giminingo? Spinduliai tokie:
ziemos
pavasario
Nagi, ziurim kokios ten akys gali but pas dark winter
is cia
http://www.gofugyour...4/142812651.jpg
ziemos
pavasario
is cia
http://www.gofugyour...4/142812651.jpg
QUOTE(Hiver @ 2014 11 14, 23:10)
Tai saulute pavasariams budinga, ir ziemoms lygtai kazkas giminingo? Spinduliai tokie:
ziemos
pavasario
ziemos
pavasario
Nežinau, iš kur ir kas traukė tas saulutes, bet aš kaip pavasaris (lyg ir neabejotinai) neturiu jokios saulutės. Lygūs dryžiai, kaip žiemos. tas akies raštas man atrodo panašu į išsigalvojimą. Dar pradėkim spalvinį tipą nustatinėti pagal nosies formą.
Galvoju, ar cia pritempta, ar jai tinka
http://www.cromosoma...new-york-04.jpg
Papildyta:
Trauke is tu, kuriu akys ne vienspalves. Tavosios vienspalves, todel naturalu kad jos neturi.
http://www.cromosoma...new-york-04.jpg
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 15, 00:19)
Nežinau, iš kur ir kas traukė tas saulutes, bet aš kaip pavasaris (lyg ir neabejotinai) neturiu jokios saulutės.
Trauke is tu, kuriu akys ne vienspalves. Tavosios vienspalves, todel naturalu kad jos neturi.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 14, 22:31)
Man abejonių sukėlė jos akys iš arti, kur ruda aplink vyzdį, o toliau- pilka ("mėlyna"). Tokios akys ya mano mamos - dvispalvės. Mano mama, kaip aš nustačiau, man atrodo teisingai, pagal spalvas - dark autumn. Šiltas tipas (ruduo) su šalto (žiemos) įtaka. Tai gal ir Madonna gali būti ribinis šiltas ar ribinis šaltas tipas. Peršasi soft autumn arba soft summer, nes ji aiškiai "muted" sezonas, spalvos drumstos, nors Monroe kopijuodama bando naudoti švarias. Tačiau jos atveju tai spalviškai nelabai vykęs variantas.
Jo iki bright tipažo netempia, ryškiai muted, ir man irgi kilo mintis apie deeep, jai ne akių šviesumas.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 14, 22:31)
Tarp visų absoliučiai oranžinių diedų ji pati šalčiausia. Įvertinus, kad diedai gali būti tiek pavasariai, tiek rudenys, tiek žiemos, tiek vasaros, peršasi išvada, kad ji - viena iš pačių šalčiausių egzistuojančiuų tipų. Bent jau šaltas tipas.
Bet dar reik nepamiršt, kad čia foto. Gali būti, kad diedai specialiai nutamsinti, kad jinai išsiskirtų... Žėk, kojos visų panašios, nes ne centriukas. Pliažinis įvaizdis, taigi diedai tamsinti oranžiniai, ir aš taip daryčiau...
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 15, 00:19)
Nežinau, iš kur ir kas traukė tas saulutes, bet aš kaip pavasaris (lyg ir neabejotinai) neturiu jokios saulutės. Lygūs dryžiai, kaip žiemos. tas akies raštas man atrodo panašu į išsigalvojimą. Dar pradėkim spalvinį tipą nustatinėti pagal nosies formą.
Aš pavasaris, ir turiu saulutę, bet mano akys dvispalvės.
Bet šiaip tai irgi nelabai esu linkusi tais raštais tikėti. Kažkaip... Spalva yra spalva, o raštas yra raštas, kuom tai susiję? Nebent gal nekatros spalvos linkę gulti raštais. Nu tipo dvispalvės - saulutėmis, jei dvispalvės, tai tikėtina, kad šiltesnės. Bet taigi vėl... Mano vyresnėlis kūlwinteris, bet akys jo, nors bendrai žalios, bet iš esmės kaip mano - dvispalvės. Tai greičiausiai irgi turės tą saulutę, dabar negaliu pasitikrint, išėjęs į savo kompiuteristų mokslus
QUOTE(Hiver @ 2014 11 15, 00:25)
Galvoju, ar cia pritempta, ar jai tinka
Man vis tik atrodo, kad vos vos tamsoka
QUOTE(Noa @ 2014 11 15, 09:36)
Bet šiaip tai irgi nelabai esu linkusi tais raštais tikėti. Kažkaip... Spalva yra spalva, o raštas yra raštas, kuom tai susiję? Nebent gal nekatros spalvos linkę gulti raštais.
Ir as nelinkus 100 proc tiketi , taciau man atrodo kad cia visgi tiesos yra daugiau negu tarkim su venu spalva, nes ten man labiau pasakeles, va idege smarkiai bet kuri vasara ar ziema ir jau jos venos nebe melynos, atsistotu salia kokio persikine oda turincio baltaodzio pavasario ir tas salia ju atrodytu saltas nes venos bus melynesnes. O su akim galvoju kad gal yra tam tikras loginis pagrindas...
Va tarkim suskilinejusio stiklo rastas, cia matyt vasaros akys bus, nezinau kaip jums, bet man su tokiu "susuvelusiu" rastu akys atrodo apsiblaususios, tarsi ruku aptrauktos, turincios kazka minksto, neskaidraus, ir tas zvilgsnis atrodo kaip "padumaves," kazkoks svelnus, miglotas. Cia su ruda aplink vyzdi.
O akys su spinduliais nepriklausomai nuo to ar yra saulute centre ar nera sukuria man tokios skvarbios akies ispudi, kelia asociacijas su svara, aiskumu, grynumu, kazkuo netgi energetiskai stipriu, sauletu, vaiskiu ir skaidriu. Man visai tiketina kad kai ziuri i zmogaus veida, akies rastas itakoja bendra ispudi apie jam tinkanciu spalvu pobudi. Galbut ir pati akies spalva to rasto deka kitaip isryskeja, kitaip "lauzia sviesa" ar dar kas nors.
Nu gaaalll... Venų spalvų tai aš nesuprantu. Man jos per mažai matosi, kad eitų įvertint. Gal nebent kartu vartojant susidedi, palygini O pas mane ten vos vos ar tai melsva, ar tai žalsva, ar tai melsvai žalsva... Jei jau dėl akių spalvų tiek diskusijų, tai venų spalvų aš juolab nesuvokiu
As dar sugriztu prie lupdaziu Maybelline Color Sensational. Radau ju tokia palete:
Pas mus labai nedaug atspalviu is to kas cia pavaizduota.
Is jos as turiu:
Nr.160 - Cosmo pink, svelni nebarbiska rozine, pirkau ja pavasario vasaros sezonui, nedaznas atvejis kai randu man tinkancia rozine, kuri nebutu nei per melsva nei per persikine ir tuo paciu nepersaldi. Kremine be blizguciu formule. Manau vasaroms pats tas, bet gali tikt ir kitiems tipams.
Nr.620 - Pink brown. Salta nude su mauve atspalviu. Va dabar pats tas jos laikas, ir dar ankstyva pavasari kol neidegus. Labai rami spalva, derinu ja su tamsesniu akiu makiazu. Ji truputi chameleonas, kartais atrodo labiau rusva, katais labiau mauve priklausomai nuo oro, ar apsiniaukes ar labiau sauletas. Turi blizguciu, kuriu realiai ant lupu nesimato. Irgi vasaroms, ir manau tik vasaroms.
Nr.630 - Velvet beige. Tamsesne nude su rausvu atspalviu. Rudziausia is ju visu, jos tamsumo lygis ant manes ziurisi geriausiai. Manau vasaroms irgi tinka, bet gal labiau SSu, taciau turetu gerai ziuretis ir rudeniukams. As ji labiausiai megstu naudot rudeni, apsiniaukusiomis dienomis. Kremine tekstura, be blizguciu.
Labai noreciau isbandyti 553, man atrodo ji galetu buti mano tobula raudona. Gal zinot is kur galima atsisiusti daugiau spalvu nei pas mus Droguose Eurokosuose?
Pas mus labai nedaug atspalviu is to kas cia pavaizduota.
Is jos as turiu:
Nr.160 - Cosmo pink, svelni nebarbiska rozine, pirkau ja pavasario vasaros sezonui, nedaznas atvejis kai randu man tinkancia rozine, kuri nebutu nei per melsva nei per persikine ir tuo paciu nepersaldi. Kremine be blizguciu formule. Manau vasaroms pats tas, bet gali tikt ir kitiems tipams.
Nr.620 - Pink brown. Salta nude su mauve atspalviu. Va dabar pats tas jos laikas, ir dar ankstyva pavasari kol neidegus. Labai rami spalva, derinu ja su tamsesniu akiu makiazu. Ji truputi chameleonas, kartais atrodo labiau rusva, katais labiau mauve priklausomai nuo oro, ar apsiniaukes ar labiau sauletas. Turi blizguciu, kuriu realiai ant lupu nesimato. Irgi vasaroms, ir manau tik vasaroms.
Nr.630 - Velvet beige. Tamsesne nude su rausvu atspalviu. Rudziausia is ju visu, jos tamsumo lygis ant manes ziurisi geriausiai. Manau vasaroms irgi tinka, bet gal labiau SSu, taciau turetu gerai ziuretis ir rudeniukams. As ji labiausiai megstu naudot rudeni, apsiniaukusiomis dienomis. Kremine tekstura, be blizguciu.
Labai noreciau isbandyti 553, man atrodo ji galetu buti mano tobula raudona. Gal zinot is kur galima atsisiusti daugiau spalvu nei pas mus Droguose Eurokosuose?
aš galvoju, kad raštas įtakoja, bet kiek tai nežinau. Dėl žvaigždės akyse, tai minima, kad dažnai pavasariai tokią auksinę turi. Nesako, kad būtinai turi. O ten su tais dūžtančio stiklo ar kitokiais raštais nieko nesuprantu... pagal mane pas mane dužęs stiklas:
O tie kur pagal akis sveikatą nustatinėja, sako kad yra 5 rainelės tipai:
pirmas pasitaiko 10 kart dažniau šviesiom akim, gijos taisyklingai ir tankai išsidėsčiusios ratu, sveikų žmonių požymis.
antras tipas - su basibangavusiom plonom gijom, tokias raineles turi Astenoneurotinio tipo žmonės (nežinau kokie... matyt liaudiškai kalbant su nervais silpnais)
trečias - pasitaiko beveik išskirtinai pas tamsiaakius, gijos ties centru, išorėja vientisa rainelė. Labai geros sveikatos žmonių, kaip ir pirmas tipas.
ketvirtas - radialiai išsidėsčiusios gijos su netvarkingomis salelėmis/tarpais, užimančiomis 30 % akies paviršiaus (mano). Tokias raineles turi silpnoki fiziškai ir linkę sirgti žmonės.
penktas - chaotiškas, kiauras raštas su daug tarpelių ir salelių. Silpnos sveikatos žmonių.
iš čia
tai gaunas, kad pirmas - pavasariai, antras - vasaros, trečias - žiemos, penktas - rudeniai... kažkaip taip... pagal akis aš softas
O tie kur pagal akis sveikatą nustatinėja, sako kad yra 5 rainelės tipai:
pirmas pasitaiko 10 kart dažniau šviesiom akim, gijos taisyklingai ir tankai išsidėsčiusios ratu, sveikų žmonių požymis.
antras tipas - su basibangavusiom plonom gijom, tokias raineles turi Astenoneurotinio tipo žmonės (nežinau kokie... matyt liaudiškai kalbant su nervais silpnais)
trečias - pasitaiko beveik išskirtinai pas tamsiaakius, gijos ties centru, išorėja vientisa rainelė. Labai geros sveikatos žmonių, kaip ir pirmas tipas.
ketvirtas - radialiai išsidėsčiusios gijos su netvarkingomis salelėmis/tarpais, užimančiomis 30 % akies paviršiaus (mano). Tokias raineles turi silpnoki fiziškai ir linkę sirgti žmonės.
penktas - chaotiškas, kiauras raštas su daug tarpelių ir salelių. Silpnos sveikatos žmonių.
iš čia
tai gaunas, kad pirmas - pavasariai, antras - vasaros, trečias - žiemos, penktas - rudeniai... kažkaip taip... pagal akis aš softas
QUOTE(bytte @ 2014 11 17, 12:35)
Ragų krūva. Kadangi mano visi trys diedai - vasaros, tai reikštų, kad aš gyvenu isterikų apsupty