Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Hiver @ 2014 11 12, 13:10)
Cia Madonna isanalizuota ir diagnozuota kaip soft autumn. 4u.gif

Ten pat Kate Middleton nutipizuota kaip soft summer.

Dėl Madonos, kaip SA labai abejočiau, be to nesutinku, kad Kate SSu. Tam puslapy labai tikslingai surenka foto.
Dėl pavasario irgi neįsitikinus... per gerai jai rudens violetinė, nebent ji WSp... biggrin.gif Žo biesa ją te žino...
Atsakyti
Man atrodo, kad kai jau sykį esi Madona, tai esi virš visokių niekingų sezonų, ir nieko čia neprianalizuosi... Ibo natūrali odos spalva be grimo pas tave buvo prieš 50 metų biggrin.gif
Atsakyti
Na madona ne Dita, nėra taip kad neina iš namų be grimo:
user posted image
user posted image
dar patiko, nors su grimu:
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
ieškojau su žalia, radau tik va tokę lotuliukas.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 11, 20:12)

Taip sita. smile.gif  Pas mus Gosh tai didziuosiuose Eurokosuose yra. mirksiukas.gif
Ta pati norejau sakyt kai tik pamaciau nuotrauka. drinks_cheers.gif  Gaivus, vaiskus ispudis. smile.gif O kokie cia skaistalai? Labai graziai tinka. thumbup.gif  Ar cia naturaliai rausteleje skruostukai?

380, tai toks? Luminous coral

user posted image
user posted image

http://www.beautysha...-coral-lip.html

Hiver, dėkui. Ne, skaistalai miessence apricot dew
Šiaip kartais jie man kiek oranžiniai, bet pas mane skruostuose kažkokia panaši spalva figūruoja. Derinu prie "šilčiausių" rūbų spalvų
user posted image

Pasimatavau šiandien tą 380, tai net ir nežinau kuris geriau. Šitas kiek ramesnis, bet dengia tokia ale plokštesne plėvele g.gif ir bligutis labai smulkus ilgai išliekantis yra. Spalva nueina, o lūpos vis dar blizga
Atsakyti
Na nežinau, man Madonna nė pro kur ne pavasaris. Tiktai vasara, na, dėl soft autumn dar sutikčiau, jis artimas vasaroms. Koks pavasaris taip atrodo vaikystėje? Šiltos spalvos plaukai galbūt tinka prie jos pudros. Bat dažniau ji dažo plaukus šalti atspalviu šviesiai. Akys melsvai žalzganai pilkos, tipiškos vasaroms. Iš jos įvaizdžio nebent galima pasimokyti vasaroms, jeigu norisi migruoti į ryškesnį tipą, o konkrečiau - Monroe tipą. Būtent taip, kaip ji, ir atrodo vasaros su šiltai nublondintais plaukais. Tamsesnis, šaltesnis įvaizdis jai kur kas natūraliau tinka. Nors natūralumas nebūtinai reiškia, kad geriau. Galbūt tikslas ir siekiamybė yra atrodyti įdomiai, savotiškai, akį rėžiančiai. Dėl to spalvinį tipą svarbu žinoti, bet visai neprivalu jo laikytis - priklausomai nuo tavo prioritetų.
Atsakyti
Cia gerai matosi Madonos akys is arti. (Paspaudus pasididina.)

O cia Elizabeth Hurley palyginimui, ji priskirta cool summer.
Papildyta:

QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 12, 22:58)
Na nežinau, man Madonna nė pro kur ne pavasaris. Tiktai vasara, na, dėl soft autumn dar sutikčiau, jis artimas vasaroms.

Tai kad niekas ir nesake kad ji pavasaris unsure.gif ? Bytte tik paminejo kad ji gerai atrodo su rudeniska violetine. ax.gif
Atsakyti
Vieni graziausiu man Madonos ivaizdziu wub.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(inc @ 2014 11 12, 19:34)
Hiver, dėkui. Ne, skaistalai miessence apricot dew
Šiaip kartais jie man kiek oranžiniai, bet pas mane skruostuose kažkokia panaši spalva figūruoja. Derinu prie "šilčiausių" rūbų spalvų

Pasimatavau šiandien tą 380, tai net ir nežinau kuris geriau. Šitas kiek ramesnis, bet dengia tokia  ale plokštesne plėvele  g.gif  ir bligutis labai smulkus ilgai išliekantis yra. Spalva nueina, o lūpos vis dar blizga

Matai kaip tinkamai skaistalu spalva atsitaikiai, net pagalvojau ar ne tavo naturalus rausvumas. biggrin.gif thumbup.gif

Ka turi omeny plokstesne plevele? Plonu sluoksniu dengiantis, ar kaip? smile.gif O blizgutis tau lupu nebraizo? Nes man nesmagu buna kai toks kaip smelis ant lupu jaucias. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 12, 23:03)
Cia gerai matosi Madonos akys is arti. (Paspaudus pasididina.)

O cia Elizabeth Hurley palyginimui, ji priskirta cool summer.
Papildyta:
Tai kad niekas ir nesake kad ji pavasaris  unsure.gif ?  Bytte tik paminejo kad ji gerai atrodo su rudeniska violetine. ax.gif

Mano akys panašios į Madonos biggrin.gif Tik kur apie centrą pas ją ruda tai pas mane geltona biggrin.gif
ot patinka man tokios foto kur net plaukeliai ant veido matosi bigsmile.gif

Hurley kaip cool summer tai visai netikusius auskarus pasikabinusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2014 11 13, 13:19)
Mano akys panašios į Madonos biggrin.gif Tik kur apie centrą pas ją ruda tai pas mane geltona biggrin.gif

Mano akys irgi panašios į Madonos, ax.gif tik as neturiu kitu spalvu intarpu, viskas vienoj gamoj. Kur apie centrą pas ją ruda tai pas mane tokia pat kaip visa likusi akis, gal kruopelyte tamsesne. Apvadelis pats tamsiausias biggrin.gif

Bet as man vaidenasi ar jos akis turi saulutes rasta? Nes maniskis tai tikrai sutrukinejusio stiklo.
Atsakyti
gal ir saulutė g.gif

Lyginu su savo mamos akim - grynas suskilęs ledas ir spalva ir raštu, jokių saulučių. Jinai gryna cool summer be jokių abejonių.
Bet mano irgi labiau suskilęs ledas su auksiniu viduriuku negu saulutė.
Nors šiaip man sunku su tais raštais, nebent juodai baltai pasidaryt foto ir žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 13, 11:13)
Vieni graziausiu man Madonos ivaizdziu wub.gif

user posted image

user posted image
Matai kaip tinkamai skaistalu spalva atsitaikiai, net pagalvojau ar ne tavo naturalus rausvumas. biggrin.gif  thumbup.gif

Ka turi omeny plokstesne plevele? Plonu sluoksniu dengiantis, ar kaip?  smile.gif  O blizgutis tau lupu nebraizo? Nes man nesmagu buna kai toks kaip smelis ant lupu jaucias. unsure.gif

net nežinau kaip kitaip apibūdinti plokštumą kitaip, bet toks kaip blynas vientisos spalvos lotuliukas.gif nea, nepajaučiau, kad braižytų
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 13, 14:10)
Bet as man vaidenasi ar jos akis turi saulutes rasta? Nes maniskis tai tikrai sutrukinejusio stiklo.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 12, 22:58)
Na nežinau, man Madonna nė pro kur ne pavasaris. Tiktai vasara, na, dėl soft autumn dar sutikčiau, jis artimas vasaroms. Koks pavasaris taip atrodo vaikystėje? Šiltos spalvos plaukai galbūt tinka prie jos pudros. Bat dažniau ji dažo plaukus šalti atspalviu šviesiai. Akys melsvai žalzganai pilkos, tipiškos vasaroms. Iš jos įvaizdžio nebent galima pasimokyti vasaroms, jeigu norisi migruoti į ryškesnį tipą, o konkrečiau - Monroe tipą. Būtent taip, kaip ji, ir atrodo vasaros su šiltai nublondintais plaukais. Tamsesnis, šaltesnis įvaizdis jai kur kas natūraliau tinka. Nors natūralumas nebūtinai reiškia, kad geriau. Galbūt tikslas ir siekiamybė yra atrodyti įdomiai, savotiškai, akį rėžiančiai. Dėl to spalvinį tipą svarbu žinoti, bet visai neprivalu jo laikytis - priklausomai nuo tavo prioritetų.

Nei viena vasara negalėtų išgauti tokio įvaizdžio, kaip ji jaunystėje. Plaukai šilti, makiažas ryškus, rūbai super spalvingi, auksiniai papuošalai...
Ji dažniausiai šaltina odą, šiuo metu nusibalinus iki negalėjimo su ta priemone, kaip Jacsonas, Dita ir visi kt. jaunosios žvaigždutės, ibo jau madinga. Atkreip dėmesį į odą ne veido, ypač senosia foto, pamatysi, kad šaltina ji viską.
Beja dėl vaikystės foto... yra ir kitokių, ji man ten kas nori, apart žiemos.
Atsakyti