QUOTE(Hiver @ 2014 11 13, 14:10)
Bet as man vaidenasi ar jos akis turi saulutes rasta? Nes maniskis tai tikrai sutrukinejusio stiklo.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 12, 22:58)
Na nežinau, man Madonna nė pro kur ne pavasaris. Tiktai vasara, na, dėl soft autumn dar sutikčiau, jis artimas vasaroms. Koks pavasaris taip atrodo vaikystėje? Šiltos spalvos plaukai galbūt tinka prie jos pudros. Bat dažniau ji dažo plaukus šalti atspalviu šviesiai. Akys melsvai žalzganai pilkos, tipiškos vasaroms. Iš jos įvaizdžio nebent galima pasimokyti vasaroms, jeigu norisi migruoti į ryškesnį tipą, o konkrečiau - Monroe tipą. Būtent taip, kaip ji, ir atrodo vasaros su šiltai nublondintais plaukais. Tamsesnis, šaltesnis įvaizdis jai kur kas natūraliau tinka. Nors natūralumas nebūtinai reiškia, kad geriau. Galbūt tikslas ir siekiamybė yra atrodyti įdomiai, savotiškai, akį rėžiančiai. Dėl to spalvinį tipą svarbu žinoti, bet visai neprivalu jo laikytis - priklausomai nuo tavo prioritetų.
Nei viena vasara negalėtų išgauti tokio įvaizdžio, kaip ji jaunystėje. Plaukai šilti, makiažas ryškus, rūbai super spalvingi, auksiniai papuošalai...
Ji dažniausiai šaltina odą, šiuo metu nusibalinus iki negalėjimo su ta priemone, kaip Jacsonas, Dita ir visi kt. jaunosios žvaigždutės, ibo jau madinga. Atkreip dėmesį į odą ne veido, ypač senosia foto, pamatysi, kad šaltina ji viską.
Beja dėl vaikystės foto... yra ir kitokių, ji man ten kas nori, apart žiemos.