Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Noa @ 2014 11 11, 21:38)
Visai mielai tokį imčiau biggrin.gif kai užeisiu, netgi ir nusipirksiu biggrin.gif Tik bijau, kad matiniai lūpdažiai labai lūpas džiovina, jums ne? Turiu du, chanel ir nouba ir abu kažkaip nelabai naudojasi... Kita vertus, gal Mac geresnis.

O Madona aplamai yra kas? Jokia ji ne pavasaris, man atrodo. Ką?

Matiniai tuo tikrai griesija, juos daznai ten ant visokiu balzamu megsta det. Bet gal ir ne visai matini koki eitu rast? smile.gif

Madonna man atrodo ar tik ne light summer. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 11, 21:45)
Madonna man atrodo ar tik ne light summer. ax.gif

Manai? Tai kad man atrodo, jinai tamsi iš tikro. Kaip dukra. Kad plaukai dažyti, taigi nieko?\

Visada juodai rengiasi, ir visai nieko, gal kokia žiema...
Atsakyti
NYX matiniai lupdaziai:

user posted image

Reiktu man prie progos uzmest aki i Monte Karlo. g.gif Arba i Copenhagen... bet tas jauciu tamsus bus man.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 11 11, 21:55)
Manai? Tai kad man atrodo, jinai tamsi iš tikro. Kaip dukra. Kad plaukai dažyti, taigi nieko?\

Visada juodai rengiasi, ir visai nieko, gal kokia žiema...

Kad lyg buvo mineta kad light summer, arba as blogai prisimenu. Bet siaip tai jo tamsi ji. Nors jai labai gerai tinka sviesus plaukai, o tai vienas is pozymiu kad gali buti light.
Kontrasto prasme ji blankesne uz tarkim kokia Gwen Stefani.

user posted image

Ieskau kur su tamsiais plaukais bet nieko gero nerandu.
Papildyta:
Radau. Snieguole biggrin.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tinka jai but tamsiai. smile.gif Matyt i senatve nusoftejo tai nusprende sviesintis. biggrin.gif
Papildyta:
Gal jos tipas toks pat kaip ir Midletton? Buvo priskirta cool summer, dabar jau i rudenius kazkas nutipizavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 lapkričio 2014 - 21:29
Pagooglinau. Nu tikrai, nėra jinai tokia tamsi, kiek įsivaizdavau. Yra kur tamsiai nusidažius, bet kas iš to, atrodo ne kažkaip. O tie jos tamsūs plaukai, jaučiu, tik ant jos ir tamsūs, mano irgi tamsios šaknys atauginėja... Man tamsios. O taip tai tokio nebalinti lino, kaip senovinis bulvių maišas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 lapkričio 2014 - 21:44
Madonna vasara. Vaikystėje aiškiai matosi - greičiausiai cool summer:

user posted image

http://images4.fanpo...100-500-414.jpg

Na, nesunkiai migruoja į žiemą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 11 lapkričio 2014 - 21:45
Nu jo, kažkokia vasarėlė. Va tai tau. Irgi mat italai biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar pas ja akiu baltymai tokie nebalti, akiu spalva irgi tokia neaiski su pilkumu, kaip vasaroms budinga. smile.gif

Papildyta:
O, koks fainas lupdazis vasaroms, is neutraliu gimines bigsmile.gif

user posted image
http://baroque-in-ba...hadow-twig.html

Jei kuri noresit - cia MAC Twig.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 lapkričio 2014 - 22:11
nekelsiu foto... bet madonos akys arba žydros arba tealinės, bet ne mėlynos... be to su tokiais šiaudiniais plaukais cool vasaros atrodo tragiškai net ir su špaklium, tai cool summer atmesčiau tikrai.
Plius ji su lindzėm, kur arti matosi (ta prasme ačkarikė matyt yra), tai akys gal dėl to raudonos. Mano irgi raudonos dažnai, o mano mamos jai lygint su jaunystės, tai išvis pilkos ir baltymas pageltęs+paraudęs. Gi čia kaip ir su skūra - problemos keičia vaizdą.

Dar... man ji gražiausiai atrodo su ŠILTAIS plaukais, palyginkit žiemiau minėtą Emily su tais šiltais medaus spalvos plaukais ir Madoną, net softukės taip gerai neatrodo. Be to jai chaki labiau tinka nei taupe, tai kokia ji vasara?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 11, 21:12)
Tikrai. drinks_cheers.gif Nu va cia su zalia suknele, tikrai ne vasarine, ar tai ziemos ar pavasario ji kazin. Man asmeniskai tokia tik aksesuarams, nagu lakams tiktu, drabuziams ieskociau ramesnes.

nežinau kieno gal žiemos?
O cia Emily su raudonu lupdaziu. Kaip tau bytte jis ant jos?

Visai nieko, kaip vakarinis variantas, tik plaukai man negražu ant jos tokie kažtoniniai, bėda vasarėlėms su tamsiom spalvom, matyt nesu mačius normalių.
O as kiek esu turejus ka is verstos juodos odos tai budavo aklinai juodi, kaip ir juodas barchatas, nebent tas taip vadinamas nubukas butu, jis pilkesnis, o neverstos juodos man kazkaip sviesiau ziurisi, gal tie atspindziai ant pavirsiaus... Tarkim striukele odine neverstos odos juoda visai galeciau uzsidet. g.gif

Tai aš nubuką ir turėjau galvoje blush2.gif , tas tamsus tai zamšas? Jis tai rudeniams ir dar DW, geriausia.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 12, 11:22)
nekelsiu foto... bet madonos akys arba žydros arba tealinės, bet ne mėlynos... be to su tokiais šiaudiniais plaukais cool vasaros atrodo tragiškai net ir su špaklium, tai cool summer atmesčiau tikrai.
Plius ji su lindzėm, kur arti matosi (ta prasme ačkarikė matyt yra), tai akys gal dėl to raudonos. Mano irgi raudonos dažnai, o mano mamos jai lygint su jaunystės, tai išvis pilkos ir baltymas pageltęs+paraudęs. Gi čia kaip ir su skūra - problemos keičia vaizdą.

Dar... man ji gražiausiai atrodo su ŠILTAIS plaukais, palyginkit žiemiau minėtą Emily su tais šiltais medaus spalvos plaukais ir Madoną, net softukės taip gerai neatrodo. Be to jai chaki labiau tinka nei taupe, tai kokia ji vasara?

Madona - pavasaris? bigsmile.gif Vau, jėga, mes ją jamam, ji jėga biggrin.gif
Atsakyti
Cia Madonna isanalizuota ir diagnozuota kaip soft autumn. 4u.gif

Ten pat Kate Middleton nutipizuota kaip soft summer.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 12, 11:46)

Tai aš nubuką ir turėjau galvoje blush2.gif , tas tamsus tai zamšas? Jis tai rudeniams ir dar DW, geriausia.

Batai, priekine dalis zomsine, uzpakaline neversta oda. Zomsa aklinai juoda kaip juodoji skyle, visa sviesa i save sugeria, turi trumpa plaukeli.
Rankine, zomsa derinta su neversta oda.

Nubukas, neturi plaukelio. labai lygi svelni silkine odele, irgi matine, be blizgesio. Ji isgaunama pasiausiant odos pavirsiu.
Atsakyti