Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Dilukai @ 2014 11 10, 14:53)
Man irgi tas įdomiausia, kaip pvz gauti juodą, bet ne juodą čemodaną kaip, kad žemiau LSu sudėliota (dešinėj palyginimui True Winter)
ar juodas, bet ne juodas yra tamsiai pilkas?

Juodas, bet ne juodas yra soft black, dar vadinama kartais grafito juoda, dažniausiai gaunasi juodas su matiniu paviršium. Tokie paneliai pas mašinas, dar verstos odos juodi... dar būna irgi visokie kitokie audiniai, kurie nesigauna normaliai juodi...
Papildyta:
Vuo diržas soft blac ant juodos suknios pvz:
user posted image
soft black dažniausiai virsta į black, jai silpnesnis apšvietimas, kad ir tarkim apniukusią dieną, o parduotuvėse, prie ryškaus apšvietimo veik pilki tamsiai atrodo pastebėjau su savo paltu...
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2014 11 10, 15:02)
Apie liampas aš išvis patyliu, ten nei rūbo nei savo veido spalvos nebesuprasi
ir dar kai matavimosi kabinoj padaryta, kad plieskia iš viršaus, tai gaunasi kaip čia tik iš viršaus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ir dar kažkas gali mėgti apsipirkinėjimą cool.gif . Aš po tokios lempinės egzekucijos savo fiziomordijai, ne tik kad naujos suknelės nebenoriu, nebenoriu išvis žmonėms rodytis ph34r.gif
Atsakyti
šičia lūpdažius prie paletės derina beja gal tai visai geras būdas ieškot nesidažant lūpų? Nupieši ant popieriaus... ir žinai tikrai kokia ten ta lūpdažio spalva, jai tinkama, vadinasi turi ir ant lūpų tikt?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 07, 13:32)

Nusipirkau is Gosh lupdazi, rinkausi rinkausi spalva... ir vis tik nusprendziau kad jis rudeniskas. cry.gif Pati tekstura labai faina, kremine, i rauksleles nesusibega, graziai dengiasi, ant lupu toks ne slapias o aksominis zvilgesnis. Bet vos per siltas man. Nesiseka man, pries gal metus is Bourjois buvau per pavasariska nusipirkus, dabar per rudeniska... verysad.gif Matomai ne tik zmones, bet ir lupdaziai turi savo undertona, kuris paaiskeja tik su jais pavaiksciojus.
Va toks:
user posted image
user posted image
http://www.rozmyslan...tne-usta-z.html

Hiver, tu šitą Gosh turi omenyje, taip? Aš jau aną dieną, pagalvojau, kad gali būt , jog jis man idealus. Mat mano šiltumas labai jau ribinis su vasaros. Tą pavasarinį aš tą kartą sesei perleidau, o jai jis idealus. Ten balto pigmento daugokai buvo.
Tik Gosh, pas mus, jaučiu, nerasiu. Teks palaukt kol kur nuvažiuosiu
Atsakyti
nu ta ruda su rožine man keistokai, ir plius violetinė su geltona tikrai ne mano favoritės spalvos...
Ir dar matot švarkas ir sijonas dvi skirtingos rudos, mistika man su tom LSu rudom...

Tavo rudos - viskas aišku, kakavinė ir kakaviškesnė biggrin.gif Nu nuo taupe ir tamsyn. O mano - nuo camel ir tamsyn... Tos rudos, kur pereina į chaki, tai jos mano, o tos rudos, kur link violetinės- tavo. Matei, tas švarkas jau beveik violetinis ir yra...
Atsakyti
383 mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
O jau koks vaizdo išsamumas biggrin.gif

Žėk, radau panašų internete biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Noa, nebark lotuliukas.gif Pati žinau, kad lievai nufotkinau. Aš gi blico neturiu lotuliukas.gif Na bet skirtumas su Erszbeth matosi gi vis tiek, ne?
Atsakyti
Nu tai aišku, kad matosi, jos išvis rasė kita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai šiuo metu patalpoj išvis fotografuot neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
pagaminau kiek šviesesnį fotkės variantą, bet nuotruaką tik per nuorodą eina įkelt
https://lh5.googleus...no/IMG_8476.JPG

beje, buvo dar labai panašios spalvos 380, bet kiek gilesnė spalva, mažiau blizgesio ir ne taip riebiai užtepa. Pabandžiau tik ant rankos, tai nueisiu kurią dieną pračekint ir tą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 11 lapkričio 2014 - 18:09
Nu taip... Iš bėdos biggrin.gif

Aplamai ant tavęs atrodo gana gaivi. O ant Erszebeth - sunki ir murzina...
Atsakyti
Light summer darbinis įvaizdis biggrin.gif
nu ta ruda su rožine man keistokai, ir plius violetinė su geltona tikrai ne mano favoritės spalvos...
Ir dar matot švarkas ir sijonas dvi skirtingos rudos,
http://truecolour.co...age-Hermes1.jpg

Jo, kazkaip sakyciau spalvinis derinys ne pats geriausias. g.gif

QUOTE(bytte @ 2014 11 10, 14:59)
kai Emily Blunt gerai šitoje cool summer paletėje gerai atrodo... nafigą ji iš savęs kažką kitą daro?
user posted image

Tikrai. drinks_cheers.gif Nu va cia su zalia suknele, tikrai ne vasarine, ar tai ziemos ar pavasario ji kazin. Man asmeniskai tokia tik aksesuarams, nagu lakams tiktu, drabuziams ieskociau ramesnes.

Su tokio atspalvio raudona ji man primena mane, as taip irgi atrodau su tokia raudona. biggrin.gif
Ir ne i tema - lupdazis... nu as suprantu kad dabar ne madoj dazytis sukneles palvos lupdaziu, bet sitoks "derinimas" tai man ka as zinau. unsure.gif Kaip jums?
user posted image

O cia Emily su raudonu lupdaziu. Kaip tau bytte jis ant jos?

QUOTE(bytte @ 2014 11 10, 15:18)
Juodas, bet ne juodas yra soft black, dar vadinama kartais grafito juoda, dažniausiai gaunasi juodas su matiniu paviršium. Tokie paneliai pas mašinas, dar verstos odos juodi...

O as kiek esu turejus ka is verstos juodos odos tai budavo aklinai juodi, kaip ir juodas barchatas, nebent tas taip vadinamas nubukas butu, jis pilkesnis, o neverstos juodos man kazkaip sviesiau ziurisi, gal tie atspindziai ant pavirsiaus... Tarkim striukele odine neverstos odos juoda visai galeciau uzsidet. g.gif

QUOTE(bytte @ 2014 11 10, 15:38)
šičia lūpdažius prie paletės derina beja gal tai visai geras būdas ieškot nesidažant lūpų? Nupieši ant popieriaus... ir žinai tikrai kokia ten ta lūpdažio spalva, jai tinkama, vadinasi turi ir ant lūpų tikt?

Buvau sita radus ir dar Dilukai imeciau, aciu kad priminei. thumbup.gif
Taip..... skias ieskosim MAC Russian Red. cool.gif

user posted image
user posted image

Nors is tikruju man reiketu zvalgytis i kazka tokio:
user posted image
Bet cia ne raudona, ar ne blyn?sad.gif

QUOTE(inc @ 2014 11 10, 16:27)
Hiver, tu šitą Gosh turi omenyje, taip? Aš jau aną dieną, pagalvojau, kad gali būt , jog jis man idealus. Mat mano šiltumas labai jau ribinis su vasaros. Tą pavasarinį aš tą kartą sesei perleidau, o jai jis idealus. Ten balto pigmento daugokai buvo.
Tik Gosh, pas mus, jaučiu, nerasiu. Teks palaukt kol kur nuvažiuosiu

Taip sita. smile.gif Pas mus Gosh tai didziuosiuose Eurokosuose yra. mirksiukas.gif

QUOTE(Noa @ 2014 11 11, 19:12)
Aplamai ant tavęs atrodo gana gaivi. O ant Erszebeth - sunki ir murzina...

Ta pati norejau sakyt kai tik pamaciau nuotrauka. drinks_cheers.gif Gaivus, vaiskus ispudis. smile.gif O kokie cia skaistalai? Labai graziai tinka. thumbup.gif Ar cia naturaliai rausteleje skruostukai?

380, tai toks? Luminous coral

user posted image
user posted image

http://www.beautysha...-coral-lip.html
Papildyta:
Radau raudona lupdazi Noa biggrin.gif
user posted image
MAC So Chaud Matte Lipstick
Papildyta:

Geriausiai tinkantis raudonas lupdazis pagal jusu odos atspalvi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 lapkričio 2014 - 20:00
QUOTE(Hiver @ 2014 11 11, 21:12)
Radau raudona lupdazi Noa biggrin.gif

Visai mielai tokį imčiau biggrin.gif kai užeisiu, netgi ir nusipirksiu biggrin.gif Tik bijau, kad matiniai lūpdažiai labai lūpas džiovina, jums ne? Turiu du, chanel ir nouba ir abu kažkaip nelabai naudojasi... Kita vertus, gal Mac geresnis.

O Madona aplamai yra kas? Jokia ji ne pavasaris, man atrodo. Ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 lapkričio 2014 - 20:39