Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

Noa, aciu uz nauja tema 4u.gif

QUOTE(Hiver @ 2014 10 01, 13:41)

Galit dar bandyt tiesiog matuotis ir ziuret kurios spalvos tinka, ir gal tas net ir isigyt, o paskui jau pagal tai ir paaiskes kurio cia tipo tos jums tikusios spalvos. 4u.gif  Bet siuo atveju reikia but saziningai su savim ir rinktis tik tas spalvas kurios tinka, o ne tas kurios labai patinka bet klausimas ar tinka. biggrin.gif Nes is esmes spalvinis tipas taip ir nustatomas - pagal tai kokios spalvos tinka.
Ta akyte kur idejot tai vasara butu. 4u.gif

doh.gif Sitas postas turejo buti skirtas Ur. Ka as cia subludinau, pacitavau Pilango zinute. blush2.gif

QUOTE(Ur. @ 2014 10 01, 14:21)
Oi, tikrai aklai netikiu kirpėjomis ir visažistėmis. Ypač kirpėja, nes paskutiniu metu reikalavau primygtinai pati nudažyti mane pilkai. Bet išėjau vėl šilta.. nors kirpėja teigė, kad tai šalta.. rezultatas, svarstau ar kirpėja iš viso skiria šilta/šalta biggrin.gif

O va dėl tų visų visažisčių, nežinau.. galvoju gal kartais jeigu plaukai yra nušiltinti ne pagal tipą, tai vien todėl gali netikti grynai šaltos spalvos?

O čia tokios spalvos akys gali būti ir cool, ir soft summer? Tai tuomet dabar tik pagal kontrastą atskirti kuris?

drinks_cheers.gif Zinokit visai tiketina kad ir neskiria.
O tokia akies spalva teoriskai labiau galetu priklausyt cool summer arba light summer, softams budinga reciau, nors irgi buna, pvz. kaip J. Aniston.
Ne tik pagal kontrasta, light ir soft tinka ir siltesnes spalvos (apytiksliai apie 30 proc. visos paletes yra bendros arba su light spring arba su soft autumn) o cool summer tinka vien tik saltos arba bent neutralios (tos kur buna tinka daugumai).

Kalbant apie visazistes - prisimenat kaip youtubej ieskojom visokiu glozio blogeriu sau pagal tipa? Tai va as buvau suradus sita blogere ir mes cia temoj nusprendem kad ji cool summer, nu ir tikrai ji tokia salta , man atrodo galetu kokiose Sutemose laisvai vaidint. biggrin.gif Ji yra visaziste, daro makiazus zmonems. Ir paziurekit ka jinai tam video sako: rodo MAC skaistalus konturavimui ir pasakoja kad "Harmony" atspalvis "siek tiek gali atrodyti per ryzas, ypatingai ant siltu spalviniu tipu, va jus matote kad ant manes jis vis tik duoda ryzuma" ir paskui ji parodo "Taupe" (t.y. atspalvi su pilkumu) ir sako kad jis "labiau neutralus, ant manes jis netampa ryzas kaip Harmony, tai yra siltiems spalviniams tipams, siltam odos atspalviui jis yra nuostabus."
biggrin.gif

Atsakyti
nu jau su visažistėm kartais doh.gif
o jeigu aš užsitepu skaistalą, kuris normaliam žmogui atrodo visai neutralus, o ant manęs jis tampa akivaizdžiai oranžinis ir murzinas. O jį užsiteps kokia pamutinta soft autumn ir jis "pranyks" jai ant odos. Kaip galima taip viską priešingai matyti doh.gif

Aišku gal kalba apie kokius televizoriaus ir kameros efektus, ten išvis kita dimensija, bet tiesiog gyvenime moteriai nu niekaip nepraeis su tokiu dažymusi.
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2014 10 01, 13:49)
Ally McBeal, oi siaubas, ta moteris savo lieknumu gali kompleksų privaryt doh.gif  lotuliukas.gif
bet ta aktorė žiū ir visai šilta atrodo, akys kokios, iš filmo kadrų tai net nesuprasi
http://content5.cata...E80A4CC6214.jpg

Oi, tiksliai kokia silta ax.gif geras, tam seriale ji man tokia pilka ofiso pelyte atrodydavo... o jeigu jau pilka pelyte tai kas gi kitas jei ne vasara. lotuliukas.gif

QUOTE(Pilango @ 2014 10 01, 14:45)
Hiver, dėkui už komentarus. Tiesiog ne visi defektai leidžiasi užmaskuojami. Pvz. turiu tamsius paakius, turbūt viską, ką grožio industrija siūlo kovai su jais, esu išbandžiusi, bet šis genetinis paveldas mano atveju turbūt nenugalimas.
Būčiau jūsų komentarą perskaičius prieš kelias dienas, nebūčiau pirkus pilko rudeninio palto, kaip suprantu, paakių problemą jis tik išryškins. Manyčiau, tinkamas šalikas čia smarkiai pagelbėtų. Gal kuri ką nors tinkančio yra užmačiusi? (LSummer)

Suprantu drinks_cheers.gif Del pilko paltuko, prisitaikysit koki grazu salika ir tiek tos bedos. As dazniausiai salikelio dairausi tokio ant kokios spalvos ta sezona bunu pasinesus, kad man keltu nuotaika, man asmeniskai labiau patinka margi nei vienspalviai.
Kaip light summer prie tokio paltuko manau tiktu koks nors sviesesnis uz ji salikas, kokiu nors gaiviu spalvu, neuzmurzintu bet ir ne rekianciu. Bandyciau kazka svelniai gelsvo, zydro, metinio, lavandinio, alyvinio is savo paletes. Raudonu roziniu geriau gal privengt del veido raudonumo, zaliu taipogi gal. g.gif
Beje, kalbant apie raudonas, manau kad ne visos jos isryskina raudonuma, cia as su nagu lakais taip pastebejau kad klasikine raudona visai nepabrezia paraudusiu ranku, ne kaip tarkim kai kurios burokines, ar ypac tos vadinamos mesos spalvos. ax.gif

Man labai grazu prie to paltuko butu tokio spalvinio derinio salikelis, nebutinai languotas:

user posted image

user posted image

tik kad va tos pilkos juosteles... bet siaip light summer man jis idealus. ax.gif

QUOTE(Mute @ 2014 10 01, 15:22)

Aciu, ypac uz sita wub.gif valio, stai ta spalva, cia pazymeta kaip blue red, del kurios as svarsciau tinka vasaroms ar ne. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 02 spalio 2014 - 13:28
QUOTE(akoya_lt @ 2014 10 01, 21:08)

Apie šalikus- o kokį derinti prie hmmm turbūt tamsiai vyšninės spalvos palto (DA aš), kai juodas būdavo, tai bet kokį imi, viskas tinka biggrin.gif

Tie labai grazus kor Noa idejo, o jeigu norisi sviesesnio kad isrysketu prie paltuko tai gal toks graziai ziuretusi:

user posted image
Man tai apskritai grazu kai palto spalva atsikartoja vienoj kurioj nors saliko rasto spalvoj. ax.gif

toks gal?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 10 02, 13:25)
Tie labai grazus kor Noa idejo, o jeigu norisi sviesesnio kad isrysketu prie paltuko tai gal toks graziai ziuretusi:

Ačiū, mergaitės, už pavyzdukus smile.gif 4u.gif Pati bijau labai eksperimentuoti, reikia nuomonės ir iš šalies ax.gif Reikės ieškoti, nes nieko panašaus net neturiu- viena skara visai juoda stora vilnonė, kita plonesnė, bet didelė juodai žalia, šalikas tealinis su aukso gijelėm, kitas pilkai mėlynas, ir dar vienas kažkoks teal- žaliai- kremiškai margas, internetu pirktas, tai nelabai aitaikytas, pagal internetinę foto labiau tiko prie veido biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kokios spalvos švarkelį patartumėt rinktis, kad tiktų Deep autumn spalviniam tipui?
Nešiočiau prie džinsų, juodų kelnių (na žinau, kad juoda ne itin geras pasirinkimas rudenėliui, bet kelnės gali būti) smile.gif Na norisi lengvai derinamo smile.gif
Manau reiktų vienspalvio švarko, nes turiu daug margų palaidinių, tai nebeprisimarginti gerai būtų.
Atsakyti
Taigi pereitam lape paletės. Kokį tamsesnį iš paletės, ir tiek...
Atsakyti
nauja tema drinks_cheers.gif
QUOTE(Mute @ 2014 10 01, 14:09)
O bytte  kartais ne CS g.gif

...bliamba, man kažkaip nei viens, nei du save kažkur priskirt... va turiu kepuriuką tokį muted spalvų... sau su juo aš tokia graži biggrin.gif , ir pati sau aš kažkokia muted... noriu į SS rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Jadzka @ 2014 10 09, 10:50)
Sveikos smile.gif

Kokios spalvos švarkelį patartumėt rinktis, kad tiktų Deep autumn spalviniam tipui?
Nešiočiau prie džinsų, juodų kelnių (na žinau, kad juoda ne itin geras pasirinkimas rudenėliui, bet kelnės gali būti) smile.gif  Na norisi lengvai derinamo smile.gif
Manau reiktų vienspalvio švarko, nes turiu daug margų palaidinių, tai nebeprisimarginti gerai būtų.

patart galim, o va ar bus galimybė tokį rasti, klausimas. Iš patirties kažkas iš tamsių bordinių bei mėlynų derintini neblogai. Ypač tie iš DA paletės. Kažkaip su žaliais sunkiau... bet čia gal tokia patirtis biggrin.gif .
Atsakyti
Kaip iš polyvore įkelt paveiksliukus?
dar po vieną kažkaip išeina, o derinukų nerandu kaip blush2.gif

ieškau BS ne tokių vasariškų ir Bright derinukų kaip pirmas... marškinukai bent jau iš BS paletės ir akių nebraižo...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 10 01, 20:08)
Ačiū, Noa, už naujus namučius smile.gif  aciuks.gif
Kiek dar naujų nuorodų atsiradę, nice smile.gif
Apie šalikus- o kokį derinti prie hmmm turbūt tamsiai vyšninės spalvos palto (DA aš), kai juodas būdavo, tai bet kokį imi, viskas tinka biggrin.gif

Aš ir įsitaisiau paltą vyšninį lotuliukas.gif Nu bet rimtai jam nėr taip jau lengva priderint biggrin.gif Kol kas rišausi tokį žalsvai smėlinį. Nors turbūt labiausiai norėčiau kokį aukso spalvos arba smėlinį? g.gif ... ir dar skrybėlę man sunku parinkt doh.gif
Atsakyti
dar BS:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 10 13, 10:09)
Aš ir įsitaisiau paltą vyšninį  lotuliukas.gif  Nu bet rimtai jam nėr taip jau lengva priderint  biggrin.gif  Kol kas rišausi tokį žalsvai smėlinį. Nors turbūt labiausiai norėčiau kokį aukso spalvos arba smėlinį?  g.gif  ... ir dar skrybėlę man sunku parinkt  doh.gif

rinkis skrybėlę kokią purple... arba rudą... arba mėlyną... arba teal...
user posted imageuser posted imageuser posted image]
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
ir dėl bijūnų... ieškok tokiais žiedais ar lapais gėlių, tada išryškės žiedų baltumas, arba tiesiog užmulčiuok, vargo bus mažiau mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti