Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Hiver @ 2014 11 07, 23:58)
Apie toki vaizda kalbejai?

Ant manes irgi keistai ir ryskiai, bet realiai kai pagalvoju, mes ten prie striukiu ir parduotuviu lempu matuojames, uztektu nueit i tamsia gatve ar i teatra ar i restorana prie zvakiu sviesos ir atitinkamos aprangos, ir jau visai kitas ispudis. Galvoju gal pavyktu prisijaukint, juk siaip ar taip sakoma kad raudonas lupdazis tinka visoms amziaus grupems.

Taip apie tokį.
Laikėsi lūpdažis puikiai - 10 balų. Pati sau netyčia užmetus akį į kokį veidrodį patikau, net kažkaip pakylėtai jaučiausi, lyg su aukštakulniais user posted image
Vasaroms, būtent cool, kai kuria lūpdažiai rekomenduojami tokie pat, kaip ir BSp, vienas iš jų tikros raudonos, IMHO atitinka mano papirktą.

Man iš tų Loreal color riche visi rudeniniai:
user posted image
user posted image
ir tas pink carat rudeninis:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 08, 13:04)
Oi mergossss  biggrin.gif Lūpdažis, mat, joms rudeninis  biggrin.gif Loreal Color riche 383 - rudeninis? Aš su juo nesiskiriu nuo kovo mėnesio

Tai reiškia, tuoj jį sudažysi, ir nusipirksi kitą, geresnį biggrin.gif

Šiaip aš suprantu, kad čia tame ir yra visas šūstrumas - subalansuot ir nenuslyst, nei į braitą, nei į warm autumn...

Man visada taip. Tai spalva lyg ir tiktų, bet blin per šilta, tai jinai, ožka, per ryški, tai jau beveeeeik, bet blin per šalta... Turi būt saikingai, saikingai, subalansuotai it jogas ant cvekų, kaip mano aa teta sakydavo, kai jai per balių kas nors norėdavo ko nors įpilti - svarbiausia yra saikas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 08, 23:32)
Tai reiškia, tuoj jį sudažysi, ir nusipirksi kitą, geresnį biggrin.gif

Šiaip aš suprantu, kad čia tame ir yra visas šūstrumas - subalansuot ir nenuslyst, nei į braitą, nei į warm autumn...

Man visada taip. Tai spalva lyg ir tiktų, bet blin per šilta, tai jinai, ožka, per ryški, tai jau beveeeeik, bet blin per šalta... Turi būt saikingai, saikingai, subalansuotai it jogas ant cvekų, kaip mano aa teta sakydavo, kai jai per balių kas nors norėdavo ko nors įpilti - svarbiausia yra saikas!  lotuliukas.gif

Tai kad jau trečias, kaip tik naujas, dar ne tuoj sudažysiu biggrin.gif blush2.gif

Nežinau, ar iš viso kada nors gyvenime esu turėjusi idealiai tinkantį lūpdažį. Buvo mėgstami, kurie kuriuo etapu atrodydavo idealūs, bet kažin, ar jie buvo idealūs objektyviai. Pavyzdžiui, rudas. Arba tamsus bordinis. Pagal spalvinį tipą šis, ko gero, artimiausias idealiam, nes su juo, kad ir ryškus jis pats savaime, neatrodau labai ten kažkaip pasidažius, jis "prilipma" labai natūraliai. Na, jeigu rudeniškas vaizdas išeina, tai irgi nėra blogai, juk mano pavasaris su rudens įtaka, paprasčiausia į jį numigruoti, o aš ir apskritai labiausiai mėgstu rudens palečių drabužių spalvas.
Atsakyti

QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 09, 00:44)
aš ir apskritai labiausiai mėgstu rudens palečių drabužių spalvas.

Matosi!

Nors su tais lūpdažiais tai ir man mistika. Tokius nudinius nešiojau nešiojau, tiek mėgau, prisipirkau belekiek, atėjo vasara. Įdegiau, įdegus jau jie šviesoki. Perėjau prie visokių koralinių. Dabar noriu grįžt - nebeišeina, per šviesūs unsure.gif Tai jochaidy, ar aš nuo birželio įdegus skaitausi?! lotuliukas.gif
Atsakyti
hi hi hi Light Spring to Punk Rocker: Can it Be Done?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 11 09, 17:51)

Mes jamam šitą darbą!!! Aš net tokius batus turiu biggrin.gif Tik nepatogūs padlos biggrin.gif
Va, protingi žmonės biggrin.gif

Nu pažiūrėkit į tą light spring outfitą, ar sveikas žmogus galėtų taip rengtis biggrin.gif Nebent koks sportininkas per varžybas.
Atsakyti
dar ten TA pataria juoda va tokią:
user posted image
O TSp tokią (čia su geltonu undertonu biggrin.gif ):
user posted image
kiek įžiūriu ne labai skiriasi ir BSp:
user posted image

...ir čia TSu raudonos negalima:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 11 08, 18:08)
Galvoju, gal reik nueit pasimatuot tą 383   biggrin.gif aš aną dieną nusipirkau megztinuką panašios spalvos kaip pas mergaitę ant lūpų ir man taip gražiai tinka . Čia iš tų retų variantų kai jautiesi "kai pasidažius"  smile.gif

Ir tuo paciu pasimatuok jei galesi ta maniski kur pasakojau, 4u.gif man labai idomu ar as neklydau galvodama kad jis rudeninis. smile.gif

QUOTE(bytte @ 2014 11 08, 23:11)

Man kazkodel nerodo nuotraukos.

QUOTE(Noa @ 2014 11 09, 00:54)
Nors su tais lūpdažiais tai ir man mistika. Tokius nudinius nešiojau nešiojau, tiek mėgau, prisipirkau belekiek, atėjo vasara. Įdegiau, įdegus jau jie šviesoki. Perėjau prie visokių koralinių. Dabar noriu grįžt - nebeišeina, per šviesūs unsure.gif Tai jochaidy, ar aš nuo birželio įdegus skaitausi?! lotuliukas.gif

Neidegus, tiesiog akis priprato save matyt su ryskesniais. smile.gif Toks jau zmogus padaras, pats nejausdamas prisitaiko. biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2014 11 10, 10:59)
...ir čia TSu raudonos negalima:
user posted image

Va is to stulpelio "colour harmony" apatinej eilej ta desinej rausva man geriausiai tiktu, arba dar galetu but pamaisyta su ta apatine kairej. Uztai ir lupdazio raudono neissirenku, vis kaip tamsus nude taip nude. unsure.gif Vakar sumasciau kad man tiktu kazkas kaip karamelizuota aviete, nezinau ar tinkamas issireiskimas. biggrin.gif

Jauciu gal kazkas tokio kaip visos tamsesnes spalvos, jos nera labai gilios ir grieztos, o tokios kaip barchatines ir rusvas pigmentas jauciasi:
user posted image
user posted image
O tos dvi blyskios tai ne per kur, nei rubuose, nei makiaze (cia SSu palete).

Sitas puslapis visai idomus, pamenu dejau cia anksciau kazka irgi is neutraliu. Man atrodo is jo inc savo palete pirko. Paziurejau dabar - visos paletes sold out. biggrin.gif

Dar radau - warm spring vs warm autumn - skirtumai ir panasumai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 10 lapkričio 2014 - 12:50
Turiu pastebėti, kad bepigu jiems patarinėti ir skirtumus demonstruoti su fotožopa dry.gif

O vat nueik tu žmogus į parduotuvę ir papirk vat ne apatinę oranžinę maikutę, o viršutinę, ne apatinį rudą sijoną, o viršutinį dry.gif
Atsakyti
Man irgi tas įdomiausia, kaip pvz gauti juodą, bet ne juodą čemodaną kaip, kad žemiau LSu sudėliota (dešinėj palyginimui True Winter)
ar juodas, bet ne juodas yra tamsiai pilkas? Man iš foto neatrodo, jis ten vis tiek juodas
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Light summer darbinis įvaizdis biggrin.gif
nu ta ruda su rožine man keistokai, ir plius violetinė su geltona tikrai ne mano favoritės spalvos...
Ir dar matot švarkas ir sijonas dvi skirtingos rudos, mistika man su tom LSu rudom...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 10 lapkričio 2014 - 13:54
aha, arba pamatyk undertoną juodos ar aplamai kokios, kai plieskia liampas baisulinės

Hiver, nežinau kodėl nuotraukų nerodo, man rodo g.gif
Šiaip pagal paletes buvau radus, kur blogerė nagrinėja true/cool summer lūpdažius, tai ten rimtai ne raudoni. Bet pagal tas paletes true/cool pati blozniausia, tik kad tamsiausios gal spalvos, ir tai dar su klaustuku g.gif , vat tikrai nepavadinsi pure summer variantu:
user posted imageuser posted image

kai Emily Blunt gerai šitoje cool summer paletėje gerai atrodo... nafigą ji iš savęs kažką kitą daro?
user posted image
Atsakyti
Apie liampas aš išvis patyliu, ten nei rūbo nei savo veido spalvos nebesuprasi
ir dar kai matavimosi kabinoj padaryta, kad plieskia iš viršaus, tai gaunasi kaip čia tik iš viršaus.
user posted image
Atsakyti