QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 06, 23:22)
Čia mano akis, su labai gera profesionalia technika fotografuota. Kur čia akies šiltumas?
Žinok, nu yra to šiltumo, sukis tu kaip nori pas tave visas tas undertonas yra šiltas. O akis - irkamera - dažnai tą undertoną "užmiršta", nes jis yra kaip ir visur. Uždėk ant fotožopos "autocolor" - nuims
Užtai pats nematai ir ant foto geriausiai matosi, kai greta kokio kito žmogaus.
Čia žinai kaip. Paimk žurnalą ir išpilk ant jo... Sakiau arbatą, bet galvoju, gal yra kas geriau Obuolių sultis? Brendžiuką? Pofig, tegu bus arbatą. Visur, kur kliuvo arbatos, užsidės šiltas undertonas. Betgi ne rašalas, persimato. Ir tu žiūri į manekenę tenai - matai gi, kad ji baltaodė, plaukai ten kokie tamsūs, akys mėlynos. Kas paklaus, kokios spalvos jos akys - sakysi, mėlynos, nu. Bet realiai lyginant su neapipilta, tai ta neapipilta bus šaltesnė. O žiūrint į vieną - gali to ir nesimatyt
Aš kiek vargau, kol pas save tą šiltumą aky įžvelgiau Oda nu dar kaip oda. O akis taigi mėlyna! O kaip gali mėlyna būti šalta, man į smegeninę neina. Mėlyna gi šaltumo viršūnė! Kuo mėlyniau, tuo šalčiau! Na gerai, pati akis marga, bet turėjau gi sutipizuotą ant paletės - man šalta ir basta
Ir žinok įžvelgiau tik kai perėjau prie spalvotų linzių. Na, jei jau privalau jas nešioti, tai galiu sau leisti pašėlti Žo, įsidedu aš turkio spalvos linzes - kažkiek ta akis paryškėja, bet manau, kad niekur kitur nepereinu dar, nesu aš kur nors ant ribos, kad tiek užtektų (aišku, tikėjausi, bet špygą)... Na gerai, pabūnu. tada įsidedu mėlynas - irgi kažkiek tos akys patamsėja, na irgi sau vaikštau patenkinta, kol pabosta. Tada galvoju, reik grįžt prie natūralios akių spalvos, daėdė tos žydros mėlynos. Įsidedu bespalves, žiūriu ir akim netikiu. Iki tol maniau, kad mano natūralios akys mėlynos, na kaip akys mėlynos, aišku, tokios blausiai melsvos. Ogi jos, pasirodo, geltonos Va dabar žiūriu į veidrodį - kaip aš galėjau manyti, kad tai mėlyna? Tai net ne žalia, o kokia tai auksinė Ir tik geriau įsižiūrėjus suprantu, kad vis tik mėlynos Tik neabejotinai šiltos
O pas tave tas undertonas yra toks, na, toks, gal kažkoks raudonai geltonas, kaip būna, žinai, kai vakarinė saulė apšviečia. Tik subtilus labai, negali visas snukis būti pas žmogų oranžinis. Bet yra gi, dėl to ryža ir pravardžiuoju, nors tu nei ryža, nei ką
O va ta babcė į ryžas nei per kur netinka.
Tik kai kur foto aprengta kaip WSp, faktas.
QUOTE(bytte @ 2014 11 06, 10:30)
Hiver kaip sekas tyrimas su raudonais lūpdažiais? Noa pasiūlė vietoj palto lūpdažį pirkt kitoje temoje, tai svarstau žiemai būt fainai toks raudonas, juolab papirkau auksinius blizgalus akims, manau būt labai fainai vakariniam.
Va tokių aš bijau, kiek mačiau merginų, visoms labai taip, kaip priklijuota:
http://dy6g3i6a1660s...QPAAWg/orig.jpg
O tokie lyg ir gerai:
Va tokių aš bijau, kiek mačiau merginų, visoms labai taip, kaip priklijuota:
O tokie lyg ir gerai:
Esu dar tyrimo procese. Svarstau varianta uzsisakyt is to puslapio apie kuri kalbejau, kur parenka pagal nuotrauka.
Nusipirkau is Gosh lupdazi, rinkausi rinkausi spalva... ir vis tik nusprendziau kad jis rudeniskas. Pati tekstura labai faina, kremine, i rauksleles nesusibega, graziai dengiasi, ant lupu toks ne slapias o aksominis zvilgesnis. Bet vos per siltas man. Nesiseka man, pries gal metus is Bourjois buvau per pavasariska nusipirkus, dabar per rudeniska... Matomai ne tik zmones, bet ir lupdaziai turi savo undertona, kuris paaiskeja tik su jais pavaiksciojus.
Va toks:
http://www.rozmyslan...tne-usta-z.html
QUOTE(kuti kuti @ 2014 11 06, 16:28)
Bet visos senesnės nuotraukos pakraipo spalvas į šiltumą.
Kokiu budu? Siaip geriausias orientyras - esanti nuotraukoje balta spalva, pageltonintose nuotraukose ji nebuna svariai balta o tokia i gelsvuma. Cia gal inc galetu pakomentuoti?
Tas daiktas mazos mergytes rankose man lyg ir baltas
http://www.fashionmi...ette_franke.jpg
QUOTE(aina1979 @ 2014 11 06, 20:44)
Nesutikčiau kad šis modeliukas vasara... Nėprokur... Man jos akys tokios ryškios ir švarios..
Cia tipiskas pavyzdys, pateikiamas kaip vasara, naudojamas straipsniuose, pavirsutiniskai besigilinanciuose i spalvinius tipus. Jeigu akys melynos, oda sviesi o plaukai ne juodi, ne kastoniniai, ne auksiniai ir ne sokoladiniai - tai vasara. Geriausiu atveju sutikciau del light summer.
QUOTE(bytte @ 2014 11 06, 23:02)
O aš nusipirkau raudona lūpdažį Meybeline 527 Lady red
http://kosmetista.ru...8/13/2ae9be.jpg
Labiausiai tiko, kiti tai per šviesūs, tai per purvini (kažkokie su rudumu ant manės atrodo). Bandžiau visus kokius radau Akropolio kosmetinėse. Šiaip gal būčiau nepirkus... įtariu šūds, bet man rytojui reik
http://kosmetista.ru...8/13/2ae9be.jpg
Labiausiai tiko, kiti tai per šviesūs, tai per purvini (kažkokie su rudumu ant manės atrodo). Bandžiau visus kokius radau Akropolio kosmetinėse. Šiaip gal būčiau nepirkus... įtariu šūds, bet man rytojui reik
Parasyk kai kuri laika panaudosi kaip tau jis. As is sios linijos turiu pora lupdaziu, patinka man ji. Labai norejau ir raudona is jos nusipirkti, berods ten trys atspalviai yra, tik man jie mazumele per ryskus ir per svarus... Ta pati Lady Red ir as buvau nusiziurejus, bet paskui suvokiau kad pas ji labai ryskus melynas undertonas, o man jis raudonuose lupdaziuose nelabai tinka, seniau esu pirkus tokiu i melynuma raudonu tai stovi nenaudojami, todel savo demesi sukoncentravau ties fatal red, jis lyg klasikinio raudonumo, bet oranzinio atspalvio. Bet bijau kad nusipirkus nenaudosiu nes kaip minejau svarus jie man labai. Nors grazus.
QUOTE(bytte @ 2014 11 07, 11:22)
Kuriam vasaru potipiui ji priskirta?
QUOTE(Noa @ 2014 11 07, 13:21)
O akis - irkamera - dažnai tą undertoną "užmiršta", nes jis yra kaip ir visur.
Kaip idomiai, cia visu fotoaparatu taip? Nepadeda tarkim fonas kuriame fotografuojamasi, ar kiti zmones salia?
QUOTE(Hiver @ 2014 11 07, 14:32)
Kaip idomiai, cia visu fotoaparatu taip? Nepadeda tarkim fonas kuriame fotografuojamasi, ar kiti zmones salia?
Čia jau gal daugiau INC klausk. Bet šiaip jau kamera fotografuoja kitaip, negu kad akis mato. Pvz. yra tamsoka, ania. Tai geras fotikas kažkiek "ištrauks", ir kadangi visur lygiai tamsoka, tai foto pašviesins, ir ji bus visai tokia ponormalė.
Gal fonas ir padeda. Betgi visi žino, kad sunkiausia fotografuoti šviesų greta juodo. Akis mato, kad jis ne baltas, o kamera padaro baltą. Ir dažnai jei fotografuoji nebaltą ir nejuodą, o labai tamsų ir labai šviesų, tai arba vienas tampa peršviesintas, arba kitas pertamsintas, pvz. šviesiaplaukė nuotaka ir jaunikis juodu kostiumu. Arba negras ir baltasis. Nerandu pavyzdinių foto. Bet arba baltasis be veido bruožų, o negras normaliai, arba negras - tik siluetas, o baltasis normaliai...
QUOTE(Noa @ 2014 11 07, 13:21)
O pas tave tas undertonas yra toks, na, toks, gal kažkoks raudonai geltonas, kaip būna, žinai, kai vakarinė saulė apšviečia. Tik subtilus labai, negali visas snukis būti pas žmogų oranžinis. Bet yra gi, dėl to ryža ir pravardžiuoju, nors tu nei ryža, nei ką
, o babcė anei raudonos, anei geltonos savy neturi, kažkoks peidžas kakavinis, ir undertonas mano matymu - šviesiai mėlynas. Čia daugumoje foto.
Man tose gatvinėse foto, kur mustardinėm spalvom būna, tai kaip tik labai pjaunas jos kūno spalvos su ta mustard. Bet BSp gali taip atrodyt, ir maskuotis kažkokiu būdu kaip CSu. Variantas su Milla. bet kai nagrinėjom, pastebėjom, kad nifiga jos akys ne šaltos, ir kaip tai jai jau vasara, tai gal softinė, bet per kontrastinga kaip softui... visur ji buvo kaip celebrite CSu. Dabar kai pradėjo rengtis brgaight spalvom, jau visur pridėta prie BSu celebritčių.
Parasyk kai kuri laika panaudosi kaip tau jis. As is sios linijos turiu pora lupdaziu, patinka man ji. Labai norejau ir raudona is jos nusipirkti, berods ten trys atspalviai yra, tik man jie mazumele per ryskus ir per svarus... Ta pati Lady Red ir as buvau nusiziurejus, bet paskui suvokiau kad pas ji labai ryskus melynas undertonas, o man jis raudonuose lupdaziuose nelabai tinka, seniau esu pirkus tokiu i melynuma raudonu tai stovi nenaudojami, todel savo demesi sukoncentravau ties fatal red, jis lyg klasikinio raudonumo, bet oranzinio atspalvio. Bet bijau kad nusipirkus nenaudosiu nes kaip minejau svarus jie man labai. Nors grazus.
bandžiau visus tris . Fatal red man per šviesus, dėl oranžiškumo nežinau, parduotuvėse mėlynas apšvietimas, tai sunku pasakyt. Šiaip jį kaip koralinį vaizduoja:
Matuojantis taip atrodė kad 547 vasaroms turėtų tikt, toks tamsesnis, jai neklystų vasarų raudonos spalvos.
My Webpage
bet čia pardey ir ant manęs, realiai nežinau, nete, kai kur visai rudas jis atrodo, kai kur avietinis vos ne.
Tas Lady red su tuo gal cheminiu pigmentu, kur kenkia? dabar tepu visaip, jaukinuosi, MB sakė per ryškus... aš net nusifotkinau pasitikslint (meybi man čia galva susisuko), tai su blicu tikrai taip savotiškai, kažkaip Milla su raudonais lūpdažiais primenu sau. Ir dar nerandu ties kuria linija nusibrėžt, jai be pieštuko, sakyčiau kažkiek išvažiuoja, ir forma keistai lūpų atrodo. pieštukas kiek per tamsus mano turimas, irgi taip ne tobula. Bet ilgiau kai pabūnu užsitepus, tai kaip ir įsigeria lyg spalva, labai neblogai atrodo, MB net paminėjo, kad va su tuo lūpdažiu, jau gerai, o anas per ryškus
Papildyta:
Dėl foto kiek aš suprantu...
Akis mato atskirai - pirmą juodą, paskui baltą, fokusuojas pagal kiekvieną, paskui kuria bendrą vaizdą, t.y. dakuria ko nemato, o fotikas fyg - kaip nustatai, taip pleškina. Undertona irgi pats fotikas uždeda, arba šviesa būna kažkokia tokia geltona ar mėlyna. Ir gaunas undertonas bendras visai foto. Na ir dar subtilybių visokių... va fokusuoji veida pirmam plane, ir matai kaip už jo viskas išsilieję, o gyvenime nematai, bet realiai akis mato taip kaip fotikas.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2014 11 07, 11:22)
true Azure summer pagal BFAS, ir pridėjo plaukus, su kuriais migruotu į contrasting jai neklystu. Paletėje tik sidabras, ir kiek pamenu, Azure priskyrė cool arba true summeriui pagal 12 tipų.
QUOTE(bytte @ 2014 11 07, 15:55)
va fokusuoji veida pirmam plane, ir matai kaip už jo viskas išsilieję, o gyvenime nematai, bet realiai akis mato taip kaip fotikas.
Bet va tai vat būtent, kad akis mato vienaip, o fotikas ima ir padaro kitaip. Tiksliau, gal pati akis ir objektyvas mato ir vienodai, bet akis perleidžia per smegenis ir išeina vienaip, o fotikas perleidžia per savo razūmėlį, ir jam išeina kitaip
QUOTE(Noa @ 2014 11 07, 16:01)
Bet va tai vat būtent, kad akis mato vienaip, o fotikas ima ir padaro kitaip. Tiksliau, gal pati akis ir objektyvas mato ir vienodai, bet akis perleidžia per smegenis ir išeina vienaip, o fotikas perleidžia per savo razūmėlį, ir jam išeina kitaip
tai taip - razūmelio anas neturi, tik akį... ir blicą , tas tai gerai pagadina vaizdą - mane va brunete padaro
QUOTE(bytte @ 2014 11 07, 16:04)
tai taip - razūmelio anas neturi, tik akį... ir blicą , tas tai gerai pagadina vaizdą - mane va brunete padaro
O mane - vampyru raudonom akim
Bet gal tai nereiškia, kad jis neturi razūmėlio. Gal kaip tik turi. Reikia vyro paklaust.
O tai ir šiaip vakar pokalbis buvo Liepiau diedui persukt kanalą, nes ten šaudo. Diedas burba - nieko nejungsiu, nes su tavim nieko žiūrėt neina, tipo, tai jai tas, tai anas, tai šaudo, baisu, tai dainuoja negražiai, baisu, tai gyvatės, baisu... Aš sakau, gyvatės man nebaisu, kada aš tau sakiau, kad bijau gyvačių??? Diedas - nu jo, gal tų ir nebijai, ko čia giminaičių bijot!!!
Tai va jis gal ir dėl tų raudonų akių turėtų atskirą nuomonę
Kokiu budu? Siaip geriausias orientyras - esanti nuotraukoje balta spalva, pageltonintose nuotraukose ji nebuna svariai balta o tokia i gelsvuma. Cia gal inc galetu pakomentuoti?
Ar tikrai nesat mačiusi senų pakraipytomis spalvomis nuotraukų? Jei net dabar, mano dabartinė muilinė melsvumą duoda nuotraukoms, tad seniau darytos tikrai nėra idealios (kalbu apie namudines šeimos nuotraukas).
Tame baltame daikte aš matau gelsvumą. Nėra tikra balta spalva.
Šiame skyrelyje daugiau yra apie White Balance. Ir su pavyzdžiais, kai matuojamas baltumas photoshopo įrankiu.
fotografijos pradžiamokslis
Tai aišku,kad geltonos senos nuotraukos. Net ant visų redaktorių būna viskokie "sendinimai", "senos foto" efektai - tai tą foto pageltonina gi
Man atrodo, jos natūraliai per laiką pagelsta.
Man atrodo, jos natūraliai per laiką pagelsta.
Dėl nutestuotos vasaros man nekyla abejonių, bet dėl Bette - net labai kyla. Kai šnekat apie undertonus, ar įvertinat, kad ji su pudra? Kad jos veidas padengtas ta spalva, kokią ji stengiasi išgauti? Taip, glamūrą šiais laikais reiškia juoda ant juodo, arba pilka ant juodo, arba juoda ant pilko, visais atvejais vasaros tipas yra pats glamūriškiausias, tai nenuostabu, kad visas panas į tai orientuoja. Bet iš tų dviejų foto, kur Bette vaikystėje ir vėliau, natūralios spalvos atrodo būtent tos, kur vaikystėje. Man ji atrodo pavasaris, ir labai artimo man tipo.