Oi, dar va radau light spring su tokio stailo skara. O gal čia jau lenkiška? Turbūt lenkiška
QUOTE(Noa @ 2014 11 05, 20:43)
Oi, dar va radau light spring su tokio stailo skara. O gal čia jau lenkiška? Turbūt lenkiška
, pas juos sakyčiau labiau pavasariams tinkamos skaros, vien dėl to "rainumo" nebuvomo.
beveik sutinku su Krygina dėl kobalto mėlynos, mačiau merginą su tokiu aprėdų WSp, kaip gražiai tie vario plaukai ant tos mėlynos , BSp irgi tinka, manau ir BW, LSp - tinka, kaip ir LSu, Deepams - tinka, dėl Softų abejoju (gal per intensyvi spalva), ir Cool'ų (man jin kaip ir ne visai šalta)
Hiver kaip sekas tyrimas su raudonais lūpdažiais? Noa pasiūlė vietoj palto lūpdažį pirkt kitoje temoje, tai svarstau žiemai būt fainai toks raudonas, juolab papirkau auksinius blizgalus akims, manau būt labai fainai vakariniam.
Va tokių aš bijau, kiek mačiau merginų, visoms labai taip, kaip priklijuota:
O tokie lyg ir gerai:
Angelinos kokie subtilūs, kaip ir ryškūs, bet tokie ne visai:
gal žinot kas šis modelis?
Maniau CSu radau... bet žiūriu tik tipažas daugeliu atveju sukurtas kaip CSu... va vaikystėj visai ne vasara net:
QUOTE(bytte @ 2014 11 06, 14:35)
Maniau CSu radau... bet žiūriu tik tipažas daugeliu atveju sukurtas kaip CSu... va vaikystėj visai ne vasara net:
Bet visos senesnės nuotraukos pakraipo spalvas į šiltumą.
Tuomet kas ji, jei ne vasara? Soft autumn?
Eikit sau su summer, Bette Franke aš savo spalvine atrininke laikiau, rimtai
Kai su šituo paltu pamačiau, pagalvojau, kad gi man labiausiai tinkančios šaliko spalvos yra būtent šitokia teal su geltonais marginimais...
Papildyta:
Iš jos tik daro vasarą, kažkodėl dabar užėjus vasarinių manekenių mada...
Kaip atgyja su raudona kepure:
Kai su šituo paltu pamačiau, pagalvojau, kad gi man labiausiai tinkančios šaliko spalvos yra būtent šitokia teal su geltonais marginimais...
Papildyta:
Iš jos tik daro vasarą, kažkodėl dabar užėjus vasarinių manekenių mada...
Kaip atgyja su raudona kepure:
Nesutikčiau kad šis modeliukas vasara... Nėprokur... Man jos akys tokios ryškios ir švarios..
Iškilmingai pareiškiu, kad nežinau, kas ta babcė Kaip vasara man ji per šilta, kaip pavasaris - per šalta, akys tai tiksliai vasarinės, o Erszebeth - mėlynos ir šiltesnės. Be to, manekenės prišpakliuotos ir prifotožopintos, užtai visai nenuostabu, kad jei iš jos padaro vasarą, tai atrodo vasara, padaro kokį warm - ir išeina warm...
Jie gi be sąžinės, jie gali ir iš Nikolės Kidman kokią tai cool vasarą padaryt
Papildyta:
Ale tik pilkos ir šaltos
Jie gi be sąžinės, jie gali ir iš Nikolės Kidman kokią tai cool vasarą padaryt
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2014 11 06, 20:44)
Nesutikčiau kad šis modeliukas vasara... Nėprokur... Man jos akys tokios ryškios ir švarios..
Ale tik pilkos ir šaltos
Man jos akys sakyčiau link žiemos cool, kontrasto nėr... šiltesnė nei Liv, nus vasara su žiemos įtaka. Bet kai kur nesuprantu, o kai kur labai vasara, ypač kur tokios be špakliaus.
kepurė - cool vasarai einama, paskui dar žalios jai vasarinės gražiai. Aš kažkaip pastebėjau, kad tos žalios gal ir yra testinės? , nes skiriasi visų labai: pavasarių salotinės, vasarų - baltijos jūros spalvos, rudenių - link chaki... žiemos elektrinės.
bet... gal ji braitas pasislėpęs
O aš nusipirkau raudona lūpdažį Meybeline 527 Lady red
Labiausiai tiko, kiti tai per šviesūs, tai per purvini (kažkokie su rudumu ant manės atrodo). Bandžiau visus kokius radau Akropolio kosmetinėse. Šiaip gal būčiau nepirkus... įtariu šūds, bet man rytojui reik
kepurė - cool vasarai einama, paskui dar žalios jai vasarinės gražiai. Aš kažkaip pastebėjau, kad tos žalios gal ir yra testinės? , nes skiriasi visų labai: pavasarių salotinės, vasarų - baltijos jūros spalvos, rudenių - link chaki... žiemos elektrinės.
bet... gal ji braitas pasislėpęs
O aš nusipirkau raudona lūpdažį Meybeline 527 Lady red
Labiausiai tiko, kiti tai per šviesūs, tai per purvini (kažkokie su rudumu ant manės atrodo). Bandžiau visus kokius radau Akropolio kosmetinėse. Šiaip gal būčiau nepirkus... įtariu šūds, bet man rytojui reik
Mano akys panašios, kaip Bette, šiltumo-šaltumo prasme tai visiškai, o su šviesumu-tamsumu irgi, priklausomai nuo apšvietimo. Mano irgi gali atrodyti šviesiai pilkos, nors dažniau tamsiai, bent jau kai pati save matau.
Čia mano akis, su labai gera profesionalia technika fotografuota. Kur čia akies šiltumas?
Man labai įdomu, kur nutipizuosite Bettę.
Čia mano akis, su labai gera profesionalia technika fotografuota. Kur čia akies šiltumas?
Man labai įdomu, kur nutipizuosite Bettę.
Sunku pasakyt, skirtingose foto, skirtingos akys, šviesumo prasme - šviesesnės manau. Toliau be nuomonės. Bet oda tikrai ne kaip Erszebeth.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage