Man kaip grazu kai prie plauku gerai pataiko priderint. Pvz cia:
http://4.bp.blogspot...sian scarf9.JPG
Odinukes rankoves atraitotos.
O siaip ji turbut idealiausiai kokiam warm autumn, gal?
Aš kaip tik noriu adijalo dydžio
Žiūriu, oficialiame puslapyje jų pavadinimai kitokie. Rusijos rinkai? Maniškė ne Saša, o Naktis Pietuose, pasirodo http://platki.ru/catalogue/8/27/-/125/
Papildyta:
Šita, kur įdėta, man kokiam deep autumn atrodo ideali. Warm (tiek spring, tiek autumn) ta geltona per šalta, o žalia per neutrali ir šiaip tamsoka, nebent būtų su normaliai sodria geltona.
Žiūriu, oficialiame puslapyje jų pavadinimai kitokie. Rusijos rinkai? Maniškė ne Saša, o Naktis Pietuose, pasirodo http://platki.ru/catalogue/8/27/-/125/
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 11 04, 18:42)
Man kaip grazu kai prie plauku gerai pataiko priderint. Pvz cia:
Šita, kur įdėta, man kokiam deep autumn atrodo ideali. Warm (tiek spring, tiek autumn) ta geltona per šalta, o žalia per neutrali ir šiaip tamsoka, nebent būtų su normaliai sodria geltona.
Ai, dar dėl tų gerų, normalių rusų. Be abejo, ir aš tokių pažįstu. Tai didelė tauta, didelė šalis, natūralu, kad ten yra daug dorų, talentingų, protingų, aukštos moralės žmonių, ir kad tiems protingiesiems gėda dėl to, ką šiuo metu daro jų šalies valdžia. Visai gali būti, kad ir tų skarų kūrėjai tyliai baisisi, bet nedrįsta prasižioti api politiką. Todėl sako, kad menas, mada, mokslas - anapus politikos, aukščiau politikos. taip, geriesiems ir doriesiems būtent taip ir yra. Tačiau tik ne politikams. Ir kiekvienas Vakaruose surengtas Rusijos atlikėjo koncertas, nupirkta Rusijos rašytojo knyga, parodytas Rusijos filmas, įsigytas Rusijos dizainerio rūbas tiems, kurie žaidžia nešvarų žaidimą, tampa dar vienu koziriu jų rankose. Štai, pasaulis myli Rusiją, žavisi mumis, žmonės Vakaruose yra prorusiški. Tai vadinama minkštąja galia, kai pozicijas bandoma iškovoti per kultūrines sritis. Tai iš tiesų yra karo - informacinio karo - forma, kuri irgi labai pavojinga. Todėl Vakarų pasaulio pareiga šioje situacijoje, kad ir skaudama širdimi, atsukti nugara sir tiems geriesiems, doriems ir talentingiems rusams. Laikinai. Kad jie išdrįstų savo šalyje tarti svaresnį žodį. Kad neleistų valdžiai manipuliuoti savo vardais ir prekiniais ženklais. Nes jie taip pat atsakingi už tai, kad valdžioje yra tie, kas yra. Ir už tai, ką daro jų šalis.
dar pora
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 04, 19:04)
Ai, dar dėl tų gerų, normalių rusų. Be abejo, ir aš tokių pažįstu. Tai didelė tauta, didelė šalis, natūralu, kad ten yra daug dorų, talentingų, protingų, aukštos moralės žmonių, ir kad tiems protingiesiems gėda dėl to, ką šiuo metu daro jų šalies valdžia.
Mano vyras rusas
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 11 04, 19:06)
Abi pajamčiau
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 04, 19:45)
Man atrodo, kad tuos pavadinimus visi galvoja, kaip kas nori. Gali pavadint savo skarą Robertu
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 04, 20:04)
Todėl Vakarų pasaulio pareiga šioje situacijoje, kad ir skaudama širdimi, atsukti nugara sir tiems geriesiems, doriems ir talentingiems rusams. Laikinai.
O aš, atvirai pasakius, dėjau skersą ant visų politikų ir karų. Politika yra politika, o žmogus yra žmogus, ir man svarbu, ar jis geras, ar jis blogas, o jau ten tautybė ar kraujo grupė ar religija ar politinės pažiūros man vietoj paskutinėj. Svarbu, kaip jis elgiasi! O ne tautybė. Ir jei kas nors man prie akių šautų žmogų, kad ir rusą okupantą, aš viską daryčiau, kad jam pagelbėt, nes man px, kas jis toks ir ką jis čia daro, net kad jei ir durnas.
Aš prieš karus. Aš žmogus katalikas, pas mumi žudyti nuodėmė, užtat karų mums negalima iš principo, kas šauna, tas blogai daro, va ką pasakysiu. Ar už teisų reikalą, ar ne už teisų, tegul ana pusė būta triskart neteisi, bet šaudytis vis viena negalima, ir eina jie visi šikti, abi pusės. Nes kas tau ką belieptų, šauni visada pats, arba nešauni, ir nėr čia ko ant kažkokių ten lyderių viską kabint. Jei tų lyderių niekas neklausytų, kai jie nesąmones liepia, liktų jie vieni sau rėkti.
Darželyje kaip vaikus auklėjam? Jokiu būdu nesimušti, o gražiai susitarti. Jei Joniukas tau liepė mušti Petriuką, tai tu jo neklausyk. Taip ar ne? Taip. Tai ką, ar suaugusiems tai negalioja??? O nuo kada tai atšaukė???
Dėl to aš visą tą šūdą ignoruosiu, ir fiziškai, ir informaciškai. Jei man graži rusiška skara, tai ir pirksiu, jei mano vaiko draugas rusas, ir jis geras vaikas, tai ir su juo ir jo tėvais bendrausiu, ir jei patiks koks rusiškas anekdotas, juoksiuosi. Taip pat ir su lenkais, ir su žydais, skersą aš dėjau ant visų kiršinimų ir informacinių karų. Dievo įsakymuose neparašyta "Tik išskyrus jei anas yra lenkas/rusas/žydas/amerikonas".
Aišku, okupacijos man visai nesinori. Betgi kol ji dar neįvyko, tai negali kaltint, kad įvyks! Kaip gali kažką kaltint tuo, ko jis dar nepadarė? Šiame pasaulyje tiek viskas susimaišę, kad pagal tautybes žmones skirstyt yra kvaila. Kiek jau čia tų grynakraujų? Jau net pagal lytis skirstydamas sykiais suabejoji, o pagal tautybes, ir vieni geri, kiti blogi - pffff. Dūdki. Tegu visos žiniasklaidos mano nuomonės neformuoja ir proto man nepi..., aš savo nuomonę turiu aiškią pati. Žmogus yra žmogus, elgtis reikia kaip elgtis, ir viskas. Paprasčiau reikia. Taip geriau išeina ir nesusimaišysi.
Žo, politika ir rusiškos skaros man niekaip nesisieja, ibo tas skaras jie darė gal dar prie caro riuriko (cha cha, kaip gražiai čia tinka tie žodžiai ), kai politika gal buvo kur tai visai kitur...
QUOTE(akoya_lt @ 2014 11 04, 19:35)
Mano vyras rusas
Lietuvos rusai - apskritai kita kalba, jie - mūsų žmonės, mūsų piliečiai, ir labai blogai, jeigu kažkas, matydamas, kaip elgiasi ana valstybė, juos atstumia, kaltina dėl jų tautybės. O tai agresyviai valstybei tik to ir reikia, jiems reikalinga "penktoji kolona", jie tik ir laukia, kad kas nors pakviestų apginti "jų teisių". Dėl to labai svarbu, kad atsiribotume ne nuo tautų, o nuo valstybių ir jų vadovų. Ir kad Lietuvos rusai, kada tik reikės, galėtų pasakyti, jog jiems gėda dėl to, ką šiuo metu daro Rusija.
QUOTE(Noa @ 2014 11 04, 20:01)
Man atrodo, kad tuos pavadinimus visi galvoja, kaip kas nori. Gali pavadint savo skarą Robertu
O aš, atvirai pasakius, dėjau skersą ant visų politikų ir karų. Politika yra politika, o žmogus yra žmogus, ir man svarbu, ar jis geras, ar jis blogas, o jau ten tautybė ar kraujo grupė ar religija ar politinės pažiūros man vietoj paskutinėj. Svarbu, kaip jis elgiasi! O ne tautybė. Ir jei kas nors man prie akių šautų žmogų, kad ir rusą okupantą, aš viską daryčiau, kad jam pagelbėt, nes man px, kas jis toks ir ką jis čia daro, net kad jei ir durnas.
Aš prieš karus. Aš žmogus katalikas, pas mumi žudyti nuodėmė, užtat karų mums negalima iš principo, kas šauna, tas blogai daro, va ką pasakysiu. Ar už teisų reikalą, ar ne už teisų, tegul ana pusė būta triskart neteisi, bet šaudytis vis viena negalima, ir eina jie visi šikti, abi pusės. Nes kas tau ką belieptų, šauni visada pats, arba nešauni, ir nėr čia ko ant kažkokių ten lyderių viską kabint. Jei tų lyderių niekas neklausytų, kai jie nesąmones liepia, liktų jie vieni sau rėkti.
Darželyje kaip vaikus auklėjam? Jokiu būdu nesimušti, o gražiai susitarti. Jei Joniukas tau liepė mušti Petriuką, tai tu jo neklausyk. Taip ar ne? Taip. Tai ką, ar suaugusiems tai negalioja??? O nuo kada tai atšaukė???
Dėl to aš visą tą šūdą ignoruosiu, ir fiziškai, ir informaciškai. Jei man graži rusiška skara, tai ir pirksiu, jei mano vaiko draugas rusas, ir jis geras vaikas, tai ir su juo ir jo tėvais bendrausiu, ir jei patiks koks rusiškas anekdotas, juoksiuosi. Taip pat ir su lenkais, ir su žydais, skersą aš dėjau ant visų kiršinimų ir informacinių karų. Dievo įsakymuose neparašyta "Tik išskyrus jei anas yra lenkas/rusas/žydas/amerikonas".
Aišku, okupacijos man visai nesinori. Betgi kol ji dar neįvyko, tai negali kaltint, kad įvyks! Kaip gali kažką kaltint tuo, ko jis dar nepadarė? Šiame pasaulyje tiek viskas susimaišę, kad pagal tautybes žmones skirstyt yra kvaila. Kiek jau čia tų grynakraujų? Jau net pagal lytis skirstydamas sykiais suabejoji, o pagal tautybes, ir vieni geri, kiti blogi - pffff. Dūdki. Tegu visos žiniasklaidos mano nuomonės neformuoja ir proto man nepi..., aš savo nuomonę turiu aiškią pati. Žmogus yra žmogus, elgtis reikia kaip elgtis, ir viskas. Paprasčiau reikia. Taip geriau išeina ir nesusimaišysi.
Žo, politika ir rusiškos skaros man niekaip nesisieja, ibo tas skaras jie darė gal dar prie caro riuriko (cha cha, kaip gražiai čia tinka tie žodžiai ), kai politika gal buvo kur tai visai kitur...
Viskas būtų teisingai, bet idealiame pasaulyje idealiomis sąlygomis. O dabar sąlygos tokios, kad va tokiais apolitiškais menininkais, kūrėjais ciniškai naudojasi suinteresuotas agresorius. Todėl Rusijoje nė vienas doras, bent kiek žinomas, bent kiek gerbiamas žmogus nebeturi teisės būti apolitiškas. kuo greičiau tie žmonės tai suvoks, tuo pasauliui bus geriau. Tai vienintelis kelias tai šaliai - atsibusti per šituos žmonės, kuriuos mes irgi gerbiam ir mylim.
Na bet čia aiškiai offtopic Tiek to.
Pataisiau sąrašą, tfū į tą pirmą, šitą: http://platki.ru/cat...ue/8/28/-/1870/
ir ji dar su kutais, kam man tie kutai, ar aš cirko palapinė
Čia grožio konkursas, kas geriausiai light spring Tik aš žinutę išgadinau ir dabar taisau
2. http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/1594/
3. http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/5188/
4. http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/5189/
5. (nemušti) http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/5191/
ir ji dar su kutais, kam man tie kutai, ar aš cirko palapinė
Čia grožio konkursas, kas geriausiai light spring Tik aš žinutę išgadinau ir dabar taisau
2. http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/1594/
3. http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/5188/
4. http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/5189/
5. (nemušti) http://platki.ru/cat...ue/8/29/-/5191/
Iskorka ir 4 nr Zoluška
Šafranas kažin ne per šalta pavasariui?
Vasarinė mergina su ja:
Šita kaip ir žieminė:
Vasarinė mergina su ja:
Šita kaip ir žieminė:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 04, 21:16)
Viskas būtų teisingai, bet idealiame pasaulyje idealiomis sąlygomis. O dabar sąlygos tokios, kad va tokiais apolitiškais menininkais, kūrėjais ciniškai naudojasi suinteresuotas agresorius. Todėl Rusijoje nė vienas doras, bent kiek žinomas, bent kiek gerbiamas žmogus nebeturi teisės būti apolitiškas. kuo greičiau tie žmonės tai suvoks, tuo pasauliui bus geriau.
Politika pervertinama ir perreikšminama Spjauti į ją reikia, nieko neklausyti, elgtis pagal sąžinę, o jei du kokie prezidentai susikniovė, tai tegu patys ir mušasi Kieno kung fu bus stipresnis, tas galės būti vadas...
Kodėl. Nes teisybės niekad nežinosi. Vieni iš vienos pusės nušviečia, kiti iš kitos, o kai sužinot teisybę? Niekaip, jei su žvake nestovėjai. Gali tikėt, kas labiau patinka, gal išgirsi dalį teisybės, o tai gi ne visa. Ne veltui teismuose abi puses apklausia... Bet čia ne teismas, ir ta teisybė niekad nepaaiškės, arba paaiškės po belekiek metų. Kaip ten apie visokius Molotovus - Ribentropus...O kol nežinai visos teisybės, tol gali iš esmės klausytis pletkų. Arba nesiklausyt, iš pletkų jokios naudos. Bus problema - spręsim, o kol nėr, tai nėr ko ir bangų banguot. Ką, ar mes savo proto ir sąžinės neturim. Gi turim, ir galim sau elgtis gražiai, kaip vaikų daržely mokė
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 04, 21:27)
Šafranas kažin ne per šalta pavasariui?
Blin, būčiau nepaklausius, tikriausiai aš ją būčiau ėmus. O dabar žiūriu... Ir nebesinori
Papildyta:
Ojei - vietoj to, kad žinutę nukopijuočiau ir pataisyčiau, pataisiau viršuj Višta.
Iskorka irgi panašaus šaltumo atrodo.
Čia lyg ir vasarinė mergina, netgi cool summer man atrodo:
Zoluškos tikrai pavasarinės, true spring absoliučiai visos jamamos. Dėl light galvoju, gal iš jų visų šalčiausią reikėtų rinktis? Ne raudoną. Mėtausi tarp žalios ir juodos. ar žalia ne per šilta, ar juoda ne per tamsi. Aišku, juodoje vis vien permuša geltona. Ir apskritai juoda yra gerai
Čia lyg ir vasarinė mergina, netgi cool summer man atrodo:
Zoluškos tikrai pavasarinės, true spring absoliučiai visos jamamos. Dėl light galvoju, gal iš jų visų šalčiausią reikėtų rinktis? Ne raudoną. Mėtausi tarp žalios ir juodos. ar žalia ne per šilta, ar juoda ne per tamsi. Aišku, juodoje vis vien permuša geltona. Ir apskritai juoda yra gerai