Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 20:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet ka as cia subludinau - du kartus ta pati posta ikeliau. doh.gif  biggrin.gif

Man tada rodė tik vieną mastau.gif Tikrai, kai atsakinėjau, vienas buvo mastau.gif Čia SM blūdija...
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 13:29)
O sita turbut deep rudeniukams?
tamsi

Bet va lightas uzsidejus ir pasvilpk tu jai. tongue.gif O gal ji ne lightas? mastau.gif

man šita , jaučiu, labai net tiktų smile.gif
Atsakyti
O aš žiūriu ir manau sau imti mėlyną, su kokiais geltonais raštais, nes turiu mėlyną kepurę mastau.gif

O va čia skaitau apie elektrinę mėlyną. Ir Krygina rašo, kad ji absoliučiai visiems tinka. O man atrodo, kad visai ne visiems mastau.gif

http://www.elenakryg...siniy-elektrik/

Dar detalės kaip detalės, o makijaže, man atrodo, ji išvis niekam netinka mastau.gif Nebent kokiai rudaakei...
Atsakyti
[quote=Hiver,2014 11 03, 13:14]

Noa, nenori tokios? biggrin.gif

user posted image

Nu *****, vaikystės skara, gerai pasiknisus po spintą gal ir dabar atrasčiau biggrin.gif O kokia be ryšio man ji būdavo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 13:29)
Jo, tos sodriu spalvu ispudingiausios.
Nors yra ir sviesiu graziu man.

O sita turbut deep rudeniukams?

user posted image

Bet va lightas uzsidejus ir pasvilpk tu jai. tongue.gif O gal ji ne lightas? mastau.gif

Tobulai prie mano bordinio palto!!!!!!!! Ir ta, kur dar tokia bordinė buvo.... Inc, Tau netiktų? Irgi kažkokį bordinį reikalą esi papirkusi??? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 21:03)
O aš žiūriu ir manau sau imti mėlyną, su kokiais geltonais raštais, nes turiu mėlyną kepurę mastau.gif

O va čia skaitau apie elektrinę mėlyną. Ir Krygina rašo, kad ji absoliučiai visiems tinka. O man atrodo, kad visai ne visiems mastau.gif

http://www.elenakryg...siniy-elektrik/

Dar detalės kaip detalės, o makijaže, man atrodo, ji išvis niekam netinka mastau.gif Nebent kokiai rudaakei...

O aš tokią mėlyną laikydavau vos ne kobalto ar karališka.... Elektrinė man labiau į žalumą...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 11:58)

Įdomu, kokios spalvos man reiktų rinktis rusišką skarą? Yra facebook tokis kontora, pardavinėja tas skaras, man labai gražios. Bet va aqua spalvos nėr. Aplamai lihgtams rusiškos skaros tinka? mastau.gif

Susidomėjau ir aš biggrin.gif Tas užvadinta get in russia? Bet kainos blink.gif blink.gif blink.gif Gal skuduryne ką rasčiau... Arba reikia kaime spintas prašmonint, kiek pamenu juoda su raudonom ar riūūūžavom gėlytėm buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 11 04, 09:10)
Susidomėjau ir aš biggrin.gif Tas užvadinta get in russia? Bet kainos  blink.gif  blink.gif  blink.gif Gal skuduryne ką rasčiau... Arba reikia kaime spintas prašmonint, kiek pamenu juoda su raudonom ar riūūūžavom gėlytėm buvo... g.gif

Jo, tas, pavadinimas tai griūk iš klumpių lotuliukas.gif Prie dabartinės politinės situacijos net biskutuką ranka sudreba biggrin.gif

Nu kad kainos kaip kainos, apie 100 Lt normali skara tipo, metras ant metro ar tai 90 x 90. Mažesnė apie 90, o tos, kur po 140, tai baisiai didelės... Jos gi vilnonės, tai tokių už pigiau ir nebūna schmoll.gif Ybėjuj brangiau...

Matei, kiek Hermes skarelės kainuoja, o viso pasaulio modistės grobia ir nesiskundžia biggrin.gif
Papildyta:
Atvirai pasakius, ta balta man ir dabar be ryšio biggrin.gif

O dėl mėlynos užvadinimo - tai koks skirtumas, pas rusus tie terminai skiriasi gal. Juolab "karališka mėlyna" - baisiai platus užvadinimas, kaip fuksija. Oficialiai "royal blue" yra tokia, kaip ant Anglijos vėliavos, ta prasme, ryški, bet tamsesnė. Nuo to ir pavadinimas.

user posted image
Papildyta:
Paveiksliuky - RGB 0-33-115, trečia iš eilės.

O ta, kur pas Kryginą, man būtų kokia Cobalt blue ar tai ultramarine...

Ale tai koks skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 lapkričio 2014 - 08:39
QUOTE(akoya_lt @ 2014 11 04, 08:10)
Tobulai prie mano bordinio palto!!!!!!!! Ir ta, kur dar tokia bordinė buvo.... Inc, Tau netiktų? Irgi kažkokį bordinį reikalą esi papirkusi??? smile.gif

jei ta, kur apačioj perkeliu, tai tiktų, o ir tą mėlyną dar imčiau.
Aga, aš paltą bordo nusipirkau. Šiandien kaip tik atėjau su juo, tai nieko gudraus nepriderinau kol kas, o tik savo kailinę kiepką ir juodai bordo šalikiuką pūkinį. Nėr idealu. Prieš eidama pietaut nuvarysiu į šokių salę pasifotkint biggrin.gif Ji šalia mano kabineto. Ten veidrodžiai per visą sieną lotuliukas.gif

QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 12:31)
Nu tokia rusiško stiliaus, tipo:

user posted image

user posted image

Tipo taip... Vis ketinu nusipirkt, bet vis pataupau biggrin.gif Pernai buvau papirkus juodą skuduryne, ir nieko, nešiojau sau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 04, 08:37)
Jo, tas, pavadinimas tai griūk iš klumpių lotuliukas.gif Prie dabartinės politinės situacijos net biskutuką ranka sudreba biggrin.gif

Nu kad kainos kaip kainos, apie 100 Lt normali skara tipo, metras ant metro ar tai 90 x 90. Mažesnė apie 90, o tos, kur po 140, tai baisiai didelės... Jos gi vilnonės, tai tokių už pigiau ir nebūna schmoll.gif Ybėjuj brangiau...

Matei, kiek Hermes skarelės kainuoja, o viso pasaulio modistės grobia ir nesiskundžia biggrin.gif
Papildyta:
Atvirai pasakius, ta balta man ir dabar be ryšio biggrin.gif

O dėl mėlynos užvadinimo - tai koks skirtumas, pas rusus tie terminai skiriasi gal. Juolab "karališka mėlyna" - baisiai platus užvadinimas, kaip fuksija. Oficialiai "royal blue" yra tokia, kaip ant Anglijos vėliavos, ta prasme, ryški, bet tamsesnė. Nuo to ir pavadinimas.

user posted image
Papildyta:
Paveiksliuky - RGB 0-33-115, trečia iš eilės.

O ta, kur pas Kryginą, man būtų kokia Cobalt blue ar tai ultramarine...

Ale tai koks skirtumas.

Mano diedas sako, kad už dyką būna tik sūris pelėkautuose biggrin.gif Ten rašė, kad 1,5x1,5 apie 450 lt kainuoja, tai biškelįįįįį kanda, bet tokios didelės gal nereikia. Bet reik kaime pasiknist,gal mamos kokią pasoginę iškapstysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 12:58)
Aplamai lihgtams rusiškos skaros tinka? mastau.gif

kai buvau blondiniškai plaukus nusidažius, buvau gavus dovanų rusišką skarą, tai rinko taip - kokia ji?... blondinė... ir išrinko biggrin.gif . Yra pas juos visokių, taigi jie turi sniguračką blondinę cool.gif, vadinas ir skarų blondinėm turi biggrin.gif
user posted image
Pas juos tokių salotinių, su ružavom būna, kaip tik tau pagal BFAS paletę liezuvis.gif
o šiaip būna tokių su kremavu gražių (My Webpage), bet jai tamsesnių tai nežinau... gal kokių su mėlyna?
čia lightas, bet abejoju dėl pavasario
Atsakyti
Ne jau, baltos skaros aš neimsiu, jos, dovanokitės, yra baisos biggrin.gif

Va ta, kur apatinės Bytte nurodoj, man tinka, jei vaizdas toks bus, tai ir bus gerai biggrin.gif Nors dar paieškosiu... Norėčiau, kad su geltonais raštais būtų. Aplamai tiktų ir su ružavais biggrin.gif Bet tokių yra tik ant juodo fono...

Gal aplamai raudoną imt?

450 tos skaros nekainuoja, nes ten paprašius atsiunčia į el. paštą katalogą. Jos kainuoja nuo 80 iki 170, bet tos 170 jau yra didelės - 125 x 125. Ai ne, dar yra 200, 210 ir 230, dydžio 146 x 146, tai nežinau, ką su jom daryt, šitų nežiūriu net.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 lapkričio 2014 - 10:12
QUOTE(Noa @ 2014 11 04, 11:10)
Ne jau, baltos skaros aš neimsiu, jos, dovanokitės, yra baisos biggrin.gif

Va ta, kur apatinės Bytte nurodoj, man tinka, jei vaizdas toks bus, tai ir  bus gerai biggrin.gif

Dar gali ieškot tamsiai samaninės, ne iš lightų paletės ...šilta, tamsi... prie bordo tinka cool.gif bet labai retai pasitaiko gražių...
Atsakyti
O nafig man, kad prie bordo tiktų? Neturiu nieko bordo, išskyrus nagų laką biggrin.gif Čia Akoya, Hiver ir Inc prisipirkę biggrin.gif

Noriu arba mėlynos, kas protingiausia būtų, arba raudonos, arba ryškiai žalios. Bet neišsirenku biggrin.gif Jei spalva tinka, tai pati skara negraži... biggrin.gif Dabar mąstau, ar man gerai tiktų raudona su rūžavom gėlytėm? biggrin.gif

Tipo tokia:
http://shop.a-la-rus...lowers-russian/

Ir va dar apie tokią mąstau: http://shop.a-la-rus...-shawl-flowers/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 lapkričio 2014 - 10:32
QUOTE(Noa @ 2014 11 04, 10:26)
O nafig man, kad prie bordo tiktų? Neturiu nieko bordo, išskyrus nagų laką biggrin.gif Čia Akoya, Hiver ir Inc prisipirkę biggrin.gif

Noriu arba mėlynos, kas protingiausia būtų, arba raudonos, arba ryškiai žalios. Bet neišsirenku biggrin.gif Jei spalva tinka, tai pati skara negraži... biggrin.gif Dabar mąstau, ar man gerai tiktų raudona su rūžavom gėlytėm? biggrin.gif

Tipo tokia:
http://shop.a-la-rus...lowers-russian/

Ir va dar apie tokią mąstau: http://shop.a-la-rus...-shawl-flowers/

aš balsuoju už mėlyną wink.gif
man ta raudona kažkaip nelimpa prie tavęs. nors raudoną aš mėgstu visai biggrin.gif
Atsakyti