QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 12:37)
A, va kaip idomiai, kazin tokias dabar gamina? Noreciau kokia pamatyt isdalinta tokia. O tai visos kiek demonstruojasi tai kiek matau tokios "vientisos".
Sita zinau. Nors mane kai nustate nei vienas is tu atspalviu idealiai neatitiko, labiausiai skyresi oda, ji paletej buvo per tamsi ir per daug i rozine puse, plaukai irgi ne visai tokie, bet ir realu nes manieji dazyti, akys daugmaz i ta puse.
Sita zinau. Nors mane kai nustate nei vienas is tu atspalviu idealiai neatitiko, labiausiai skyresi oda, ji paletej buvo per tamsi ir per daug i rozine puse, plaukai irgi ne visai tokie, bet ir realu nes manieji dazyti, akys daugmaz i ta puse.
Truputėlį ir man skyrėsi, bet kad ta oda išvis organizme nevisai vienoda - net ranką paimk, viršus vienoks, delnas kitoks...
O akis man nustatinėjo išvis baisiai ilgai, ibo jos pas mane margos - tai gali imt rudas, rasi tokios spalvos aky, ir gali mėlynas, ir tokios rasi galų gale išrinko dvi ir davė man pasirinkt, kuri man gražesnė. O kad man buvo px - abi kažkokios blausiai melsvai - žalsvos - bakstelėjau į belekatrą, ir tiek
Bet negali sakyt, kad blogai nustatė. Baisiai man pikta tai pripažinti, bet yr kaip yr, jei jau reikia būti šviesiu kaip vištašūdis, tai ir nebūsi tamsus kaip šiknos skylė. Teip kažkaip
Įdomu, kokios spalvos man reiktų rinktis rusišką skarą? Yra facebook tokis kontora, pardavinėja tas skaras, man labai gražios. Bet va aqua spalvos nėr. Aplamai lihgtams rusiškos skaros tinka?