Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 14 tema

QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 12:37)
A, va kaip idomiai,  ax.gif  kazin tokias dabar gamina? Noreciau kokia pamatyt isdalinta tokia. O tai visos kiek demonstruojasi tai kiek matau tokios "vientisos". biggrin.gif

Sita zinau. drinks_cheers.gif Nors mane kai nustate nei vienas is tu atspalviu idealiai neatitiko, labiausiai skyresi oda, ji paletej buvo per tamsi ir per daug i rozine puse, plaukai irgi ne visai tokie, bet ir realu nes manieji dazyti, akys daugmaz i ta puse.

Truputėlį ir man skyrėsi, bet kad ta oda išvis organizme nevisai vienoda - net ranką paimk, viršus vienoks, delnas kitoks...

O akis man nustatinėjo išvis baisiai ilgai, ibo jos pas mane margos - tai gali imt rudas, rasi tokios spalvos aky, ir gali mėlynas, ir tokios rasi biggrin.gif galų gale išrinko dvi ir davė man pasirinkt, kuri man gražesnė. O kad man buvo px - abi kažkokios blausiai melsvai - žalsvos - bakstelėjau į belekatrą, ir tiek lotuliukas.gif

Bet negali sakyt, kad blogai nustatė. Baisiai man pikta tai pripažinti, bet yr kaip yr, jei jau reikia būti šviesiu kaip vištašūdis, tai ir nebūsi tamsus kaip šiknos skylė. Teip kažkaip biggrin.gif

Įdomu, kokios spalvos man reiktų rinktis rusišką skarą? Yra facebook tokis kontora, pardavinėja tas skaras, man labai gražios. Bet va aqua spalvos nėr. Aplamai lihgtams rusiškos skaros tinka? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 lapkričio 2014 - 12:00
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 12:34)
Bet žinok, manau, kad vis tik esu light, kad ir su antakiais. Tie antakiai tamsūs tik ant manęs biggrin.gif Kad jie būtų taip jau stipriai, galingai tamsūs, aš juos padažau - na, formą suteikiu - tokia spalva: senoj paletėj naked 2. Ir gaunu komplimentų, kokie pas mane ryškūs antakiai lotuliukas.gif

Žo, aš ryški tik kol foto esu viena irnesakyk.gif

Nu jo... As savuosius dazyciau su Faint. biggrin.gif
Beje, noriu tos naujesnes Basics paletes, laukiu kada musiskes prades ja pardavineti SM ar MD... rolleyes.gif

As taip pat. Butent, foto salia kitu atrodau isplaukus, net salia kai kuriu blondiniu. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 12:58)
Truputėlį ir man skyrėsi, bet kad ta oda išvis organizme nevisai vienoda - net ranką paimk, viršus vienoks, delnas kitoks...

O akis man nustatinėjo išvis baisiai ilgai, ibo jos pas mane margos - tai gali imt rudas, rasi tokios spalvos aky, ir gali mėlynas, ir tokios rasi biggrin.gif galų gale išrinko dvi ir davė man pasirinkt, kuri man gražesnė. O kad man buvo px - abi kažkokios blausiai melsvai - žalsvos - bakstelėjau į belekatrą, ir tiek lotuliukas.gif

Bet negali sakyt, kad blogai nustatė. Baisiai man pikta tai pripažinti, bet yr kaip yr, jei jau reikia būti šviesiu kaip vištašūdis, tai ir nebūsi tamsus kaip šiknos skylė. Teip kažkaip biggrin.gif
Įdomu, kokios spalvos man reiktų rinktis rusišką skarą? Yra facebook tokis kontora, pardavinėja tas skaras, man labai gražios. Bet va aqua spalvos nėr. Aplamai lihgtams rusiškos skaros tinka? mastau.gif

Man ir su akim ir su plaukais kilo klausimu. Bet as labai atsakingai aki rinkausi. biggrin.gif O mano plaukai dazyti, o saknys ne tiek daug atauge, kad pasimatytu tikroji spalva, su daug ataugusiom negaliu vaiksciot. Ir isvis sioj vietoj sunku apsisprest, su naturaliais kazin ar kada gyvenime bevaiksciosiu, o identiska dazu spalva vargu ar atitaikyciau, tai toks klaustukas ar pagal realia plauku spalva ziuret ar pagal dazyta. Realiai kai isrinko visumoj vistiek gavos kazkoks i zaluma atspalvis. biggrin.gif

As kazkokia neapsisvietus. Kas ta rusiska skara?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 lapkričio 2014 - 12:30
QUOTE(Hiver @ 2014 11 03, 13:18)
As kazkokia neapsisvietus. Kas ta rusiska skara?

Nu tokia rusiško stiliaus, tipo:
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Tipo taip... Vis ketinu nusipirkt, bet vis pataupau biggrin.gif Pernai buvau papirkus juodą skuduryne, ir nieko, nešiojau sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 13:31)
Nu tokia rusiško stiliaus, tipo:

Tipo taip... Vis ketinu nusipirkt, bet vis pataupau biggrin.gif Pernai buvau papirkus juodą skuduryne, ir nieko, nešiojau sau biggrin.gif

Siaip atrodo rudeniskas reikalas, bet rasta ir spalvas atitaikius galima manau ivairiems tipams pataikyt. Ta paskutine melyna su rozem man atrodo ir vasara sekmingai uzsidetu. ax.gif
O kokia ju sudetis, ta prasme, audinys?
Atsakyti
Tai visokių yra. Ten, kur aš noriu pirkti, tai vilnonės, bet šiaip ir sintetinių masė... Vat ir man jos rudeniškavotos atrodo, arba vasariškavotos, jei šaltos, nes daug tų detalių iš toliau murzinumą duoda. Ale noriu ir basta biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju, pirma tai turbut tiktu softams. Antra ir trecia dark autumn ir dark winter? ketvirta true arba dark autumn? O paskutine idomu kam? Kokiam nors bright o gal true winter?
user posted image

Tokia tai gal true spring?
user posted image

Light summer?
user posted image

Noa, nenori tokios? biggrin.gif

user posted image

Tokia aqua turejai omeny?
user posted image

Gal tokia light spring? bet gal reiketu svaresniu spalvu?
user posted image

Sita kokia grazi:
http://shop.a-la-rus...lard-orange.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 lapkričio 2014 - 13:18
Taigi, o man gražios tamsiai mėlyna ir ta, kur true spring biggrin.gif Bet ten kataloge tokių nėra biggrin.gif Ir dar antra, trečia ketvirta iš pirmo paveiksliuko. jei bogu, pereisiu aš kur nors nakui iš tų laitų biggrin.gif
Atsakyti
Jo, tos sodriu spalvu ispudingiausios.
Nors yra ir sviesiu graziu man.

Soft rudeniukams:

user posted image

O sita turbut deep rudeniukams?

user posted image

Bet va lightas uzsidejus ir pasvilpk tu jai. tongue.gif O gal ji ne lightas? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 lapkričio 2014 - 13:35
O ka jeigu toks? Su periwinkle spalvos rozem:
http://shop.a-la-rus...a...iĆŗxury.jpg

toks wub.gif Jeigu jo fonas ne juodas i tamsiai melynas tai turetu nepagadint nei pavasariu nei vasaru:
user posted image
Atsakyti
O ka jeigu toks? Su periwinkle spalvos rozem:
http://shop.a-la-rus...a...iĆŗxury.jpg

toks wub.gif Jeigu jo fonas ne juodas o tamsiai melynas tai turetu nepagadint nei pavasariu nei vasaru:
user posted image

Atsakyti
Va, tas paskutinis spalviškai gražus. Tik mane biologine prasme įžeidžia žalios rožės. Kur tai matyta??? Žalia rožė - tai kopūstas!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man dabar ką, kopūstais dabintis??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 03, 15:17)
Tik mane biologine prasme įžeidžia žalios rožės. Kur tai matyta??? Žalia rožė - tai kopūstas!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man dabar ką, kopūstais dabintis??? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet ka as cia subludinau - du kartus ta pati posta ikeliau. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti