Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 229 tema

QUOTE(laurita99as @ 2014 10 12, 08:43)
Merginos kam aktualu del siuntu siuntimo per LPexpres terminala, kazkuri klause, rt eina pasirinkti kita nei S ar M dydzio, kai registruojies per tarpmergaiciu.lt, tai terminale pradzioj sumokejau, o paskui jau atsirado pasirinkti dezute ir visu dydziu galejai rinktis uz 3,99 Lt thumbup.gif

neina pasirinkti tada, kai jau dezutes uzimtos. pas mus prie didelio prekybos centro niekada XL nebun laisva, o L, jeigu daug turiu, irgi daugum auzimta. O kur degalyneje, ten ten mazesnis zmoniu srautas ir visada laisva randu.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 12, 10:03)
neina pasirinkti tada, kai jau dezutes uzimtos. pas mus prie didelio prekybos centro niekada XL nebun laisva, o L, jeigu daug turiu, irgi daugum auzimta. O kur degalyneje, ten ten mazesnis zmoniu srautas ir visada laisva randu.

o kaip darai - sumoki ir ner dezes g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 10 12, 09:33)
Labas rytas,
Kur ieškot vyriškų, moteriškų piniginių kad tilptų euras?

http://www.yoox.com/...a...on=X&sort=3
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 10 12, 08:33)
Labas rytas,

Šita labai patiko. Tik dabar matau, kad nebesiunčia į Lietuvą g.gif Pati pirkau ir pilką, ir rudą rugsėjo pradžioj. O moterišką šitą dovanojau tetai, tai atsiliepimai kuo geriausi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mergaitės gal kur užmatėt gera kaina foto rėmelių su antspaudu? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas pirkote dzinsus is amazon.de, uzrodykit kokius grazius bootcut ar tiesius, moteriskai figurai... g.gif Ar kur kitur gal uzmatet?
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2014 10 12, 10:14)
Šita labai patiko. Tik dabar matau, kad nebesiunčia į Lietuvą  g.gif  Pati pirkau ir pilką, ir rudą rugsėjo pradžioj. O moterišką šitą dovanojau tetai, tai atsiliepimai kuo geriausi.

siunčia už tai į UK, o aš renku iš amazon.de per Uk, užsakysiu šiandien smile.gif
Papildyta:
QUOTE(svieske @ 2014 10 12, 10:51)
Sveiki,
gal kas pirkote dzinsus is amazon.de, uzrodykit kokius grazius bootcut ar tiesius, moteriskai figurai... g.gif Ar kur kitur gal uzmatet?

moteriška figūra tai čia koks dydis? smile.gif
Atsakyti
Gal kas iš Klaipėdos priimtų mane su ASDA labai mažuliuku ir nebrangiu daiktu? blush2.gif
Atsakyti
Prijungciau kelias prie Asda maisto 4u.gif Rasykit AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 10 12, 09:33)
Labas rytas,

Reikia ieskot su dideliu centu skyriumi, turbut... Nes varioku tai daug turesim po nauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 10 10, 20:32)
Gal kam ko nors reikia is The body shopo ?
Turiu apie 20 sv. laisvu , kad butu 50 proc. nuolaida  4u.gif

Dar priimciau su keliom smulkmenom smile.gif
Atsakyti
aš dabar skaičiuoju sąskaitas už fragrancedirect, bankas visai normaliai nuskaičiavo, po 4,40lt už svarą, bet tai dabar galvoju, čia tik rezervavo? Kai nuskaičiuos gali keisti sumą? g.gif kaip man dabar skaičiuotis, nes žiūriu kur lęšius pirkau prieš mėnesį išvis suma atidėta iki mėnesio galo g.gif
Atsakyti