pirksiu mytoys.de
dabar baby born lelem papildoma 15% nuolaida
kaunas, galiu persiusti.
Merginos, juk turbut ne viena jau pagalvojat apie Kaledines dovanas... Pasidalinkit, patarkit, prasau. Dideliems vaikuciams- 8-9 metu ka galima butu padovanoti? Zaisliuku nebesinori man, kompiuterius turi... Na, kuo dar domisi jie? Maniskiams lego ir kompiuteriai. Bet gal dar yra kas nors tokio?
Aciu Murcikas uz batukus .
As cia pirmoje zinuteje buvau parasiusi, kad lygtais didoki, bet su silta kojine kaip ir pats tas. Tik gal akys nepratusios prie tokiu dideliu batu tokiam pypliui
As cia pirmoje zinuteje buvau parasiusi, kad lygtais didoki, bet su silta kojine kaip ir pats tas. Tik gal akys nepratusios prie tokiu dideliu batu tokiam pypliui
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 10, 15:55)
Merginos, juk turbut ne viena jau pagalvojat apie Kaledines dovanas... Pasidalinkit, patarkit, prasau. Dideliems vaikuciams- 8-9 metu ka galima butu padovanoti? Zaisliuku nebesinori man, kompiuterius turi... Na, kuo dar domisi jie? Maniskiams lego ir kompiuteriai. Bet gal dar yra kas nors tokio?
O Jūs nenorite pačių vaikų paklausti? Pas mus ant šaldytuvo kabo norų sąrašas, iš to sąrašo visada kažką ir perkam Pakabinam lapą iš anksto, prieš porą mėnesiu iki šventės, kad vaikai per laiką vis prabėgdami įrašytų, ko trūksta.
Galiu pavardinti kai ką iš įdomesnių, kas yra maniškių sąraše. Be Lego dar yra ausinės, disko burbulas kambariui, seifas su kodais dienpinigiams , vabalai/robotukai ar kaip juos pavadint iš galvosūkių pasaulio, riedlentė, sėdmaišis, minecraft knygos. Ir tėvams bankrotas
Gal kas is clothingattesco perkate i LT, arba gal zinote koki koduka, kad siuntimas butu pigiau
QUOTE(roka @ 2014 10 10, 18:30)
O Jūs nenorite pačių vaikų paklausti? Pas mus ant šaldytuvo kabo norų sąrašas, iš to sąrašo visada kažką ir perkam Pakabinam lapą iš anksto, prieš porą mėnesiu iki šventės, kad vaikai per laiką vis prabėgdami įrašytų, ko trūksta.
Galiu pavardinti kai ką iš įdomesnių, kas yra maniškių sąraše. Be Lego dar yra ausinės, disko burbulas kambariui, seifas su kodais dienpinigiams , vabalai/robotukai ar kaip juos pavadint iš galvosūkių pasaulio, riedlentė, sėdmaišis, minecraft knygos. Ir tėvams bankrotas
Svajone buvo plansetiniai. Gavo. Dabar gal lego uz mazdaug 1000 lt, nebent atpigs iki Kaledu. bet ir tai, manau, apie 500 kainuos, ne maziau. O siaip labai dideliu noru neber. Be to, kadangi siemet nebuvo labai geri,tai noru nieks nepaisys. Kas per minecraft knygutes? Nezinau as ju.
QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 12:11)
vat per tokius "bajerius" ir atsirenki kas ne pirma karta uzsakineja, o kas tik tarpininku iesko o del laiko-tai taip-isnaudoji aukodamas vaikams skirta laika ir kartais net aciu negauni jau kaip sakant kantrybes taure perpildyta ir man -nebent jau extra atveju reiks is vokieciu vaistines ko nors- o is uk reikes per tuki siustis ir sau galvos nesukti
Taip as itgi tik dideli Aciu galiu pasakyti narems kurios geranoriskai priima kooperacijoms,nuperka persiuncia ir t.t. Ne kekviena tuo apsiimtu.
Nes buna kaip man kad nelridzia apmoket ir t.t. o as ir pati esu priemus i kompanija, negaila aisku jei tik pigiau gaunasi .Bet visumoj dziaugiuos kurios pataria, pasidalina muolaidom taip ir sutaupyt galiu, nes jau neaysimenu kada prekinausi LT vaiku parduotuvese ,ir kisrne nrleistu moket uz seilinuka pvz 40ltl. :
Taip kad Aciu uz kantrybe ir pagalba .
:
Papildyta:
Jei jau pradesit uzmatyt Barbiu Feju, undineliu ir visu kitokiu su akcijom -saukit .Prasideda Kalediniai norai :
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 10, 14:19)
o kaip name it striukes? dydis/kokybe?
mums dabar nesiot reikia, salciams pukini paltuka turim..
merginos nerandu aliexpress temutes, gal galit nuoroda imest?
Merginos is kur dar galima uzsisakyti Suslerio drusku, be vokieciu vaistines? nebeatsimenu pavadinimo ne sman atrodo ten buvo pigiau nei is http://www.unserekle...
QUOTE(Saulutė @ 2014 10 10, 19:39)
merginos nerandu aliexpress temutes, gal galit nuoroda imest?
Ieskok subforume: Bendraminciai