Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 229 tema

Dar laukiu prisijungianciu prie vok vaistines http://www.unserekleineapotheke.de/ planuoju pirkima daryti siandien vakare arba ryt wink.gif Siuntimas apie 1eur. Kaunas kitur galiu persiusti.
Atsakyti
Gal kas noretu amazon uk jungtis tiesiai i Lietuva?
Atsakyti
Sveikos, dar pasikartosiu...
Kviečiu jungtis prie Bio Lederbalsam, dabar turime virš 50 vnt., siuntimą skaičiuosime vienetui.
Rašykite el. paštu: sveikataseimai eta gmail . com 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 10, 14:19)

ar tikrai taiko siai striukei? pabandziau paziureti, tai man rodo, kad isvis tas kodukas negalioja g.gif ar reikia tam tikra suma surinkti? 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą kviečiu kaunietes kooperuotis prie fragrancedirect.co.uk užsakymo 4u.gif
ugaguga@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2014 10 10, 15:55)
ar tikrai taiko siai striukei? pabandziau paziureti, tai man rodo, kad isvis tas kodukas negalioja  g.gif  ar reikia tam tikra suma surinkti?  4u.gif

Na kaip išsiaiškinom, čia ne visiems leidžia tuo kodu naudotis, o aš papuolu tarp laimingųjų.
Šiai striukei taiko nuolaidą. Jei striukę siųstis per UK, tai dėl lengvatinio PVM striukės kaina vietoj 22,95 eur tampa 19,29 eur, minus 30 proc., viso 13,50 eur ( na ir tada prisidės mokesčiai į UK bei iš UK į LT, kuriuos dalinsimės prisijungiančios)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 spalio 2014 - 15:05
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 10, 15:01)
Na kaip išsiaiškinom, čia ne visiems leidžia tuo kodu naudotis, o aš papuolu tarp laimingųjų.
Šiai striukei taiko nuolaidą. Jei striukę siųstis per UK, tai dėl lengvatinio PVM striukės kaina vietoj 22,95 eur tampa 19,29 eur, minus 30 proc., viso 13,50 eur ( na ir tada prisidės mokesčiai į UK bei iš UK į LT, kuriuos dalinsimės prisijungiančios)

O columbia kombiams nera nuolaidu?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 10 10, 16:06)
O columbia kombiams nera nuolaidu?

columbia deja buvau įsimetusi vieną kombį, tai nei lengvatinio PVM, nei nuolaidos verysad.gif Jei kažkas domina, ar taiko nuolaidą, kad neteršti temos, užklauskit el. paštu: Viktorija.Vinskute@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 spalio 2014 - 15:11
Dekui merginos, na ir zinok koks tas kursas bus po menesio kito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 10 10, 16:12)
Dekui merginos, na ir zinok koks tas kursas bus po menesio kito  doh.gif

Iki spalio 21 dienos patvirtintas muitinės valiutos kursas 2,6709 lt/USD, jei ateis siuntinys vėliau, nežinia koks bus:
http://www.cust.lt/web/guest/734
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 spalio 2014 - 15:15
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 10, 16:14)
Iki spalio 21 dienos patvirtintas muitinės valiutos kursas 2,6709 lt/USD, jei ateis siuntinys vėliau, nežinia koks bus:
http://www.cust.lt/web/guest/734

Dėkui, šita radau
Bet noriu plejeriuko is kinieciu, ateis velnias zino kada, $ lyg ir krenta, bet kas ten juos zino, paskutini kart nuskaiciavo, 2.77 doh.gif, pas muitininkus 2.67
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 10 spalio 2014 - 15:19
QUOTE(norala @ 2014 10 09, 16:18)
Žadu pirkti iš
amazon.co.uk 
Pirkčiau UK adresu
konkrečiai reikia gumyčių apyrankems pinti smile.gif
priimčiau pora merginų siuntimui pasidalinti

Dar laukiu bent vienos besijungiancios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 10 spalio 2014 - 15:37