QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 10:24)
nes ne tik man neramu, o yra kas priekaistus reiskia-kad gal neuzsakiau ju visai ir t. t.
su tesco baigesi bendri pirkimai-geriau kai reikia per tuki siusiu sau ir nors viena lauksiu, o ne priekaistu lavinos
maniau jei jau kooperuojames kartu tai kartu ir laukiam, o ne priekaistai-kada gausiu ar gal net neuzsakyta ar is vis geriausiai-kai vienai mergaitei neidejo prekiu ir likusiu parasiau kad po 50 cnt susideti-tai neva pirkome tai buvome 10, kodel turiu dar damoketi
nu zinokite dienos pradzia tai tiesiog pasaka
Del priekaistu as kraupstu skaitydama,
uzbaninciau tokias nares
QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 10:37)
visokiu yra
BEJE-VILNIETES gal kas busite rytoj apie 10 arba 14 val salia zirmunu 139 tai palikciau triju nariu demarus uzsakytus ir dvieju druskas-kiek derinau, tai vieniems ne tas rajonas, kitiems neiseis padalinti-tai gal yra savanore kokia
palikciau ir jau jus issidalintumete-vis vilniuje o ne kaune man laykyti, nes antra dalis demaru vis dar renkama
as galeciau priimti vilnieciu DEMARus, galeciau paskui perduoti i Seskine, Visorius ar Grigiskes arba atsiimt galetu is manes (netoli stoties arba senamiesty). Visuomet galima susitarti del vietos, tiks stengtis turetu abi puses
))))
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 10, 11:00)
Ir siaip, nemaza dalis besijungianciu niekada pacioz usakymu nedare, nesupranta kas tai yra, ir nori tokiu pat garantiju, kaip is tarpininkiu. Ir gerai, kai viskas gerai, o kai blogai, visos pasiplauna ir lieki pats sau vienas su google translate ir knisiesi ir aiskiniesi, ir dar tuo paciu atsakineji i klausimu lavina, kas kodel, kada bus, atiduokit mano pinigus, aferiste, melage, turbut neuzsaket, nes su kita jungiausi, pas ja viskas buvo gerai, o jus cia neiaski
ir t.t.t.
Pritariu 100proc. Ne karta buvo ir man, kai "aciu" net nepasake, o kai per vyra savo perdaviau ir maniskis paprase susitikti su besijungiancia C taske (tuo metu taip buvo patogiau isvengiant kamsciu), jis dar ir sulauke priekaistu (nors su kuprine tempe gan nemenka uzsakyma)...
jau net man buvo geda pries ji, o tie zmones tikriausiai neturi tokiu neigiamu bangu, nes tai gali buti ju norma...