Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 229 tema

QUOTE(Murčikas @ 2014 10 10, 12:00)
Ir siaip, nemaza dalis besijungianciu niekada pacioz usakymu nedare, nesupranta kas tai yra, ir nori tokiu pat garantiju, kaip is tarpininkiu.

Tikrai nervuoja, kad yra nesuprantanciu, koks tai didelis darbas. Bet nieko nepadarysi, koses i skalpa atdidares neikresi.

Mano manymu, kad jei renka uzsakyma (dideliu visai neapsimoka rinkti), tai, bent jau man, visai negaila papildomai kelis litus sumoketi, nes man tie keli litai nepasijaus, o ta nare is visu susirinks bent kazkiek. Nes tenka ir susirasineti del negautu prekiu, siusti paskaiciavimus, derinti, rusiuoti, nu i naciort, kiek nervu ir laiko unsure.gif
Komercija yra viena, bet arbatpinigiai - kas kita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 spalio 2014 - 11:13
QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 12:11)
vat per tokius "bajerius" ir atsirenki kas ne pirma karta uzsakineja, o kas tik tarpininku iesko  drinks_cheers.gif  o del laiko-tai taip-isnaudoji aukodamas vaikams skirta laika ir kartais net aciu negauni  blush2.gif jau kaip sakant kantrybes taure perpildyta ir man -nebent jau extra atveju reiks is vokieciu vaistines ko nors- o is uk reikes per tuki siustis ir sau galvos nesukti  mirksiukas.gif

As ilgai stebejausi jusu kantrumu drinks_cheers.gif jus nereali thumbup.gif kad taip ilgai kentejot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 10, 12:00)
Darlia25, jus dar nesiskelbete temokueje, bet buvo viena karta kai dingo didziulis uzsakymas HM man rodos apie 1200lt, kelios dezes. Ir oj kiek ten buvo aiskinimusi, kiek pykciu, daugelis nariu pradejo reikalauti uzsakanciosios grazinti pinigus. Man rodos ji is savu ir grazino. Bet po to kazkaip ten su eurpos teisiu pagalba issisprende gincas. Siaip ne pirma gi karta ivyksa nesklandumai, gal tik viesai ne visi raso, del to, jau kaip matote daugelis senbuviu pasitrauke i seseli, uzsisakineja tik sau, arba nedideliam ratui, kur susidraugavome ir realiame gyvenime. o tema lieka tik tuomet, kai tarp savu reikiamo kiekio nesusirenka arba tos prekes nedomina. Bent jau as seniai nuspierku sau asmeniskai is daugelio parduotuviu ir rami galva, nereikia rasinetis, tartis, tikrinti pavedimus, skaiciuoti, derinti atsiemima ir t.t. Geriau ta laika kaip nors naudingiau panaudoti  smile.gif

Ir siaip, nemaza dalis besijungianciu niekada pacioz usakymu nedare, nesupranta kas tai yra, ir nori tokiu pat garantiju, kaip is tarpininkiu. Ir gerai, kai viskas gerai, o kai blogai, visos pasiplauna ir lieki pats sau vienas su google translate ir knisiesi ir aiskiniesi, ir dar tuo paciu atsakineji i klausimu lavina, kas kodel, kada bus, atiduokit mano pinigus, aferiste, melage, turbut neuzsaket, nes su kita jungiausi, pas ja viskas buvo gerai, o jus cia neiaski  biggrin.gif  ir t.t.t.

Pamenu si atveji doh.gif doh.gif as buvau prisijungusi smile.gif gaila buvo tikrai tos mamytes koks spaudimas buvo doh.gif jungesi kiek pamenu ten labai daug nariu , palaikymo sulauke gal tik is dvieju is kitu puolimas doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 10, 12:12)

Komercija yra viena, bet arbatpinigiai - kas kita ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Piu piu man dar taip smarkiai nėra buvę, bet kiek įmanoma stengiuos kad nereiktų kooperuotis ar bent saviems pasiūlau. Visada malonu sulaukti nuoširdaus ačiū, toks žodis net brangesnis nei už kelis litus. Aišku būna kai net to neišgirstu o ir sumoka centas į centą, jei jau 56ct, reiškia 56ct biggrin.gif o to darbo įdėto visai neįvertina, atrodo milijonierė esi, pamokėsi, palauksi kiek reikės, sugaudysi visas, dar ir išvežiosi jei reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 10:24)
nes ne tik man neramu, o yra kas priekaistus reiskia-kad gal neuzsakiau ju visai ir t. t.  doh.gif su tesco baigesi bendri pirkimai-geriau kai reikia per tuki siusiu sau ir nors viena lauksiu, o ne priekaistu lavinos  doh.gif maniau jei jau kooperuojames kartu tai kartu ir laukiam, o ne priekaistai-kada gausiu ar gal net neuzsakyta ar is vis geriausiai-kai vienai mergaitei neidejo prekiu ir likusiu parasiau kad po 50 cnt susideti-tai neva pirkome tai buvome 10, kodel turiu dar damoketi  doh.gif  nu zinokite dienos pradzia tai tiesiog pasaka schmoll.gif

doh.gif triniti.gif Del priekaistu as kraupstu skaitydama, uzbaninciau tokias nares

QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 10:37)
visokiu yra  doh.gif BEJE-VILNIETES gal kas busite rytoj apie 10 arba 14 val salia zirmunu 139 tai palikciau triju nariu demarus uzsakytus ir dvieju druskas-kiek derinau, tai vieniems ne tas rajonas, kitiems neiseis padalinti-tai gal yra savanore kokia 4u.gif palikciau ir jau jus issidalintumete-vis vilniuje o ne kaune man laykyti, nes antra dalis demaru vis dar renkama  doh.gif

as galeciau priimti vilnieciu DEMARus, galeciau paskui perduoti i Seskine, Visorius ar Grigiskes arba atsiimt galetu is manes (netoli stoties arba senamiesty). Visuomet galima susitarti del vietos, tiks stengtis turetu abi puses smile.gif))))

QUOTE(Murčikas @ 2014 10 10, 11:00)
Ir siaip, nemaza dalis besijungianciu niekada pacioz usakymu nedare, nesupranta kas tai yra, ir nori tokiu pat garantiju, kaip is tarpininkiu. Ir gerai, kai viskas gerai, o kai blogai, visos pasiplauna ir lieki pats sau vienas su google translate ir knisiesi ir aiskiniesi, ir dar tuo paciu atsakineji i klausimu lavina, kas kodel, kada bus, atiduokit mano pinigus, aferiste, melage, turbut neuzsaket, nes su kita jungiausi, pas ja viskas buvo gerai, o jus cia neiaski  biggrin.gif  ir t.t.t.

Pritariu 100proc. Ne karta buvo ir man, kai "aciu" net nepasake, o kai per vyra savo perdaviau ir maniskis paprase susitikti su besijungiancia C taske (tuo metu taip buvo patogiau isvengiant kamsciu), jis dar ir sulauke priekaistu (nors su kuprine tempe gan nemenka uzsakyma)... doh.gif doh.gif doh.gif jau net man buvo geda pries ji, o tie zmones tikriausiai neturi tokiu neigiamu bangu, nes tai gali buti ju norma...

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 10 10, 12:35)
Aišku būna kai net to neišgirstu o ir sumoka centas į centą, jei jau 56ct, reiškia 56ct biggrin.gif

Jo, iki paskutinio cento biggrin.gif

Aisku, kartais reikia moketi labai tiksliai, nes buhalterijoj nesutampa, esu sulaukus priekaistu, kad apvalinu biggrin.gif
Atsakyti
Mergiukai,rašėt čia kažkuri,kad dovanosit marškinėlius klasės vaikams su vardukais,noriu paklaust ,kur planuojat užrašus dėti?gal žinot ,kur pigiausia ir kokybė gera,kad nenusiskalbtų greit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 10, 11:00)
Darlia25, jus dar nesiskelbete temokueje, bet buvo viena karta kai dingo didziulis uzsakymas HM man rodos apie 1200lt, kelios dezes. Ir oj kiek ten buvo aiskinimusi, kiek pykciu, daugelis nariu pradejo reikalauti uzsakanciosios grazinti pinigus. Man rodos ji is savu ir grazino. Bet po to kazkaip ten su eurpos teisiu pagalba issisprende gincas. Siaip ne pirma gi karta ivyksa nesklandumai, gal tik viesai ne visi raso, del to, jau kaip matote daugelis senbuviu pasitrauke i seseli, uzsisakineja tik sau, arba nedideliam ratui, kur susidraugavome ir realiame gyvenime. o tema lieka tik tuomet, kai tarp savu reikiamo kiekio nesusirenka arba tos prekes nedomina. Bent jau as seniai nuspierku sau asmeniskai is daugelio parduotuviu ir rami galva, nereikia rasinetis, tartis, tikrinti pavedimus, skaiciuoti, derinti atsiemima ir t.t. Geriau ta laika kaip nors naudingiau panaudoti  smile.gif

drinks_cheers.gif

o nare buvo meskis, jei cia apie tapati kalbam HM

uztat mes dabar skype bendraujam ir uzsakymus daromes tik sau
manau Vilnius taip pat mirksiukas.gif
is visur lotuliukas.gif net is to pacio HM pasiseka kartais lotuliukas.gif

o SM tema tik tada buna, kai jau norinciu truksta iki kazko, pvz nemokamo siuntimo
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2014 10 09, 14:55)
Rytoj vakare uzsakinesiu Sportsdirect

Pirksiu svarais, dauginu is 4.6 siuntimas is uk nemokamas

Taip pat uzsakinesiu tesco clothing
Dauginu is 4.6, siuntimas is uk 7lt

Kaunas-silainiai. Kiti miestai pastu

Krepselius siuskit tvarkingus kristina.kristrar@gmail.com

Siandien uzsakinesiu. Kas nori prisijunkti paskubekite.
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 11:24)
mergaites, kas is tesco pirkote su 25 proc nuolaida ar jau gavote viska??? mane ignoruoja nei atsako i emailus o ir prekiu dar nesulaukiu 4u.gif nes ne tik man neramu, o yra kas priekaistus reiskia-kad gal neuzsakiau ju visai ir t. t.  doh.gif su tesco baigesi bendri pirkimai-geriau kai reikia per tuki siusiu sau ir nors viena lauksiu, o ne priekaistu lavinos  doh.gif maniau jei jau kooperuojames kartu tai kartu ir laukiam, o ne priekaistai-kada gausiu ar gal net neuzsakyta ar is vis geriausiai-kai vienai mergaitei neidejo prekiu ir likusiu parasiau kad po 50 cnt susideti-tai neva pirkome tai buvome 10, kodel turiu dar damoketi  doh.gif  nu zinokite dienos pradzia tai tiesiog pasaka schmoll.gif

as ir dalies prekiu dar negavus, raso, kad issiusta, nu gal pareis dabar su siunta
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 10, 12:51)
Jo, iki paskutinio cento biggrin.gif

Aisku, kartais reikia moketi labai tiksliai, nes buhalterijoj nesutampa, esu sulaukus priekaistu, kad apvalinu biggrin.gif

man geriau buna kai tiksliai perveda - nes pagal suma atrenku kas padare - gi buna emailas vienu vardu, pavarde, nikas koks o perveda is vyro saskaitos - ir zinok kas kieno - kas lita dadejo, kas visus 5, o kieno truksta 1,2 lotuliukas.gif (nes daznai buna ir tai...)

QUOTE(krystiana @ 2014 10 10, 12:52)
Mergiukai,rašėt čia kažkuri,kad dovanosit marškinėlius klasės vaikams su vardukais,noriu paklaust ,kur planuojat užrašus dėti?gal žinot ,kur pigiausia ir kokybė gera,kad nenusiskalbtų greit  ax.gif

mes, maikutes jau pas mane, tik mergaitems 2 pasirode per mazos, uzsakiau didesnes - laukiu. Uzrasus - uzlekiau i pirma pasitaikiusia reklamos firma, sake priklauso nuo ploto, kuri uzims visi vardai kartu - atskirai ir neskaiciuos, bet gaunas 3-4 litai uz varduka (pas mus nebus dideli, ant krutines tik). Prie to pacio - gal kas nori tokiu vienu marskineliu mergaitei? - dydis 11-12, spalva tikrai faina, zalia, bet tokia ne kaip zole wub.gif Ir ne per tamsi ir ne per sviesi 4u.gif 9Lt 4u.gif
http://direct.asda.c...default,pd.html
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 10 10, 11:37)
visokiu yra  doh.gif BEJE-VILNIETES gal kas busite rytoj apie 10 arba 14 val salia zirmunu 139 tai palikciau triju nariu demarus uzsakytus ir dvieju druskas-kiek derinau, tai vieniems ne tas rajonas, kitiems neiseis padalinti-tai gal yra savanore kokia 4u.gif palikciau ir jau jus issidalintumete-vis vilniuje o ne kaune man laykyti, nes antra dalis demaru vis dar renkama  doh.gif

ACIU aciu aciu Darlia25 thumbup.gif taip jus nereali, kai paskaiciau uzsakote cia is vaistines, cia su batais..... nu zodziu sukates kaip bitute dirbate uz 0 ir dar tos bambekles ,niurzgos matyt gyvenimu kazkuom nepatenkintos nervais megsta pagroti tiems kas padeda, as jauciu ignoruociau, bet ir vel esant doram zmogui sunku tai padaryti Stiprybes JUMS
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2014 10 10, 12:00)
Sveikos gal kas patartumėt iš kur pianino kėdutę (suoliuką) galėčiau nusipirkt? smile.gif

Mane irgi domina ax.gif , turim tokį pakliarusį, reiktų pakeist ax.gif
Atsakyti