Darlia25, jus dar nesiskelbete temokueje, bet buvo viena karta kai dingo didziulis uzsakymas HM man rodos apie 1200lt, kelios dezes. Ir oj kiek ten buvo aiskinimusi, kiek pykciu, daugelis nariu pradejo reikalauti uzsakanciosios grazinti pinigus. Man rodos ji is savu ir grazino. Bet po to kazkaip ten su eurpos teisiu pagalba issisprende gincas. Siaip ne pirma gi karta ivyksa nesklandumai, gal tik viesai ne visi raso, del to, jau kaip matote daugelis senbuviu pasitrauke i seseli, uzsisakineja tik sau, arba nedideliam ratui, kur susidraugavome ir realiame gyvenime. o tema lieka tik tuomet, kai tarp savu reikiamo kiekio nesusirenka arba tos prekes nedomina. Bent jau as seniai nuspierku sau asmeniskai is daugelio parduotuviu ir rami galva, nereikia rasinetis, tartis, tikrinti pavedimus, skaiciuoti, derinti atsiemima ir t.t. Geriau ta laika kaip nors naudingiau panaudoti
Ir siaip, nemaza dalis besijungianciu niekada pacioz usakymu nedare, nesupranta kas tai yra, ir nori tokiu pat garantiju, kaip is tarpininkiu. Ir gerai, kai viskas gerai, o kai blogai, visos pasiplauna ir lieki pats sau vienas su google translate ir knisiesi ir aiskiniesi, ir dar tuo paciu atsakineji i klausimu lavina, kas kodel, kada bus, atiduokit mano pinigus, aferiste, melage, turbut neuzsaket, nes su kita jungiausi, pas ja viskas buvo gerai, o jus cia neiaski
ir t.t.t.