Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 229 tema

QUOTE(ladybird4 @ 2014 10 09, 21:00)
bandos jausmas čia nuolat tvyra ore smile.gif))))))))
aš jau ir pati kartais bijau skaityti šią temutę smile.gif))))

o as priesingai ja inirtingai skaitau - kai nebesugalvoju ka cia dar isigyti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2014 10 09, 21:00)
5,99sv siuntimas į LT
bandos jausmas čia nuolat tvyra ore smile.gif))))))))
aš jau ir pati kartais bijau skaityti šią temutę smile.gif))))

aš ir stengiuosi kuo rečiau užsukti, nes nebespėju uždirbinėt pinigų doh.gif lotuliukas.gif
O aš sapnavau ar yra kažkokie kvepalų siuntimo apribojimai?

Jei nėra,tai renku Kaune užsakymą doh.gif lotuliukas.gif fragrancedirect
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2014 10 09, 13:30)
sveikos,
gal cocooncenter.co.uk norinciu pirkti butu? Filorga -10proc.

Jungčiausi jei kas iš Kauno užsakinės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2014 10 09, 17:48)
Gal kas gražių ir kokybiškų darbužių iš www.dorothyperkins.com  prisijungtų užsisakyti, kad sumažinti siuntimo išlaidas?  Jei pasiektume 50 svarų, tai būtų nemokamas siuntimas. Užsakinėčiau šiandien 23 val.
Daug  nuolaidų  ir dar 10 proc. papildoma nuolaida nurodytiems daiktams.
ppienine eta yahoo.com
Kaunas.

aš gal prisijungčiau, per lp terminalą į Vilnių išsiustumėt? ar pristatymas nuo svorio priklauso? radau gražias basutes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 10 09, 20:14)
aš ir stengiuosi kuo rečiau užsukti, nes nebespėju uždirbinėt pinigų doh.gif  lotuliukas.gif

Jei nėra,tai renku Kaune užsakymą doh.gif  lotuliukas.gif fragrancedirect

aš irgi girdėjau apie apribojimus, tačiau N kartų jau užsakynėjau iš jų ir kol kas tfu tfu tfu, viską gaudavau. Ir ne po vieną vnt kvepalų užsakyme budavo..

Nors prioritetą teikiu JAV kvepalams, ypač kai norisi turėti ypatingom progom, kurių pvz nėra LT ir pan lotuliukas.gif tad visuomet užsakau pažįstamą jau kvapą ir kokį nors naują pabandymui flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 09 spalio 2014 - 20:36
QUOTE(Thea! @ 2014 10 09, 20:14)

apribojimas toks, kad nesiunčia oro paštu, siunčia žeme, tai įspėja, kad ilgiau keliauti gali. bet realiai atkeliauja greitai rolleyes.gif jeigu didesnis užsakymas, atveža kurjeris
Atsakyti
Bet iš JAV jau daug brangiau išeina? rolleyes.gif o pabandymui imat visai neuoščius?
Papildyta:
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 10 09, 21:44)
apribojimas toks, kad nesiunčia oro paštu, siunčia žeme, tai įspėja, kad ilgiau keliauti gali. bet realiai atkeliauja greitai rolleyes.gif jeigu didesnis užsakymas, atveža kurjeris

Ačiū, reiks bandyti pirkt 4u.gif
Papildyta:
Nužiūrėjau vyrui jo mylimus kvepalus, o pigu.lt jie net pigesni doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 10 09, 20:54)
Bet iš JAV jau daug brangiau išeina? rolleyes.gif  o pabandymui imat visai neuoščius?
Papildyta:

Ačiū, reiks bandyti pirkt 4u.gif
Papildyta:
Nužiūrėjau vyrui jo mylimus kvepalus, o pigu.lt jie net pigesni doh.gif  lotuliukas.gif

iš JAV - kaina priklausys aišku žiūrint kokius kvepalus renkatės... kartais perku ir neuosčius,
tad pasikliauju 6uoju savo jausmu smile.gif

nesiekiu daryti antireklamos, gal čia tik man nepasisekė, bet pirkau iš pigu kažkada - kvapas neišlieka ilgai, sakyčiau visai neišlieka sad.gif nežinau iš kur jie siunčiasi, gal ir iš tos pačios UK... JAV kvepalais niekad nenusivyliau...
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2014 10 09, 17:48)
Gal kas gražių ir kokybiškų darbužių iš www.dorothyperkins.com  prisijungtų užsisakyti, kad sumažinti siuntimo išlaidas?  Jei pasiektume 50 svarų, tai būtų nemokamas siuntimas. Užsakinėčiau šiandien 23 val.
Daug  nuolaidų  ir dar 10 proc. papildoma nuolaida nurodytiems daiktams.
ppienine eta yahoo.com
Kaunas.

Pratesiu užsakymą iki ryt 12 val. Galiu siųsti ir LP express paštomatu į kitą miestą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 09 spalio 2014 - 22:21
Nežinau kur dar galėčiau užduoti tokį klausimą biggrin.gif Jūs čia visažinės, o gal dar ir atsiras kas su tuo susidūrė smile.gif Ar galėčiau iš Aliexpress parsisiųst slaptą kamerą, jų būna labai įvairių, ar neužkliūčiau kažin muitinėj su tokiu dalyku g.gif Gal slapta vaizdo filmavimo įranga įtraukta į draudžiamų prekių sąrašą?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 10 09, 23:24)
Nežinau kur dar galėčiau užduoti tokį klausimą  biggrin.gif Jūs čia visažinės, o gal dar ir atsiras kas su tuo susidūrė smile.gif Ar galėčiau iš Aliexpress parsisiųst slaptą kamerą, jų būna labai įvairių, ar neužkliūčiau kažin muitinėj su tokiu dalyku  g.gif Gal slapta vaizdo filmavimo įranga įtraukta į draudžiamų prekių sąrašą?

http://www.post.lt/l...tai/pagal-salis
Atsakyti
Primenu Kaune renku http://www.unserekleineapotheke.de dar truksta 2-3 besijungianciu, kad siuntimas butu 1 eur wink.gif
Atsakyti